2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861295 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

150 okunmamış mesajla girdim hızlı hızlı okudum hiç birşey anlamadım. Özet geçecek varmı evrak işleri felan konuşulmuş. Sanki adam geldi de evrak kaldı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Uzun zamandır ceza sahası dışı şut ,duran topta kafa ,sıkışan maçta frikik golu çok nadir gördüğümüz şeylerdi.Bu tarz etkili bir frikik golüne uzun süredir hasrettik.Oğuzhan 2-3 tane daha atabilirse süper olur.Duran topları etkili kullabilsek Gomez Cenk ,Rodolpho ile bayağı bir kafa golu bulabiliriz etkili sert orta kesecek adamımız yok maalesef. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Viviano

Transfer sezonu 3 aydır açık, 3 aydır 2 ön liberon da sakat ve 3 aydır bu mevkiye 1 oyuncu bile almamışsın, 2 oyuncu alman gerekirken sonra da çıkıp transfer yapmadan da dönemi kapatabiliriz diyorsun. İyiymiş :tabe:

Yönetim sayesinde transfer forumumuz son güne kadar faal kalacak erken kapatsak daha mı iyiydi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Devre arasi transfer sezonunu acalim. Yaz ordan bana bir sol bek.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ferhat Türk

sevgili kardeşim yazdığın yazıya ve sana saygı duyuyorum ,bu konular matematık veya fizik denklemleri yada teorileri gibi değil ,yani herkese göre değişen düşünceler ,arkadaşın yazdığı yazıdaki  benim katıldığım çoğunluğun dışındaki  azınlığın ne olduğunu belirtmediğim için ,sanki bana ters bir yazı yazmış gibi görüntü verdin, katıldığım düşüncelerin azınlığını bilmeden keşke bu izlenimi vermeseydin ...

Yazdiklarimi seni kastederek yazmadım abim yanlış anlamişsin beni,ben görüşlerine katıldığım,saygı duyduğum bir abim katiliyor ama ben katılmıyorum demek istemiştim,yorumlarımi da şampiyon olamaz bu takım diyip görüşlerini söyleyen kişiye karşı yaptım yanlış anlama abim :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı talha

Ameliyat masasindan adam almis takimiz biz rahat olun :D
İki menajer doyuracaz diye ne badireler yaşadı şanlı klüp

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Tarihinin en iyi kadrosunu kuran Barcelona heyecan olsun diye asiri vasat kaleci oynatmis diyorsun?

Diyorum ki; zaten adamlarda inanılmaz hücum zenginliği vardı defansta da pique puyol abidal dani oynuyordu böyle bi takımda pahalı kaleci almaya ne ihtiyaç var. Zaten adamların tarihinde çok pahalı transfer olayı yok ve çoğu oyuncuyu alt yapıdan çıkartma işleri var ne gerek var çok büyük kaleciye? Veya günümüze bakarsan terşteygen veya bravo çok mu mükemmel kaleciler? Ama adamlar her kupaya ambargo koydu gene
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

EssiLor

• Ziyaretçi

Transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala Şenol Güneş'in istediği takviyeleri yapmak isteyen Beşiktaş son hamlelerini yapıyor.

KALECİ TRANSFERİ BİTTİ GİBİ

Orta sahaya bir oyuncu alarak transferi kapatma düşüncesinde olan Siyah-Beyazlılar, Cenk Gönen'in Galatasaray'a transfer olması üzerine kaleci transferi için harekete geçti.

Geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına varılan Victor Valdes'i İstanbul'a davet eden Beşiktaş, yapılacak sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmaması halinde İspanyol kaleci ile resmi sözleşme imzalayacak. Victor Valdes'in yarın İstanbul'a geleceği öğrenildi. Kaleci antrenörü Jose Sambade ismi geçen bir çok kaleci arasında özellikle Valdes'i
tercih etti.

VİCTOR VALDES BİR DÜNYA MARKASI

Victor Valdes dünya futbolunun son 10 yılına damgasını vuran Barcelona'da 2002-2014 yılları arasında kalecilik yaptı. Bu süre zarfında Barcelona ile beraber 3 Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper kupası, 2 Kıtalararası Kupa, 6 La Liga şampiyonluğu, 2
İspanya Kral Kupası ve 6 İspanya Süper Kupası kazandı. Valdes ayrıca İspanya Milli Takımı ile 2010'da Dünya Kupası ve 2012'de de Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazandı.

Kariyerinde almadığı tek kupa UEFA Kupası olan Victor Valdes, Barcelona'daki son yıllarında eleştirilmeye başlayınca geçtiğimiz sezon İspanya'dan ayrıldı ve Manchester United'a transfer oldu. Burada sakatlıklardan dolayı forma giyemeyen Valdes İngiliz ekibi ile yollarını ayırma kararı almasından sonra Beşiktaş ile anlaştı.

ORTA SAHA VE DEFANS İÇİN DE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Siyah beyazlılar son bir hamle ile 3 gün içinde bir ön liberoyu ve bir stoperi de takıma kazandırmak için atağa geçti.

Orta saha transferinin yanında Şenol Güneş'in ısrarı üzerine defansa bir stoper arayan Beşiktaş'ta dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları Marsilya'dan Doria için cevap beklerken İngiltere'de de orta saha için görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar Chelsea'den Obi Mikel'i kiralamak için bastırıyor.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı GÖRKEM

Mikel'i kiralamak icin ellerinden geleni yapmalilar. Su anda yapilabilecek en iyi Transfer.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Lucas leiva fikrini cok benimsemistim. Simdi ortaya atilan isimler cok yavan geliyor.

Çevrimiçi Koa_lAA

chelsea ile kankalık badilik broluk anlaşması etmedimi bizim yönetim.. bizden başka herkese topcu veriyo la adamlar... bi terslik var burda sanki.. bizimkiler anlaşmayı yanlışmı tecüme etti acaba.. birbirine topcu vermeme olmasın o anlaşma.. ingilizce şart bide kaleci tabi

Çevrimdışı talha

Diyorum ki; zaten adamlarda inanılmaz hücum zenginliği vardı defansta da pique puyol abidal dani oynuyordu böyle bi takımda pahalı kaleci almaya ne ihtiyaç var. Zaten adamların tarihinde çok pahalı transfer olayı yok ve çoğu oyuncuyu alt yapıdan çıkartma işleri var ne gerek var çok büyük kaleciye? Veya günümüze bakarsan terşteygen veya bravo çok mu mükemmel kaleciler? Ama adamlar her kupaya ambargo koydu gene
Yok la ikiside güzel isim :)  Der Stegen güzel bir kaleci olma yolunda hızla ilerliyor bir Neuer değil tabi ama

Çevrimdışı talha

Biz aslında Van ginkel i alacaktık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

geçenlerde söylemiştim ortasahaya yapı olarak büyük ve güçlü bi adam lazım diye Obi Mikel Eskisi gibi olmasa bile bu lig rahatlıkla fark yaratacaktır.

Çevrimdışı Ersoy

Başka seçenek kalmadı artık Mikel ve Valdes gelecek galiba. Lawaldense Mikeli tercih ederim.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Başka seçenek kalmadı artık Mikel ve Valdes gelecek galiba. Lawaldense Mikeli tercih ederim.

Olayı şu hale getirdiler halen daha devam etmeyi düşünüyorlar

Çevrimdışı Ersoy

Olayı şu hale getirdiler halen daha devam etmeyi düşünüyorlar

Eh işte. Tolgay sakatlanmasaydı... Keşke bir anda Lucas gelse Valdese razıyız. Stopere de Doria. O zaman Valdes sıkıntı çıkarmaz.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Eh işte. Tolgay sakatlanmasaydı... Keşke bir anda Lucas gelse Valdese razıyız. Stopere de Doria. O zaman Valdes sıkıntı çıkarmaz.

Tolgay ile alakası yok Veli sakat iken bir adam lazım dı Tolgay da sakatlandı halen daha 12 haftalık süreçte adam getirmediler

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kimdi o olumu gosterip sitmaya razi edecekler diyen . Versin elini opelim.

Çevrimdışı talha

Kimdi o olumu gosterip sitmaya razi edecekler diyen . Versin elini opelim.

Kemal usta :D

Çevrimdışı Bertug

Sol stoperi Ersan olan takıma 1.5 milyon euro'ya Douglas'ı almamak bir yönetim başarısıdır. Allah yönetimimize zeval vermesin.

Çevrimdışı talha

Sol stoperi Ersan olan takıma 1.5 milyon euro'ya Douglas'ı almamak bir yönetim başarısıdır. Allah yönetimimize zeval vermesin.
Douglas sol stoper değil iki birbirini tamamlamaz iki isim

Üç Doria gelirse çok büyük artı olacak

Çevrimdışı frkndgnr

Gaziantepden de bir tokat yeseydik belki akılları başlarına gelir, eksik bölgelere adam alırlardı,  şimdi tamamen soru işareti olan Valdes ile transferi kapatacağız gibi görünüyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

bugün demi transfer yok :)