2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861962 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Valdes, hayırlı olsun...

Çok riskli transfer.

Çevrimdışı Tolga

Valdes, hayırlı olsun...
Olacağı oydu zaten neyse sağlık olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Valdes, hayırlı olsun...

Kötü transfer.

Çok çok kötü transfer hatta 1.5 yıldır ayağına top değmemiş adamı 1.kaleci diye aldık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Valdes, hayırlı olsun...

Çok riskli transfer.

Barcelona tarihinin en iyi kadrosunun ekmeğini yiyen aşırı vasat bir kaleci, geçen sene de sadece 2 maç oynamış cenk kalsaydı bari
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Valdes, hayırlı olsun...

Çok riskli transfer.
inşallah hepimizin yüzünü kara çıkartır iyi işler çıkarır.

Çevrimdışı ahmet türker

Bu yazıyı 6 ay önce yazdım. Çok doğru; özellikle ego konusu.

Birde şu söz Abraham Lincoln'a ait herkes Süleyman Seba diye biliyor.
yazımı dikkatli okusaydın, sayın büyüğüm rahmetli süleyman sebaya ait demedim, deyişi dedim değerli kardeşim .en büyük noksanlığımız da bu ,söylenmemişlikleri söylenmiş gibi algılıyoruz..

Çevrimdışı talha

inşallah hepimizin yüzünü kara çıkartır iyi işler çıkarır.

"Tolga'dan iyidir" diye adam aldık. Lizbon maçına çıkacaz çok yok yani. Dağılırız.

Çevrimdışı Mehmet57

1.ci numarada bulunan gol'e dikkat. Stopper bu birde.

Ara sira defansif zaaflari one ciksada, en begendigim oyuncular arasinda. Hele topla orta sahaya girmesi, oyuncu calimlamasi, o sol ayagi ile uzun toplar gondermesi. Gercekten Rhodolfo'nun hayal partneri.

Çevrimdışı 38life

Yabancı kuralı değişmemiş olsa elimiz çok güçlü olacaktı gerçekten  :idisapprove:

Atılan 10 golün 9 ' u yerlilerden

Evet bu TFF'nin bize oynadığı en büyük oyun oldu. Ve biz bunu çok çabuk unuttuk.

Çevrimdışı atalay

yazımı dikkatli okusaydın, sayın büyüğüm rahmetli süleyman sebaya ait demedim, deyişi dedim değerli kardeşim .en büyük noksanlığımız da bu ,söylenmemişlikleri söylenmiş gibi algılıyoruz..

Yazınızı dikkatli okudum; sözüm size değil. Bu sözü Seba'nın sözü sanıyorlar. Hatırlatmak istedim. Dikkatli okursanız herkes dedim.

Çevrimdışı indie

Barcelona tarihinin en iyi kadrosunun ekmeğini yiyen aşırı vasat bir kaleci, geçen sene de sadece 2 maç oynamış cenk kalsaydı bari

Tolga'dan iyi kalecidir. Benim tek derdim o şu saatten sonra. Elimizdekilerden iyisi gelsin yeter.

Çevrimdışı talha

Tolga'dan iyi kalecidir. Benim tek derdim o şu saatten sonra. Elimizdekilerden iyisi gelsin yeter.

TOlga'dan iyi idi. Halen daha iyi mi? 1.5 yıldır top oynamıyor bu adam.

Çevrimdışı Deniz

beto gelseydi keşke valdese tercih ederim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Tarihinin en iyi kadrosunu kuran Barcelona heyecan olsun diye asiri vasat kaleci oynatmis diyorsun?

Çevrimdışı talha

Hadi bakalım kritik soru.

Miiko Albornoz mu
Eugenio Mena mı?
Alexander Büttner mi?

Çevrimdışı 38life

Valdes, hayırlı olsun...

Çok riskli transfer.

Bu sezon çok iyi isim transferi yaptık. Valdes, Gomez, Quaresma. İnşallah şans bizden yana olur ve isimleri kadar futbol oynarlar.

Çevrimdışı talha

beto gelseydi keşke valdese tercih ederim

ya aslında biz cidden boşuna o kadar paralar verdik. karcemarkas dı bizim adamımız.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abim çoğunlukla katılıyorum demiş fakat ben de çoğunlukla katılmıyorum. Pedro önder özen tarafından ortaya atılmış ileride büyük fiyatlarla pazarlayacagimizi söylediği bir stoper olarak geldi fakat geçen sene bana kalırsa motta ile takımın en kötü oyuncusuydu. Hızlı falan değil aksine yaptığı yavaş ve salakça müdahaleler ile defalarca takımı 10 kişi bıraktı ve puan kaybına sebebiyet verdi hala tolgada değil pedroda ısrar şampiyonluğa mal olur. Şuan adı geçen doria gelirse rhodolfo ile yeni ronaldo zago tandemini oluşturabilir diye düşünüyorum. Cenk konusunda ise haklı olabilirsiniz aslında hiç bir zaman as kaleci olacak güveni saglamadi ama daha fazla şans bulabilirdi özellikle 1.kaleci mc gregor tolga iken ama yaklaşık 2 milyon tl gibi ücrete satıldı ve yeni gelecek kaleci ile belki şampiyonluğu bile elde edebiliriz. He barcelona konusuna gelirsek bravoyu çıkar tolgayi koy masceranoyu çıkar ersani koy hatta busquesti çıkar necibi koy barca yine en kötü 2.olur clde de yarı final oynar ne 5.liği :)
sevgili kardeşim yazdığın yazıya ve sana saygı duyuyorum ,bu konular matematık veya fizik denklemleri yada teorileri gibi değil ,yani herkese göre değişen düşünceler ,arkadaşın yazdığı yazıdaki  benim katıldığım çoğunluğun dışındaki  azınlığın ne olduğunu belirtmediğim için ,sanki bana ters bir yazı yazmış gibi görüntü verdin, katıldığım düşüncelerin azınlığını bilmeden keşke bu izlenimi vermeseydin ...

Çevrimdışı Gokhan_1903

"Tolga'dan iyidir" diye adam aldık. Lizbon maçına çıkacaz çok yok yani. Dağılırız.
Hata burada aslında evet Tolga'dan iyi midir iyidir ancak yeterli midir değildir. Sol bek transferinde olduğu gibi Tosic eldekilerden iyi ancak yetersiz.

Çevrimdışı Mehmet57

Gomez'i besleyeceksin. Adama orta yapan yok ki. Tosic bir orta yapti, cakti sol ayagi ile.

Çevrimdışı 38life

Şimdiden söyleyeyim Şenol Hoca Valdes'i yedek kaleci olarak almış olabilir.

Çevrimdışı ahmet türker

Yazınızı dikkatli okudum; sözüm size değil. Bu sözü Seba'nın sözü sanıyorlar. Hatırlatmak istedim. Dikkatli okursanız herkes dedim.
bunun ayırdına gitseydin cevap yazmazdım ,yazında beni de dahil etmiş gibi görüntü verdiğinden cevap yazmak zorunda bıraktın ..

Çevrimdışı Giray Burak

de la cuesta var bir de. cm 2003-2004
Anıları depreştirdin .
Bi de toledo vardı fiks adamım ,sağdan akar gider .yaşlandık ya la.
ön libero şart takıma .deyip konudışı yapmamış olalım.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Şimdiden söyleyeyim Şenol Hoca Valdes'i yedek kaleci olarak almış olabilir.

2.5+ milyon Euro maaş verilen bir kaleciyi yedek oturtacak kadar zengin değiliz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı talha

Beyler bakın yine yazayım. Yok Barça'nın kalesini korumuş yok ağzıyla kuş tutmuş yok amuda kalkarak gol atmış falan.

Bu adam 1.5 yıldır top oynamadı. Ve biz bu adamı aldık.

Hatta daha acısını yazayım. Romero bu adamın yerine yedek alındı o derece gözden çıkarıldı.