2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12864751 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bu arada @atalay  aradığımız kan jetro willems midir?  :D :D :D

O kan ünite fiyatı kaç para sen biliyor musun?  :kop:

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yabancı kuralı değişmemiş olsa elimiz çok güçlü olacaktı gerçekten  :idisapprove:

Atılan 10 golün 9 ' u yerlilerden

Çevrimdışı Çağrı

Mikel kilit açabilecek bir oyuncu ancak bu özelliğini chelseade çok az kullandı.

Genelde savunma ağırlıklı oyunu benimseyen bir yapısı var.

Bugün mikel 2. devreye başlasaydı 50. dkda skoru değiştirebilir miydi onu düşünmeliyiz?

Bence bir Tolgay,lucas ,ozan tufan kadar hucumda oyunun kaderine etki edebilecek bir oyuncu değil.İstese olur ,olabilir ama olur mu bilemem..

Şu cümleleri bu yaz bir transferimizde yüzlerce kez dinledik sonucunda oldu mu  :D :D

Çocuk çalışırsa yapar aslında zeki.. Bunu duyduğunuz anca kaçın. Mesele zeki olmak değil mesele çalışmak zaten.

Anneler gibi avutuyoruz kendimizi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Şu cümleleri bu yaz bir transferimizde yüzlerce kez dinledik sonucunda oldu mu  :D :D

Çocuk çalışırsa yapar aslında zeki.. Bunu duyduğunuz anca kaçın. Mesele zeki olmak değil mesele çalışmak zaten.

kim ki o tosic mi acaba?  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet57

O olur işte ona sesimi çıkarmam çok da iyi olur.

Hala Barca'da. Biryere kiralanacak ama nereye? Su son gunlerde ciddi alici cikmazsa bence mumkundur.
Tek dusundurucu sey; West Ham sakatliklarindan dolayi almak istemedi.

Çevrimdışı Çağrı

kim ki o tosic mi acaba?  :kop: :kop:

Yunus Emre bilir doğrusunu :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

yok bıktım takılmıyorum artık burada  :evillol: :evillol:

valdes bitmiş beylerr

https://twitter.com/DiMarzio/status/637386514889052160
Evet pek görünmüyorsun :money:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

O kan ünite fiyatı kaç para sen biliyor musun?  :kop:

işin gücün hevesimi kırmak.  :evillol: :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

bilmiyorum ama beyler
kısaca gündemde sadece mikel varsa
sadece bu adam olursa olur olmazsa adam almayacağız diye düşünüyorlarsa
gelmesi gelmemesinden iyidir
bırakın gelsin  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yabancı kuralı değişmemiş olsa elimiz çok güçlü olacaktı gerçekten  :idisapprove:

Atılan 10 golün 9 ' u yerlilerden

Neden hemen kural degistirildi saniyorsun? Baktilar bizim genc yerliler catir catir oynuyor, FB ve GS dokulecek iyice, kural degismeyecek dedikleri halde hemen cat diye degistirdiler kurali. Fakat yonetim hatasi da var, butun gucumuzle karsi koymamiz lazimdi. Biz yillarca planlama yapalim, gelecegi dusunerek takim kuralim, sonra bu olsun.

Çevrimdışı TØLGA

Evet pek görünmüyorsun :money:
bi ara misafirim vardı ondan giremiyordum sonrada bi türlü alamadık adamları ha geldi gelecek falan
ben kapadım transfer dönemini  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Valla ben aynı şeyleri Gomez için de dedim alınmaması gerekli risk büyük diye. Hayırlısı bu sene tüm politikamız lan olur mu acaba üzerine kurulu.

Çevrimdışı Mehmet57

Su Song'un paslarini izleyince kotu hissediyom kendimi.

Milletin on liberosu ne toplar gonderiyor arkadas.

Çevrimdışı atalay

Tosic bugün fazla baskı olmamasına rağmen çok fazla basit hata yaptı. Mersin maçının son bölümü de böyleydi.

Karar verme mekanizması ve topla ilişkisi berbat.

Çevrimdışı Çağrı

Hala Barca'da. Biryere kiralanacak ama nereye? Su son gunlerde ciddi alici cikmazsa bence mumkundur.
Tek dusundurucu sey; West Ham sakatliklarindan dolayi almak istemedi.

Bir risk alınacaksa alınacak oyuncu bu. Mikel değil.

Çünkü bu oyuncu aradığımız şeyleri barındırıyor. Arsenal kariyeri olması bize uyması açısından en önemli kriter en başta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bi ara misafirim vardı ondan giremiyordum sonrada bi türlü alamadık adamları ha geldi gelecek falan
ben kapadım transfer dönemini  :biggrinking: :biggrinking:
Neyse zaten şunun şurasında 3 gün kaldı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Ersan bugün beklediğimden çok daha iyi oynadı. Rhodo ile geçen yaşadıkları uyum sorunu çözülmüş gibi bir nebze. Ama halen daha pas veremiyor.

Aynen o uzun attığı top ne alakaydı ya :D attığı yerde Beşiktaşlı bir futbolcu yok  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Ne güzel Arteta falan diyorduk bi ara  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Yalnız dünyada binlerce ön libero varken ala ala lawal i almasınlar.

Tosicte de çok dedik dinletemedik.anadolu kulüplerinde 1 sezonda az biraz varlık gösteren adamlar bu formayı bu kadar kolay giymemeli.

Dünyada o kadar zor lig var,bugün EPL de La Ligada en kötü takımların ön liberoları bile bizim anadolu takımlarının oyuncularını 3 le çarpar.Bu zor liglerde var olabilen oyuncular bizimki gibi bir ligde kısa dönemlerde parlayamamış, sadece kıvılcım çıkartmış oyunculardan çok daha iyidir.

Tosic ciddi hataydı,lawal transferinde bu hata tekrarlanmamalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet57

Neden hemen kural degistirildi saniyorsun? Baktilar bizim genc yerliler catir catir oynuyor, FB ve GS dokulecek iyice, kural degismeyecek dedikleri halde hemen cat diye degistirdiler kurali. Fakat yonetim hatasi da var, butun gucumuzle karsi koymamiz lazimdi. Biz yillarca planlama yapalim, gelecegi dusunerek takim kuralim, sonra bu olsun.

Fener'e uydu ama Galatasaray Hamzaoglu faktorune takildi.

Yabanci sinirinin kalktigi yazda Bilal'i, Jem Karacan'i aldi, Sabri ile senelik 2 milyona uzatti ve sag acik Umut Bulut :kop:

Su kalan gunlerde iyi orta saha + stopper + kaleci ile sampiyon oluruz. Galatasaray cok kotu, Fenerde cok kotu oynuyor ama bireysel kaliteleri cok yuksek.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yabanci sinirinin kalktigi yazda Bilal'i, Jem Karacan'i aldi, Sabri ile senelik 2 milyona uzatti ve sag acik Umut Bulut :kop:

Su kalan gunlerde iyi orta saha + stopper + kaleci ile sampiyon oluruz. Galatasaray cok kotu, Fenerde cok kotu oynuyor ama bireysel kaliteleri cok yuksek.

Parasizliktan yaptilar ama bunlari. Donlarina kadar siyirmis olmasa evvelki yonetimleri cok kaliteli yabancilar alabilirlerdi.

Çevrimdışı talha

Fener oturur. Pereira halen daha kafasında ki oyunu oturtamamış. Çok net onu görüyorum. Diego kesiği yer ama.

Çevrimdışı Ferhat Türk

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ

bizler  cenk gönen ide   pedro franco yuda  harcadık resmen.    liverpool maçını  totneham maçını düşünüyorum oynadığı diğer maçlarıda.

franco denen vatandaş türkiyede en iyi top kesen en hamleli stoperdir. biraz ağırdır ama duracağı ve basacağı yeri iyi bilir. ayağı çok güzel uzanır topa ama ersan gibi  -10 yetenekteki bir nopost  yüzünden harcanıp gitmiştir. hızlı ve yetenekli bir stoperle beraber avrupanın elit liglerinde elit takımlarında rahatlıkla oynayabilir.  ersanın yanında  mascerano oynasa rezil olur.  hem kendi adamını kaçıran  hemde yandaki stoperin üstüne binip karmaşa yaratan bir şahısı ısrarla oynatan hocalara karşı zerre kadar sempatim yok olamazda.

cenk hiçbirzaman yeteri kadar şans görmedi.  mcgregor vasatının bile arkasından yedek bekledi sorun yapmadı. şu tolga bile şans buluyorsa bu takımda ısrarla daha nedenebilirki. gitmesi gereken şahıs gitmedi en iyi çağında takımın en refklesli kalecisini gönderdik maalesef 

şimdi bazı arkadaşlar seviniyor  hayretle izliyorum .. cenk gitti diye kına yakacaklar neredeyse.  galatasarayda bir sene sonra 1. kaleci olacak ve göreceksiniz potansiyelinin ne alemde oldugunu.  sizler taffarel adam etti derken ben burada çıldırıyor olacagım.  adam zaten iyiydi ama kör gözleriniz görmek istemedi. adam nasıl motive olsun ki arkadaş. en iyi oynadıgı maçtan sonra bile tolga vasatı iyileşince yedek kaldı.  Allah bana ve benim gibi görmeyi bilen beşiktaşlılara sabır versin

açık ve net olarak söylüyorum BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ.  hayaller aleminden uyanın.  stoperi  ersan , kalecisi tolga olan takım şampiyon falan olamaz. yıllardır kalemize ilk gelen top gol oluyor.  10 milyon euroluk  orta saha alalım diyorsunuz da  kalecimiz 10 milyonluk kalecimi ? takımın kase sini emanet edeceğimiz adamın cibiliyeti  tolga seviyesindeyse  ne işe yarar q7 ler gt7 ler..  zaten gelen top gol olacak. ersan illaki kaçıracak tolgada efendi efendi yiyecek.  trabzon maçında baskılı olan bizdik ersan kaçırdı tolga yedi.   mersin maçındada ersan 2 kere kaçırdı zenciyi..   bu maçta da kaçıracak...

ben iddia ediyorum barcelonaya koyun ersan ve tolgayı  sonra gözlerinizi kapatıp hayal edin...  barcelona ilk 5 e giremez.. yazık artık bu taraftara. geçen seneki GALATASARAY dan muslerayı çıkarın  ilk 5 e girebilirmiydi ? mümkünmüydü..  o LEŞ takım bir muslera ile 3 kupa aldı. artık yazık kardeşim..  hepimiz kanser olmadan bir stoper birde kaleci alın

orta saha olmasada olur. bu takım illaki pozisyona girer ve atar.  ama pimi çekilmiş ersan  ve  yeteneksizler yeteneksizi tolga ile bu  lokomotif bu vagonları çekmez..

Ahmet abim çoğunlukla katılıyorum demiş fakat ben de çoğunlukla katılmıyorum. Pedro önder özen tarafından ortaya atılmış ileride büyük fiyatlarla pazarlayacagimizi söylediği bir stoper olarak geldi fakat geçen sene bana kalırsa motta ile takımın en kötü oyuncusuydu. Hızlı falan değil aksine yaptığı yavaş ve salakça müdahaleler ile defalarca takımı 10 kişi bıraktı ve puan kaybına sebebiyet verdi hala tolgada değil pedroda ısrar şampiyonluğa mal olur. Şuan adı geçen doria gelirse rhodolfo ile yeni ronaldo zago tandemini oluşturabilir diye düşünüyorum. Cenk konusunda ise haklı olabilirsiniz aslında hiç bir zaman as kaleci olacak güveni saglamadi ama daha fazla şans bulabilirdi özellikle 1.kaleci mc gregor tolga iken ama yaklaşık 2 milyon tl gibi ücrete satıldı ve yeni gelecek kaleci ile belki şampiyonluğu bile elde edebiliriz. He barcelona konusuna gelirsek bravoyu çıkar tolgayi koy masceranoyu çıkar ersani koy hatta busquesti çıkar necibi koy barca yine en kötü 2.olur clde de yarı final oynar ne 5.liği :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı 38life

Ne adamdi be. Inter'in SL'i yendigi donem bence dunyanin en iyi stopperiydi.

Hastayım bu adama.