2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867354 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Adamların elinde Garmash, Petrovic, Veloso var ön libero için.

Veloso 10 ay sonra sözleşme sonu yapacak.

4-5 milyona al 4-5 sene ortasahaya oyuncu arama. Aradığımız adam Kiev'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Rhodolfo takım oturduğunda bol bol topla ileri çıkacağının sinyallerini verdi. Bugün hatırlamadığım biriyle verkaç yapıp kanattan akıyordu ama pası atan iyi atamadı yoksa takımı komple ileri taşımış olacaktı. İleriki zamanlarda İnterdeki Luciovari bir Rhodolfo seyredebiliriz. Aslında Rhodolfo'nun çıkmaya çalışması Gomez'in gelip orta yuvarlağın gerisinden top çalması Önlibero ihtiyacımızı çok net ortaya koyuyor.

Ersan nasıldı sence bugün? 2 tane hatalı uzun top dışında defansif olarak çok iyi bi maç çıkardı.

Ersan bugün beklediğimden çok daha iyi oynadı. Rhodo ile geçen yaşadıkları uyum sorunu çözülmüş gibi bir nebze. Ama halen daha pas veremiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Bu arada maçın ilk 75 dakikası Nuri Bilge Ceylan filmi gibiydi; son 15 dakika Nolan filmine dönüştü.  :D

Nuri Bilge Ceylan sinemasını severim orası ayrı.

Çevrimdışı talha

Ama tabi Ersan'ın iyi oynaması biraz da Antep'in ilerisinin çok iyi olmamasından kaynaklanıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Son 6-7 ayda kendini saldıysa bilemem. 5 ay önceki bu klipteki gibi oynayabiliyorsa bize gayet faydalı olur gibi geliyor. Tabii sadece fizik ve sürat bakımından değerlendiriyorum. Yoksa Necip'e klip yapsak takasa girerdik. :)

Mikel'in en iyi yaptığı şey top kesmek ve markaj yapmak. Bunu kaybetmedi zaten. Temaslı oynar, bolca kapar Atiba gibi sağlam oynar.

Ama sende Atiba varken Mikel'i almak sana ne katar? Sana top taşıyacak oyuncu lazım, kapacak değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Adamların elinde Garmash, Petrovic, Veloso var ön libero için.

Veloso 10 ay sonra sözleşme sonu yapacak.

4-5 milyona al 4-5 sene ortasahaya oyuncu arama. Aradığımız adam Kiev'de.

Bu manyaklar oyuncu satsa dediğin doğru da.  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı atalay

Doria, FM efsanesi...

Ben, Güney Amerika liglerini sıkça izlediğim için Doria'yı da epey izledim.

Kağıt üzerinde Rhodolfo'nun tamamlayıcısı lakin çok temel problemleri var.

Mesela hızlanma, reaksiyon ve denge gibi.

Şu hızlı stoper mevzusuna da bir açıklık getireyim. İstisnai durumlar dışında hızlı uçan bir stoper yok zaten.

İstisnai örneği vereyim: Jason Denayer.

Stoperde temel özellik; pozisyon bilgisi, sezgi, reaksiyon ve agresyon becerisidir.

Bu arada Doria geçen sene yetersiz olduğu için değil Bielsa istemediği için oyamadı.

Bunu niye yazıyorum Doria ile anlaşılmış; kulüp onay verirse kiralık gelecekmiş.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 00:57:49 atalay ]

Çevrimdışı TALAT

Son 6-7 ayda kendini saldıysa bilemem. 5 ay önceki bu klipteki gibi oynayabiliyorsa bize gayet faydalı olur gibi geliyor. Tabii sadece fizik ve sürat bakımından değerlendiriyorum. Yoksa Necip'e klip yapsak takasa girerdik. :)

şu videoyu izleyince farkettim bizdeki eksik oyuncu tipi oyuna girerken göğsünün üst tarafına süren oyuncu. viera başlattıydı sanırım bunu. böyle adamlar iyi oluyor. muhteşem teknik analizim bu kadar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağatay

daha yeni gördüm bu arada
d.moskovalı douglas ts ye 1.5M ye gitmiş ya

şu djilo olmuyo dimi şimdi bonservisiyle
ama tabi doria gelirse daha mutlu olurum orası ayrı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

Doria, FM efsanesi...

Ben, Güney Amerika ligini sıkça izlediğim için Doria'yı da epey izledim.

Şu hızlı stoper mevzusuna da bir açıklık getireyim. İstisnai durumlar dışında hızlı uçan bir stoper yok zaten.

Stoperde temel özellik; pozisyon bilgisi, sezgi, reaksiyon ve agresyon becerisidir.

Bu arada Doria geçen sene yetersiz olduğu için değil Bielsa istemediği için oyamadı.

Bunu niye yazıyorum Doria ile anlaşılmış; kulüp onay verirse kiralık gelecekmiş.

hızlı stoper bizim erman vardı scala zamanı. milan maçında scala şevçenkoyu tutsun diye aldıydı oyuna. tutamadıydı tabi :D

Çevrimdışı talha

Doria, FM efsanesi...

Funes Mori işimizi çok dha iyi görürdü diyorum çekiliyorum. Adamdan komisyon alacağımız vardı Everton'a kaptırdık. Alacağınız olsun Ertan Ahmet herkes nemalandı ben nemalamadım.  :bawling:

Çevrimdışı Tolga

Doria, FM efsanesi...

Doria'nın şu şartlarda iyi transfer olacağını düşünüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı indie

Mikel'in en iyi yaptığı şey top kesmek ve markaj yapmak. Bunu kaybetmedi zaten. Temaslı oynar, bolca kapar Atiba gibi sağlam oynar.

Ama sende Atiba varken Mikel'i almak sana ne katar? Sana top taşıyacak oyuncu lazım, kapacak değil.

Normalde zaten iki oyuncu gerekiyor oraya, biri de senin dediğin tarzda. Ama dediğin gibi bende bir Atiba var, başka da yok. Vallahi Atiba sakatlanacak/cezalı olacak diye ödüm kopuyor.   :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Ivan Cordoba gibi oyuncular bu yüzden efsane oluyorlar.

Tabi ki hiçbiri bir Lucio değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

hızlı stoper bizim erman vardı scala zamanı. milan maçında scala şevçenkoyu tutsun diye aldıydı oyuna. tutamadıydı tabi :D

O zamanlar Schvsenko'yu kimse tutamıyordu zaten.  :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yorumların tutarlılığı oyuncuların nereye gittiği ile ölçülmez. Aynı Milan Balotelli'yi de aldı. Aynı Milan 5 yıldır sürünüyor ve rezalet transfer yapıyor.

Mikel ise kamyondu demedim kamyon dedim. 19 yaşından beri çok iyi performans göstermiş olabilir ama son 1.5 yıldır inanılmaz geriledi. Oyuncuya geçmişi için para ödemekten bıkmadık.

Valla 5 yildir surunuyor dedigin takim bir sampiyonluk, bir ikincilik, bir ucunculuk almis Seria A'da. Bu nasil surunme? Mikel cok seri olmayabilir ama TSL oyunculari da her biri Maradona degil. Bu yoklukta her turlu isimizi gorur, orta sahada adam yok. Geriden oyun da kurabiliyor, ayrica guclu bir adam. Baski yaptigimiz maclarda donen toplari alip ilerideki adamlara verme isini yapsin yeter. Kontra ataklari kesebilecek kadar hizli defansif orta sahalar zaten dunyada sayili.

Çevrimdışı TALAT

de la cuesta var bir de. cm 2003-2004

Çevrimdışı Deniz

herkes bir oyuncu tarifi yapıyor ama her kapı tolgay a çıkıyor..

gerçekten şu takımda sakatlanmaması gereken en temel oyuncu sakatlandı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

de la cuesta var bir de. cm 2003-2004
Efsane oyundur ve PC de hala var :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Efsane oyundur ve PC de hala var :biggrinking:

hala oynuyorum diğerleri sarmadı.
toledo :D

Çevrimdışı atalay

Funes Mori işimizi çok dha iyi görürdü diyorum çekiliyorum. Adamdan komisyon alacağımız vardı Everton'a kaptırdık. Alacağınız olsun Ertan Ahmet herkes nemalandı ben nemalamadım.  :bawling:

O paraları biz veremeyiz zaten.

Doria'nın şu şartlarda iyi transfer olacağını düşünüyorum. :)

Gelirse; umarım...

Çevrimiçi Mehmet57

Ne adamdi be. Inter'in SL'i yendigi donem bence dunyanin en iyi stopperiydi.

Çevrimdışı Çağatay

hala oynuyorum diğerleri sarmadı.
toledo :D

ona bakarsan tsigalko der noktayı koyarım :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Valla 5 yildir surunuyor dedigin takim bir sampiyonluk, bir ikincilik, bir ucunculuk almis Seria A'da. Bu nasil surunme? Mikel cok seri olmayabilir ama TSL oyunculari da her biri Maradona degil. Bu yoklukta her turlu isimizi gorur, orta sahada adam yok. Geriden oyun da kurabiliyor, ayrica guclu bir adam. Baski yaptigimiz maclarda donen toplari alip ilerideki adamlara verme isini yapsin yeter. Kontra ataklari kesebilecek kadar hizli defansif orta sahalar zaten dunyada sayili.

Atiba'yı tarif ettiğinin farkında mısın?

Önemsiz Detay : 5 sene önce 1. , 4 sene önce 2. , 3 sene önce 3., 2 sene önce 8. , Geçen sene 10. Hakikaten sürünmüyor Milan süper ilerliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Ne adamdi be. Inter'in SL'i yendigi donem bence dunyanin en iyi stopperiydi.

mourinho o zamanlar bana man utd'yi yenmek için lucio'yu alın demişti.