2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875879 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ın Free kickleri içinde şunu söyleyeyim.

2 maçtır; Mersin ve Antep deniyor.

Bunu bilen bir kaleci 3.de yemeyebilir. Alternatif bir vuruş geliştirmeli. Repertuarı geniş tutmalı. Fakat o topu öyle indirmek kolay iş değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oğuzhan'ın Free kickleri içinde şunu söyleyeyim.

2 maçtır; Mersin ve Antep deniyor.

Bunu bilen bir kaleci 3.de yemeyebilir. Alternatif bir vuruş geliştirmeli. Repertuarı geniş tutmalı. Fakat o topu öyle indirmek kolay iş değil.

O alternatifleri Cenk iyi yapıyor gördüğüm kadarıyla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kemal

Aynen öyle oraya vuracağını anlayıp hamle yapmasına rağmen çıkaramadı bir tık uzun kaleci belki çıkarabilirdi.

Düşüste adam tabiiki oraya atlayacak töre oraya yöneldi zaten 2 saniyede oluyor hersey o 2 saniyeyle kaçırdı , yer kale arkası kameradan izleyin , ozi nin vuruşunu Sezip çıksa tirmanirken yakalamaya çalışır bu düşerken ermeye çalışıyor

Çevrimdışı TALAT

cenk daha uzaktan 25 mt gibi yerlerden iyi vuruyor benim gördüğüm. mesela ilk yarıda sosanın kullandığını cenk güzel kullanırdı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Mehmet57

Torunogullari Ingiltereye ucmus.

Kap getir Mohamed Diame'yi derdim ama o da sakat.

Ama her hafta EPL'i heyecanla izleyen biri olarak, 1den 20ci siraya kadar her takimdan gelip EPL temposu ve fizigi getirecek oyuncuya fitim.

Çevrimdışı atalay

Evet, uzak mesafeden yapıyor. Kerim'in de "ölü yaprak vuruşu" tekniği var; belki bir maçta görebiliriz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet, uzak mesafeden yapıyor. Kerim'in de yaprak vuruşu tekniği var; belki bir maçta görebiliriz.

Kerim'in plaseleri iyi ama son 2 golünde görüyoruz.

Bizim Ashley Young'ımız olabilir. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Su takıma lucas leiva cuk oturacak ti ama o (Hakaret Yasak)₁ oğlu (Hakaret Yasak)₁ sırf geçen seneye inat salmadi lucasi

Çevrimdışı talha

Evet, uzak mesafeden yapıyor. Kerim'in de "ölü yaprak vuruşu" tekniği var; belki bir maçta görebiliriz.

Ya nedense çok güldüm buna.  :kop: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

balbazar yapmıyor muydu o ölü yaprak vuruşu tekniğini pokemon da  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Mehmet57

Kimsenin yazmadigi ama oyun yapisiyla bize cuk oturacak oyuncu bugunlerde Crystal Palace kaptani olan eski Genclerli Mile Jedinak. Tas gibi topcu oldu Ingilterede.

Çevrimdışı Tolga

:biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Kerim'in plaseleri iyi ama son 2 golünde görüyoruz.

Bizim Ashley Young'ımız olabilir. :D

kerim'in geçen seneki erciyes maçı ve bu seneki gollerini düşününce bitiriciliği bence iyi duruyor. belki aradığımız gezinen 3. forvet olarak düşünür şenol hoca
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

Ronaldo ve Bale sağlam yapıyor bu vuruşu.

Çevrimdışı talha

Şİmdi anladım nede o kadar güldüğümü.  :kop: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Kap kokusu var.
  Transfer olmaz bu skordan sonra.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Kap kokusu var.
Canpolat'a güvenerek mi söylüyorsun bunu  :)

Çevrimdışı can1903

Yarın 3 Kap gelsin ya. Tek hamlede bitirelim bu işi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bakambu 64'te oyuna girip 2 tane gol atmış, takımı 3-1 kazanmış.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Mehmet57

Bir sey daha paylasiyim;

Jedinak Premier League'de en cok top kesen oyuncu oldugu kadar, Avrupada 4.cu en cok top kapan (basarili tackle) futbolcu oldu.

Orta sahamizda eksik olan fizikli, yirtici, pas trafigini yapabilen tas gibi lider orta saha.

Çevrimdışı Tolga

Genelde biz hafta sonu KAP bildirimi yapmıyoruz bakalım hafta sonu birşeyler olacak mı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

@Necmi abi gördüğün üzere Töre'ye düşmanlık yok :D Tonla pas aldı çünkü Quaresma sahada değildi.

Asistlerde  ona koşuldu. Dediğim gibi Töre sadece formsuz başka bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Bakambu 64'te oyuna girip 2 tane gol atmış, takımı 3-1 kazanmış.

Cok istedim bunun alinmasini. Coookk.