2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875563 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

her ne kadar yabancı sayısı sınırsız gibi olsa da türkleri iyi olan takım çok çok büyük fark yaratır.

bizde şu an oğuzhan-töre-cenk-kerim (?)-tolgay-olcay (?) gibi yaşça genç ve bazıları çok yetenekli oyuncularımız var.

yönetim şu takıma kıyma al şu gerekn transferleri. bu takıma bir şampiyonluk lazım. sonrası kendiliğinden gelecek zaten.

duy sesizimizi yönetim  :busted_cop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

Stoper ve ön libero şart oğlu şart.

Şampiyonluğu istiyorsak almalılar.Almak zorundayız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

EssiLor

• Ziyaretçi

Beklerde kontra atak yapma becerisi çok düşük
Töre-Sosa-Q7 Üçlüsü Gomeze güzel goller attırır
Şenol Güneş : Mario henüz fizik olarak istediğimiz seviyede değil
Doğru bir açıklama yapmış Gomezin biraz daha zamana ihtiyacı var adam daha yeni geldi açılması biraz zaman alır
bir gol attığı zaman devamı gelir zaten o konuda endişem yok
Olcayın golüde iyiydi.

Çevrimdışı Sarp

Stoper ve ön libero Lütfen Başkanım
Lütfen belki çok zordur, para yeterli değildir, ffp sıkıştırabilir vs...
Lütfen başkanım gördün işte lütfen....

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan Özyakup: "Tolga abi kalecinin köşesine vur demişti ama ben dinlemedim. Tersine vurdum yine."  :kop:

Karce, uyanmasına ve hamle yapmasına rağmen topu o mesafeden iyi indirdi. Göründüğü kadar kolay vuruş değil.

Çevrimdışı Tolga

Kaleye gelirse Valdes gelecek gibi.

Stopere gelirse Doria gelecek gibi.

Orta saha için hiçbirşey diyemiyorum.Bir ihtimal Mikel gelebilir.

Çevrimiçi Mehmet57

Doğru. Kucka BTB oynardı; Doria, Rhodolfo'yu tamamlar. Fakat takımın halen net bir kesicisi yok.

Bu yuzden aylardir iki orta saha gelmeli diyorum. Lucas geldi denilince tek olmaz, eksigimiz kaybolmaz demistim.

Lakin, bu saatten sonra 1 tane gelirse yatip kalkip dua edelim. Atiba ile birlikte oynayacaklar ozaman. Su an ki hali ile Sosa kesilip, 10'da Ozzi oynar.

Biz bu kapanan, fizikli oynayan takimlari da yikariz. Ama bunun icin Doria gibi orta sahaya girebilecek, ceza sahasina dogru kosu yapabilecek fizikli orta saha lazim.

Çevrimdışı TALAT

Oğuzhan Özyakup: "Tolga abi kalecinin köşesine vur demişti ama ben dinlemedim. Tersine vurdum yine."  :kop:

Karce, uyanmasına ve hamle yapmasına rağmen topu o mesafeden iyi indirdi. Göründüğü kadar kolay vuruş değil.

tepiktirme gibi bir şey attı. tepti topu tabiri caizse

Çevrimdışı talha

Bu yuzden aylardir iki orta saha gelmeli diyorum. Lucas geldi denilince tek olmaz, eksigimiz kaybolmaz demistim.

Lakin, bu saatten sonra 1 tane gelirse yatip kalkip dua edelim. Atiba ile birlikte oynayacaklar ozaman. Su an ki hali ile Sosa kesilip, 10'da Ozzi oynar.

Biz bu kapanan, fizikli oynayan takimlari da yikariz. Ama bunun icin Doria gibi orta sahaya girebilecek, ceza sahasina dogru kosu yapabilecek fizikli orta saha lazim.

Aynen öyle derdim tasam buydu benim.

İki net orta saha biri delici biri kesici. Lucas artı Mati gibi. Ya da Lucas + Kucka gibi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Töre vuracak sandı kısa mesafe ona koştu ve atlayıp ozi vurunca havada kaldı kaleci timing hatası var bu yüzden

Çevrimdışı TALAT

olcay : gs'den daha zor gruba düştük :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aha Olcay'dan gsye taş;

"Gaassaraydan daha zor bi gruba düştük." :kop: :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Olcay Şahan: "Galatasaray'ın grubundan zorlu bir grupa düştük Avrupa Ligi'nde"   :kop:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Töre vuracak sandı kısa mesafe ona koştu ve atlayıp ozi vurunca havada kaldı kaleci timing hatası var bu yüzden

Hayır, öyle keseceğini anladı ve hamle yaptı. Bir daha izle bence.

EssiLor

• Ziyaretçi

Mükemmel bir takımımız var istediğimizde neler yapabileceğimizi herkes gördü ve görmeye devam edecek
Fakat transfer yapılması şart yoksa şampiyon olamayız açık ve net
Doria
Mikel
V.Valdes Derhal KAP a bildirilmeli
Bu adamlar bize ilaç olur ilaç
Orta sahadan Forvet hattına hiçbir destek göremedim orta saha özellikle ön libero kısımı çökmüş vaziyette
Atiba tek kaldı çok zorlandı atibanın yükünü hafifletmek gerek oda kimle olur mikel ile
Ön libero sıkıntısı var gerçekten
Stoper de alınmalı ersanı gördük sürekli sakatlanıyor Doria kapı gibi adam alınırsa on numara olur.

Çevrimdışı talha

olcay : gs'den daha zor gruba düştük :D

Haklı yanlız.  :kop: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Takımın penaltıcısı Oğuzhan imiş.

Tosun'un Antep zamanını düşünürsek yanlış olur. Ozzie'nin penaltı kullandığını hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Maçı izleyemeyenler için TRT Spor'da özeti var şuanda.

Çevrimdışı Kemal

Erken yaptı ama hamleyi neden erken atladı , bak top girerken o düşmeye başlamıştı , topa ermeye calismiyor ters elle , düşüşte girerken

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı legendmaster

Olcay Şahan: "Galatasaray'ın grubundan zorlu bir grupa düştük Avrupa Ligi'nde"   :kop:
buna değil de buna tepki gösteren gslıları görünce güldüm  :lol:

Çevrimdışı TALAT

tahminim; olcay, pascal gibi futbolculuğu bıraktıktan sonra da türkiyede iyi para kazanır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada unutmadan;

Deplasman tribünü biletinin fiyatını 19 Lira olarak satışa sunan Gaziantepspor yönetimine de helal olsun. :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Aynen öyle oraya vuracağını anlayıp hamle yapmasına rağmen çıkaramadı bir tık uzun kaleci belki çıkarabilirdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli