2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874635 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
cenk gönen nasıl gs kadrosu ile gider gs forması ile poz verir? kap yok mu? borsa yok mu? tamam biliyoruz kap önemsiz ama bu kadar kör gözün parmağına sokulur mu? birisi çıksa buna itiraz etse ne denir? kulübün başına bela olmaz mı?

gerçekten bilmediğim ve anlamadığımdan soruyorum.

Çevrimdışı Tolga

cenk gönen nasıl gs kadrosu ile gider gs forması ile poz verir? kap yok mu? borsa yok mu? tamam biliyoruz kap önemsiz ama bu kadar kör gözün parmağına sokulur mu? birisi çıksa buna itiraz etse ne denir? kulübün başına bela olmaz mı?

gerçekten bilmediğim ve anlamadığımdan soruyorum.
O işi ben de anlamadım.

Lisansını çıkarmışlar maç kadrosuna almışlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün Obi Mikel'in bulabildiğim tüm videolarını izledim. 2011 den 2015 e kadar EPL ve Nijerya milli takım maçlarından bulabildiğimi. Kısa videolardan anladığım her türlü Beşiktaş'ımıza katkı sağlayacaktır. Her ne kadar ağır dense de ilginç bir oyun zekası var ve bu açığını yeterince kapatıyor. Ayağı ise çok iyi ve pozisyon almasını çok iyi biliyor. Tamam farklı oyuncular ama izlemesi Lucas'tan daha hoş . Umarım gelir ve katkısını verir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

cenk kaça satıldı?

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı kartalBaz

Cenk gonene yok sans vermemisiz yok iyiymis bilmem ne. Arkadaslar hayatimizin en iyi isi cenki parayla ezeli rakibimize yollamak. Muslera sakatlansin gorelim bakalim cenk ne yapiyor onlara. Pedroyuda abartiyoruz. Adamda boy yok ,kafa toplari iyi degil ,boyuna gore cok yavas, ayaklari iyi ve hamleli bir oyuncu o kadar. Turkiyede oynayamaz ama ispanya gibi havadan degilde yerden oynanan bir ligde cok is yapar. Bu ligde kweuke yok fernandao nasil mucadele edecek bu adam? Uzun top atmaktan baska bisey yaptiklari yok takimlarin. O yuzden pedroyada yol vermeleri gerekiyor.

Çevrimdışı aa1903

750.000 euro'ya satıldı.

çok ucuza vermişiz, adamın normal değeri zaten o kadar. gs'ye (dost takımımız olduğu için) 1.5'tan aşağı bırakılmamalıydı.

Çevrimdışı kartalBaz

Milosevic Ersan'dan çok daha iyi oynayacaktır bundan %100 eminim. Fizik ve mental olarak bir an önce hazırlamaları lazım.
Milosevic ersani kesemez. Izledigim kadariyla ersan daha hizli ona gore. Senol hoca daha hizlisini ariyorken miloyu denemez.

Çevrimdışı Tolga

çok ucuza vermişiz, adamın normal değeri zaten o kadar. gs'ye (dost takımımız olduğu için) 1.5'tan aşağı bırakılmamalıydı.
Ben olsam Gs'ye hiç vermezdim.

Gerekirse Cenk'i A2 takımına yollardım yine de vermezdim.

Bugün Cenk Anadolu kulüplerinden birinde oynuyor olsaydı Gs, en az 2 m euro vererek almak zorunda kalırdı.

Çevrimdışı kartalBaz

Aldigi maasida hesaplarsan 2 ye yakin kardayiz. Super oldu bence.

Çevrimdışı indie

Cenk gonene yok sans vermemisiz yok iyiymis bilmem ne. Arkadaslar hayatimizin en iyi isi cenki parayla ezeli rakibimize yollamak. Muslera sakatlansin gorelim bakalim cenk ne yapiyor onlara. Pedroyuda abartiyoruz. Adamda boy yok ,kafa toplari iyi degil ,boyuna gore cok yavas, ayaklari iyi ve hamleli bir oyuncu o kadar. Turkiyede oynayamaz ama ispanya gibi havadan degilde yerden oynanan bir ligde cok is yapar. Bu ligde kweuke yok fernandao nasil mucadele edecek bu adam? Uzun top atmaktan baska bisey yaptiklari yok takimlarin. O yuzden pedroyada yol vermeleri gerekiyor.

Tek sorum; Cenk olmasa idi Gsde yedek kaleci kim olacaktı ve ne kadara malolacaktı?

Çevrimdışı aspireless

O bakımdan doğru ama 3 kaleci vardı kaleci almak için birisi gidecekti hazir ona teklif varken o gitti. Tolga ya teklif olsaydı muhtemelen o gidecekti diye düşünüyorum.

Çevrimdışı kartalBaz

Tek sorum; Cenk olmasa idi Gsde yedek kaleci kim olacaktı ve ne kadara malolacaktı?
Hakan arikan filan alirlardi 500 e filan. Cenk gonen transferi sezer ozturk transferi gibidir. Biz nasil ahlar vahlar ediyoruz hala, onlarda edecek merak etmeyin.

Çevrimdışı indie

Hakan arikan filan alirlardi 500 e filan. Cenk gonen transferi sezer ozturk transferi gibidir. Biz nasil ahlar vahlar ediyoruz hala, onlarda edecek merak etmeyin.

Sanmıyorum, Hakan Arıkan alınabilse idi Trabzon alırdı, tercih etmediler verya alınamadı. Kaldı ki aralarında kalite ve yaş farkı var.

Cenk için ah-vah etmiyorum, bence as kaleci için yeterli değil, yedekliği Tolga ile yakın seviyede (biraz daha iyi bence) ama GS'ye şu şartlarda verilmesini istemezdim. Ya kulübeyi eskitseydi ya da anadoluda takasta kullanılsaydı.

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk Gönen zu Gs 600 bin Euro
İşte Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama:

Profesyonel futbolcu Cenk Gönen ve kulübü Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 600.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 2015-2016 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2015-2016 sezonu : 900.000 EUR sabit transfer ücreti karşılığı Türk Lirası ve 10.000 EUR maç başı ücreti karşılığı Türk Lirası,
2016-2017 sezonu : 950.000 EUR sabit transfer ücreti karşılığı Türk Lirası ve 10.000 EUR maç başı ücreti karşılığı Türk Lirası,
2017-2018 sezonu : 1.000.000 EUR sabit transfer ücreti karşılığı Türk Lirası ve 10.000 EUR maç başı ücreti karşılığı Türk Lirası

Çevrimdışı Kutay

600 bin çok azmış ya   :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

3 büyükler 2. ligden kaleci almaya kalksa pazarlık 1 milyon € 'dan başlar. Biz direk rakibimize yedek kaleciyi 600bin'e veriyoruz.

Bjk gs'den herangi bir oyuncuyu istesin bakalım 1 milyon €'dan aşağı fiyat çekiyorlar mı? Beşiktaş gs'den dany'i yarım sezonluğuna 400 bin€'ya kiralamıştı. Bu kira parası bonvervisi bile değil. Biz kaleci için 600k€ alıyoruz. Bir de üstüne para verseydik bari.

Bu yönetimi de, bu yönetimden medet umanıda gerçekten anlamıyorum. Mantıksızlık diz boyu. Bu kafayla 100 tane de stad yapsan şampiyon falan olmazsın.

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu Oyunla 3.Lük Farz.
Olcay yine herzamanki gibi çok kötü
Quaresmanın yokluğu hissediliyor
Gomez istediği topları alamıyor Sosa iyi.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 22:08:41 Erdem BJK ]

Çevrimdışı Tolga

600.000 euro'ya vermek gerçekten çok saçma hiç para almasaydık daha iyiymiş.

Cenk bugün X Anadaolu kulübünde oynuyor olsaydı en az pazarlıklar 2 m euro'dan başlardı.

Çevrimdışı talha

Şenol hoca ilk yarının sonunu göremez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

600.000 euro'ya vermek gerçekten çok saçma hiç para almasaydık daha iyiymiş.

Cenk bugün X Anadaolu kulübünde oynuyor olsaydı en az pazarlıklar 2 m euro'dan başlardı.

Ben olara 600bin + 3.6M diye bakıyorum. Cenk'İn kaleciliğini hiç sevmedim gitmesi yararlı oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamın elinde orta saha yok

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Karabay

Başka transfer olmazsa bizim gs ve fb'yi boş ver ts ve bursa ile tarismamiz bile imkansız.

Hep gereken 2 transferi yapmayıp şampiyonluktan oluyoruz.

Çevrimdışı Kutay

hiç olmassa doria gelsin ya :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ