BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ
bizler cenk gönen ide pedro franco yuda harcadık resmen. liverpool maçını totneham maçını düşünüyorum oynadığı diğer maçlarıda.
franco denen vatandaş türkiyede en iyi top kesen en hamleli stoperdir. biraz ağırdır ama duracağı ve basacağı yeri iyi bilir. ayağı çok güzel uzanır topa ama ersan gibi -10 yetenekteki bir nopost yüzünden harcanıp gitmiştir. hızlı ve yetenekli bir stoperle beraber avrupanın elit liglerinde elit takımlarında rahatlıkla oynayabilir. ersanın yanında mascerano oynasa rezil olur. hem kendi adamını kaçıran hemde yandaki stoperin üstüne binip karmaşa yaratan bir şahısı ısrarla oynatan hocalara karşı zerre kadar sempatim yok olamazda.
cenk hiçbirzaman yeteri kadar şans görmedi. mcgregor vasatının bile arkasından yedek bekledi sorun yapmadı. şu tolga bile şans buluyorsa bu takımda ısrarla daha nedenebilirki. gitmesi gereken şahıs gitmedi en iyi çağında takımın en refklesli kalecisini gönderdik maalesef
şimdi bazı arkadaşlar seviniyor hayretle izliyorum .. cenk gitti diye kına yakacaklar neredeyse. galatasarayda bir sene sonra 1. kaleci olacak ve göreceksiniz potansiyelinin ne alemde oldugunu. sizler taffarel adam etti derken ben burada çıldırıyor olacagım. adam zaten iyiydi ama kör gözleriniz görmek istemedi. adam nasıl motive olsun ki arkadaş. en iyi oynadıgı maçtan sonra bile tolga vasatı iyileşince yedek kaldı. Allah bana ve benim gibi görmeyi bilen beşiktaşlılara sabır versin
açık ve net olarak söylüyorum BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ. hayaller aleminden uyanın. stoperi ersan , kalecisi tolga olan takım şampiyon falan olamaz. yıllardır kalemize ilk gelen top gol oluyor. 10 milyon euroluk orta saha alalım diyorsunuz da kalecimiz 10 milyonluk kalecimi ? takımın kase sini emanet edeceğimiz adamın cibiliyeti tolga seviyesindeyse ne işe yarar q7 ler gt7 ler.. zaten gelen top gol olacak. ersan illaki kaçıracak tolgada efendi efendi yiyecek. trabzon maçında baskılı olan bizdik ersan kaçırdı tolga yedi. mersin maçındada ersan 2 kere kaçırdı zenciyi.. bu maçta da kaçıracak...
ben iddia ediyorum barcelonaya koyun ersan ve tolgayı sonra gözlerinizi kapatıp hayal edin... barcelona ilk 5 e giremez.. yazık artık bu taraftara. geçen seneki GALATASARAY dan muslerayı çıkarın ilk 5 e girebilirmiydi ? mümkünmüydü.. o LEŞ takım bir muslera ile 3 kupa aldı. artık yazık kardeşim.. hepimiz kanser olmadan bir stoper birde kaleci alın
orta saha olmasada olur. bu takım illaki pozisyona girer ve atar. ama pimi çekilmiş ersan ve yeteneksizler yeteneksizi tolga ile bu lokomotif bu vagonları çekmez..