2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Alakasız olacak ama sosa kartal dövmesini bize transfer olduktan sonra yaptırmış sanırım.
Evet

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Hey gidi pedro ya
Bu adamın bu kadar düşüşte olması üzüyor beni

Çevrimdışı Tolga

Hey gidi pedro ya
Bu adamın bu kadar düşüşte olması üzüyor beni
Aynen.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Pedro'nun gelişimi için bir takıma kiralanması lazım. Yedek dahi kalamayarak oyuncu gelişmez.

Rayo Vallecano istiyordu. Tam ona uygun bir takım.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Pedro'nun gelişimi için bir takıma kiralanması lazım. Yedek dahi kalamayarak oyuncu gelişmez.

Rayo Vallecano istiyordu. Tam ona uygun bir takım.
Osmanlı ' da da gelişir mi sence? :evillol:
Gerçi Uğur ' u aldılar galiba

Çevrimdışı atalay

Osmanlı ' da da gelişir mi sence? :evillol:
Gerçi Uğur ' u aldılar galiba

Bu ligde gelişmez. Birde üstüne fizik kalitesi geriye gitti.

Maç temposu kazanması lazım.

Çevrimdışı atalay

Pedro'nun üstünü çizmenin bir mantığı yok.

Ya elden çıkarırsın yada gelişimini sağlarsın.

Bu şekilde sadece kaybedersin...

Çevrimdışı okansosa

Hoca bana stoper alın diyorda ersan ya da rhodolfo sakatlanırsa necip girip maçı riske mi atacak bu milosevic neden alındı o zaman ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Türkay

Milo'ya üzülüyorum ben
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremd

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ

bizler  cenk gönen ide   pedro franco yuda  harcadık resmen.    liverpool maçını  totneham maçını düşünüyorum oynadığı diğer maçlarıda.

franco denen vatandaş türkiyede en iyi top kesen en hamleli stoperdir. biraz ağırdır ama duracağı ve basacağı yeri iyi bilir. ayağı çok güzel uzanır topa ama ersan gibi  -10 yetenekteki bir nopost  yüzünden harcanıp gitmiştir. hızlı ve yetenekli bir stoperle beraber avrupanın elit liglerinde elit takımlarında rahatlıkla oynayabilir.  ersanın yanında  mascerano oynasa rezil olur.  hem kendi adamını kaçıran  hemde yandaki stoperin üstüne binip karmaşa yaratan bir şahısı ısrarla oynatan hocalara karşı zerre kadar sempatim yok olamazda.

cenk hiçbirzaman yeteri kadar şans görmedi.  mcgregor vasatının bile arkasından yedek bekledi sorun yapmadı. şu tolga bile şans buluyorsa bu takımda ısrarla daha nedenebilirki. gitmesi gereken şahıs gitmedi en iyi çağında takımın en refklesli kalecisini gönderdik maalesef 

şimdi bazı arkadaşlar seviniyor  hayretle izliyorum .. cenk gitti diye kına yakacaklar neredeyse.  galatasarayda bir sene sonra 1. kaleci olacak ve göreceksiniz potansiyelinin ne alemde oldugunu.  sizler taffarel adam etti derken ben burada çıldırıyor olacagım.  adam zaten iyiydi ama kör gözleriniz görmek istemedi. adam nasıl motive olsun ki arkadaş. en iyi oynadıgı maçtan sonra bile tolga vasatı iyileşince yedek kaldı.  Allah bana ve benim gibi görmeyi bilen beşiktaşlılara sabır versin

açık ve net olarak söylüyorum BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ.  hayaller aleminden uyanın.  stoperi  ersan , kalecisi tolga olan takım şampiyon falan olamaz. yıllardır kalemize ilk gelen top gol oluyor.  10 milyon euroluk  orta saha alalım diyorsunuz da  kalecimiz 10 milyonluk kalecimi ? takımın kase sini emanet edeceğimiz adamın cibiliyeti  tolga seviyesindeyse  ne işe yarar q7 ler gt7 ler..  zaten gelen top gol olacak. ersan illaki kaçıracak tolgada efendi efendi yiyecek.  trabzon maçında baskılı olan bizdik ersan kaçırdı tolga yedi.   mersin maçındada ersan 2 kere kaçırdı zenciyi..   bu maçta da kaçıracak...

ben iddia ediyorum barcelonaya koyun ersan ve tolgayı  sonra gözlerinizi kapatıp hayal edin...  barcelona ilk 5 e giremez.. yazık artık bu taraftara. geçen seneki GALATASARAY dan muslerayı çıkarın  ilk 5 e girebilirmiydi ? mümkünmüydü..  o LEŞ takım bir muslera ile 3 kupa aldı. artık yazık kardeşim..  hepimiz kanser olmadan bir stoper birde kaleci alın

orta saha olmasada olur. bu takım illaki pozisyona girer ve atar.  ama pimi çekilmiş ersan  ve  yeteneksizler yeteneksizi tolga ile bu  lokomotif bu vagonları çekmez..

Çevrimdışı Ersoy

Mbia ya üzülmeyen var mıdır be ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Koa_lAA

milo yu doğru dürüst izleme şansım olmadı ama ersandan kötü olduğuna gram inanmıyorum. hatta isveç in yeni mellberg i olduğunu düşünmekteyim. en azından inanmak istiyorum bu düşünceye..

Çevrimdışı sukremin

Acikcasi obi mikel ve doria nin gelecegini dusunuyorum hayal kuruyorum umut ediyorum insallah diyorum gelin lan bisey denicez hadi be :)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babamdan kalan miras değil
Oğluma olan borcumsun

Çevrimdışı Ersoy

...

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

"...cenk hiçbirzaman yeteri kadar şans görmedi."

93 maç   --  8161 dakika  !!!

Çevrimdışı LuceGel

Cenk Gönen ne ayaksın resmi transfer açıklanmadan 6s t-shirti giyiyorsun,Musleranın yedeği olmak çokmu mutlu etti  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı indie

Şampiyon olamaz diye bir şey yok ama bazı yönlerden katılıyorum. Pedro'ya yeterince şans verilmiyor. Necipğ gireceğine ortasaha veya stopere Pedro'nun girmesini tercih ederim. Her iki bölgede de daha iyi oynar ve gelişime daha müsait.

Cenk konusunda da elimizdeki en iyi kaleciyi verdik. Tolgadan hem daha iyi as kaleci hem de daha iyi yedek kaleci olurdu. Gsnin resmen yaralı parmağına işendi. Muslera gitmezse bence ligdeki en iyi yedek kalecilerden birine sahip oldular. Giderse de hem deli gibi para kazanacaklar, hem de  F. Terim ve medya algısı sponsorluğunda Cenk'e sahip çıkıp önümüzdeki 5 sene milli takıma banko yerleştirebilirler. Hiç de göze batmaz. Her türlü Gs için win-win. Neden böyle saçma bir işe giriştik anlamıyorum.

Çevrimdışı Jukebox

Pedro'nun neyi gelişime müsait :D 24 yaşında.
Ben kendisini artık yedek kulübesinde bile görmemekten memnunum.Ağır hava toplarında etkisiz ileri oynayamıyor.
Asıl milosevic'e yazık oldu.  :by2:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Milli takima Cagirilan Forvetler :
Burak , Umut , Mevlut ve Batuhan Karadeniz !
Cenk Tosun Kadroda yok !!
Imparator :akuma: :akuma: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :bur2: :bur2: :s19:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aspireless

"...cenk hiçbirzaman yeteri kadar şans görmedi."

93 maç   --  8161 dakika  !!!
Adamin 100 civari maci var besiktasta bence yeteri kadar şans yakaladı. 5 yıldır besiktas ta hala ayni cenk ki buna rağmen tolgaya tercih ederim o ayrı konu. Burada gitme nedeni kendisi eksiklerini ni giderseydi 10 macta bile kendini gösterip birinci kaleci oabilirdi. Ama cenkin birinci kaleci olma gibi bir niyeti de yok sanırım.  Besiktasa geldigindede simdi gs ye giderken de.

Çevrimdışı LuceGel

Şenol hoca madem yönetime mesaj yolluyorsun Ersanıda almasaydın 11 e bu adamdan 11 olmaz anlamına o zaman belki herşey daha iyi anlaşılırdı  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Milosevic Ersan'dan çok daha iyi oynayacaktır bundan %100 eminim. Fizik ve mental olarak bir an önce hazırlamaları lazım.