Düzeltmem gereken nokta şu genel kurul toplantısı divan değil. Sen benim yazdıklarımı bile anlamadan cevap veriyorsun abi. Orada çok saygın demedim bu 1. 2. Orada çok sevilen dedim ve bu bir ironiydi bunu anlamadiysan yapacak bir şeyim yok. Diyorsun ya senin üslubunla cevap verdim diye. Bana bir tane örnek gösterir misin senin üslubun da benim verdiğim cevap gibi.
Hoşuna gitmeyen her eleştiriyi bu üslupla elestiremezsin. Ben senin yaşındaki birinden çok daha olgun bir üslup beklerdim 'eleştirilerin doğru değil çünkü şu yüzden' diye. Çünkü o hayat dersi al dediğin babam bana böyle öğretti. Burada benim düşünceme karşıt yorum yapan kimseye senin gibi cevap vermedim ben. Yonetim sampiyon olmasi ve oyuncu almayla ilgili hayat gorusun vs demişsin ama ben hiç anlamadım senin neden bahsettiğini. Hayat dersinden bahsettin sen hani benim şu almam gereken. Hayat görüşü nerden çıktı bilemiyorum. Tabiki isterdim oyuncu alsınlar ama eleştirilerimin temel sebebi bu degil. neler olduğunu az çok yazdım zaten bir daha yazmayacagim. Neyse ben daha fazla uzatmayacagim. Mesnetsiz eleştiri dahi olsa, bu forumda herkes karşısındaki insana saygı duymali. Sayginin olmadığı yerde sevgide olmaz. Umarım bu forumda fikret ormanin da rahatça eleştirildigi bir ortam oluşturulur. Burada tanıştığım sohbet ettigim herkese selamlar saygilar. Kısa zamanda olsa sizlerle sohbet etmek güzeldi. Allaha emanet olun.
Fikret Ormanı eleştirmek istiyorsan bununla ilgili başlık var. Git eleştir küfür hakaret ve itibarsızlaştırma olmadığı sürece kimse müdahale etmez
seninde bu şekilde yorum yapacağını düşünmem bile. Ama burası yeri değil burda yaparsan yaptığının aslında doğruluğuna bile bakmam burda
her konuda istediğin her şeyi yazamazsın en azından buraya transfer bakmak için girenlere saygı göstermen lazım Ben seni eleştirirken tek mesajından
yola çıkmıyorumki bütün mesajların yönetim eleştirisi burda transfer konusundan başka bir konu konuştuğunda burdaki herkese saygısızlık etmiş olursun
sana tepki verdiğimizdede bizi Fikret Ormancı olarak suçladığında bizede saygısızlık etmiş oluyorsun. Git ilgili başlıklara yaz müdahale edersek o zaman haklısın
yönetimi transfer konusunda eleştireceksen yeri burası dön geriye bak her sayfa bu eleştirilerle dolu küfür hakaret ve itibarsızlaştırma olmadığı sürece hiç birinede müdahale etmiyoruz bir gün maça geldiğinde sildiğimiz mesajları göstereyim sana bakalım eleştirildiği için silinmiş bir tane mesaj bulabilecekmisin
ama eleştiri yaptığındada sana karşı eleştiriyede hazır olmak zorundasın eleştirirsen eleştirilirsin senin hakkın varsa başkalarınında var
senin yanlış gördüğünü başkaları doğru görüyor sizin eleştiriye tahammülünüz yok diyorsunuz ama aslında sizin eleştiriye tahammülünüz yok
çünkü eleştirildiğiniz anda bu tepkiyi veriyorsunuz siz istediğinizi söyleyeceksiniz buna hakkınız var ama kimsede karşı eleştiri yapamayacak
yok konuşturmuyoruz peki ne yapıyoruz mesajınımı siliyoruz sadece cevap veriyoruz bunada hakkımız var. bak geriye tüm mesajların duruyordur
hangi eleştirine sansür uygulamışızda bizi suçluyorsun konu dışı olduğu halde bir çok konuya hoşgörülü yaklaşıyoruz.
@Kaan Türkerbir kişi çıksın bana sansür uygulanıyor desin kabul edeceğim ama küfür hakaret rencide edici ve itibarsızlaştırmaya yönelik bir yazıyla gelmeyecek
ya silmeyiz yada konunun önemi geçtikten sonra geriden sisteme yük olmasın diye temizlik yaparız konu dışıları buda sistemle ilgili bir durum
mesela stad başlığını bin sayfayla sınırlandırdık nedenide yazılım kaldırmıyor çok resim yükleniyor bir süre sonra yavaşlıyor hatalar veriyor
transfer başlığınıda bölmek istemedik ama konu dışılarla şişerek işlemez duruma gelmesinide istemiyoruz. Yani her sildiğimiz mesajıda
sansür nedeniyle silmiyoruz konusuna yazın burayı şişirmeyin mesajınız kalsın
@Kaan Türker ben tıkanmasın diye sürekli sunucu yükseltiyorum
bazen her şey sizin gördüğünüz gibi olmuyor arkada bir çok bilmediğiniz neden bazı şeyleri sizin gördüğünüzden farklı yapılmasına neden olur
hayat görüşün yok dediğimde bunları kasdediyorum çok yüzeysel bakarak bir yargıya varmak hayat görüşü olmamasıdır.
insanlar bizim mesaj silmemizi eleştiriyor ama bunu kendi düşündükleri nedenlere göre hükmederek yapıyor Yönetim benim babamın oğlu değil
tanıdığımda yok menfaatimde yok bak haber sitesine birtek yönetimden aldığımız haber varmı senin yaptığından farklı bir şey yapmıyorum doğruyu alkışlıyor yanlışı
eleştiriyorum quaresma transferini benden sert kimse eleştirmemiştir. Hemde sizin bilmediğiniz konuları gündeme getirerek eleştirdim.
Şenol Güneş transferini benden başka eleştiren varmı. ben bunları hemde yönetim çatışması olarak eleştirirken kimse bana yönetim yanlısı demiyor
ama doğru bulduğumu savunurken hemen yönetim yanlısı oluyorum adilmi bu