2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874508 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Hazır Q17 cezalıyken Töre süper oynayıp takımdan temelli kesmek isteyebilir  :ok:
Keserse sen gör o zaman curcuna yı abi :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Keserse sen gör o zaman curcuna yı abi :D

Töre süper oynasın yeter. Kimsenin oturmuş takımın bozulmasını isteyeceğini sanmam. Şenol hoca da bozmaz zaten
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

cenk tosun yerine batuhan mı çağrılmış milli takıma?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Evet Batuhan kadroda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen haksızlık değil mi bu ya umut ve batuhan çağırılıp cenk nasıl olmaz ayıp ediyolar cenk tosuna

Çevrimdışı Jukebox

Şaka gibi.Milli takımda ki beşiktaş düşmanlığı devam ediyor.O kazma batuhan alınıyor cenk yok.

Çevrimdışı talha

Töre süper oynasın yeter. Kimsenin oturmuş takımın bozulmasını isteyeceğini sanmam. Şenol hoca da bozmaz zaten
Ohooo neler olur neler :D

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Batuhan'ı almış Tosun Paşa yok bu nasıl iştir. Aslında hiç göndermeyeceksin futbolcu milli takıma

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hasan abi önemli maçlarda biri olmaz q17 bekler töreyi kesmesi çok zor savunma yapamıyo ya da yapmıyo q17

Çevrimdışı Tolga

Ersan-G.Töre-Oğuzhan-Olcay çağrılmış.

Çevrimdışı TALAT

Şaka gibi.Milli takımda ki beşiktaş düşmanlığı devam ediyor.O kazma batuhan alınıyor cenk yok.

aslında bir yandan da seviniyorum gidip sakatlanıp geliyor oyuncularımız ama bir yandan da nasıl olur diyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Düzeltmem gereken nokta şu genel kurul toplantısı divan değil. Sen benim yazdıklarımı bile anlamadan cevap veriyorsun abi. Orada çok saygın demedim bu 1. 2. Orada çok sevilen dedim ve bu bir ironiydi bunu anlamadiysan yapacak bir şeyim yok. Diyorsun ya senin üslubunla cevap verdim diye. Bana bir tane örnek gösterir misin senin üslubun da benim verdiğim cevap gibi.
Hoşuna gitmeyen her eleştiriyi bu üslupla elestiremezsin. Ben senin yaşındaki birinden çok daha olgun bir üslup beklerdim 'eleştirilerin doğru değil çünkü şu yüzden' diye. Çünkü o hayat dersi al dediğin babam bana böyle öğretti. Burada benim düşünceme karşıt yorum yapan kimseye senin gibi cevap vermedim ben. Yonetim sampiyon olmasi ve oyuncu almayla ilgili hayat gorusun vs demişsin ama ben hiç anlamadım senin neden bahsettiğini. Hayat dersinden bahsettin sen hani benim şu almam gereken. Hayat görüşü nerden çıktı bilemiyorum. Tabiki isterdim oyuncu alsınlar ama eleştirilerimin temel sebebi bu degil. neler olduğunu az çok yazdım zaten bir daha yazmayacagim. Neyse ben daha fazla uzatmayacagim. Mesnetsiz eleştiri dahi olsa, bu forumda herkes karşısındaki insana saygı duymali. Sayginin olmadığı yerde sevgide olmaz. Umarım bu forumda fikret ormanin da rahatça eleştirildigi bir ortam oluşturulur. Burada tanıştığım sohbet ettigim herkese selamlar saygilar. Kısa zamanda olsa sizlerle sohbet etmek güzeldi. Allaha emanet olun.
Fikret Ormanı eleştirmek istiyorsan bununla ilgili başlık var. Git eleştir küfür hakaret ve itibarsızlaştırma olmadığı sürece kimse müdahale etmez
seninde bu şekilde yorum yapacağını düşünmem bile. Ama burası yeri değil burda yaparsan yaptığının aslında doğruluğuna bile bakmam burda
her konuda istediğin her şeyi yazamazsın en azından buraya transfer bakmak için girenlere saygı göstermen lazım Ben seni eleştirirken tek mesajından
yola çıkmıyorumki bütün mesajların yönetim eleştirisi burda transfer konusundan başka bir konu konuştuğunda burdaki herkese saygısızlık etmiş olursun
sana tepki verdiğimizdede bizi Fikret Ormancı olarak suçladığında bizede saygısızlık etmiş oluyorsun. Git ilgili başlıklara yaz müdahale edersek o zaman haklısın
yönetimi transfer konusunda eleştireceksen yeri burası dön geriye bak her sayfa bu eleştirilerle dolu küfür hakaret ve itibarsızlaştırma olmadığı sürece hiç birinede müdahale etmiyoruz bir gün maça geldiğinde sildiğimiz mesajları göstereyim sana bakalım eleştirildiği için silinmiş bir tane mesaj bulabilecekmisin
ama eleştiri yaptığındada sana karşı eleştiriyede hazır olmak zorundasın eleştirirsen eleştirilirsin senin hakkın varsa başkalarınında var
senin yanlış gördüğünü başkaları doğru görüyor sizin eleştiriye tahammülünüz yok diyorsunuz ama aslında sizin eleştiriye tahammülünüz yok
çünkü eleştirildiğiniz anda bu tepkiyi veriyorsunuz siz istediğinizi söyleyeceksiniz buna hakkınız var ama kimsede karşı eleştiri yapamayacak
yok konuşturmuyoruz peki ne yapıyoruz mesajınımı siliyoruz sadece cevap veriyoruz bunada hakkımız var. bak geriye tüm mesajların duruyordur
hangi eleştirine sansür uygulamışızda bizi suçluyorsun konu dışı olduğu halde bir çok konuya hoşgörülü yaklaşıyoruz. @Kaan Türker
bir kişi çıksın bana sansür uygulanıyor desin kabul edeceğim ama küfür hakaret rencide edici ve itibarsızlaştırmaya yönelik bir yazıyla gelmeyecek
ya silmeyiz yada konunun önemi geçtikten sonra geriden sisteme yük olmasın diye temizlik yaparız konu dışıları buda sistemle ilgili bir durum
mesela stad başlığını bin sayfayla sınırlandırdık nedenide yazılım kaldırmıyor çok resim yükleniyor bir süre sonra yavaşlıyor hatalar veriyor
transfer başlığınıda bölmek istemedik ama konu dışılarla şişerek işlemez duruma gelmesinide istemiyoruz. Yani her sildiğimiz mesajıda
sansür nedeniyle silmiyoruz konusuna yazın burayı şişirmeyin mesajınız kalsın @Kaan Türker  ben tıkanmasın diye sürekli sunucu yükseltiyorum
bazen her şey sizin gördüğünüz gibi olmuyor arkada bir çok bilmediğiniz neden bazı şeyleri sizin gördüğünüzden farklı yapılmasına neden olur
hayat görüşün yok dediğimde bunları kasdediyorum çok yüzeysel bakarak bir yargıya varmak hayat görüşü olmamasıdır.
insanlar bizim mesaj silmemizi eleştiriyor ama bunu kendi düşündükleri nedenlere göre hükmederek yapıyor Yönetim benim babamın oğlu değil
tanıdığımda yok menfaatimde yok bak haber sitesine birtek yönetimden aldığımız haber varmı senin yaptığından farklı bir şey yapmıyorum doğruyu alkışlıyor yanlışı
eleştiriyorum quaresma transferini benden sert kimse eleştirmemiştir. Hemde sizin bilmediğiniz konuları gündeme getirerek eleştirdim.
Şenol Güneş transferini benden başka eleştiren varmı. ben bunları hemde yönetim çatışması olarak eleştirirken kimse bana yönetim yanlısı demiyor
ama doğru bulduğumu savunurken hemen yönetim yanlısı oluyorum adilmi bu

Çevrimdışı uğur07

Iskender bey aleksandr castrioti denilen arnavutlarin hristiyan soylu ailelerinden biridir. Yanilmiyorsam 1450 civari yasamis. Osmanli ile savasmis ve oldurulmustur. Arnavutlarin halk kahramanıdır. Oncesinde bu bilgi verildiyse kusura bakmayin. Onceki sayfalari okumadim

Çevrimdışı can1903

Baybay CENK GÖNENN  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Arnavutluk tarihinin 2 büyüğü (babası) var.

İskender Bey ve İsmail Kemal Bey.

Büyük İskender ile alakası yok.

Uzaklarda aramaya gerek yok Kadir Bekmezci tam aradığımız adam Atiba ile mükemmel ikili olurlar mümkünse düşük bir bedelle opsiyonlu kiralık ya da Pektemek veya Franco ile takasla bu transfer imkansız değil

Çevrimdışı can1903

Arnavutluk tarihinin 2 büyüğü (babası) var.

İskender Bey ve İsmail Kemal Bey.

Büyük İskender ile alakası yok.
Polat kafasına sıktı İskenderin sallayın  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Milosevic ve Pedro yine 18'de yok.

Hoca diyor ki; Necip'in stoper performansı bunlardan iyi.

Çevrimdışı Tolga

Hoca diyor ki bana stoper alın :)

Çevrimdışı Besiktasincocugu

cenkten kurtuldugumuza cok sevindim darisi pektemekin basina. transfer falan beklemeyin beyler bu saatten sonra kimse gelmez.
Besiktask!

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi demiyim diyorum ama sezon içinde mazallah kötü gidersek ve suç şenol hocaya atılırsa çıkar toplantısını yapar istifayı verir gider bu adam.

Hala 4 eksiğin 1'i tamamlanamadı inanılmaz.

Çevrimdışı Sedat.Y

Ben Alsancağa Beşiktaşımızın maçını izlemeye gidiyorum.Tabiki yanında Rakı-Balık'la   :bandit:

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Hoca stoper istiyor olabilir de yedek kulübesine stoper koymamasının izahı yok. Ersan sakatlık riski yüksek bir oyuncu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kadir G.

Alakasız olacak ama sosa kartal dövmesini bize transfer olduktan sonra yaptırmış sanırım.

Çevrimiçi Samet Ç

Alakasız olacak ama sosa kartal dövmesini bize transfer olduktan sonra yaptırmış sanırım.
Aynen.