2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876448 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Erdal Torunoğulları Transfer yapmayabiliriz demiş.

Çevrimdışı Deniz

Yapabiliriz de dedi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Paraları çöpe atacağımıza maksimum verim alalım en hayırlısı yapmamak

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Doria'yı bekliyorum ben :icool:
Bekle sen

Çevrimdışı Tolga

Bekle sen

:fkr:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR  3 dk.
Beşiktaş’ın Marsilya forması giyen Doria transferi bitirdiği iddia edildi ama bu habere kaynak gösterilen Sinan Vardar’ın transferden haberi yok.

HABERİM BİLE YOK…

Bilgi almak için ulaştığımız Sinan Vardar “Ben de böyle bir bilgi yok. Kimseye konuşmadım. Daha da önemlisi transferden haberim bile yok” dedi.

Çevrimiçi Necmi

Kimseden tevsiye istediğimi sanmıyorum abi. Tavsiye almaya ihtiyacım olduğunu da düşünmüyorum. Fulya davasını geri çekmeye çalışan ben değildim, yeni yetme dediğiniz çocuklar çıkıp başkanın suratına söyledi bunu ses çıkaramadı. Adam voleybol benim yüzümden düştü dedi kalkıp alkışladılar çok sevilen genel kurul üyeleri. Serdar adalı seba'nın ağzından yazılan mektup yüzünden başkan adayı olmaktan vazgeçti. O dönemdeki haberleri tekrar hatırlayalım. Sizden yaşca küçük insanları; sen bir şey bilmezsin, sen karışma, ders al vs gibi sözlerle uzaklaştırmaya çalıştığınız için bu kulüp böyle. Yeni yetmeler çatır çatır eleştirirken, öndeki yaşlı amcalar her haltı alkışlıyor. Bu hayatta her şeyi sizler bilmediğiniz gibi önünüze kanıtla konulan eleştirileri de sorgulama hakkınızın olduğunu düşünmüyorum. O zaman şöyle yapalım; siz burada kimi eleştireceğimizi ya da eleştiremeyeceğimizi söyleyin ona göre yorum yapalım. Eleştirileri de cevap verirken kimseyi küçük görmeyin. Ben babamla epey tartışırım bu konuda hatta bayağı uzun saatler tartıştığımızda olur ama kendi babam bile bana senin şunu yapman lazım demezken bir başkasının böyle bir şey söylemeye hakkı yok. Üslubun doğru değil abi ve bu hoş ta olmuyor. Ben başkanı eleştiriyorum, eleştirmeye de sonuna kadar devam edeceğim. Bence sizde eleştirilere vereceğiniz tepkileri biraz iyileştirin.
Ben burda hiç bir zaman eleştirmeyin demedim eleştirinin dayanağını ve alt yapısını sorarım
burda kimseyi boş konuşturmam eleştiri var eleştiri var mesela Beceriksiz yönetim demek eleştiri değildir
buna itibarsızlaştırma deniyor. Ben eleştiri mekanizmasının doğru kullanıldığında çok etkili bir silah
olduğunu bilen bir insanım ama yanlış kullandığındada ters teper sen doğru eleştiri yaptığında sana karşı eleştiri gelmez
buna açık kapı bulamazlar sen eleştirdiğin bir konuda sana dönüşlere göre o eleştirinin doğru veya yanlış olduğunu anlarsın
seni yazından dolayı eleştirmemi neden kabul edemiyorsan senin eleştirinide aynı nedenle birileri kabul etmez
aslında ben senin eleştirine senin üslubunla karşı eleştiri yaptım nasıl itici oluyor değilmi tıpkı senin yaptığın gibi
o zaman demekki neymiş kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına layık görmeyeceksin
aday olan çok değerli kogre üyeleri dediğin Yalçın Karadeniz ya ve adaylığını Seba yüzünden çekende o
sen bu kadar düştükten sonra söylenecek fazla bir şey kalmıyor.
Borçlar azaltılmasa bile dondurulabilmiş hiç kimse kelime oyunu yapmasın burda neyin ne olduğunu bilen bankacılar var
olayı yakından takip ediyorlar sizler gibi ordan burdan duyduklarıyla konuşmuyorlar biz onlarla sürekli konuşuyoruz
Borçlarımız döviz bazındaydı bu gün döviz kuruna bakarsan borçların öyle büyümediğini görürsün gelirlerde çok ciddi bir
artış var iyi yapmışlar bazı şeyleri yetersiz yapmışlar falan bir kenara en azından bir şeyler yapmaya çalışan bir yönetim var
seninde dediğin gibi iyi olan ve Beşiktaşın geleceği için önemli çok adım atıldı şimdi bunları görmezden gelip iki transfer istediğin gibi
olmadı diye ver yansın ediyorsan bu haksızlıktır. Bu şekilde yorumda bana senin hayat görüşünün olmadığı sadece güne bakarak yorum yaptığını gösterir
ne yani bu kadar başarısız yönetim sene sonunda şampiyonluk gelirse birden başarılımı olmuş oluyor.kadro ortada şimdi bu kadro şampiyon olamazsa başarısız bir yönetim ama şampiyon olursa başarılı bir yönetim olacak sizin demenize göre yani yönetimin başarılı yada başarısız olmasını sahadaki oyuncunun performansı belirleyecek
ve sende buna hayat görüşü diyorsun. Divan toplantısında sorulan sorulara cevap veremedi diyorsun bende divan o soruları kendisine sorsun diyorum sonrada biz gençlerin sorularına cevap veremedi diyorsun  affedersin ama divan toplantısında gençlerin ne işi var. sözlerin çelişkili ve otomatik olarak altı boşalıyor.
Divan toplantısı divan üyeleriyle yapılır ve o koltuklarda oturanlar divan üyesidir. yaşı ne olursa olsun divana girmiş birine genç falan diyemezsin
zaten genç varmı onuda bilemiyorum. Divanında kendisinden önce olmuş bir olay için bu yönetime hesap sormak gibi bir durumu olamaz ancak gelişen olaylarli ilgili bilgi alır.
divan hesap sormuş cevap verememiş gibi bir eleştiri olmaz kardeşim zaten toplantı dediğin şey sohbet değildir bir gündemi vardır ve kimse gündem dışı bir şeye cevap vermek mecburiyetindede değildir. zaten toplantı gündeminde olan şeyde konuşulur. Kurumsal yapılarda kahve sohbeti olmaz

Çevrimdışı talha

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR  3 dk.
Beşiktaş’ın Marsilya forması giyen Doria transferi bitirdiği iddia edildi ama bu habere kaynak gösterilen Sinan Vardar’ın transferden haberi yok.

HABERİM BİLE YOK…

Bilgi almak için ulaştığımız Sinan Vardar “Ben de böyle bir bilgi yok. Kimseye konuşmadım. Daha da önemlisi transferden haberim bile yok” dedi.

Çevrimdışı talha

Lucas ı da bekleyen var mı beyler

Çevrimdışı cursedofdragon

VELİ KAVLAK: Sağlık Durumum Her Geçen Gün Daha İyiye Gidiyor Milli Takım Arasıda Var Çok Yakında Aranıza Döneceğim Az Kaldı..

bence biz ön libero almıcaz atiba,necip,serdar ile oynucaz :)

Çevrimdışı f_madida

43R'yi bekleyenler de olabilir  :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı can1903

Sen bekle kafana göre :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

43R'yi bekleyenler de olabilir  :D
O hangi hat :D

Çevrimdışı can1903

Yok arkadaş bunlar transfer felan yapamaz benim inancım kalmadı  :)
Seçimlerde Serdal Adalı nın gelmesini çok isterim umarım gelir.
:D Gelsin de

Almeida'nın fonuna para versin. Gelsinde Julio Alvesin yarısını alsın hahaha

:super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

Ben bekliyorum çaktırmadan  :evillol:

Başkan ve ekibine güveniyoasjjkajskas  diyemedim bile  :kop: :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Ben bekliyorum çaktırmadan  :evillol:

Başkan ve ekibine güveniyoasjjkajskas  diyemedim bile  :kop: :kop:
Bu sefer klüp izin verir kuzeni vermez. :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün Quaresma'nın yokluğunda Töre'nin nasıl oynayacağını merak ediyorum açıkçası . Kendini fena zorlar gibime geliyor  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Bu gün Quaresma'nın yokluğunda Töre'nin nasıl oynayacağını merak ediyorum açıkçası . Kendini fena zorlar gibime geliyor  :alala:
Daha iyi oynar gibi

Ben burda hiç bir zaman eleştirmeyin demedim eleştirinin dayanağını ve alt yapısını sorarım
burda kimseyi boş konuşturmam eleştiri var eleştiri var mesela Beceriksiz yönetim demek eleştiri değildir
buna itibarsızlaştırma deniyor. Ben eleştiri mekanizmasının doğru kullanıldığında çok etkili bir silah
olduğunu bilen bir insanım ama yanlış kullandığındada ters teper sen doğru eleştiri yaptığında sana karşı eleştiri gelmez
buna açık kapı bulamazlar sen eleştirdiğin bir konuda sana dönüşlere göre o eleştirinin doğru veya yanlış olduğunu anlarsın
seni yazından dolayı eleştirmemi neden kabul edemiyorsan senin eleştirinide aynı nedenle birileri kabul etmez
aslında ben senin eleştirine senin üslubunla karşı eleştiri yaptım nasıl itici oluyor değilmi tıpkı senin yaptığın gibi
o zaman demekki neymiş kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına layık görmeyeceksin
aday olan çok değerli kogre üyeleri dediğin Yalçın Karadeniz ya ve adaylığını Seba yüzünden çekende o
sen bu kadar düştükten sonra söylenecek fazla bir şey kalmıyor.
Borçlar azaltılmasa bile dondurulabilmiş hiç kimse kelime oyunu yapmasın burda neyin ne olduğunu bilen bankacılar var
olayı yakından takip ediyorlar sizler gibi ordan burdan duyduklarıyla konuşmuyorlar biz onlarla sürekli konuşuyoruz
Borçlarımız döviz bazındaydı bu gün döviz kuruna bakarsan borçların öyle büyümediğini görürsün gelirlerde çok ciddi bir
artış var iyi yapmışlar bazı şeyleri yetersiz yapmışlar falan bir kenara en azından bir şeyler yapmaya çalışan bir yönetim var
seninde dediğin gibi iyi olan ve Beşiktaşın geleceği için önemli çok adım atıldı şimdi bunları görmezden gelip iki transfer istediğin gibi
olmadı diye ver yansın ediyorsan bu haksızlıktır. Bu şekilde yorumda bana senin hayat görüşünün olmadığı sadece güne bakarak yorum yaptığını gösterir
ne yani bu kadar başarısız yönetim sene sonunda şampiyonluk gelirse birden başarılımı olmuş oluyor.kadro ortada şimdi bu kadro şampiyon olamazsa başarısız bir yönetim ama şampiyon olursa başarılı bir yönetim olacak sizin demenize göre yani yönetimin başarılı yada başarısız olmasını sahadaki oyuncunun performansı belirleyecek
ve sende buna hayat görüşü diyorsun. Divan toplantısında sorulan sorulara cevap veremedi diyorsun bende divan o soruları kendisine sorsun diyorum sonrada biz gençlerin sorularına cevap veremedi diyorsun  affedersin ama divan toplantısında gençlerin ne işi var. sözlerin çelişkili ve otomatik olarak altı boşalıyor.
Divan toplantısı divan üyeleriyle yapılır ve o koltuklarda oturanlar divan üyesidir. yaşı ne olursa olsun divana girmiş birine genç falan diyemezsin
zaten genç varmı onuda bilemiyorum. Divanında kendisinden önce olmuş bir olay için bu yönetime hesap sormak gibi bir durumu olamaz ancak gelişen olaylarli ilgili bilgi alır.
divan hesap sormuş cevap verememiş gibi bir eleştiri olmaz kardeşim zaten toplantı dediğin şey sohbet değildir bir gündemi vardır ve kimse gündem dışı bir şeye cevap vermek mecburiyetindede değildir. zaten toplantı gündeminde olan şeyde konuşulur. Kurumsal yapılarda kahve sohbeti olmaz
Düzeltmem gereken nokta şu genel kurul toplantısı divan değil. Sen benim yazdıklarımı bile anlamadan cevap veriyorsun abi. Orada çok saygın demedim bu 1. 2. Orada çok sevilen dedim ve bu bir ironiydi bunu anlamadiysan yapacak bir şeyim yok. Diyorsun ya senin üslubunla cevap verdim diye. Bana bir tane örnek gösterir misin senin üslubun da benim verdiğim cevap gibi.
Hoşuna gitmeyen her eleştiriyi bu üslupla elestiremezsin. Ben senin yaşındaki birinden çok daha olgun bir üslup beklerdim 'eleştirilerin doğru değil çünkü şu yüzden' diye. Çünkü o hayat dersi al dediğin babam bana böyle öğretti. Burada benim düşünceme karşıt yorum yapan kimseye senin gibi cevap vermedim ben. Yonetim sampiyon olmasi ve oyuncu almayla ilgili hayat gorusun vs demişsin ama ben hiç anlamadım senin neden bahsettiğini. Hayat dersinden bahsettin sen hani benim şu almam gereken. Hayat görüşü nerden çıktı bilemiyorum. Tabiki isterdim oyuncu alsınlar ama eleştirilerimin temel sebebi bu degil. neler olduğunu az çok yazdım zaten bir daha yazmayacagim. Neyse ben daha fazla uzatmayacagim. Mesnetsiz eleştiri dahi olsa, bu forumda herkes karşısındaki insana saygı duymali. Sayginin olmadığı yerde sevgide olmaz. Umarım bu forumda fikret ormanin da rahatça eleştirildigi bir ortam oluşturulur. Burada tanıştığım sohbet ettigim herkese selamlar saygilar. Kısa zamanda olsa sizlerle sohbet etmek güzeldi. Allaha emanet olun.

Çevrimiçi Necmi

Fulya davası en çok konuşmamız gündemde tutmamız gereken konuyken ben de dahil 3 ayda transfer başlığında 3bin 500 sayfa yorum yapmışız sonra Beşiktaş niye bu halde :)
http://besiktasarena.com/besiktas-jk-mali-konular-ve-sponsorluk-anlasmalari/bjk-fulya-ile-ilgili-haberler/
konuşmak isteyeni kimse engellemiyorki bununla ilgili bölümlerimiz var
ama burası adı üzerinde transfer başlığı burda konuşulmasına izin vermememiz normal değilmi şimdi gidip
fulya başlığında transfer konuşursan ordada ona izin vermeyiz burda konuşulduğunda silinince Fikret ormancı oluyoruz
hiç kimse demiyor burası bir forum ve kuralları var müdahale edincede bir şeyleri yapıştırıyorlar.
şimdi yönetim bölümü var sen kalkıp burda yönetimi konuşursan sileriz eleştirmeyeceksin yeri burası değil
ha transfer politikasını eleştirbilirsin yeri burası ama burda mali konuları stadı fulyayı konuşmanın mantığı ne insanlar buraya transfer yapıldımı bir duyum varmı diye bakmak için giriyor ama transfer başlığında sayfalarca quaresma kırmızı kartı fulya davasımı okusun
burası yönetime karşı olan kişilerin propaganda yapma yeride değildir eleştirinin niteliği
karşı propagandaya dönüşürse sileriz. Eleştirinin niteliğinin Beşiktaşı bir adım daha ileriye götürmek
yönetimin o koltuklarda fazla yayılmayın kalkın iş yapın demek için olanı kabul ama birilerini o koltuğa oturturmak için
yapılan yönetim eleştirisi değil propagandadır. Propaganda yapmak isteyen açsın kendi bloğunu istediği gibi yapsın
ben burda seçim döneminde Fikret Orman için de propaganda yapılmasına göz yummamki. Bizim burdaki ortak menfaatimiz
Beşiktaştır kimin koltuğa oturacağı değil herkesin gönlünde farklı biri vardır ama burda dillendiremez burasını hiç bir zaman seçim propagandalarına alet
etmem kim için olursa olsun burası kimsenin yolunda gitmez Tek yolumuz Beşiktaştır. Seçimlerde kongrenin işidir.
son mali kongrede bir tek kişi çıksın mesela benim burda kongre ile ilgili veya sonuçlarıyla ilgili bir yorum yaptığımı söylesin yada
burdaki herhangi bir kongre üyesinin oyunu etkileme yoluna gittiğimi söylesin ben olayın sonucuna bakarım Kongre bir başkan seçer
bizim görevimiz onların arkasında durmaktır. Yanlışlarında eleştirmek doğrularında alkışlamak ama eninde sonunda taraftar gücünü Beşiktaşımızın arkasında tutmak
bizim ana görevimiz. Yoksa her olayda yönetimi itibarsızlaştırmak sürekli oyunculara sallamak sürekli yerin dibine sokmak Beşiktaşa fayda sağlamaz
sadece toplum üzerindeki prestijini kaybettirir. @Tuncay Heliya Sîa bir insanı bir görevle yetkilendiriyorsan rahat bırakacaksınki görevini
yerine getirsin yoksa milyonca farklı kişiden çıkmış farklı görüşle o insanlarda sağlıklı kararlar alamazki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hasan abi yardırır bence bugün oğuzhanla bugün maçın yıldızı olurlar :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hasan abi yardırır bence bugün oğuzhanla bugün maçın yıldızı olurlar :)

Futbolcular bazında bazen olabiliyor böyle şeyler. Gol rekoru kırdığımız Adanademirspor maçında hiç yabancı oynatmadık ve o kadro kendini göstermek istedi. Bu gün de gizli Q17 karşıtlığı var mı göreceğiz  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Futbolcular bazında bazen olabiliyor böyle şeyler. Gol rekoru kırdığımız Adanademirspor maçında hiç yabancı oynatmadık ve o kadro kendini göstermek istedi. Bu gün de gizli Q17 karşıtlığı var mı göreceğiz  :icool:
Quaresma işe Töre birbirini tamamlayamadıpı için sorun çıkıyor ikisinden biri kesik yer

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Quaresma işe Töre birbirini tamamlayamadıpı için sorun çıkıyor ikisinden biri kesik yer

Hazır Q17 cezalıyken Töre süper oynayıp takımdan temelli kesmek isteyebilir  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş