Kimseden tevsiye istediğimi sanmıyorum abi. Tavsiye almaya ihtiyacım olduğunu da düşünmüyorum. Fulya davasını geri çekmeye çalışan ben değildim, yeni yetme dediğiniz çocuklar çıkıp başkanın suratına söyledi bunu ses çıkaramadı. Adam voleybol benim yüzümden düştü dedi kalkıp alkışladılar çok sevilen genel kurul üyeleri. Serdar adalı seba'nın ağzından yazılan mektup yüzünden başkan adayı olmaktan vazgeçti. O dönemdeki haberleri tekrar hatırlayalım. Sizden yaşca küçük insanları; sen bir şey bilmezsin, sen karışma, ders al vs gibi sözlerle uzaklaştırmaya çalıştığınız için bu kulüp böyle. Yeni yetmeler çatır çatır eleştirirken, öndeki yaşlı amcalar her haltı alkışlıyor. Bu hayatta her şeyi sizler bilmediğiniz gibi önünüze kanıtla konulan eleştirileri de sorgulama hakkınızın olduğunu düşünmüyorum. O zaman şöyle yapalım; siz burada kimi eleştireceğimizi ya da eleştiremeyeceğimizi söyleyin ona göre yorum yapalım. Eleştirileri de cevap verirken kimseyi küçük görmeyin. Ben babamla epey tartışırım bu konuda hatta bayağı uzun saatler tartıştığımızda olur ama kendi babam bile bana senin şunu yapman lazım demezken bir başkasının böyle bir şey söylemeye hakkı yok. Üslubun doğru değil abi ve bu hoş ta olmuyor. Ben başkanı eleştiriyorum, eleştirmeye de sonuna kadar devam edeceğim. Bence sizde eleştirilere vereceğiniz tepkileri biraz iyileştirin.
Ben burda hiç bir zaman eleştirmeyin demedim eleştirinin dayanağını ve alt yapısını sorarım
burda kimseyi boş konuşturmam eleştiri var eleştiri var mesela Beceriksiz yönetim demek eleştiri değildir
buna itibarsızlaştırma deniyor. Ben eleştiri mekanizmasının doğru kullanıldığında çok etkili bir silah
olduğunu bilen bir insanım ama yanlış kullandığındada ters teper sen doğru eleştiri yaptığında sana karşı eleştiri gelmez
buna açık kapı bulamazlar sen eleştirdiğin bir konuda sana dönüşlere göre o eleştirinin doğru veya yanlış olduğunu anlarsın
seni yazından dolayı eleştirmemi neden kabul edemiyorsan senin eleştirinide aynı nedenle birileri kabul etmez
aslında ben senin eleştirine senin üslubunla karşı eleştiri yaptım nasıl itici oluyor değilmi tıpkı senin yaptığın gibi
o zaman demekki neymiş kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına layık görmeyeceksin
aday olan çok değerli kogre üyeleri dediğin Yalçın Karadeniz ya ve adaylığını Seba yüzünden çekende o
sen bu kadar düştükten sonra söylenecek fazla bir şey kalmıyor.
Borçlar azaltılmasa bile dondurulabilmiş hiç kimse kelime oyunu yapmasın burda neyin ne olduğunu bilen bankacılar var
olayı yakından takip ediyorlar sizler gibi ordan burdan duyduklarıyla konuşmuyorlar biz onlarla sürekli konuşuyoruz
Borçlarımız döviz bazındaydı bu gün döviz kuruna bakarsan borçların öyle büyümediğini görürsün gelirlerde çok ciddi bir
artış var iyi yapmışlar bazı şeyleri yetersiz yapmışlar falan bir kenara en azından bir şeyler yapmaya çalışan bir yönetim var
seninde dediğin gibi iyi olan ve Beşiktaşın geleceği için önemli çok adım atıldı şimdi bunları görmezden gelip iki transfer istediğin gibi
olmadı diye ver yansın ediyorsan bu haksızlıktır. Bu şekilde yorumda bana senin hayat görüşünün olmadığı sadece güne bakarak yorum yaptığını gösterir
ne yani bu kadar başarısız yönetim sene sonunda şampiyonluk gelirse birden başarılımı olmuş oluyor.kadro ortada şimdi bu kadro şampiyon olamazsa başarısız bir yönetim ama şampiyon olursa başarılı bir yönetim olacak sizin demenize göre yani yönetimin başarılı yada başarısız olmasını sahadaki oyuncunun performansı belirleyecek
ve sende buna hayat görüşü diyorsun. Divan toplantısında sorulan sorulara cevap veremedi diyorsun bende divan o soruları kendisine sorsun diyorum sonrada biz gençlerin sorularına cevap veremedi diyorsun affedersin ama divan toplantısında gençlerin ne işi var. sözlerin çelişkili ve otomatik olarak altı boşalıyor.
Divan toplantısı divan üyeleriyle yapılır ve o koltuklarda oturanlar divan üyesidir. yaşı ne olursa olsun divana girmiş birine genç falan diyemezsin
zaten genç varmı onuda bilemiyorum. Divanında kendisinden önce olmuş bir olay için bu yönetime hesap sormak gibi bir durumu olamaz ancak gelişen olaylarli ilgili bilgi alır.
divan hesap sormuş cevap verememiş gibi bir eleştiri olmaz kardeşim zaten toplantı dediğin şey sohbet değildir bir gündemi vardır ve kimse gündem dışı bir şeye cevap vermek mecburiyetindede değildir. zaten toplantı gündeminde olan şeyde konuşulur. Kurumsal yapılarda kahve sohbeti olmaz