2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878534 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

17 Eylül 2015 Perşembe
Sporting Lisbon - Lokomotiv Moskova
Skenderbeu - BEŞİKTAŞ

1 Ekim 2015 Perşembe
BEŞİKTAŞ - Sporting Lisbon
Lokomotiv Moskova - Skenderbeu

22 Ekim 2015 Perşembe
Lokomotiv Moskova - BEŞİKTAŞ
Sporting Lisbon - Skenderbeu

5 Kasım 2015 Perşembe
BEŞİKTAŞ - Lokomotiv Moskova
Skenderbeu - Sporting Lisbon

26 Kasım 2015 Perşembe
Lokomotiv Moskova - Sporting Lisbon
BEŞİKTAŞ - Skenderbeu

10 Aralık 2015 Perşembe
Sporting Lisbon - BEŞİKTAŞ
Skenderbeu - Lokomotiv Moskova

Çevrimdışı doganay

He arnavuttu demi bu iskender :D
Sen simdi olayi hic icinden cikilmaz bir hale getirdin.

Çevrimdışı can1903

Sponsorluklar hazırmış tribün için diyollaaaar  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Sponsorluklar hazırmış tribün için diyollaaaar  :sevinc

spor toto ve aktifbanktı ikisi sanırım. diğerlerinden biri koçtur gibime geliyor. 4. sünü tahmin edemedim :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

spor toto ve aktifbanktı ikisi sanırım. diğerlerinden biri koçtur gibime geliyor. 4. sünü tahmin edemedim :D
Bir tanesi YD adına olacak deniyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

tuvaletlere sponsor olsun YD...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

Bir tanesi YD adına olacak deniyor

ha bak o da vardı. borç için. doğru diyosun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Bugün de mi kapsiz geçecek ?

Aksama dogru cok zayiat veririz :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Bugün de mi kapsiz geçecek ?

Aksama dogru cok zayiat veririz :D
Doğrusu ben artık kap beklemiyorum transfer sezonunu kapattık sadece oyalanıyoruz son gün de Mourinho o benim bir tanem der mikel de gelmez bahanemiz de hazır olur işte

Orta saha şart oğlu şart.

Çevrimdışı Tolga

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/besiktas-jimnastik-kulubu-genel-degerlendirme/

Bu başlık yönetimle ilgili tartışmalar için var.

Konuşacaksanız burada konuşun arkadaşlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yabancı futbolcular bizi istemiyor ön libero için   hiç aramaya gerek yok tolgay dönene kadar
İbrahim Dağaşan Kadir Bekmezci ya da Hürriyet Göçer idare eder bizi

Çevrimdışı talha

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/besiktas-jimnastik-kulubu-genel-degerlendirme/

Ya olay buraya nasıl geldi anlamadım :D

Kongre üyeliği 10 bin-20bin lira olsa ve geçim sıkıntısı olan giremese anlayacağım da BJK kongre üyeliği olmuş 1200 lira kongre üyelerine laf atmaktansa kongre üyesi olmak gayet kolay. Buyrun söyleyeceğiniz, değiştirmek istediğiniz bir şeyler varsa ikametgahınızı sicil belgenizi nüfusunuzu alın gelin :)
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/uyelik/5/

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/637270469511639040

MÜTHİŞ TRANSFER
Digiyi alıp basketi takip etmeli

Şuan Basket takımı çok büyük paralar olmasa da nasıl kaliteli takım kurulur dersi veriyor Futbol takımına

Bu başlığı komple silme butonuna basan kişi olmak isterdim 3 gün sonra bunu yapacak arkadaş efsane anı fotograflasın :D
Ne yıprandık bu transfer başlığında be

Çevrimdışı Tolga

Bu başlığı komple silme butonuna basan kişi olmak isterdim 3 gün sonra bunu yapacak arkadaş efsane anı fotograflasın :D
Ne yıprandık bu transfer başlığında be
Yakında başlığı kilitliyoruz :icool:

Çevrimdışı Easthanbool

Orada da konuşan yok ki kendi kendime konuşuyorum arada  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Stadı yapsın dememin sebebi şuan başkan olduğu için ve bırakmayacağı içindir. Bana kimse 2 aydır bir orta saha oyuncusu almama sebebini anlatamaz. Biz adamdan messi almasını beklemiyoruz biz. Biraz realist bakmak sanırım bir çok şeyi gösterecek herkese ama fikret orman nasıl bir etki bıraktıysa sizlerde ben onu bir türlü anlayamıyorum. Beşiktaş'a sahip çıkan tek insan fikret orman değildir. Söylediği gibi benden başkası yoktu cümlesi külliyen yalandır. Hatırlayın ilk seçimleri, rahmetli Seba kullanılarak yazılan mektubu ve başkan adayı olacak insanların nasıl ekarte edildiğini. Ben söylediği her şeyi acaba gerçek mi diye düşüneceğim bir başkan istemedim istemiyorum da. Stad işini de kendi inşaatçı olduğu için iyi beceriyor olabilir ben stadı yapsınlar derken onu da kast etmedim. Beşiktaş hacı baba tekkesi değil. 3.5 senedir bu takım başarısızlıktan başka bir şey görmedi. Beşiktaş başarılı olmak zorundadır. Para yok denilip sakat enaramolar, hala göndermek için takla attığımız süzenler, sezerler alındı. Sorsan para yoktu ama bunlara nedense para vardı. Öte yandan ospinalara, holebaslara nedense hep para yoktu. Fulya davasında bile divan kurulunda neler konuşuldu. Başkan birisine cevap veremedi. Son olarak; 30 yaşında adamım allaha şükür aklım da fena çalışmaz. Kendi adıma bir çok şey başardım bu 30 yıl içerisinde o yüzden babamda dahil kimseden hayat dersi almama gerek olduğunu düşünmüyorum. Şu ana kadar mantığım ve sizler kadar olmasa da yaşadığım tecrübelere güvenerek yaptığım işlerden yüzüm ak çıkabildim. @Necmi

Herkese iyi forumlar.
şu yazında bile babandan ciddi anlamda hayat dersi alman gerektiği belli oluyor
birşeyleri elbet başarırsın bunu 15 yaşındaki çocukta yapar ama bu onun hayatı tanıdığını göstermez.
fulya davasından Başkanı nasıl sorumlu tutarsın fulyayı omu peşkeş çekti neyin cevabını verecek
hemde divanda peki o divan üyeleri önce kendilerine sorsunlar fulya peşkeş çekilirken nerdeydiler.
bu takım 3.5 yıldır başarısızlık görmüyor 10 yıldan fazladır başarısızlık görüyor. Öylede içi boşaltıldıki
bunu tekrar üç günde dolduramazsın heleki bunu tesisleşme hamlesi yaparken hiç yapamazsın
kolaymı sanıyorsunuz bir taraftan yüzlerce icra davasını kapatmaya uğraşacaksın bunlar parayla
oluyor diğer taraftan stad yapacaksın buda parayla oluyor diğer taraftan sportif başarı gelecek buda parayla
peki hepsini birden yapamıyorsan hangisini feda edersin Beşiktaş sahipsiz değildi dedin sahip çıkan kimdi
sebanın geri püskürttüğü Yalçın Karadenizmi sen bunu mu sahip görüyorsun Bu gün bu durumları yaşıyorsak
baş sorumlu olan adamlardan biri mi sahip çıkacak Beşiktaşa Boş konuşuyorsun size şaka geliyor Beşiktaş Kayyumdan
döndü. Ben Fikret Ormanı savunmuyorum ama gördüğüm şeyde Fikret Orman bu taşın altına elini sokarken
sokması gerekenler Kasımpaşa yı palazlandırmakla meşguldü. Birileri olimpiyat peşinde koşmanın
Başbakanın eteklerinin dibinde dolanmayı Beşiktaşı kurtarmaktan daha değerli gördü Serdal bey aday olacaktı
Beşiktaşın borçlarını görünce arkasına bile bakmadan topukladı sonra ikinci seçimde Beşiktaş yola girince pat aday ol
zaten daha devletin stadı 25 metre geriye çektirmesinden bir haber parça parça yıkıp yapmaktan bahsedecek kadar
satad yapmayı umursamıyordu. Bunun için lütfedip kafa bile yormamış kalkmış tv lerde ufacık bir araştırma bile yapmadan
bu işe kalkışanlar eleştirecek kadarda ileri gitti. zaten orda daha girmeden seçimi kaybetti. Şimdi ne olacak Beşiktaş kayyum
tehlikesinden kurtulmuş tamam borç var ama buda ödenebilir trende girdi önünde yol hartası var Bu saatten sonra aday olacak
herkese benim hakkımdır 3 sene önce nerdeydiniz demek

Çevrimdışı cursedofdragon

Yakında başlığı kilitliyoruz :icool:

O son tıklama işini açık artırma ile yapsanız iyi para eder alıcısı çoktur :D

Çevrimdışı Tolga

Orada da konuşan yok ki kendi kendime konuşuyorum arada  :kop:
Çünkü hep bir başlık üzerine yoğunlaşıyor herkes.

Halbuki birçok başlık var.