Stadı yapsın dememin sebebi şuan başkan olduğu için ve bırakmayacağı içindir. Bana kimse 2 aydır bir orta saha oyuncusu almama sebebini anlatamaz. Biz adamdan messi almasını beklemiyoruz biz. Biraz realist bakmak sanırım bir çok şeyi gösterecek herkese ama fikret orman nasıl bir etki bıraktıysa sizlerde ben onu bir türlü anlayamıyorum. Beşiktaş'a sahip çıkan tek insan fikret orman değildir. Söylediği gibi benden başkası yoktu cümlesi külliyen yalandır. Hatırlayın ilk seçimleri, rahmetli Seba kullanılarak yazılan mektubu ve başkan adayı olacak insanların nasıl ekarte edildiğini. Ben söylediği her şeyi acaba gerçek mi diye düşüneceğim bir başkan istemedim istemiyorum da. Stad işini de kendi inşaatçı olduğu için iyi beceriyor olabilir ben stadı yapsınlar derken onu da kast etmedim. Beşiktaş hacı baba tekkesi değil. 3.5 senedir bu takım başarısızlıktan başka bir şey görmedi. Beşiktaş başarılı olmak zorundadır. Para yok denilip sakat enaramolar, hala göndermek için takla attığımız süzenler, sezerler alındı. Sorsan para yoktu ama bunlara nedense para vardı. Öte yandan ospinalara, holebaslara nedense hep para yoktu. Fulya davasında bile divan kurulunda neler konuşuldu. Başkan birisine cevap veremedi. Son olarak; 30 yaşında adamım allaha şükür aklım da fena çalışmaz. Kendi adıma bir çok şey başardım bu 30 yıl içerisinde o yüzden babamda dahil kimseden hayat dersi almama gerek olduğunu düşünmüyorum. Şu ana kadar mantığım ve sizler kadar olmasa da yaşadığım tecrübelere güvenerek yaptığım işlerden yüzüm ak çıkabildim. @Necmi
Herkese iyi forumlar.
şu yazında bile babandan ciddi anlamda hayat dersi alman gerektiği belli oluyor
birşeyleri elbet başarırsın bunu 15 yaşındaki çocukta yapar ama bu onun hayatı tanıdığını göstermez.
fulya davasından Başkanı nasıl sorumlu tutarsın fulyayı omu peşkeş çekti neyin cevabını verecek
hemde divanda peki o divan üyeleri önce kendilerine sorsunlar fulya peşkeş çekilirken nerdeydiler.
bu takım 3.5 yıldır başarısızlık görmüyor 10 yıldan fazladır başarısızlık görüyor. Öylede içi boşaltıldıki
bunu tekrar üç günde dolduramazsın heleki bunu tesisleşme hamlesi yaparken hiç yapamazsın
kolaymı sanıyorsunuz bir taraftan yüzlerce icra davasını kapatmaya uğraşacaksın bunlar parayla
oluyor diğer taraftan stad yapacaksın buda parayla oluyor diğer taraftan sportif başarı gelecek buda parayla
peki hepsini birden yapamıyorsan hangisini feda edersin Beşiktaş sahipsiz değildi dedin sahip çıkan kimdi
sebanın geri püskürttüğü Yalçın Karadenizmi sen bunu mu sahip görüyorsun Bu gün bu durumları yaşıyorsak
baş sorumlu olan adamlardan biri mi sahip çıkacak Beşiktaşa Boş konuşuyorsun size şaka geliyor Beşiktaş Kayyumdan
döndü. Ben Fikret Ormanı savunmuyorum ama gördüğüm şeyde Fikret Orman bu taşın altına elini sokarken
sokması gerekenler Kasımpaşa yı palazlandırmakla meşguldü. Birileri olimpiyat peşinde koşmanın
Başbakanın eteklerinin dibinde dolanmayı Beşiktaşı kurtarmaktan daha değerli gördü Serdal bey aday olacaktı
Beşiktaşın borçlarını görünce arkasına bile bakmadan topukladı sonra ikinci seçimde Beşiktaş yola girince pat aday ol
zaten daha devletin stadı 25 metre geriye çektirmesinden bir haber parça parça yıkıp yapmaktan bahsedecek kadar
satad yapmayı umursamıyordu. Bunun için lütfedip kafa bile yormamış kalkmış tv lerde ufacık bir araştırma bile yapmadan
bu işe kalkışanlar eleştirecek kadarda ileri gitti. zaten orda daha girmeden seçimi kaybetti. Şimdi ne olacak Beşiktaş kayyum
tehlikesinden kurtulmuş tamam borç var ama buda ödenebilir trende girdi önünde yol hartası var Bu saatten sonra aday olacak
herkese benim hakkımdır 3 sene önce nerdeydiniz demek