2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888393 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartal030

Merhaba, buda benim ilk yazim olsun. Adim Sinan 24 Yasindayim berlinde yasiyorum. Kuranin zorlugu degil ama deplasmana gitmek bi hayli zor ona ayar oluyorum. Her kurada yakinlara ciksada gitsek diye duva ediyorum. Kuramiz kolay degil, Rusya futbol oynamakta zorluk cekilebilecek bir yer. Sporting fena degil. diger takim icin birsey demek mümkün degil. ama Fenevin ne balli kurasi varmis be ya.

saygilarimla
vazgeçmedik senin sevginden
yeri geldi 15 sene bekledik bizler
çilene alışık yürekler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Torunoğulları da transfer yapmayabiliriz dedi.
Gidişat kötü

Yapamıyolarsa istifa etsinler bu kadar yavaşlık olmaz!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

15 Puanla çıkarız. Deplasmanda Portekize yeniliriz
Kesin yaşanır bu

Çevrimdışı Kutay

Merhaba, buda benim ilk yazim olsun. Adim Sinan 24 Yasindayim berlinde yasiyorum. Kuranin zorlugu degil ama deplasmana gitmek bi hayli zor ona ayar oluyorum. Her kurada yakinlara ciksada gitsek diye duva ediyorum. Kuramiz kolay degil, Rusya futbol oynamakta zorluk cekilebilecek bir yer. Sporting fena degil. diger takim icin birsey demek mümkün degil. ama Fenevin ne balli kurasi varmis be ya.

saygilarimla
:hosgeldin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı can1903

Kesin yaşanır bu
Patlatsanıza bi Skenderbeu analizi  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

saygilarimla
:hosgeldin de profilinde 27 yaş yazıyor düzelt istersen onu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Ya tamam yıpratıcı bir grup oldu gerçekten de , bazıları çok abartıyor  yapmayın bu kadar da , ne  kadar meraklisiniz besiktası gömmeye
Ensar sınırlama var ve moskova zor bir deplasman Lizbon û saymıyorum bile fikir edinmek isteyen cska maçlarını izlesin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Sakin olalım.Transfer yapmayız diyorlarsa yaparlar.Hatta son gün hepsini açıklayıp hava atarlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar başkan da torunoğulları da son güne kadar transfer yapabiliriz ama olmayadabilir dedi. neden burda sadece olmayabilir yapmayabilirizi yazıyorsunuz? :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kaanzor

Amkspor ‏@Amkspor  1 dk.1 dakika önce
Skenderbeu yöneticileri Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacakları maç için Kuzey İrlanda yerine İrlanda Cumhuriyeti vizesi almıştı.

:evillol: :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Birinci torbadan Dortmund, Napoli, üçüncü torbadan bir Fransız takımı çıksaydı o zaman zor kura olurdu. Şu haliyle orta halli diyebiliriz en fazla. Turun anahtarı Moskova ile oynayacağımız maçlarda, 4 puan alırsak rahat rahat çıkarız gruptan.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Marsilya nın lig maçını izledin mi sen onun peşine iki tane daha adam aldılar gelmesin Marsilya falan :D

2. ol öyle çık nasılsa 1. olsan da karşına Liverpool geliyor :evillol:

Çevrimdışı can1903

Neyse ciddiyeti elden bırakmıyalım maçlara asılalım yeterli.

Bence 2 transfer olup kapanacak transfer.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı enemy1903

Transfer yapamayabiliriz ne demek arkadaş ya.bu takımın mutlaka ama mutlaka stoper ve liberoya ihtiyacı var.bu transferler olmadan bu takım uefa ve ligi hayatta götüremez.stoper ve liberoda rotasyon yapacak oyuncumuz yok resmen,neyin hayaliyle yaşıyor bunlar allah aşkına!

Çevrimdışı talha

arkadaşlar başkan da torunoğulları da son güne kadar transfer yapabiliriz ama olmayadabilir dedi. neden burda sadece olmayabilir yapmayabilirizi yazıyorsunuz? :D
Ne zaman dediler ise olmadı :D

Çevrimdışı brkntcnr

Amkspor ‏@Amkspor  1 dk.1 dakika önce
Skenderbeu yöneticileri Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacakları maç için Kuzey İrlanda yerine İrlanda Cumhuriyeti vizesi almıştı.

:evillol: :evillol: :evillol:
Arnavutluk takımı değil mi ya irlanda ne alaka?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Grup kalite acisindan zor degil.

Biz her turlu Moskovadan ustun bir takimiz. Tek sorun kis aylarinda Rusyaya gitmek, lakin ozaman bile yenilecegimizi sanmiyorum.

Sporting deplasmani zorlu, ama bize futbol oynamak isteyen takimlarla basa bas gideriz. Brugge gibi rugby oynayan takimlar bizi daha cok zorluyor.

Zormu? Evet ama ne beklediniz? Gruptan cikamayacak kadar zor degil asla. Arnavut takimindan 6, Lokomotivden 4, Sportingden 3 puan aliriz tahminimce.

Çevrimdışı Ersoy

Rakipleri İrlanda. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Ensar sınırlama var ve moskova zor bir deplasman Lizbon û saymıyorum bile fikir edinmek isteyen cska maçlarını izlesin

Ya zor da allah aşkına biz niye kendimizi bu kadar gömüyoruz , acaba rakipler ne diyor merak ettim , bi de fener ya da bizden birinin maçı şifreli olacak , her hafta bi maç şifresiz olacakmış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Ah ah hiç dikkatli okumuyorsun :D

Çevrimdışı talha

2. ol öyle çık nasılsa 1. olsan da karşına Liverpool geliyor :evillol:
Zaten öyle kaderin allah belasını versin nem ne diyeyim 2 çıksan united gelecek diye yemin ediyorum çıkmak falan istemiyorum ben ya :D

Çevrimdışı frkndgnr

Lokomotif'i nereye eziyoruz birinci Lizbon çıkar ikincilik için Lokomotif avantajlı
Bloklama varmı vu forumda

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Ya zor da allah aşkına biz niye kendimizi bu kadar gömüyoruz , acaba rakipler ne diyor merak ettim , bi de fener ya da bizden birinin maçı şifreli olacak , her hafta bi maç şifresiz olacakmış
Gömen yok ama zor işte bunu kabullenmek lazım sıkıntılı maçlar

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Buyuk ihtimal transfer yapilmayacak, ilgilendigimiz oyuncular hepsi baska takimlara gitti. orta sahada necip ve serdarla idare edecegiz artik. Bu kadroyla ilk 3 bile zor goruyorum ben. trabzon ve bursa bizi zorlayabilir.
Besiktask!

Çevrimdışı Deniz

Dortmund gelmedi en azindan bizi 3 transfer de kurtarmazdi dortmund karsisinda :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba