2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904538 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bugün kura cekimlerine Besiktasim adina katilacak kisi umarim bu sefer Abdestini almistir  :kop: :kop: :kop: :kop:

abdest alsa ne olur kel yine orda  :D

Çevrimdışı yedic

raheem laval dendikce baki mercimek'i hatirliyorum... isin onu ona benzemese bari

Çevrimdışı talha

raheem laval dendikce baki mercimek'i hatirliyorum... isin onu ona benzemese bari
Baki den bile kötü olacak yediğimiz en büyük kazık olacak

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı serdart

cenki hep dynamo kiev karambolündeki haliyle hatırlıyıcam. güle güle yolun açık olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet Pektemek.
en kötü niyetlisi istenmediğinin taraftarın ti ye aldığından haberinin olmaması imkansız gitmiyor ona rağmen sırf para için

Çevrimdışı Ensar

Ya demin şeye denk geldim , aspor da zeki uzundurukan denen adam var , "fenere o dönem kimi yazsak diye konuşuyoruz arkadaşlarla , önümüze bi kaç isim getirdiler yok olmaz dedim , fernandaoyu yazalım dedim fenere çok yakıştırıyordum , o dönem fenerin bile gündeminde değildi hatta , kulağına kar suyu kaçırdık bizim de katkımız var bu transferde bence , diğer takımlar ts gs beşiktaş için de bu geçerli" dedi , adam canlı yayın da kafalarına göre sallama transfer haberi yaptıklarını anlattı , şaka gibi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada nedense Mikel' e olumsuz bir yaklaşım var. Formsuz, içi boş falan ben kesinlikle katılmıyorum. Bu adam bu lig için yeter de artar bile. Melo dan falan eksiği yok fazlası vardır diye düşünüyorum. Formsuz olayında da şunu atmak istedim bu adamın geçen sezonki hali bu. He eğer üç ayda brezilyalı ronaldo fiziği falan yaptıysa bilemem.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ya demin şeye denk geldim , aspor da zeki uzundurukan denen adam var , "fenere o dönem kimi yazsak diye konuşuyoruz arkadaşlarla , önümüze bi kaç isim getirdiler yok olmaz dedim , fernandaoyu yazalım dedim fenere çok yakıştırıyordum , o dönem fenerin bile gündeminde değildi hatta , kulağına kar suyu kaçırdık bizim de katkımız var bu transferde bence , diğer takımlar ts gs beşiktaş için de bu geçerli" dedi , adam canlı yayın da kafalarına göre sallama transfer haberi yaptıklarını anlattı , şaka gibi

Keşke şunlara denetim olsa yalan dolan haberlere ceza verilse 3-5 ay yazı yazmaları haber yapmaları yasaklansa, lisansları geçici süre dondurulsa...

Çevrimdışı Giray Burak

Transfer yattı!
28.8.2015
Lucas Leiva transferini gerçekleştiremeyen Beşiktaş, son çare olarak Nijeryalı yıldız isme yöneldi.

Ancak Eskişehir, 4 milyon Euro'dan aşağıya inmeyince bu transfer de zora girdi.

Orta sahaya transfer etmek istediği isimlerden Ozan Tufan'ı Fenerbahçe'ye, Gökhan İnler'i de Leicester City'e kaptıran, Lucas Leiva'da ise Liverpool'un hocasına takılan Beşiktaş, son çare olarak Eskişehirspor'un Nijeryalı yıldızı Lawal'ı tekrar gündemine aldı.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcu için 2 milyon Euro önerirken,Eskişehirspor, kapıyı 5 milyon Euro'dan açtı. Yapılan pazarlıklar sonrası rakam 4 milyon Euro'ya kadar düştü. Ancak 2 milyon Euro'dan yukarıya çıkmak istemeyen Beşiktaş, bu transferi askıya aldı. Siyah beyazlıların, Eskişehir'in önerilen rakamı kabul etmemesi halinde orta sahaya takviye yapmaktan vazgeçeceği ve Veli'nin sahalara dönüşünü bekleyeceği öğrenildi.

Sabah

Artık Fotomaç Haberlerine bile inanmak istiyorum.

Obi Mikel kiralık geliyor
Yönetim, Chelsea'de forma giyen 28 yaşındaki yıldızla prensipte anlaştı. Nijeryalı oyuncu bir sezon kiralık olarak forma giyecek

Beşiktaş, orta sahaya yapacağı takviye için rotasını belirledi. Yönetimin elindeki listede ilk sırada Chelsea'nin yıldızı John Obi Mikel bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Nijeryalı oyuncu Obi Mikel'i kiralamak için görüşmelere başladı. İngiliz ekibi ile masaya oturan siyah beyazlılar, 28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralayarak, kadrosuna katmak istiyor. İngiliz The Guardian gazetesi; Beşiktaş'ın İngiliz ekibini Obi Mikel konusunda ikna ettiğini yazdı. Gazete, Nijeryalı oyuncunun 10 yıl sonra Chelsea'den ayrılmaya hazırlandığını öne sürdü. Daha önce gelen teklifleri reddeden Obi Mikel'in Chelsea'de forma bulma umudunu yitirdiği için Beşiktaş'ın teklifini kabul edeceği belirtildi. Haberde ayrıca, Chelsea'nin Juventus'un yıldız futbolcusu Paul Pogba ile anlaşma sağlaması durumunda Obi Mikel'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığının da bilgisi verildi.

Çevrimdışı talha

Bu arada nedense Mikel' e olumsuz bir yaklaşım var. Formsuz, içi boş falan ben kesinlikle katılmıyorum. Bu adam bu lig için yeter de artar bile. Melo dan falan eksiği yok fazlası vardır diye düşünüyorum. Formsuz olayında da şunu atmak istedim bu adamın geçen sezonki hali bu. He eğer üç ayda brezilyalı ronaldo fiziği falan yaptıysa bilemem.
Adam dana olmuş diyorlar

Zaten ağır adamdı bu artık kaldıramıyordur

Kötü oyuncu olmaya bilir ama senin oynamaya çalıştığın sistemde yani ileri pres te bu adam afallar beceremez çünkü yavaş

Arka tarafta sen boşluk buldurdun mu koyamaz geriye dönemez hızlı hucumda iş yapamaz gerekli yüksek pas kalitesine sahip değil

Biz de iş yapacak adam belliydi onu da almayı beceremediler gerisi fasa fiso

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı talha

Çok sevindim yemin ederim  :ishock:
Sevinmeye sevindim ama heryerde iş bitti deniliyor bence beklemeli

Çevrimdışı Ensar

Sevinmeye sevindim ama heryerde iş bitti deniliyor bence beklemeli

Lawal yem olabilir. Fikret Orman lawal'ı almaz diyorum içimden, bu kadarını da yapmaz artık diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ensar

Lawal yem olabilir. Fikret Orman lawal'ı almaz diyorum içimden, bu kadarını da yapmaz artık diye düşünüyorum.
Başkana inanıyorum ben iyi transferler yapacak inşallah

Çevrimdışı Altuğ

Cenk'in yolu açık olsun. Basına göre söylediği şu laf çok enteresan geldi.

"En zor dönemlerde beni kaleye geçirdiler" bu sözleri söylemediğini veya çarpıtıldığını düşünüyorum.

Eğer böyle birşey söylediyse sormazlar mı adama milyonları kulübede oturmak için mi alıyorsun diye?

bende dinledim şok oldum ne kadar yalancı ve (Hakaret Yasak)₅ olduklarını itiraf etti adam resmen

Çevrimdışı Ensar

bende dinledim şok oldum ne kadar yalancı ve (Küfür Yasak) olduklarını itiraf etti adam resmen
Bilmediğimiz şey değildi ama adam açık açık söyleyince tam rezalet

Uzun yıllardır ne okuyorum ne alıyorum ne sitelerine giriyorum hiç bir spor gazetesini kullanmıyorum

Çevrimdışı Yusuf

Mikel futbolu kafasında bitirmediyse doğru tercih olur ancak milli takımda oynadığı gibi kullanmak şartıyla. Milli takımdaki gibi sorumluluk verip dikine gitmesini istersek fiziği ve oyun kurma özelliğiyle fark yaratır ama 6 numara gibi kullanırsak Atiba'dan hiçbir farkı kalmaz.

Çevrimdışı talha

Başkana inanıyorum ben iyi transferler yapacak inşallah
Üç gün kaldı o zaman a kadar koruyun

Doria işini bile bitiremeyecek ler

Artı linç edilmek istemem ama yazmam lazım Doria aradığımız adam değil tamamlayıcı hiç değil

Çevrimdışı kartal43

Eleştiriyoruz ama Fikret Orman lawalı falan almaz. Son güne kadar kovalayacaklar ama orta saha almazlarsa şaşırmamak lazım. Zaten veli 1 aya antremanda düz koşu dahi yapmaya başlasa al sana veli dönüyor algısı.

Çevrimdışı brkntcnr

Adam dana olmuş diyorlar

Zaten ağır adamdı bu artık kaldıramıyordur

Kötü oyuncu olmaya bilir ama senin oynamaya çalıştığın sistemde yani ileri pres te bu adam afallar beceremez çünkü yavaş

Arka tarafta sen boşluk buldurdun mu koyamaz geriye dönemez hızlı hucumda iş yapamaz gerekli yüksek pas kalitesine sahip değil

Biz de iş yapacak adam belliydi onu da almayı beceremediler gerisi fasa fiso

İşte bende dana olmuş olayını dedikleri için bunu attım. Geçen sene tüm kulvarlarda 26 tane maça çıkmış Chelsea gibi bi takımda. Öyle fazla ağır bi adamda değildi bu adam dünya kupasında izledim en son doğru düzgün orda da gayet iyiydi. Geçen sezon fazla takip edemedim ama 26 maçta oynamış toplam bu da fena değil sanki. Yani Melo dan aşağı kalır bi yanı yok bize de o tip bi adam lazım. Tabiki leiva kadar ciğersiz değil bu adam ama tecrübesiyle kapatır bence o açığı. Yani o kadar da karamsar olmayalım. İçi boş adam falan yazılmış balon falan ben katılmıyorum.

Çevrimdışı talha

İşte bende dana olmuş olayını dedikleri için bunu attım. Geçen sene tüm kulvarlarda 26 tane maça çıkmış Chelsea gibi bi takımda. Öyle fazla ağır bi adamda değildi bu adam dünya kupasında izledim en son doğru düzgün orda da gayet iyiydi. Geçen sezon fazla takip edemedim ama 26 maçta oynamış toplam bu da fena değil sanki. Yani Melo dan aşağı kalır bi yanı yok bize de o tip bi adam lazım. Tabiki leiva kadar ciğersiz değil bu adam ama tecrübesiyle kapatır bence o açığı. Yani o kadar da karamsar olmayalım. İçi boş adam falan yazılmış balon falan ben katılmıyorum.
Gelmesi sadece ismi ve kulübünden dolayı olur ve asla aldığı maaşı haketmeyecek

Maliyeti yüksek alacağın verimi karşılamaz