2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909168 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Ajax Bjk L. Poznan Qabala iyi kura olur gene sene iyi kuralar çektik aslında şans dönmüş olabilir

Feyenoord - Arsenal - - Tottenham - Liverpool çektik iyi çekmesek herhalde ne olurdu bilmiyorum  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ilgili makamlara yapacağın şikayetin pek bir hükmü yok zaten çokda mühim değil bir gün sonra haberi yalanlama metni çıkarttırırlar gazetenin kıyısında köşesinde yada görsel basında hiç kimsenin izlemediği bir saatte özür yazısı olay kapatılır ama yarattığı olgu olduğu gibi ortada kalır. yapılacak en iyi ceza takip etmeyeceksin haberlerini yaymayacaksın birde basının Beşiktaş hakkında çıkardığı yalan haberlerin sahada aldığın sonuçla ne ilgisi var
Medya hakkında konuşurken asıl çözülmesi gereken problemlere yoğunlaşılmıyor, aradan çıkarılıyor . Başarısızlık durumunda medya , hakemler gibi dış faktörler daha fazla ön plana çıkarılıp meselenin özünden sapılıyor.

Çevrimdışı Tolga

lawal bide başarılı olur değişilmez isim olursa ne olacak :D
:bur2:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Karıştır ortalığı karıştır ata ata üye kalmayacak yakında ortasahada delik var sanki forum üyelerini bir bir yutuyor her çıkan isimde  :evillol:

What are you saying?

Bu işin sonu o.

Çevrimdışı Ensar

Feyenoord - Arsenal - - Tottenham - Liverpool çektik iyi çekmesek herhalde ne olurdu bilmiyorum  :evillol:
Ya liverpool çıktığı anı unutamıyorum günlerce durup durup şaka gibi ya gittik liverpool çektik deyip gülüp durdum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

What are you saying?

Bu işin sonu o.

Bence olacağı hiç ismi geçmeyen bir adamı kiralayacaklar opsiyonlu. Bknz Opare tipi transfer.

Bu kadr lav ettikten sonra Lawal'a giremezler bence o riski Quaresma'da aldılar ortalık yangın yeri oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı legendmaster

feyenoord ve arsenalde hala aynı şans devam ediyordu ama sonrası kötü değildi tottenham partizan asteras iyi kuraydı ha liverpool diyeceksin taraftarların büyük bölümü onu istiyordu bence onu da olumlu kabul etmek gerekir sonrasındaki brugge de çok iyi kuraydı ama elendik ne yapalım  :lol: :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu profesyoneller kim?  hep merak etmişimdir.......Önder Özen getirildi ve biz onu profesyonel olarak biliyorduk.Bu adam neden gönderildi?  hala net cevabı açıklanmadı.......................Öyle değil mi?
Önder Özen'in uygun isim olduğunu savunmuyorum ama Fikret Orman'ın bu kategoriye girmediğinden eminim.

Çevrimdışı 38life

Bu yönetim 3 seneden fazla bu takımın başında . 3 senedir her sene 'Gelecek sene ideal 11'i kuracağız ' diyorlar ama kuramıyorlar.Neden? Kurumsallaşıp, işi ehline bırakmak istemediklerinden . Fikret Orman Vodafone Arena'ya , mali işlere yoğunlaşıp sportif faaliyetlerde sorumluluğu profesyonellere bıraksa şu an daha başka konuları konuşuyor olurduk. Ve yanlıştan dönmedikçe problemlerin yaşanıp , işlerin son ana kalmasını her sene yaşarız.Yaşıyoruz da.

Her geçen sene kadro kalitesi artıyor mu artmıyor mu? artıyor. İyiye gidiş varken sen "neden hala olmadı" feryadı ile çomak sokmuş oluyorsun. Sakatlarında hala sözleşmeli futbolcumuz olduğunu sayarsak 1 Stoper ve 1 Kaleci dışında gayet kaliteli ve ideal bir 11'e sahibiz. geçen sene daha kötüydü, ondan önceki sene daha da kötüydü. Bu transfer sezonunun başında benim tam tamına beklediğim noktadayız şuan. bir kaç eksik nokta kalır onlar da devre arası veya sezon sonu tamamlanır diyordum. Öyle de oldu. Yani inkar edilemez bir iyiye gidiş varken sen buna "dur!" diyelim diyorsun. Bence devam etmeli.

Çevrimdışı Çağrı

feyenoord ve arsenalde hala aynı şans devam ediyordu ama sonrası kötü değildi tottenham partizan asteras iyi kuraydı ha liverpool diyeceksin taraftarların büyük bölümü onu istiyordu bence onu da olumlu kabul etmek gerekir sonrasındaki brugge de çok iyi kuraydı ama elendik ne yapalım  :lol: :lol:

Grup lideri çıkıp Liverpool'u çekmek nasıl bahtsızlıktır yahu  :evillol:

Şaka değil ben gerçekten Monaco bekliyorum yarın  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

bütün 1. torbadakilerin forumlarına baktım.feneri isteyenler çok fakat hiç biri bizi istemiyor gruplara

neden acaba  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Dortmund ve Monaco'yu çekmezse kel hatrım kalır :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

orta sahaya iki transfer yapacaktık sözde. bu karışıklıkta onu da unutturmayı başardılar valla tebrik etmek lazım yönetimi. :D 15-20 gün önceye kadar bir değil iki orta saha transferi lazım muhabbetleri dönerken şimdi eslem oynasın bariye geldik. :ebebe: :kop: :kop:

Çevrimdışı legendmaster

olabilir ama çoğunluk liverpoolu istiyordu taraftar çağırdı onu sonrasiındaki brugge de aynı şekilde

Çevrimiçi Necmi

:D

Abi sen beni baya bir yanlış anlamışsın  :evillol:

Ben takımı küçültmedim olabilecek en kötü kurayı yazdım hep öyle çektiğimiz için çünkü Monaco 3. torbanın en güçlü takımı :D
neresi kötü ya birde marsilya yada 3 ten mmonaco gelsin yada dördüncü torbadan tüh fransız takımı yok ama işte torbalardan birinden
gelsin fransaya gideriz maç dışında o ülkeye gitmem maç bari bahane olur  :D  @Çağrı
ingiliz takımı istemiyorum vize problem birinci torbadan Napolide olabilir dörtten asteras gelsin yunan polisinden dayak yemek eğlenceli oluyor :evillol:
1- Napoli
2- Beşiktaş
3- Monako - Bordeaux - saint etienne
4- Asteras Tripolis
mis gibi kura olur :D

yada
Basel
Beşiktaş
Rapid Wien
Asteras Tripolis
uçağada gerek yok arabayla gideriz :D

Çevrimdışı Çağrı

olabilir ama çoğunluk liverpoolu istiyordu taraftar çağırdı onu sonrasiındaki brugge de aynı şekilde

Tamam aranıyoruz ben de biliyorum o kısmı :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

lawal bide başarılı olur değişilmez isim olursa ne olacak :D
Canli yayin olmayinca @efe

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmetemre

Valdes bari gelsin.orta saha bi şekilde idare ederiz ama kalecisiz bitmez sezon...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sedat.Y

Her geçen sene kadro kalitesi artıyor mu artmıyor mu? artıyor. İyiye gidiş varken sen "neden hala olmadı" feryadı ile çomak sokmuş oluyorsun. Sakatlarında hala sözleşmeli futbolcumuz olduğunu sayarsak 1 Stoper ve 1 Kaleci dışında gayet kaliteli ve ideal bir 11'e sahibiz. geçen sene daha kötüydü, ondan önceki sene daha da kötüydü. Bu transfer sezonunun başında benim tam tamına beklediğim noktadayız şuan. bir kaç eksik nokta kalır onlar da devre arası veya sezon sonu tamamlanır diyordum. Öyle de oldu. Yani inkar edilemez bir iyiye gidiş varken sen buna "dur!" diyelim diyorsun. Bence devam etmeli.

Bravo iyi analiz    :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

neresi kötü ya birde marsilya yada 3 ten mmonaco gelsin yada dördüncü torbadan tüh fransız takımı yok ama işte torbalardan birinden
gelsin fransaya gideriz maç dışında o ülkeye gitmem maç bari bahane olur  :D  @Çağrı
ingiliz takımı istemiyorum vize problem birinci torbadan Napolide olabilir dörtten asteras gelsin yunan polisinden dayak yemek eğlenceli oluyor :evillol:
1- Napoli
2- Beşiktaş
3- Monako - Bordeaux - saint etienne
4- Asteras Tripolis
mis gibi kura olur :D

yada
Basel
Beşiktaş
Rapid Wien
Asteras Tripolis
uçağada gerek yok arabayla gideriz :D

Ya mis olur abi siz gidersiniz sonra grubumuzda 3 takımdan 2'si final oynar herhalde  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Senin de yatma zamanın gelmiş Efe  :evillol:
yok daha 1 saatim var  :evillol: bu arada lawal gelmez oğuzan başkan oynar ve çok gol yeriz ama çokta atarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Doria opsiyonlu kiralansın kapansın transfer dönemi. Lawal falan olmaz

Çevrimdışı Sedat.Y

Abiler kardeşler  ilk torbadan bana İspanyol takımı çıkmasında kim çıkarsa çıksın illaki en kötü 2. çıkarız gruptan.İspanyol takımlarından tırsıyorum :)

Çevrimdışı Efe

Canli yayin olmayinca @Efe

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:lol: :lol: lawal reyize sardım gece gece almazlar onu alacaklarına levhaya bonservis verip alalım ne olacak arada fark olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK