2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909419 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
kasvetli havayı dağıtmak için bir müdahaleye ihtiyaç vardı  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mert E

rts okuyorum bu sene komedi filmi ödevim vardı çok sağolsun arkadaş sayesinde AA ile geçeceğim dersten :halay: :super:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Çağrı arkadaş Ersan ve Necip'e bir mesajında yeteneksiz diyor sonra bunlar gibi oyuncular maçta oynayıp , maçlar bu oyuncuların bireysel hataları sonucu kaybedildiğinde sorumluları başka yerlerde arıyor. Sorumluyu bulduk, medya çıktı.

Tam olarak anlatamadığım nokta da bu işte. Ersan ve Necip'in üst düzey futbolcu olduğunu herhangi bir ekstra yeteneğe sahip olduklarını düşünen insan zaten yoktur diye düşünüyorum... Ancak sürekli yazıyorum. 1 sezonda sıfırdan ilk 11 kurmadı diye sorumlu yönetim mi olmalı? Birçok mevkiye transfer yapıldı. Artık Mottayı değil Tosic'i Serdar'ı değil Beck'i Pedroyu değil Rhodolfo'yu Olcayı değil Quaresmayı seyredeceğiz. Ersan'ın yerine de heralde daha iyi bir stoper bakılıyor zaten. Beşiktaş mali olarak kritik bir dönemeçte. Transferlerde para konusu önplanda tutuluyor. e bir de bazı şanssızlıklar ve kahpeliklerle karşılaştık işler uzadı. Yönetim bu takıma ortasahaya gerek yok diye birşey demedi. Bazı problemler yaşandı ve iş son ana kaldı.

Ben bir takımın tek transfer sezonunda baştan aşağı yenilenmesine karşıyım. Bunu yapan kulüpler hep olmuştur hepsi de başarısız olmuştur. Bu kadar ilk 11 oyuncusu transferi yeter Beşiktaş'a. Ersan'ı herkes gibi ben de yeteneksiz bulabilirim. Ama Ersan'ın yerine stoper almadılar diye yönetimi taşlamam. Önümüzdeki sezon almaz ise taşlarım. Biraz insaflı olmak gerek.

Çevrimdışı Sedat.Y

Bizde bu şans varken yarın 3. torbadan Monaco'yu çekeriz. Gelsin hele artık razıyım her şey karışık  zaten o da gelsin :D

Sen takımını Monakodan küçük gördüğün sürece biz bir yere gelemeyiz (taraftar profili olarak)....Geçen seneki Liverpool zaferini hatırlatmak farz olmuş.....Kendinizi ne dev aynasında görün neden sindirilmiş küçültülmüş......Bu takım zamanında Barçaya 3 çekmiş takımdır efendilerrrrrr....Takımınıza sahip çıkın.

Çevrimdışı Tolga

kasvetli havayı dağıtmak için bir müdahaleye ihtiyaç vardı  :lol: :lol:
Bunlar ne içiyor çok merak ediyorum :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Yok , kendi kendisiyle çelişiyor . Bir takım 11 kişidir normal şartlar altında . Trabzon maçında oynayan 4 tane yetenekleri kısıtlı, Beşiktaş için yeterli olmayan futbolcu var yani neredeyse takımın yarısı . Maç bu oyuncuların bireysel hataları sonucunda kaybedildiğinde yönetim haricinde sorumlu arıyoruz .

Kim bu yetenekleri kısıtlı 4 kişi ?

Çevrimdışı Çağrı

Sen takımını Monakodan küçük gördüğün sürece biz bir yere gelemeyiz (taraftar profili olarak)....Geçen seneki Liverpool zaferini hatırlatmak farz olmuş.....Kendinizi ne dev aynasında görün neden sindirilmiş küçültülmüş......Bu takım zamanında Barçaya 3 çekmiş takımdır efendilerrrrrr....Takımınıza sahip çıkın.

:D

Abi sen beni baya bir yanlış anlamışsın  :evillol:

Ben takımı küçültmedim olabilecek en kötü kurayı yazdım hep öyle çektiğimiz için çünkü Monaco 3. torbanın en güçlü takımı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Takım hakkında manipülasyon yapıldığında sen de ilgili makamlara gerekli şikayetlerde bulunur , o kuruluşlar hakkında yaptırımlarda bulunursun . Taraftar, camia bu konularda uyanık , bilinçli olursa o haberlerin değeri olmaz . Sorunun özü medya değil.
ilgili makamlara yapacağın şikayetin pek bir hükmü yok zaten çokda mühim değil bir gün sonra haberi yalanlama metni çıkarttırırlar gazetenin kıyısında köşesinde yada görsel basında hiç kimsenin izlemediği bir saatte özür yazısı olay kapatılır ama yarattığı olgu olduğu gibi ortada kalır. yapılacak en iyi ceza takip etmeyeceksin haberlerini yaymayacaksın birde basının Beşiktaş hakkında çıkardığı yalan haberlerin sahada aldığın sonuçla ne ilgisi var

Çevrimdışı Neo Nesil

torbalar belli oldu belenensesin tur atlamasıyla. daha önce paylaşamayan vardı ben paylaşıyım bari..

fenere ve bize kuvvetli takımlar çıkacaktır yüksek ihtimal
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 01:46:34 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Sedat.Y

Ben takımı küçültmedim olabilecek en kötü kurayı yazdım hep öyle çektiğimiz için çünkü Monaco 3. torbanın en güçlü takımı :D

Eywallah Çağrı  pardon  :)

Çevrimdışı legendmaster

Bunlar ne içiyor çok merak ediyorum :kop:
beyaz tv çalışanlarına özel bir şey olmalı oradakilerin hemen hepsi böyle çünkü

Çevrimdışı talha

Çek ordan bir Dortmund Monaco namımız yürüsün.  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tam olarak anlatamadığım nokta da bu işte. Ersan ve Necip'in üst düzey futbolcu olduğunu herhangi bir ekstra yeteneğe sahip olduklarını düşünen insan zaten yoktur diye düşünüyorum... Ancak sürekli yazıyorum. 1 sezonda sıfırdan ilk 11 kurmadı diye sorumlu yönetim mi olmalı? Birçok mevkiye transfer yapıldı. Artık Mottayı değil Tosic'i Serdar'ı değil Beck'i Pedroyu değil Rhodolfo'yu Olcayı değil Quaresmayı seyredeceğiz. Ersan'ın yerine de heralde daha iyi bir stoper bakılıyor zaten. Beşiktaş mali olarak kritik bir dönemeçte. Transferlerde para konusu önplanda tutuluyor. e bir de bazı şanssızlıklar ve kahpeliklerle karşılaştık işler uzadı. Yönetim bu takıma ortasahaya gerek yok diye birşey demedi. Bazı problemler yaşandı ve iş son ana kaldı.

Ben bir takımın tek transfer sezonunda baştan aşağı yenilenmesine karşıyım. Bunu yapan kulüpler hep olmuştur hepsi de başarısız olmuştur. Bu kadar ilk 11 oyuncusu transferi yeter Beşiktaş'a. Ersan'ı herkes gibi ben de yeteneksiz bulabilirim. Ama Ersan'ın yerine stoper almadılar diye yönetimi taşlamam. Önümüzdeki sezon almaz ise taşlarım. Biraz insaflı olmak gerek.
Bu yönetim 3 seneden fazla bu takımın başında . 3 senedir her sene 'Gelecek sene ideal 11'i kuracağız ' diyorlar ama kuramıyorlar.Neden? Kurumsallaşıp, işi ehline bırakmak istemediklerinden . Fikret Orman Vodafone Arena'ya , mali işlere yoğunlaşıp sportif faaliyetlerde sorumluluğu profesyonellere bıraksa şu an daha başka konuları konuşuyor olurduk. Ve yanlıştan dönmedikçe problemlerin yaşanıp , işlerin son ana kalmasını her sene yaşarız.Yaşıyoruz da.

Çevrimdışı tayfun_bjk

Mac kayıp edilmeyecekmi arkadaşım karşındaki ts. 60 dk 10 kişi kalmissin ne konusuyosun
Eksikler elbette var hem takim ici saha geometrisinde hemde bazi bolgelerde gerek 11 de gerekse sayısal eksikler var.

algı yönetimini her zaman aziz baskan en iyi en etkili yapmıştır günümüze kadar, zaman zaman galatasaray bu konuda başarılı olmuştur. Biz bunun yansımalırını hala görüyoruz yok efendim onların topalı varmıs ozanı varmıs oynarmıslar bunlar fena.. selcuk calımı burakta golu atarmıs. bu maniplasyonların etkisini son yıllarda 'kimi' beşiktaş taraftarı ve en belirgin olarak hakemler üzerinde gördük hep. gördük ama ' efsane' kadroları orta seviye kuzey avrupa takımları fransız takımları karşısında kaç sefer rezil olup geldiler. yere göre sığdıralamayan bu tabela kadrolarının etkisini ne zaman acaba üzerinden atar acaba kimi 'ezik' beşiktaş taraftarı. şu da olabilir evet çok iyi bir jenerasyon yakalayıp ligi domine edebilirler ama o zaman da 6 ayda bir yönetim değiştirip borç hanesine yazılan populist transferler mi yapmalıyız. eleştirdiğim zihniyetle ingiltere almanya liginde 2. lig maçları bile dolu olurmu? en kötü gününde beşiktaşın başına geçip elini değil ensesini taşın altına koyan stadı o siyasi belirsizliğe rağmen bitirme aşamasına gelen başkana eleştiri getiren sevgili dostlarıma soruyorum 12m E varmıs kalan transfer yapılacak diye hesap sorulan; gidip te 12 liraya kupa aldınız mı bjk store dan da hesap soruyorsunuz? 

Çevrimdışı Anıl

Bu arada 1 kaleci, 1 stoper ve 1 orta saha alınacak diye düşünüyorum.

Stoper büyük ihtimalle Doria olur. Rhodolfo-Doria=Ronaldo-Zago ?

Çevrimdışı Çağrı

Lawal...

Karıştır ortalığı karıştır ata ata üye kalmayacak yakında ortasahada delik var sanki forum üyelerini bir bir yutuyor her çıkan isimde  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat.Y

Bu yönetim 3 seneden fazla bu takımın başında . 3 senedir her sene 'Gelecek sene ideal 11'i kuracağız ' diyorlar ama kuramıyorlar.Neden? Kurumsallaşıp, işi ehline bırakmak istemediklerinden . Fikret Orman Vodafone Arena'ya , mali işlere yoğunlaşıp sportif faaliyetlerde sorumluluğu profesyonellere bıraksa şu an daha başka konuları konuşuyor olurduk. Ve yanlıştan dönmedikçe problemlerin yaşanıp , işlerin son ana kalmasını her sene yaşarız.Yaşıyoruz da.

Bu profesyoneller kim?  hep merak etmişimdir.......Önder Özen getirildi ve biz onu profesyonel olarak biliyorduk.Bu adam neden gönderildi?  hala net cevabı açıklanmadı.......................Öyle değil mi?

Çevrimdışı Efe

Karıştır ortalığı karıştır ata ata üye kalmayacak yakında ortasahada delik var sanki forum üyelerini bir bir yutuyor her çıkan isimde  :evillol:
lawal bide başarılı olur değişilmez isim olursa ne olacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Senin de yatma zamanın gelmiş Efe  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Fernandes bu adamın 3 tık üstü olmasına rağmen olamadı. Bunun olması imkansız be abi.

Çevrimdışı legendmaster

Ajax Bjk L. Poznan Qabala iyi kura olur gene sene iyi kuralar çektik aslında şans dönmüş olabilir

Çevrimdışı Ensar

Hahaha :D kaç kişi ziyan oldu bu uğurda abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !