Çağrı arkadaş Ersan ve Necip'e bir mesajında yeteneksiz diyor sonra bunlar gibi oyuncular maçta oynayıp , maçlar bu oyuncuların bireysel hataları sonucu kaybedildiğinde sorumluları başka yerlerde arıyor. Sorumluyu bulduk, medya çıktı.
Tam olarak anlatamadığım nokta da bu işte. Ersan ve Necip'in üst düzey futbolcu olduğunu herhangi bir ekstra yeteneğe sahip olduklarını düşünen insan zaten yoktur diye düşünüyorum... Ancak sürekli yazıyorum. 1 sezonda sıfırdan ilk 11 kurmadı diye sorumlu yönetim mi olmalı? Birçok mevkiye transfer yapıldı. Artık Mottayı değil Tosic'i Serdar'ı değil Beck'i Pedroyu değil Rhodolfo'yu Olcayı değil Quaresmayı seyredeceğiz. Ersan'ın yerine de heralde daha iyi bir stoper bakılıyor zaten. Beşiktaş mali olarak kritik bir dönemeçte. Transferlerde para konusu önplanda tutuluyor. e bir de bazı şanssızlıklar ve kahpeliklerle karşılaştık işler uzadı. Yönetim bu takıma ortasahaya gerek yok diye birşey demedi. Bazı problemler yaşandı ve iş son ana kaldı.
Ben bir takımın tek transfer sezonunda baştan aşağı yenilenmesine karşıyım. Bunu yapan kulüpler hep olmuştur hepsi de başarısız olmuştur. Bu kadar ilk 11 oyuncusu transferi yeter Beşiktaş'a. Ersan'ı herkes gibi ben de yeteneksiz bulabilirim. Ama Ersan'ın yerine stoper almadılar diye yönetimi taşlamam. Önümüzdeki sezon almaz ise taşlarım. Biraz insaflı olmak gerek.