2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888078 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Sokaktaki vatandaş Siriguyu tanımayabilir ama Valdezin kötü kaleci olduğunu simitçilerde bilir  :)
valdes kötü kaleci değilki sadece barça seviyesinde sırıtıyordu adam ligde volkan seviyesindedir hatta daha iyidir.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://twitter.com/yasizhayirdir/status/636571406944325632

Galatasaray Muslera'yı gönderecek sanırım. Cenk de orada birinci kaleci olacağı için gitmek istiyordur.

Ben Cenk'in ederinden azına satılması taraftarı değilim, PTT Ligi takımından kaleci almaya kalksan 1-1.5 milyon Euro'dan açıyorlar kapıyı sonuçta. Yalnız birinci kaleci olacaksa bedavaya bile verilebilir. Bilic döneminde bizim kaleye maç boyu 2-3 top geliyordu, Cenk mutlaka birini içeri alıyordu. Galatasaray her maç kalesinde 5-6 pozisyon veren bir takım. Fena patlar orada.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı laoban

Eğer bu valdez alınırsa ben bir daha bu yönetime destek vermem. Adamlar bizimle alay etmeye başladılar artık.

Çevrimdışı Kemal

Galatasaray Muslera'yı gönderecek sanırım. Cenk de orada birinci kaleci olacağı için gitmek istiyordur.

Ben Cenk'in ederinden azına satılması taraftarı değilim, PTT Ligi takımından kaleci almaya kalksan 1-1.5 milyon Euro'dan açıyorlar kapıyı sonuçta. Yalnız birinci kaleci olacaksa bedavaya bile verilebilir. Bilic döneminde bizim kaleye maç boyu 2-3 top geliyordu, Cenk mutlaka birini içeri alıyordu. Galatasaray her maç kalesinde 5-6 pozisyon veren bir takım. Fena patlar orada.

Cenk bizde 18 e dahi giremeyecekti üstünü çizdi td

Valdesin kötü olduğunu simitci ne bilsin :)

Çevrimiçi Koa_lAA

türk basınına güvenmem ama bütün yabancı basın valdes i yazdı şimdi beşiktaş a... yapcak bişi yok bunla idare etcez... şu beto olaydı tadından yenmezdi.. illa populist yaklaşcaz olaya.. q7 dede aynısı oldu bundada.. neyse hayırlısı olsun..

Çevrimdışı acan07

senelerdir barça kalesinde oynamış adam nasıl kötü kaleci oluyo ben onu merak ediyorum . hiç kimse görmedi kötü kaleci olduğunu ondan senelerdir adam 1 numara oynadı . hatta barçanın kaleci alacak parasıda yoktu filan mecburen valdezle idare ettiler.

adamı beğenmeye bilirsiniz fakat kötü filan demeyin bari .

Çevrimdışı Zafer55

Beşiktaş için yeterli görünmeyen valdes e Barcelona 530 maç kalesini hangi mantıkla teslim etmiştir.Kulübün hissedarımıymış bu adam.

Çevrimdışı Jukebox

Maça çıkmayı unutmuş kafasında futbolu bırakmış valdesi getiricez.  :s20: :s20: :s20:
Adam dört dörtlük barcelona savunmasında kendi kendine içeri aldığı toplarla meşhur.
 :s20: :by2:

Çevrimdışı ahmet türker

Raskolnikov kim ya adam İnleri getirdi Ozanı getirdi , Leivayı getirdi :)

:halay:
raskolnikov dostoyevski nin suç ve ceza kitabının kahramanıdır ,bu neyin kahramanı anlayamadım. :lol:  :lol:

Çevrimdışı beşiktaşk

Bence valde iyi kaleci öyle söylendiği kadar kötü değil. 14 sene barçada oynamış bir adamdan bahsediyoruz ve bu adam barçanın en zayıf halkasıydı ligimizi kaldıracak bir kaleci youtube a yazın biraz adamın videolarını izleyin refleksleri falan çok iyi ama bayadır maç oynamıyor o soru işareti mevcut 3 kalecimizden iyi olduğu aşikar. ayrıca ispanya ve barça ile oynadığımı maçları kaldırdığı kupaları göz önüne alırsak tecrübesi ile çok şey katacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Valdes > Volkan beyler abartmayalım lütfen. Sirigu > muslera o ayrı. Ama valdes geldi artık ayrıca karalar bağlamanın alemi ne anlamadım. Yıllardır takım derbilerde oyuncu tokatlayamıyo diyoruz valdes gibi bi psikopatı aldık barca da 50 metre depar koyup geliyordu mevzuya bu adam el clasico da :D Önemli olan Doria ve orta saha. Kaleci bu üçünden hangisi olursa olsun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Cenk bizde 18 e dahi giremeyecekti üstünü çizdi td

Valdesin kötü olduğunu simitci ne bilsin :)
Öyle deme adamlar futbolu acaip takip ediyor Ntv La ligayı verirken Nihat Kovaçeviç ikilisinin birbirini çok iyi tamamladığını konuşuyorlardı unutmam  :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 19:59:43 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Basketbol takımında müthiş işler oluyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Valdes + Lawal mı şimdi son durum? Yoksa orta saha hiç mi alınmıyor? Orta saha alınmayacaksa nasıl olacak bu iş? Yönetim bu kadar güzel kadro yapmayı nereden öğrendi?

Çevrimdışı Easthanbool

Basketbol takımında müthiş işler oluyor.

Kağıt üzerinde evet ama bakalım parkede neler olacak  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

EssiLor

• Ziyaretçi

Valdes + Lawal tam bir facia olur.

Çevrimdışı Ersoy

Valdes eldeki kalecilerin hepsinden iyi zaten ama Valdes'ten daha iyisini de bulabilirdik... Hem fiyat olarakd aha ucuz hem yaş olarak daha genç.Yaş pek önemli olmayabilir ama genç olsa daha iyi olurdu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı saricasi

Valdesin ölüsü cenkten iyidir,tecrübesi yeter.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı can1903

Valdes hepimizi mahçup edecek.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

EssiLor

• Ziyaretçi

Valdes hepimizi mahçup edecek.
+ Lawal
Lawalde yarın öbürgün açıklanır diyorlar iyice sinirlenmeye başladım.
Neyse Valdes hayırlı olsun yapacak birşey yok.

Çevrimiçi Koa_lAA

son anda valdes den vazgeçip şu uefa nın resmi sitesine bi sövdürtsek yalan haber yapıyo diye.. guardian, telegraph bile yazdı haberi uefa dan sonra :D hep bizemi son dakka golü olcek birazda biz atalım...

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR
Fikret Orman: "Veli 1 ay sonra geri dönecek. Lucas Leiva'ya bu kadar parayı niye verelim? Yine de son kararı vermedik."

Kaan Türker fikret başkanın bu açıklamasını duymasın  :lol:
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 20:24:15 EssiLor ]