2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894915 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı F1903

Fikret Orman'a ekonomiden, finanstan, ticaretten anlayan birilerinin biraz bilgi vermesi lazim.

*Tasarruf etmeliyiz, paramizi sokaga atmamaliyiz diye cok acil olan transferleri gerceklestirmezsen kaybedecegin maclar ve puanlar ile maddi anlamda cok daha buyuk zarara ugrarsin.

*Beşiktaş'in parasini cok dikkatli harciyoruz, temkinli davraniyoruz derken Pektemek, Cenk Gonen, Ersan gibi oyunculara fahis fiyatlarla, hem de Euro cinsinden uzun kontratlar yaparsan taraftarin gozunde inandiriciligini kaybedersin.

Çevrimdışı Ozan E.

cenk'i de vermisler anlasilan, iyice gsnin stepnesi olduk, yabanci kontenjani bosalsin diye dany'yi getir, kaleci bulamadiklari zaman cenk'i gonder...rezalet oglu rezalet bir kafa var bu adamlarda.

Nasil bir yorumdur bu ya

Çevrimdışı aspireless

Elestiride sınır tanınmıyor artık. Elestirilerin genelide transfer konusunda gercekten anlamiyirum bu yönetim demba ve atinci satmasaydi sadece oparenin bonservisi icin 3.5 hakkimiz vardi stoper sag bek bile gelmeyecekti.  Tamam bencede yanlislar var ama abartmayada gerek yok kimi simdiden kaybettiriyor takima kiminde rakip hayranligi başlamış herkes kendi begendigi oyuncu alinsin istiyor başkası alininca veryansin..

Çevrimdışı Ersin1903

Anlaşıldı orta saha gelmeyecek.Cenk'i yollayıp kaparız sezonu.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bence başkan akşamki tv programını da şimdikini de sonrakileri de iptal etsin eksiklerimizi tamamlamakla uğraşsın. 1 saat 1 saattir tvye çıkmaktan daha fazla fayda sağlayacak bir şeyler vardır elbet.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 12:40:26 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı brkntcnr

Neyse kaleci alacağımız kesin bu konuşulan isimlerden de sadece Sirigu gelirse bu taraftar coşar. Stopere de Doria gelirse savunma toparlanır. Ama orta saha şart ve lawal olmaz. Keşke arsenal den arteta ve flamini yi kiralasak.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bertug

Euro'nun 3.5 olduğu şimdi mi aklınıza geldi? Sezer Öztürk'ün, Gökhan Süzen'in, Mustafa Pektemek'in sözleşmelerini Euro'dan imzalarken nerdeydiniz?

Çevrimdışı laoban

ya Sn Fikret Ormana cok buyuk saygi besliyorum ancak son 1 senedir tum roportajlarina bakin resmen birbirinin aynisi. :S kabak tadi vermeye basladi. gorunen o ki stad bu sene yetismeyecek.

Çevrimdışı Fatih

La Fontaine masalları.. Yersen...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ozan E.

Euro'nun 3.5 olduğu şimdi mi aklınıza geldi? Sezer Öztürk'ün, Gökhan Süzen'in, Mustafa Pektemek'in sözleşmelerini Euro'dan imzalarken nerdeydiniz?
O zaman 3,5 degildi ki :)

Çevrimdışı Ersin1903

Elestiride sınır tanınmıyor artık. Elestirilerin genelide transfer konusunda gercekten anlamiyirum bu yönetim demba ve atinci satmasaydi sadece oparenin bonservisi icin 3.5 hakkimiz vardi stoper sag bek bile gelmeyecekti.  Tamam bencede yanlislar var ama abartmayada gerek yok kimi simdiden kaybettiriyor takima kiminde rakip hayranligi başlamış herkes kendi begendigi oyuncu alinsin istiyor başkası alininca veryansin..
Bu yorumu yapmak beceri ister öncelikle tebrik edelim.Kimsenin oyuncularda seçicilik yaptığı yok.Zaten ismi geçen oyunculardan bir zorumuz yok.Orta Saha-Defans-Kale eksik.Hem sayı hem kalite olarak eksiğiz.Bu ne demek biliyor musun 15.hafta yarıştan tamamen kopmak demek.Bir Başkan'ın başarısız olması için 8 sene geçmesi gerekmiyor.3 senede ortaya hiçbir şey koyamadıysan BAŞARISIZSIN

Çevrimdışı canU

Yalnız bu taktik değil de gerçekten orta saha almayacaklarsa sezondan beklentiyi keserim. Ne veli ne tolgay var veli 2 aya dönse de 7 aydır topla oynamıyor. Mükemmel kadro mühendisliği, mükemmel planlama:)

Çevrimdışı brkntcnr

Bence enseyi karartmayalım arkadaşlar. Sosa da böyle son dakikada geldi sonuçta. Ben doria ve kalecinin her türlü geleceğini düşünüyorum. Orta sahaya da lawal olmaz ama başkası olur. Zaten gazetecilerde daha iyisi gelecek daha iyisine teklif yapıldı diyor. Panik yapmazsak iyi olur

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Veli bir aya dönecek demesi tam bir hayal kırıklığı oldu.
Atiba - Necip - Oğuzhan ile biz 50 maç mı çevireceğiz.Hadi çevirdik ne kadar verim alabiliriz ki?

İyimser olmak çok zor

Çevrimdışı Ozan E.

ya Sn Fikret Ormana cok buyuk saygi besliyorum ancak son 1 senedir tum roportajlarina bakin resmen birbirinin aynisi. :S kabak tadi vermeye basladi. gorunen o ki stad bu sene yetismeyecek.
Onumuzdeki sene tam anlamiyla acilacak insallah. Butun maclari olimpiyatta oynacagiz muhtemelen. Fiyatlari uygun yapsinlar seyirci sayisi hep iyi olsun kapasite oldukca yuksek nasil olsa

Çevrimiçi Samet Ç

Yaptığı konuşmalar birbirinin aynısı tartışmaya gerek yok :)

Çevrimdışı Ozan E.

Bence enseyi karartmayalım arkadaşlar. Sosa da böyle son dakikada geldi sonuçta. Ben doria ve kalecinin her türlü geleceğini düşünüyorum. Orta sahaya da lawal olmaz ama başkası olur. Zaten gazetecilerde daha iyisi gelecek daha iyisine teklif yapıldı diyor. Panik yapmazsak iyi olur

:ok:

Çevrimdışı F1903

Lucas Leiva, Doria ve iyi bir kaleci transferi ile sampiyonlugun en buyuk favorisi olma sansimiz varken Rodgers'in Lucas transferine tas koymasi ve Baskan'in aciklamalari ile yine herkesin morali bozuldu, keyfi kacti.

Insallah tekrardan keyfimizi yerine getirecek olumlu gelismeler olur. Kaldi 5 gun.

Çevrimdışı Bertug

1.1 olsa bile turk pasaportlu oyuncunun maasinin turk lirasiyla odenmesini savundum. 4 senedir bu kur farkinin olusacagini goremeden baskan olmak bosuna.

Çevrimdışı Ersoy

Lucas Leiva, Doria ve iyi bir kaleci transferi ile sampiyonlugun en buyuk favorisi olma sansimiz varken Rodgers'in Lucas transferine tas koymasi ve Baskan'in aciklamalari ile yine herkesin morali bozuldu, keyfi kacti.

Insallah tekrardan keyfimizi yerine getirecek olumlu gelismeler olur. Kaldi 5 gun.

Moralimiz dünden bozuk abi. Bu açıklamada moralimizi yerine getirecek şeyler arıyorduk.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı indie

Nasil bir yorumdur bu ya

Bence haklı bir yorumdur. Verilen para çok komik. Rakibinin büyük 3-4 sorunundan birini çözüyorsun. Üstüne henüz kaleci alınmamış, şu durumda;

Muslera > Tolga
Cenk >Günay

GS nin en az 1,5 m vermeden Cenk ayarı yedek kaleci alabilecek imkanı yok. Eray'la falan çemişkezekspor maçına çıksalar yenilirler, Cenk'le derbiye bile çıkabilirler.  Eleştirilmemek mümkün değil.

Çevrimdışı f_madida

O  zaman 3.5 degildi ama degerlenmege baslamisti...Daha o zaman burada yazdik Turk oyuncularla TL ustunden anlasilmali diye, ayni sekilde yabanci para biriminde olan borclar icin opsiyon alinabilirdi ama yonetim isleri akisina birakmis, sanki hicbir kontrolu olamazmis gibi davraniyor. Kur riskini azaltmak mumkun, butun onemli sirketler bunu yapiyor.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ensar

Velinin futbol hayatı bence bitti , artık eski veli gibi olacağını düşünmüyorum , bu omuz sakatlığından dolayı futbolu bırakanlar var , veliye bel bağlamak gerçekten çok kötü , hadi veli iyileşti diyelim en az iki ayda tam randıman ile dönemez ki aslında ameliyattan sonra 3-4 ay deniyordu başkan 1 ay dedi bugün

Çok iyi anlıyorum mali yapıları hakta veriyorum başkana ama hani fedakarlık yapılacaktı , bazen risk almak gerekiyor , kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez

Eğer lige ortasaha transferi olmadan baslarsak çok kötü bir sezon bizi bekliyor , hayatımda hiç bir sezona bu kadar karamsar girmemiştim su an ki durum kötü , bunun sebeplerinden biri de artık başarı gelmek zorunda sabır kalmadı kimse de

Kaleci ve stoper almayın ama ortasaha kaçınılmaz hatta ve hatta bir ortasaha bile yetmeyebilir sezon içerisinde bize

Hakkımızda hayırlısı olsun
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 12:52:59 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Şu transfer dönemi bi bitsin sonra ne eleştireceksek eleştirelim. Çok erkenden bi adamla aha şampiyonuz diyip o olmayınca 15. Hafta havlu attırıyorsunuz.

Çevrimdışı fatih e.

başkanın konuşmasından ortaya çıkan gerçekler:

1. leiva ben istesem gelirdi, (gelmeyecek, veli var.)

2. kazada sıkıntı büyük olsaydı çatı 4 ay gecikecekti. tarih de verilmedi.(arkasından çim ekilecek vs derken çalışmaları görünce gs maçına da yetişmez hatta stadın açılışı en erken mart nisan (bir aksilik çıkmazsa))

3. olimpiyatta oynayacağız. ibb ile anlaşmamız var (ileride sıkıntılı bir durum olursa hakkımızı kullanacağız.)

4. yönetimde anlaşmazlıklar olabilir. (sayıca birden fazla sıkıntılı durum var.)

5. basın yanlı davranıyor. renkliler olunca söylenmeyenler bizde ön plana çıkarılıyor.

6. her futbolcu için aynı arabadan kiralıyoruz. yetkimi kullanarak farklı bir araba sözü vermiş olabilirim.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 13:00:38 fatih e. ]