2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892016 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aspireless

yok anlatmak istediğim o değildi
sadece 40-45 M a avrupada başarılı olacak kadro yaratırız dediği için
o kadar basit olmadığını söylemek için kullandım ama birinci alternatif olayını geçelim artık
ligimizin kısır olmasının nedeni TFF nin yabancı tutumuydu artık parayı bulan her oyuncu gelir
lig kalitesi artar arttıkçada daha iyileri gelmeye başlar adamlar rusyaya ukraynaya neden gidiyorlar
oraya gidenler sana çok daha kolay gelirler

Yanlış anlamışım cumleyi pardon, tabiki basit degil. Gelen oyuncu kalitesinin birazcik artacağını  bende düşünüyorum ama lig kalitesinin anadolu kuluperiyle alakali oldugunu onlarin da alim guclerinin artmasiyla lig kalitesinin artacagini düşünüyorum.  Ki biraz onlarda kipirdandi sanki.

Çevrimdışı aspireless

Saat 12.00'ye yaklaştıkça twitter'dan 'lucas'ta her şey bitmedi' haberlerinin yapılarak algı pompalamasını bekliyorum. Sonra başkan çıkar 'evet ilgilendiğimiz bir oyuncuydu, kulübü bırakmadı ama çok önemli değil. Listemizde olan 4-5 oyuncudan biriydi, bizim asla olmazsa olmazımız yok. Daha koskoca 5 günümüz var bu arada Stad yapıyorum' deyip konuyu kapatır.
Cidden transfer sezonu bitiyor hadi gelenleri bir kenara birakalim da hala sezer ve gökhan suzen bizde görünüyor 3 sol bek var birisi kralik falan gidermi iki tane muhtemelen forma göremeyecek forvet var pektemek şişmanoglu birisi kiraya gidecek mi cok is var hala nasil yetistirecekler bilmiyorum

Çevrimdışı aspireless

Simdi gördüm cenk 750 bin € ya gitmis ben bir bekliyordum.

Cidden transfer sezonu bitiyor hadi gelenleri bir kenara birakalim da hala sezer ve gökhan suzen bizde görünüyor 3 sol bek var birisi kralik falan gidermi iki tane muhtemelen forma göremeyecek forvet var pektemek şişmanoglu birisi kiraya gidecek mi cok is var hala nasil yetistirecekler bilmiyorum
Yetiştiremeyecekler bence. Böyle devam ederiz. Belki bir kaleci alırlar. Veliyi bekleriz, tolgayı bekleriz. Yıl sonunda da yine milletin şampiyonluk kutlamalarını izleriz. Nasıl olsa bahanede hazır, onlar için sorun yok.

Çevrimdışı Kemal

Daha burdan 1 kişi çıkıp neden Liverpool'un bize Lucas'ı cuzzi miktara kiralayacağı ) - 200.000 euro -, hakkında mantıklı tek cevap veremedi, beklemedeyim .

Daha burdan 1 kişi çıkıp neden Liverpool'un bize Lucas'ı cuzzi miktara kiralayacağı ) - 200.000 euro -, hakkında mantıklı tek cevap veremedi, beklemedeyim .
Nasıl olsa olmayacağı için mantıklı bir cevaba da gerek kalmıyor bence :)

Çevrimdışı f_madida

200'e kiralayacagini kim soyledi ki..yatmadi mi o is.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı brkntcnr

senin almak için deli olduğun oyuncu liverpoolun yedeği
yani senin dediğin rakamlara kadro kurup avrupada başarı almak hayal
o dediğin olsaydı geçen sene ne liverpoolu nede tohtnamı geçemezdik
Türkiyede başarının kadrodan geçmediğide geçen sene gs nin şampiyon olmasından belli
sen savaşırken adamları itelediler. senin topa vurdu diye oyuncun atılırken adamın yumruk atan
oyuncusu kart görmüyor.
Abi şuan kaliteli bi stoper iki leiva seviyesinde orta saha bi tane de al seviyesinde kaleci alsak yarı final oynayamaz mıyız? Gecen sene dnipro çok mu muazzam bir takımla final oynadı? Bence çok da imkansız bir olay değil yeterki dogru adamlar gelsin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Nasıl olsa olmayacağı için mantıklı bir cevaba da gerek kalmıyor bence :)

Kaan olmamasının sebebi de cevabın olmaması zaten

Çevrimdışı Deniz

5 gün sonra kadronun durumu ne olacak cok merak ediyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Abi şuan kaliteli bi stoper iki leiva seviyesinde orta saha bi tane de al seviyesinde kaleci alsak yarı final oynayamaz mıyız? Gecen sene dnipro çok mu muazzam bir takımla final oynadı? Bence çok da imkansız bir olay değil yeterki dogru adamlar gelsin.

Ben avrupayı kastediyorum ligde zaten hakemler evlere şenlik :)

Çevrimdışı Çağatay

Biri sakatlanmasında ben bu haline bile razıyım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Kaan olmamasının sebebi de cevabın olmaması zaten
Mantıklı abi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynı kalacak :D

Çevrimdışı Kemal

Valdes

Beck             Ersan                 Rhodolfo            Tosic

Atiba           Lawal

Töre                     Sosa                   Kuarejma

Gomez

Alt Kadro ; Tolga-Günay  - Milo- Pedro - İsmail- Motta- Serdar - Oğuzhan - Olcay - Kerim - Cenk Tosun- Pektemek   ( Veli-Tolgay;SAKAT)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valdes

Atiba           Lawal

Gomez

Alt Kadro ; Tolga-Günay  - Milo- Pedro - İsmail- Motta- Serdar - Oğuzhan - Olcay - Kerim - Cenk Tosun- Pektemek   ( Veli-Tolgay;SAKAT)
bu kadroyla dağılırız mümkün değil olcay ve oğuzhan oynar lawal ve q17'nin yerlerine

Çevrimdışı Deniz

Valdes

Atiba           Lawal

Gomez

Tore quaresma lawal 3 lusune birer tane top verelim oynasinlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Büyük konuşmayacaksın usta...
geçen sene gs gitti eşek yüküyle para verip eskişehiri ihya etti
transfer sezonunun son günü
o kadar dalga geçildi haklı olarak
şimdi aynı durumdayız
adamlar bizden eşek yüküyle para isteyecekler
gerisini yazmak istemedim...

Büyük konuşmayacaksın usta...
geçen sene gs gitti eşek yüküyle para verip eskişehiri ihya etti
transfer sezonunun son günü
o kadar dalga geçildi haklı olarak
şimdi aynı durumdayız
adamlar bizden eşek yüküyle para isteyecekler
gerisini yazmak istemedim...
Bu saatten sonra yönetimin işi çok zor. Lawal'ı alsan senin söylediğin gibi fırsattan istifade eskişehir bayağı para isteyecek, adam almasan eksiksin o bölgede. Allah göstermesin bu hafta bir beraberlik 6. hafta fenere içeride yenilirsek haklı olarak taraftarı kimse susturamaz. Kongre üyeleri aynen devam eder ama o stad her maçta çok tepki gösterir. Resmen kendi ayaklarına sıktılar böyle bir akıl tutulması olamaz gerçekten inanılır gibi değil. 

Çevrimdışı Ensar

yarım saat sonra buralar yangın yerine dönebilir , başkan herşey çok iyiymiş gibi konuşursa sıkıntı çıkar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Bu saatten sonra yönetimin işi çok zor. Lawal'ı alsan senin söylediğin gibi fırsattan istifade eskişehir bayağı para isteyecek, adam almasan eksiksin o bölgede. Allah göstermesin bu hafta bir beraberlik 6. hafta fenere içeride yenilirsek haklı olarak taraftarı kimse susturamaz. Kongre üyeleri aynen devam eder ama o stad her maçta çok tepki gösterir. Resmen kendi ayaklarına sıktılar böyle bir akıl tutulması olamaz gerçekten inanılır gibi değil.

Her şeyi ben yaparım dedi
hadi yapsın şimdi
şapkadan tavşan çıkmasını bekliyor herkes
bir de profesyonelce filan yönetiliyoduk biz değil mi
sorsan öyle derler
zerre umut kalmadı içimde
Başkan olmayı isteyen aklı başında biri varsa eğer
transfer sezonu biter bitmez çalışmalara başlar
baya malzeme veriliyor şu anda eline mevcutlar tarafından

Çevrimdışı Deniz

Bazi kaynaklar puruzler giderildi diyoe.Bekleyip gorelim bugün de

Çevrimdışı Necmi

birileri cevapmı vermek zorunda anlamadım kim dedi 200 000 euroya kiraladığını
ne zaman fiyat açıkladılar yada neyi kanıtlamaya çalışıyorsun görüşmenin olmadığınımı :alala:
kim bilsin liverpool yöneticilerinin niyetinin ne olduğunu nerden biliyorsun belki 8 yıllık oyuncuları ahde vefa yapacaklardı
sonuçta satmıyorlar kiraya veriyorlar oyuncu ister  bunca yıllık hizmetine karşılık kira bedeli almazlar.
kim bilebilir gomez nasıl kiralandı kiralama bedeli olmadan demekki oluyor böyle şeyler

yarım saat sonra buralar yangın yerine dönebilir , başkan herşey çok iyiymiş gibi konuşursa sıkıntı çıkar
Başkandan olumsuz şeyler var iması beklenirse bence esas yanılgıya düşülür. Başkan'ın yapısı çok net 'ne olursa olsun her şey çok iyi her şey çok güzel'. Bugünde asla bunun dışında bir şey söylemeyecektir.

Çevrimdışı Ensar

Başkandan olumsuz şeyler var iması beklenirse bence esas yanılgıya düşülür. Başkan'ın yapısı çok net 'ne olursa olsun her şey çok iyi her şey çok güzel'. Bugünde asla bunun dışında bir şey söylemeyecektir.
orası öyle de demek istediğim adam çıkıp lucasta sorun yok derse bu iyi birşey sonuçta , en azından böyle haberler verirse bi nebze nabzimiz düşer
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !