2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887754 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

burda konuşulan tavsiye edilen isimler kime ne kadara ne kadar zamanda transfer oldu araştırmasını yapınca maalesef başarısızlık sonucu çıkıyor ortaya.
Ayrıca benim buradaki 40-45 m € harcadıları yazma sebebim kadrolarının geniş ve kaliteli olması. Bu kadar para harcadıktan sonra herhalde bir giren bir çıkanı aratmayacak isim olarak. O yüzden bu çok normal. Biz 18 satış yapıp 6 harcayıp 5 tane ilk 11 e adam aldık. Yani demek istediğim bizim elimizde o kadar para olsa Fenerden kat kat daha sağlam bir kadro kurar avrupada başarıyı getirirdik. Ama onlar ilk hatayı yanlış hocayla yaptılar ve bu adam Ocak 2016 yı göremeyecek. Biz ise hocanın en iyisini aldık. Sadece şu 3 transferle güle oynaya şampiyon olacağız ancak süre yetmedi. Bunun tüm nedeni de yönetimin uyuşuk davranması. Tabi arada Bursaspor başkanı ve Rodgers gibi kaypak insanlar da çok katkıda bulundular bu gecikmeye. Umarım sonumuz hayırlı olur.

Çevrimdışı Fatih

Ayrıca benim buradaki 40-45 m € harcadıları yazma sebebim kadrolarının geniş ve kaliteli olması. Bu kadar para harcadıktan sonra herhalde bir giren bir çıkanı aratmayacak isim olarak. O yüzden bu çok normal. Biz 18 satış yapıp 6 harcayıp 5 tane ilk 11 e adam aldık. Yani demek istediğim bizim elimizde o kadar para olsa Fenerden kat kat daha sağlam bir kadro kurar avrupada başarıyı getirirdik. Ama onlar ilk hatayı yanlış hocayla yaptılar ve bu adam Ocak 2016 yı göremeyecek. Biz ise hocanın en iyisini aldık. Sadece şu 3 transferle güle oynaya şampiyon olacağız ancak süre yetmedi. Bunun tüm nedeni de yönetimin uyuşuk davranması. Tabi arada Bursaspor başkanı ve Rodgers gibi kaypak insanlar da çok katkıda bulundular bu gecikmeye. Umarım sonumuz hayırlı olur.
Katilmiyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Pascal

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/08/26/besiktastan-bir-bomba-daha-2-437481/

17:20 de yeşilköye iniyor diyo

Ya haberi yazan elemanın olup bitenden haberi yok, ya da dün gündüz saatlerinde kaleme alınıp bugün yayınlanmış bir haber...
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

isim değişikliği nasıl yapılıyor?

Çevrimiçi Necmi

Malum ismi unutma lütfen :) Adı yasak biliyorsun. O da başarısızlıktır benim gözümde.
adı yasak değil sadece bu sayfada maç kritiği yapmak yasak
ne yapalım transfer başlığında onlarca sayfa quaresmanın nasıl kırmızı yediğinimi tartışalım
durdurduk en azından başlıkta transfer konuşulmaya başlandı transfer takip etmek isteyen burda onlarca sayfa quaresmamı okusun
sonrada insanlar özgürlüklerini kısıtladığımızı söylüyorlar ne yapalım 3 kişinin quaresma kavgası yüzünden
transfer başlığında transfer takip etmek isteyenlerin haklarınımı çiğneyelim aynı şey stad başlığındada oluyordu
şimdiki durum daha iyi değilmi stadla ilgili bilgi almak istediğinde kolayca ulaşıyorsun
burda Beşiktaşı konuşacağımız 2015-2016 sezonu başlığı var gidin orda ister gömün ister bulutlara çıkartın
küfür hakaret olmadığı sürece müdahale eden namerttir :D

Çevrimiçi Necmi

isim değişikliği nasıl yapılıyor?
bize PM atıyorsun biz yapıyoruz :D

Çevrimdışı kaanzor

@Kemal @Pascal

Olabilir o kadarını bilemem sonuçta Türk medyası her şey beklenir  :akuma:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adı yasak değil sadece bu sayfada maç kritiği yapmak yasak
ne yapalım transfer başlığında onlarca sayfa quaresmanın nasıl kırmızı yediğinimi tartışalım
durdurduk en azından başlıkta transfer konuşulmaya başlandı transfer takip etmek isteyen burda onlarca sayfa quaresmamı okusun
sonrada insanlar özgürlüklerini kısıtladığımızı söylüyorlar ne yapalım 3 kişinin quaresma kavgası yüzünden
transfer başlığında transfer takip etmek isteyenlerin haklarınımı çiğneyelim aynı şey stad başlığındada oluyordu
şimdiki durum daha iyi değilmi stadla ilgili bilgi almak istediğinde kolayca ulaşıyorsun
burda Beşiktaşı konuşacağımız 2015-2016 sezonu başlığı var gidin orda ister gömün ister bulutlara çıkartın
küfür hakaret olmadığı sürece müdahale eden namerttir :D
Yok abi farkındayım. takılmak için yazdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

senin almak için deli olduğun oyuncu liverpoolun yedeği
yani senin dediğin rakamlara kadro kurup avrupada başarı almak hayal
o dediğin olsaydı geçen sene ne liverpoolu nede tohtnamı geçemezdik
Türkiyede başarının kadrodan geçmediğide geçen sene gs nin şampiyon olmasından belli
sen savaşırken adamları itelediler. senin topa vurdu diye oyuncun atılırken adamın yumruk atan
oyuncusu kart görmüyor.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi farkındayım. takılmak için yazdım.
serhat bizde istemiyoruz çok itici olduğumuzunda farkındayız ama resmen kaos oluşuyor
ve bundan o kadar çok üye rahatsızki 3-5 kişiye özgürlük vermek için yüzlerce kişinin özgürlüğünü ellerinden alıyoruz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serhat bizde istemiyoruz çok itici olduğumuzunda farkındayız ama resmen kaos oluşuyor
ve bundan o kadar çok üye rahatsızki 3-5 kişiye özgürlük vermek için yüzlerce kişinin özgürlüğünü ellerinden alıyoruz
Bence doğru yaptınız. Olay artık çığırından çıkmıştı, ister istemez ben de atlıyordum bazen.
Korku akıl katilidir.

Türkiyede başarının kadrodan geçmediğide geçen sene gs nin şampiyon olmasından belli
sen savaşırken adamları itelediler. senin topa vurdu diye oyuncun atılırken adamın yumruk atan
oyuncusu kart görmüyor.
Necmi abi geçen sene kimse kusura bakmasın elimizle verdik şampiyonluğu. Tamam hakemlerin neler yaptığı ortada ama sen balıkesire puan verdin, gittin kadıköyde fenere 3 tane boş kaleye topu atamadın. Antep maçında 45 dakika boyunca neredeyse 18 de oynadığın oyunda tek gol bulamadın. Çıkıp bir akhisar maçı oynadın ki evlere şenlik takımda ruh denen şeyden eser yok. Şimdi bunları görmezden gelmeyelim. Tamam yine söylüyorum hakemler gs yi iteledi ama biz yapamadıklarımıza dönüp baktığımızda her şeyi yapmışız diyemiyoruz.

Çevrimdışı aspireless

oyuncusu kart görmüyor.
Çoğuna katılıyorum ama Liverpool un yedeği derken liverpoolun mevkisinde birinci alternatif olsa neden tr ye gelsin. Rakiplere gelen yildiz oyuncular en iyi doneminde mi geliyorlar.

Çevrimdışı Ensar

ne kadar iğrenç bi sabah daha kimseyi alıp sonra alamamazlik yapmadık çok sıkıcı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi geçen sene kimse kusura bakmasın elimizle verdik şampiyonluğu. Tamam hakemlerin neler yaptığı ortada ama sen balıkesire puan verdin, gittin kadıköyde fenere 3 tane boş kaleye topu atamadın. Antep maçında 45 dakika boyunca neredeyse 18 de oynadığın oyunda tek gol bulamadın. Çıkıp bir akhisar maçı oynadın ki evlere şenlik takımda ruh denen şeyden eser yok. Şimdi bunları görmezden gelmeyelim. Tamam yine söylüyorum hakemler gs yi iteledi ama biz yapamadıklarımıza dönüp baktığımızda her şeyi yapmışız diyemiyoruz.
iyide emin ol bu kadro yetersizliği değildi 30 maç zirvede giden kadro 4 maçta giderdi.
olayın içine bir sürü şey girdi bunlardan biri kesinlikle kadro yetersizliği değildi bir gün maça geldiğinde bunları teferuatlı konuşuruz.

iyide emin ol bu kadro yetersizliği değildi 30 maç zirvede giden kadro 4 maçta giderdi.
olayın içine bir sürü şey girdi bunlardan biri kesinlikle kadro yetersizliği değildi bir gün maça geldiğinde bunları teferuatlı konuşuruz.
Tamamdır abi ;)

Çevrimdışı Ensar

işte bende bu tarifeden istiyorum abi konuşuruz di mi

Çevrimdışı Fatih

Bu hafta hiçte berbat oynamadılar birde sen diyorsun ben demiyorum demekki takım kötü oynarsa muslera bile kurtaramaz
bir şeyide unutma kaleci maç kazandırmaz bu dünya üzerinde maç kazandıran bir kaleci olmadı
34 maçta sıfır gol yiyen bir kaleciyi koyarsın kaleye hiç gol yemeden küme düşersin :D

gs bu hafta iyi mi oynadi diyorsun abi  :ssss: carpilirsin vallahi  :o_o: Osmanli ezdi gecti desek gsyi yerindedir... Melo girer birseyler yapar belki dedim ama 5. dakika da dili disariya cikmaya basladi antremansizliktan... Bok oteseydi bu hafta bence gs...

:lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Çoğuna katılıyorum ama Liverpool un yedeği derken liverpoolun mevkisinde birinci alternatif olsa neden tr ye gelsin. Rakiplere gelen yildiz oyuncular en iyi doneminde mi geliyorlar.
yok anlatmak istediğim o değildi
sadece 40-45 M a avrupada başarılı olacak kadro yaratırız dediği için
o kadar basit olmadığını söylemek için kullandım ama birinci alternatif olayını geçelim artık
ligimizin kısır olmasının nedeni TFF nin yabancı tutumuydu artık parayı bulan her oyuncu gelir
lig kalitesi artar arttıkçada daha iyileri gelmeye başlar adamlar rusyaya ukraynaya neden gidiyorlar
oraya gidenler sana çok daha kolay gelirler

Çevrimiçi Necmi

gs bu hafta iyi mi oynadi diyorsun abi  :ssss: carpilirsin vallahi  :o_o: Osmanli ezdi gecti desek gsyi yerindedir... Melo girer birseyler yapar belki dedim ama 5. dakika da dili disariya cikmaya basladi antremansizliktan... Bok oteseydi bu hafta bence gs...

:lol: :lol: :lol:
yok katılmıyorum osmanlı haddini bilerek oynadı
hamza saçmaladı genede bayağı baskın oynadılar.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Saat 12.00'ye yaklaştıkça twitter'dan 'lucas'ta her şey bitmedi' haberlerinin yapılarak algı pompalamasını bekliyorum. Sonra başkan çıkar 'evet ilgilendiğimiz bir oyuncuydu, kulübü bırakmadı ama çok önemli değil. Listemizde olan 4-5 oyuncudan biriydi, bizim asla olmazsa olmazımız yok. Daha koskoca 5 günümüz var bu arada Stad yapıyorum' deyip konuyu kapatır.

Çevrimdışı Ensar

yok katılmıyorum osmanlı haddini bilerek oynadı
hamza saçmaladı genede bayağı baskın oynadılar.
abi 70den sonra skoru almış osmanli geri çekilince gs baskın gözüktü,osmanli cesaretli oynayınca 85-95 arası çatır çatır pas yapıp gsyi yordu bitirdi maçı