2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878234 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

bugün çok kötü bir gündü ya lucas işi yattı, uefada da 3. torbaya düşmüşüz zaten  :bawling:
yok uefada iyi oldu küçük takım diye tabir ettiğimiz örnek asteras gibi takımlar geldiğinde bize hep giydiriyorlar büyük takım diye tabir ettiğimiz totenham liverpool tarzı takımların gelmesi takımın konsantrasyonunu üst seviyede tutuyor bence 4.torbadan katılalım grubu lider tamamlarız ben takıma güveniyorum grupta yine çok önemli maçlar oynanacak oyun açısından ligtede devam ederler inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Yapacağımız transferin zaten bitecekse bu kadar medyaya düşüp uzaması en büyük hata.

Olacak adam akşam medyaya düşer sabah gelir İstanbul'a. Olmuyorsa zaten olmuyor devamında da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Bu baskıyla 2. Bi Tabata olayı yaşamayız umarım. O zaman da envai çeşit adam konuşulmuştu hiçbiri olmadı son gün 8 milyon verdik Tabata'ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Valdes ve Beto'ya gidiyorsan. Karcemarckas'a gitseydin zamanında.

Cidden bu ligin en kaliteli 2.kalecisi. Herkes nedense bunu diyince alay geçiyor. Geçen yine izledim. Tek başına taşıyor takımı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu okuyorum kemal abi sayesinde forumla tanıştım, sabahtan beri leiva yı takip ediyorum bugun hiçbirşeye konsantre olamadım resmen, bu iş oldu dedim kalktım bilgisayarın başından şimdi bir baktım yatmış bizim iş neyse napalım zaten kanser olmaya yeminliyiz because beşiktaşlıyız.
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Çağrı

Bu baskıyla 2. Bi Tabata olayı yaşamayız umarım. O zaman da envai çeşit adam konuşulmuştu hiçbiri olmadı son gün 8 milyon verdik Tabata'ya.

Yok onu yapmıyorlar bknz. Linnes :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

transferden gelen paralar futbolcu borçlarına falan gitti sanırım. 48 m tl borç vardı oralardan ödendi. borçsuz girdik yeni sezona. söylenen o. o yüzden kiralık idarelik oyuncular bakılıyo ki almasınlar bu vakitten sonra bence işe yaramaz.. kaleci şart yalnız. büyük avrupa kulüplerinin yedek kalecileri bile burda kral olabilir.. hele bizim kaleci rotasyonunu görünce.. yeni stadın bi tribününe ismi bile verilir gerekirse sezon sonu   :)

Çevrimdışı Çağrı

Yok onu yapmıyorlar bknz. Linnes :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

yok uefada iyi oldu küçük takım diye tabir ettiğimiz örnek asteras gibi takımlar geldiğinde bize hep giydiriyorlar büyük takım diye tabir ettiğimiz totenham liverpool tarzı takımların gelmesi takımın konsantrasyonunu üst seviyede tutuyor bence 4.torbadan katılalım grubu lider tamamlarız ben takıma güveniyorum grupta yine çok önemli maçlar oynanacak oyun açısından ligtede devam ederler inşallah
O motivasyondan olmadı abi Bilic'in oyun sistemi sayesinde oldu Tottenham,Liverpool maçları. Şenol hoca fark yer bu takımlara karşı hele de bu orta saha ile.

Çevrimdışı f_madida

yahu su parasiz haliyle gs bile melo gidecek diye, gitti rodriguez'i bedelsiz getirdi adam gayet duzgun oynuyor simdi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Bu sene Lawal gelirse 3 tane başarısız transfer var.

1.Quaresma
2.Tosic
3.Lawal.

Benim bünyem bunu kaldırmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi 38life

Yarın akşam Lucas açıklandığında bu yönetimi itin gö.üne sokup çıkartıp ardından ayak altına alıp çiğneyip, ardından ciğerini ve kalbini söküp kargalara yediren, ardından cesedini 7 parçaya ayırıp 7 tepeye götürüp yakan arkadaşlar ne diyecek merak ediyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı TALAT

Bu sene Lawal gelirse 3 tane başarısız transfer var.

1.Quaresma
2.Tosic
3.Lawal.

Benim bünyem bunu kaldırmaz.

tosic oynadıkça daha çok sevcez. özellikle gomezin olduğu maçlarda
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Lucas, takımın eksik parçasıydı. Cuk oturacaktı.

İş yattıysa: Yazık...

Çevrimdışı idil

Millete kuruyemiş götüren yönetimden transfer beklemek hata.Bir de bunu basın önünde söyleyip millete malzeme veriyorlar.

izninle bunu twitter da paylaşıyorum......
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

Yarın akşam Lucas açıklandığında bu yönetimi itin gö.üne sokup çıkartıp ardından ayak altına alıp çiğneyip, ardından ciğerini ve kalbini söküp kargalara yediren, ardından cesedini 7 parçaya ayırıp 7 tepeye götürüp yakan arkadaşlar ne diyecek merak ediyorum :)

Gerçekten bu olayın sadece Lucas olayı olduğunu mu düşünüyorsun :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

bugün çok kötü bir gündü ya lucas işi yattı, uefada da 3. torbaya düşmüşüz zaten  :bawling:
nasıl düştük maçlar oynandı kimlerin tur atladığı belli oldumu :alala:

Çevrimdışı Easthanbool

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 01:22:46 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

lucas leiva defteri tam olarak kapandı a spor da hakan söylüyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fatih e.

UEFA'da 3.torbaya düşmüşüz beyler,ntvspor'a bakın

yanlış haber

2. torba şansımız var halen. hatta 2. torbada oluruz diye düşünüyorum.  :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 11:17:11 fatih e. ]

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın burada ol çok güzel cevap vereceğim. Hala hayaller hayaller :)

Çevrimdışı Tolga

Transfer yattı gerçek olan bu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Yapacağımız transferin zaten bitecekse bu kadar medyaya düşüp uzaması en büyük hata.

Olacak adam akşam medyaya düşer sabah gelir İstanbul'a. Olmuyorsa zaten olmuyor devamında da.

Transferi bizim yoneticiler mi yapiyor sanki, benim anladigim Ahmet Bulut'a git gorus transferi ayarla imza vakti Erdal Torunogullari gidecek diyorlar, o da kafasina gore gorusuyor. Tabi arada basina, tanidiklarina da ne var ne yok soyluyor herhalde ki boyle her transfer 8-10 gun boyunca basindan sagdan soldan duyuluyor.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Beşiktaş kaçıncı torbada yer alıyor?

Beşiktaş katsayı olarak önünde yer alan şu 9 takımdan sadece 1’inin bile elenmesi halinde 2. Torbada yer alacak.

Dortmund, Ajax, Rubin Kazan, A.Bilbao, Alkmaar Paok, Salzburg, Plzen, Steaua Bükreş

İlk maçlarda evinde Rosenborg’a 3-0 kaybeden Steaua Bükreş’in elenmesi yüksek ihtimal. Ayrıca Salzburg, Alkmaar ve A.Bilbao da ilk maçları kaybetti.

Millet nereden cikardi 3. Torbadayiz diye?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!