2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877287 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu okuyorum kemal abi sayesinde forumla tanıştım, sabahtan beri leiva yı takip ediyorum bugun hiçbirşeye konsantre olamadım resmen, bu iş oldu dedim kalktım bilgisayarın başından şimdi bir baktım yatmış bizim iş neyse napalım zaten kanser olmaya yeminliyiz because beşiktaşlıyız.
:hosgeldin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu okuyorum kemal abi sayesinde forumla tanıştım, sabahtan beri leiva yı takip ediyorum bugun hiçbirşeye konsantre olamadım resmen, bu iş oldu dedim kalktım bilgisayarın başından şimdi bir baktım yatmış bizim iş neyse napalım zaten kanser olmaya yeminliyiz because beşiktaşlıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bertug

Tolgayın sakatlanmasının üstünden tam 42 gün geçti. Söyleyeceklerim bu kadar.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yönetimin hataları çok net ortada ancak  mevcutu yolladıktan sonra buraya kimlerin geleceği beni daha çok kaygılandırıyor
Camiadaki insanlara baktığımda umutsuzluğa kapılıyorum.
Hayal ettiklerimizi gerçeğe dönüştürecek potansiyelde bir ekip çıkar mı?Sanmıyorum.
Çoğu muhtemel adayın idare tarzı benzer hatta Orman ' ı aratacak tarzda olur bence

Bu arada yönetimi değerlendirme konusunda ayrıca bir başlık var mı?
Varsa açılmış bir başlık oraya da taşıyabilirim mesajı

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kabore en son Krasnodar'da oynuyordu oradan Kuban Krasnodar'a geçti yalan yani.
Adamlar yazmis zaten 2013te marsilyadan krasnodara gecti diye. Hemde tam bir dinamoymus. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

De jonk u alacaktik uzatmadan iste ! Adam uzattı sözleşmeyi..
Interde 5-6 Tane orta saha var , 1 ni kiralarlar belki bize , Zorlamak lazim suan orta saha konusunda en rahat takim Inter..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlar yazmis zaten 2013te marsilyadan krasnodara gecti diye. Hemde tam bir dinamoymus. :)

Bugün de Kuban Krasnodar'a geçti abi. Rusya da iki adet Krasnodar var  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kaleci adaylarimizda yakıyor ortalığı :icool:
Valdes ve Beto ..
Bu iki Kaleciyi alacagima Karcemarskasi alalim daha faydali olur bunlarin alacagi paranin yarisina oynar :bandit:
Şimdi şöyle bir durum var Yunus Emre. Sen gider yönetim olarak her pozisyona uygun transfer yaparsan bu Beşiktaş taraftarı nasıl kanser olacak, genç yaşta saçları ağaracak her sene? Bu nedenle ne yapıyoruz ; her sene taraftarın maç izlerken çıldırmasına , saçını başını yolmasına neden olacak birkaç transfer yapıyoruz. Ha zaten böyle birkaç adam takımda var o zaman transfere gerek yok , transfer yerine bu adamlar oynasa da olur.

Çevrimdışı talha

Ozan'dan sonra İbre yeniden Gökhan denilince anlamıştım böyle ipe saracağını işlerin.

Adamların 1.i geçtim 2'si ve 3'ü yok.

Ozan eğer senin 1. önceliğin ise senin 2. alternatifin Gökhan olmaz.

Ozan'In alternatifi yine Ozan olur. Ama sen Beşiktaş ise Lwal olur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

yine bir bitmeyen transfer yine bir yönetim klasiği.

nene'den linnes'e ospina'dan lucas'a.

değişen oyuncu adları değişmeyen iş bitirememe.  şuan kimsenin istemediği tolga'yı bile 2 ayda anç'nın araya girmesi ile alabildiler.

Çevrimdışı Kutay

bugün çok kötü bir gündü ya lucas işi yattı, uefada da 3. torbaya düşmüşüz zaten  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

Yönetimi konuşma yeri diğer başlık arkadaşlar bir kez daha uyarıyorum bakın biriniz yazıyorsun 10 kişi cevap veriyor.

Lütfen bu konu diğer başlıkta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bugün de Kuban Krasnodar'a geçti abi. Rusya da iki adet Krasnodar var  :D
Vay arkadas biri durdursun su otobusu inecem koprude..

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Ya Lawal ya da Romao

Çevrimdışı Savaş

Evet iyi transferler yaptik ama bu kadar da iyi niyetli olmayalim.

Elde para olmasa eyvallah dicem ama kullanabileceğin minimum 12 milyon euro var. Göbekte oynayan en iyi adamin 1 bucuk ay evvel sakatlanmis, Veli zaten neredeyse 5 aydır yok, lig başlamış 3. Hafta gelmiş hala bir adam alamadık şuraya. Bastırıp parayı alacaksın arkadaş! Bir alternatifin yok çünkü bu bölgeye.

Bunun bir izahı yok! Bu saatten sonra bize Lawal çakarlarsa ortalık karışır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

yönetim hunharca eleştiriliyor :D bakalım orta sahaya kim alınacak :D lucas gelmediyse kimse gelmesin bu orta sahada sosa yoktu bide sosalı orta sahayı seyredelim bakalım cuma günü  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen bekle bekle bekle..

Son 6 günde transfer yapmaya çalış. Al sana işte Lucas.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

yönetim hunharca eleştiriliyor :D bakalım orta sahaya kim alınacak :D lucas gelmediyse kimse gelmesin bu orta sahada sosa yoktu bide sosalı orta sahayı seyredelim bakalım cuma günü  :)

Kolundan bacağından çekiştiriyorlar kafasını koparan çıkmadı henüz  :kop: :kop:

Ama bu başlıkta devam eden olursa ben kodese atacağım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şimdi şöyle bir durum var Yunus Emre. Sen gider yönetim olarak her pozisyona uygun transfer yaparsan bu Beşiktaş taraftarı nasıl kanser olacak, genç yaşta saçları ağaracak her sene? Bu nedenle ne yapıyoruz ; her sene taraftarın maç izlerken çıldırmasına , saçını başını yolmasına neden olacak birkaç transfer yapıyoruz. Ha zaten böyle birkaç adam takımda var o zaman transfere gerek yok , transfer yerine bu adamlar oynasa da olur.
Valla haklisin
Gercekten Gerek yok Valdese Betoya falan...
Valdese verilecek 2 milyona yazik gunah.
Karcemarskas elimizdeki 3 Kaleciden de cok iyi , Ts ve 3 buyuk takimin suana kadar bu adama teklif yapmamasına gercekten cok şaşırıyorum 3 senedir Cok beğenerek izliyorum , O kaleci Antepe fazla geliyor , 2-3 Gol yedikleri macta bile Macin adami seciliyor cunku takim okadar kotuki adam her mac en az 4-5 tane %100 Gol çıkarıyor..

Çevrimdışı f_madida

bence de bu saatten sonra adam gibi birini bulup getirmeleri cok zor...2lik adama 6-7 vermesinler durduk yere. boyle devam.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Mesut inşallah 5-6 milyon ister de almayız şu Lawal'ı zaten battık gerek yok boşa para harcamaya.

Arkadaşlar biraz sakin daha 6 gün var ben inanıyorum yönetim bir enaramo daha bulabilir :) bu konuda çok iyiler ;)

Çevrimdışı Tugay

Millete kuruyemiş götüren yönetimden transfer beklemek hata.Bir de bunu basın önünde söyleyip millete malzeme veriyorlar.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Sambade'nin işi değil bu @Yunus Emre Dökmeci o eğitmen. Olmayan scout ekibinin işi.

Koskoca Beşiktaş'ın scout ekibi yok zaten olanlarda gönüllü. Onlardan adam bulmalarını ben kendi adıma beklemiyorum zaten ama yazık yahu su takım ne hale geldi

cok mu zor gercekten profesyonel bi scout ekibi kurmak anlamıyorum.