2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895149 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Vaaaaay öyle mi :D

@ZEKI @Necmi @Altuğ @mert kcptl @Tolga @Deniz

Hadi bakalım benim ortasaham Galaktikos gibi :D
Ben gruptakileri mentionladım ama :D Dışarıdan destek çağırmak varsa @bjk_mabet abim var benim :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Lucas haricinde çok iyi bir stoper lazım. Alınırsa bu süre kıtlığında valdese bile razı olurum.

Çevrimdışı Anıl

Check in yapmasını bekliyorlardı söylemek için ben bozdum ondan kudurdu @Anıl çünkü ilk o yumurtlayacaktı  :kop:
Neyse o check-in yapılmazsa iş sana kaldı :D

Çevrimdışı sallapati

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR
Cenk Gönen yolcu! Victor Valdes 1-2 gün içinde İstanbul'da

İddaya girerim bilet parasini Fikret orman kontrartan düşmüştür  :lol:

Çevrimdışı sallapati

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR
Cenk Gönen yolcu! Victor Valdes 1-2 gün içinde İstanbul'da

bir bela gitti.. başka bir bela geldi  :s20:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Gokhan_1903

murat özenden bol rrrrr li gelişmeler geldi :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Lucas haricinde çok iyi bir stoper lazım. Alınırsa bu süre kıtlığında valdese bile razı olurum.
çare Martín Demichelis diyorum
1 yıllığına kirala rahatla
önümüzdeki sezon başı bakarız stoper işine.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Cenk  Tolgayı kesemezken Muslerayı mı kesecek neden tekrar ikinci kaleci olacağı bir takıma hemde ezeli düşmanımıza gidiyor ? Sadece merak ediyorum birde gs için iyi olacak ona üzülüyorum. Danynin intikamını alıyoruz yazanlar var nasıl olacak o ? gs ile maçımızda kaleye geçip maçı mı verecek ? Bizden gittiği için yabancı kontenjanımız açılacak ? Hele ki 750 bin euroya gidiyorsa rezalet bana göre.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı can1903

Check in yapmasını bekliyorlardı söylemek için ben bozdum ondan kudurdu @Anıl çünkü ilk o yumurtlayacaktı  :kop:
Harbi doğru mu bak ona göre sevincem?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Lucas işi tamamdır artık yarın KAP gelir ve oyuncu da burada olur :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Doğru, ama şuan için bilet kesilmiş değil sadece rezervasyon var :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Erto , Ben bu Lucasın biletini gördüm biliyo musun!

Çevrimdışı Gokhan_1903

Beşiktaş Kulübü'nün tecrübeli kalecisi Cenk Gönen Galatsaray Kulübü ile anlaştı.
Cenk'in yarın Galatasaray ile resmi sözeşme imzalayacağı bildirirken, yerine Sevilla kalecisi Beto'nun transfer edileceği bilgisine ulaşıldı.

Beto ile yapılan görüşmenin ardından arada ufak pürüzlerin kakdığı, bu transferin kısa bir süre içinde olumlu sonuçlanacağı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:kop:
 :ishock:

Çevrimdışı Anıl

Cenk'in yarın Galatasaray ile resmi sözeşme imzalayacağı bildirirken, yerine Sevilla kalecisi Beto'nun transfer edileceği bilgisine ulaşıldı.

Beto ile yapılan görüşmenin ardından arada ufak pürüzlerin kakdığı, bu transferin kısa bir süre içinde olumlu sonuçlanacağı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kör ölür badem gözlü olur. Satılmasa elde kalsa bütün sezon laf edeceğiz adama.  Pektemek için gs Burak'ı satıp 400 bin verse karşı çıkmaya benziyor bu hele ki dar boğazdan dolayı Cenk'e güvenip Muslera'yı da satarlarsa değmeyin keyfimize.

3. kalecimizi parayla satıyoruz direk rakibimize bence büyük başarı üstelik kendi isteği söz konusu. Ayrıca Cenk'i hiç beğenmediğim için buna çok sevindim.

4 sene 900.000 euro + 600 bin euro (üstü cabası) 4,2 M euro x 3,4 =14,3 trilyon   :photo:

Tolga da sene ye bitiyor devre arası Handanovic için bastırmaları şart.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal