2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891443 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Cenk gitmek istemeseydi yönetim git diyemezdi, demek ki Cenk gitmek istedi, yolu açık olsun.

Cenk gittiğine göre kaleci aldığımız kesindir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı sallapati

Cenk çıkıyor
Beto oyuna giriyor

Çevrimdışı frkndgnr

Haydaaa Haber1903 (Murat Özen) Beto diyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Cenk i artık Beşiktaş 18inde görmeyeceğim için çok mutluyum.. Darısı Motta nın başına

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk'in yarın Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacağı bildirirken, yerine Sevilla kalecisi Beto'nun transfer edileceği bilgisine ulaşıldı.

Beto ile yapılan görüşmenin ardından arada ufak pürüzlerin kaldığı, bu transferin kısa bir süre içinde olumlu sonuçlanacağı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı brkntcnr

Yarın Valdes + Leiva gelsin. Marsilya Denayer i alırsa da son güne kadar Doria yı da aldık mı tamamdır :) 💪💪

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Oh be İnşallah Beto gelir.Valdes dediklerinde çok tırstım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Anıl

Cenk'i satıp Beto'yu almak he, iyiymiş :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Lucas Leiva added Ahmet Ates:

Lucas:
-Hi
Ates:
-Ev isterim ,araba isterim ,bağkur isterim 2500 kayme de maaş isterim.

Lucas left the conversation
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı brkntcnr

Yarın Valdes + Leiva gelsin. Marsilya Denayer i alırsa da son güne kadar Doria yı da aldık mı tamamdır :) 💪💪

Beto da olur :) :)

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,Cenk Gönen’in Galatasaray’a gideceği haberleriyle ilgili ilginç bir yorum yaptı.
Fikret Orman, "Bu haberleri okuyunca gülüyorum. Gitsin orayı da karıştırsın"  dedi.

Çevrimdışı sallapati

Güle Güle Cenk  :ishock: :ishock:

Yahu beto bugün kalacağım dedi nasıl gelecek ? Birisi gideceğim der antrenör kalsın der. Biri kalacağım der bizimkiler gel der :)) transferimiz bile başka olay :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,Cenk Gönen’in Galatasaray’a gideceği haberleriyle ilgili ilginç bir yorum yaptı.
Fikret Orman, "Bu haberleri okuyunca gülüyorum. Gitsin orayı da karıştırsın"  dedi.

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Transfermakt da Cenk Gönen gözükmüyor bizim kadromuzda bilginize.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Beto.

Eldekilerin 2 boy üstü.

Eksiler;

Hava hakimiyeti, yan topları, çıkışları son derece kötü.

Artılar;

Tam bir lider. Defans ile iletişimi çok iyi. Refleksleri üst düzey, birebirler, cepheden gelen şutları iyi bir kaleci.

Özetle çok büyük hatalı goller yedirmez senede 3-4 maç alır tecrübe katar. Lakin aradığımız adam değildir.

Maaşı Sevilla'da 200.000 euroydu yanılmıyorsam bakalım ne ödeyeceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Beto'yu da beğenmiyorum.   :D

Çevrimdışı Deniz

Beto valdes derken tolga zengine kalmayalım  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fatih e.

Kör ölür badem gözlü olur. Satılmasa elde kalsa bütün sezon laf edeceğiz adama.  Pektemek için gs Burak'ı satıp 400 bin verse karşı çıkmaya benziyor bu hele ki dar boğazdan dolayı Cenk'e güvenip Muslera'yı da satarlarsa değmeyin keyfimize.

3. kalecimizi parayla satıyoruz direk rakibimize bence büyük başarı üstelik kendi isteği söz konusu. Ayrıca Cenk'i hiç beğenmediğim için buna çok sevindim.

4 sene 900.000 euro + 600 bin euro (üstü cabası) 4,2 M euro x 3,4 =14,3 trilyon   :photo:

Tolga da sene ye bitiyor devre arası Handanovic için bastırmaları şart.

cenk gitmesin demiyorum ama...

muslera ola ki sakatlansa şu anki veya alacakları yedek kaleci rakibimizin en yumuşak karnı olur ve kalecisizlikten muazzam puan kaybederler. örneğin geçen yıl gb-gs maçında kalede sinan bolat varken ve kaleye gelen iki toptan birinin gol olacağı kesinken, ki sinan hayatta gördüğüm en kötü kaleci, mucize! eseri kurtuldular.

cenk rakibimize güven verir puan kayıpları asgariye iner ve belki de bu yüzden CL ne bizim yerimize gidecekler.

cenk türkiyede çoğu takımda 11 oynar bu arada.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı frkndgnr

Ben Beto'yu da beğenmiyorum.   :D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Cenk gitmesin diyenler yeni kaleci istemiyor herhalde , çünkü giden olmazsa gelen de olmayacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Ruhuyla oynayan futbolcu güzel futbolcudur.

Çevrimdışı Tolga

Beto'yu çok beğenen biri değilim ama ona hayır demem :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...