Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şenol hoca karadenizli hiç belli olmaz
Benim anladigim birileri maç öncesi ve sonu açıklamaları almış birleştirmis ve bırakmiyoruz haberini ufurmus. Yanlış alarm durumu var sanırım. Umarım aksilik cikmadan gelir bu adam
bana da öyle geldi kaynak gösterilen sitede tarih 17 ağustosu gösteriyor http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-transfers-lucas-leiva-9921623
şenol hocanın tamam demesine bakar diyorlar bende inanmadım ama gelen bilgi bu yönde
Futbol arena daki arkadaş bunu kaynak göstermişti değil mi ? Tarihe bakmamıs sanırım. Bizi burda saatlerdir fitil etti herif
Sirigu belkide dünyadaki en pahalı kalecilerden biridir. Kaleye onu almak forvete suarez i almak gibi birsey bence. Ne öyle bir teklife ne topun hocada olduğuna ne de öyle bir seyin düşünüldüğüne inanilir. Hoş kaleci ariyormuyuz onu da bilen yok.
Beyler Sirigu imkansız olsa Necmi abi girer topa var birşeyler demekki biz kendimi çok küçük görüyoruz fener daha düne kadar robben kovalıyordu gs ibra düşünüyordu siriguda gayet alınabilir ffp davalarıyla normal şartlarda 20-30 milyon bonservis isterler ama ffp fırsatı var ortada.
bu haberi 17 ağustosta yapmışlar üstüne arsenal maçı röportajını da ekleyince yanılgı oldu ayrıca haberde liverpoolun zaten teklifi reddettiği yazıyor bu da doğru değil kulüple anlaşma yapıldı
Ben duyduğumu söyledim ve belirttim bencede imkansız diyeama sponsor desteği deniyor
aramamız lazım söylendiğine göre Cenki vermişiz
Abi benim sponsorlardan hiç umudum yok eğer olsaydı sponsor durumu rvp yi getirirdi sirigu sponsor açısından reklam değildir de gea yada neuer olsa sponsor gelir fakat sirigu için sponsor bulamayız anca kiralama olabilirç
Vodafonenin 1 Yildiz sozu var Vodafone Arena icin
Kime vermisiz Abi Gs ye mi