2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897855 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Şenol hoca karadenizli hiç belli olmaz :evillol:
ayrıyetten neden senol hocanın fikri beklenirki bu şeye benziyor reusu alalımmı diyor yonetim hoca da düşünüyor haberin bi tek bu kısmı boşta kalıyor ffp falan davalarından bedava kiralayabiliriz ama neyin onayını bekliyorlar hocadan?

Çevrimiçi COB

Siriguyu transfer etme ihtimalimiz,  Joe Hart,  Petr Cech, Ter Stegen ile ayni, yani imkansiz.

Daha gercekci hedeflere yonelelim. 

Çevrimdışı legendmaster

Benim anladigim birileri maç öncesi ve sonu açıklamaları almış birleştirmis ve bırakmiyoruz haberini ufurmus. Yanlış alarm durumu var sanırım. Umarım aksilik cikmadan gelir bu adam
bana da öyle geldi kaynak gösterilen sitede tarih 17 ağustosu gösteriyor
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-transfers-lucas-leiva-9921623

bana da öyle geldi kaynak gösterilen sitede tarih 17 ağustosu gösteriyor
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-transfers-lucas-leiva-9921623
Futbol arena daki arkadaş bunu kaynak göstermişti değil mi ? Tarihe bakmamıs sanırım. Bizi burda saatlerdir fitil etti herif

Çevrimdışı legendmaster

şenol hocanın tamam demesine bakar diyorlar bende inanmadım ama
gelen bilgi bu yönde :D
quaresmayı da istemiyordu yönetim aldı bunu da sormazlar bence

Çevrimdışı Türkay

Sirigu bize bakmaz ya  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aspireless

Sirigu belkide dünyadaki en pahalı kalecilerden biridir. Kaleye onu almak forvete suarez i almak gibi birsey bence. Ne öyle bir teklife ne topun hocada olduğuna ne de öyle bir seyin düşünüldüğüne inanilir. Hoş kaleci ariyormuyuz onu da bilen yok.

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler Sirigu imkansız olsa Necmi abi girer topa var birşeyler demekki biz kendimi çok küçük görüyoruz fener daha düne kadar robben kovalıyordu gs ibra düşünüyordu siriguda gayet alınabilir ffp davalarıyla normal şartlarda 20-30 milyon bonservis isterler ama ffp fırsatı var ortada.

Çevrimiçi Necmi

Ben duyduğumu söyledim
ve belirttim bencede imkansız diye
ama sponsor desteği deniyor

Çevrimdışı legendmaster

Futbol arena daki arkadaş bunu kaynak göstermişti değil mi ? Tarihe bakmamıs sanırım. Bizi burda saatlerdir fitil etti herif
bu haberi 17 ağustosta yapmışlar üstüne arsenal maçı röportajını da ekleyince yanılgı oldu ayrıca haberde liverpoolun zaten teklifi reddettiği yazıyor bu da doğru değil kulüple anlaşma yapıldı

Çevrimiçi Necmi

Sirigu belkide dünyadaki en pahalı kalecilerden biridir. Kaleye onu almak forvete suarez i almak gibi birsey bence. Ne öyle bir teklife ne topun hocada olduğuna ne de öyle bir seyin düşünüldüğüne inanilir. Hoş kaleci ariyormuyuz onu da bilen yok.
aramamız lazım söylendiğine göre Cenki vermişiz

Çevrimdışı aspireless

Beyler Sirigu imkansız olsa Necmi abi girer topa var birşeyler demekki biz kendimi çok küçük görüyoruz fener daha düne kadar robben kovalıyordu gs ibra düşünüyordu siriguda gayet alınabilir ffp davalarıyla normal şartlarda 20-30 milyon bonservis isterler ama ffp fırsatı var ortada.
Ben ibra roben kovalandigina da inanmiyorum gundem icin sakadan söylenti. umarim sirigu gercektir yaniliyoruzdur.:)

bu haberi 17 ağustosta yapmışlar üstüne arsenal maçı röportajını da ekleyince yanılgı oldu ayrıca haberde liverpoolun zaten teklifi reddettiği yazıyor bu da doğru değil kulüple anlaşma yapıldı
Tamam kardeşim teşekkür ederim olay aydınlandı. Rahatça uyuyabilirim artık :)  herkese iyi geceler.

Çevrimdışı legendmaster

kadro çok fazla şişiyor yıllık gereksiz maaş alan oyuncular var bu israfa son verilebilmeliydi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben duyduğumu söyledim
Vodafone 1 yildiz sozu vardi Galiba Neden olmasin , Valla Cok hayir dua alirlar @Necmi abi
Gece gunduz Dua ederim yaparlarsa Bu isi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Batuhan1903

Ben duyduğumu söyledim
Abi benim sponsorlardan hiç umudum yok eğer olsaydı sponsor durumu rvp yi getirirdi sirigu sponsor açısından reklam değildir de gea yada neuer olsa sponsor gelir fakat sirigu için sponsor bulamayız anca kiralama olabilirç

Çevrimdışı talha

Ben duyduğumu söyledim

En son Dzeko geliyordu sponsorla.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

aramamız lazım söylendiğine göre Cenki vermişiz
Kime vermisiz Abi :alala:
Gs ye mi :akuma:

Abi benim sponsorlardan hiç umudum yok eğer olsaydı sponsor durumu rvp yi getirirdi sirigu sponsor açısından reklam değildir de gea yada neuer olsa sponsor gelir fakat sirigu için sponsor bulamayız anca kiralama olabilirç
Vodafonenin 1 Yildiz sozu var Vodafone Arena icin :ok:

Çevrimiçi Necmi

:dontknow:
ben duyduğumu söylüyorum
yanlışda olabilir
transfer başlığı bunlar konuşulacak
doğruda olsa yanlışda olsa başka şey konuşmaktan iyidir :bandit:

Çevrimdışı Batuhan1903

Vodafonenin 1 Yildiz sozu var Vodafone Arena icin :ok:
Olabilir ama sirigu için harcamazlar, adamlar sonuçta kendi reklamlarını yapacaklar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/rich_allen85/status/635368375200448512
beyler adamlar basbayagı kiralıyorlar işte nice'yi reddetmiş adam

:tabe:
Onlara Su bile vermem baskan olsam , Osmanliya veririm onlara vermem :akuma: