2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904660 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler haydiyin kaleci stoper transferleri nöbetine başlıyoruz şimdi  :evillol:

Çevrimdışı talha

Sonunda İnşallah doğrudur. Yoksa benim kalbim lawal mwal kaldıramaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kutay

oley be leiva ile anlaşılmış günlerdir bu haberi bekliyordum Allah'a şükürler olsun :super:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ensar

şimdi büyük bi zevkle lucası izleyebiliriz  :ishock: :halay:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı F1903

Arsenal - Liverpool macini yorumlayan spikerler de Lucas'tan bahsedip ''Rodgers 'orta sahadaki en iyi defansif oyuncumuz' diyor ancak baska bir takima kiralik gideceginden bahsediliyor, bu nasil bir durum anlayamiyoruz'' diyorlar.

Çevrimdışı Ensar

Beyler haydiyin kaleci stoper transferleri nöbetine başlıyoruz şimdi  :evillol:
bismillah ya  :ebebe:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

5 dakikada forum karamsar havadan kurtuldu.

Tek bir haber ne hale getiriyor herkesi :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erhan

Aldıysak kesin sakatlanır  :evillol:

Çevrimdışı Kutay

transfermarkta değeri 12 milyon euro leivanın melodan da mbiadan da fazla
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı can1903

Olan varr olmayan varrr

KIS-KAN-IR-LAR
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar bir haberler üzülüp başka bir haberle seviniyoruz. bence sakin olup resmi açıklamayı bekleyelim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olan varr olmayan varrr

KIS-KAN-IR-LAR

Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kadeerrr... :super: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman'in zor bir donemde baskanliga talip olmasi ve stad konusundaki inanilmaz cabasi sayesinde bende cok buyuk kredisi vardi ama malesef her gecen gun kredisini tuketiyor.

Transfer plansiz programsiz gidiyor, bir adamin uzerinde gereksiz zaman harcanip olumsuz gelisme yasandiginda son dakikada sacma sapan adamlardan medet umuluyor.

2 sezon evvel aylarca sol bek aradilar son dakikada Motta'yi kiralik getirebildiler. Gecen sezon Linnes diye tutturdular son ana kadar ugrastilar alamadilar butun sezonu Serdar ile gecirdik.

Bu sene de orta sahada ihtiyac oldugu ortadayken Tolgay sakatlanana kadar hicbir hamlede bulunmadilar, sonra da Ozan Tufan pesinde gunlerce bosa kurek cektiler.

Bir takimin transfer planlamasi, scout ekibi ve transferde A, B ve C planlari olmaz mi?

Pektemek, Ersan, Necip, Ismail Koybasi gibi adamlarla fahis rakamlara yapilan kontrat yenilemelerine hic girmiyorum bile.

Dzsudzsak gibi bir adam dururken twitter'da, instagram'da 'Q7 gelmezse kazan kaldiririz, Q7 gelirse kombine aliriz, forma aliriz' diyen ''klavye Beşiktaş'lilari''nin gazina gelip Q7'yi aldilar.

Simdi de Lucas Leiva, Obi Mikel, Flamini, Arteta gibi adaylardan birini alamayip Lawal'a yonelirlerse kusura bakmasinlar ben ne forma alirim ne de maca giderim. Benim eksigimi de Q7severler doldurur artik.
Hala Dzutzsak diyorsunuz yahu , Gözümle izlemesem inanacam size !!
Dun sadece ortaya yonelip sut cekmekten baska ne yapti dzutzsak anlatirmisiniz bana ?
Defansa yardim etmedi yanindan gecen adama hamle yapmadi 1 e 1 de hic adam gecemedi yamlis adamimi izledim ben acaba ?
Dzutzsak Teknik olarak Q7 yarisi bile olamaz Acik ve net !
Ayrica Yerinizi doldururuz merak etmeyin begenmedigin Q7 nin formasi suan en cok satilan Forma kartal yuvasi verilerine gore..
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 22:15:10 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Giray Burak

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın .
kap görmeden hiçbir şeye inanmam.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence ideal futbol takımı yönetimi şöyle olmalı. O kulüpten yetişmiş futbolun ve camianın ehli olmuş birkaç isim, yurtdışındaki sistemlerden anlayan birkaç profesyonel, kulüpten maddi manevi desteğini esirgemeyecek birkaç isim, bir de ligde sağlam lobisi olan birisi. Şöyle bir yönetim kuramadık yıllardır.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erhan

Ahaha komedi ya lawal hg yazanlar şimdi lucasa halay çekio biz de sakat çok

Çevrimdışı F1903

Hala Dzutzsak diyorsunuz yahu , Gözümle izlemesem inanacam size !!
Dun sadece ortaya yonelip sut cekmekten baska ne yapti dzutzsak anlatirmisiniz bana ?
Defansa yardim etmedi yanindan gecen adama hamle yapmadi 1 e 1 de hic adam gecemedi yamlis adamimi izledim ben acaba ?
Dzutzsak Teknik olarak Q7 yarisi bile olamaz Acik ve net !

Haklisin dostum once hakemin gozu onunde dudukten sonra topu yere firlatmadi, sonra kosup alabilecegi topu birakip topu almaya gelen rakibine cift dalmadi, sonra da hakemin dudugu gozune sokup bekle demesine ragmen orta yapmaya kalkmadi ve oyundan atilip macin kaybedilmesine neden olmadi. Iyi ki almamisiz Dzsudzsak'i..

Neyse sezon soyle bir ilerlesin, 8-10 hafta gecsin sonra oturalim konusalim tekrar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaşlar bir haberler üzülüp başka bir haberle seviniyoruz. bence sakin olup resmi açıklamayı bekleyelim
Abi geldi işte hep üzülek mi sevinmek biİzimde hakkımız :D

Çevrimdışı Ersoy

11 de gösteriyor sporx canlı anlatımda
Pardon yav benim hatam.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lucasin yanina Lawal da alinmali gerekirse 3-4 adam verelim takasla alalim..
Neden diyeceksiniz 3 kulvarda oynuyoruz O bolgede kadro derinligine ihtiyacımız var , En basitinden Fb nin o bölgede ust duzey 4 oyuncusu var...
Bu isin Sakatligi var rotasyonu var kart cezasi var vs vs..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Bence ideal futbol takımı yönetimi şöyle olmalı. O kulüpten yetişmiş futbolun ve camianın ehli olmuş birkaç isim, yurtdışındaki sistemlerden anlayan birkaç profesyonel, kulüpten maddi manevi desteğini esirgemeyecek birkaç isim, bir de ligde sağlam lobisi olan birisi. Şöyle bir yönetim kuramadık yıllardır.

türkiyedeki 3 büyük kulüplerin yöneticilerinde yönetimlerinde sorun yok. sorun kulüp tüzükleri ve gelenekleri
sen yönetime her türlü para harcama borçlanma yetkisini verip borçlar milyarları bulunca hala ibra edip gerekenleri yapmazsan w.buffet da gelse bir şey olmaz

Çevrimdışı anilsevim

Mutluyum uleeeen :) şükürler olsun
Lucas defansın önünde olsun, ersan bile sırıtmaz o kadar diyim :)
Koy 4 lünün önüne lucas ı
Koy lucasın önüne ozi ile sosa yı
Vur kırbacı vur kırbacı :)
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı TALAT

Abi geldi işte hep üzülek mi sevinmek biİzimde hakkımız :D

onu diyorum. hem üzülmeyelim hem de üzüldük artık sevinme vakti demeyelim :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

James Milner.

En çok istediğim adamlardandı bu sene.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

türkiyedeki 3 büyük kulüplerin yöneticilerinde yönetimlerinde sorun yok. sorun kulüp tüzükleri ve gelenekleri
sen yönetime her türlü para harcama borçlanma yetkisini verip borçlar milyarları bulunca hala ibra edip gerekenleri yapmazsan w.buffet da gelse bir şey olmaz
Yöneticilerde sorun olmadığına emin misin? Hepsi hadi genelleme yapmayayım çoğu reklam peşinde. Ben yaptım peşinde. İbrahim Altınsay geldi bu kulübe gönderdiler. Oysa o tip isimlere de yer verilmesi gerek.