2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904942 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Lucas gelirse Oguzhan forvet arkasina gecer ve yeteneklerini fazlasiyla gosterir.

Atiba-lucas
Olcay-oguzhan-tore(quaresma)
Gomez (cenk tosun)
Cok can yakacaz insallah. Yeterki Senol Gunes bizi takim yapmayi becerebilsin.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

Lucas gelirse Oguzhan forvet arkasina gecer ve yeteneklerini fazlasiyla gosterir.

Atiba-lucas
Olcay-oguzhan-tore(quaresma)
Gomez (cenk tosun)
Cok can yakacaz insallah. Yeterki Senol Gunes bizi takim yapmayi becerebilsin.

Lucas gelirse Oğuzhan oynamayacak maalesef.

Ancak çok yumuşak takımlara karşı Atiba yedek kalınca oynar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı berk_bjk

Artık bitsin şu transfer dönemi valla iyice sıkıldım.

Fransaya gitsin Djilobodji lazım trabzon alacak ucuza

Çevrimdışı Ensar

iyide parasını alamadığı için şampiyonluğa gittiğin son beş maçın ikisine çıkıp eli belinde dolaşan ve diğer üçüne
çıkmayan adama sence ne denir. Parasını alamadığı için çıkmuyorsa aldığındada onda olması gerekeni beklerim çıkacak oynayacak
gereksiz haraketler yapmayacak artistlik yapmak için top kaybetmeyecek biz ona para ödüyoruz ve karşılığını verecek.  @Tuncay Heliya Sîa
necmi abi sürekli bunu söyleyip duruyorsun ama ben buna inanamiyorum , kesin bilgi mi bu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı scape_bjk

O zaman neden paylaştın böyle bir şey? Kimse seni banlamadı, oyuncu eleştirdin diye de banlamaz burada.
Çağrı seni biliyorum zaten sende en az benim kadar eleştiriyorsun telefondan sıkıntı yok fakat bilgisayardan süresiz yasaklı yazıyor

Çevrimdışı Çağrı

necmi abi sürekli bunu söyleyip duruyorsun ama ben buna inanamiyorum , kesin bilgi mi bu

Bu duyum.

Ben de inanmıyorum. Çünkü son 5 oynamayacak oyuncu ondan önceki 10 maç da oynamaz.

Adam sezon boyu taşısın para alamadığı halde son 5 maç dursun. Hem de şampiyon olduğunda parasını daha rahat alacağını, şampiyonlar liginde oynayacağını bile bile.

Bana mantıklı gelmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Lucas gelirse Oğuzhan oynamayacak maalesef.

Ancak çok yumuşak takımlara karşı Atiba yedek kalınca oynar.
Zaman gosterir ama gecen yil cokta begenmedigim sosa bu yil hepten yoklari oynayacak gibi geliyor. Oguzhanin forvet arkasinda futbol zekasi ile fark yaratacagina ve formayi alacagina inaniyorum. Trabzon macinda oguzhandan tolgay performansi bekledik. Orada yanildik. Arkasinda lucas atiba olan Oguzhan buyuk isler yapacak. Guveniyorum.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sarp

Çağrı seni biliyorum zaten sende en az benim kadar eleştiriyorsun telefondan sıkıntı yok fakat bilgisayardan süresiz yasaklı yazıyor

Hocam iş yeri ağından bloke edilmiş olabilir mi?  :)
Hınzır bir sistem yöneticisi tarafından

Çevrimdışı Çağrı

Bu sebepten ben değil hiçbir yönetici yasaklamaz @scape_bjk  böyle bir yönetim değiliz biz zaten.

Ip'lere baktım çakışma da yok çerezleri temizleyip bir reset atarsan ip numaran değişeceği için sorun kalmayacaktır büyük ihtimal.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

+ zenmate ,proxy tarzı birşey kullanıyorsanız kapatıp tarayıcıyı yeniden başlatıp deneyin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Q7 için ayrı bir başlık açsak iyi olacak galiba.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Transfer belirsizliği ortadayken, malum ts maçından sonra bozulan moraller varken bir de torunoğullarının nereye gittiği belirsizliği çıktı ortaya. Erdal Torunoğullarını facebooktan ekledim kabul etsin mesaj atacağım şu bekleyişie son versin. Bu arada romao vs diyorlardı o adam için fransya vs gitmemiştir umarım  :s20:

Çevrimdışı kaanzor

:claps: :claps: :claps: :claps:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı scape_bjk

Bu sebepten ben değil hiçbir yönetici yasaklamaz @scape_bjk  böyle bir yönetim değiliz biz zaten.

Ip'lere baktım çakışma da yok çerezleri temizleyip bir reset atarsan ip numaran değişeceği için sorun kalmayacaktır büyük ihtimal.
Her neyse tarayıcı geçmişini sildim ama düzelmedi artık eve gidince bakarım

Çevrimdışı Deniz

Transfer belirsizliği ortadayken, malum ts maçından sonra bozulan moraller varken bir de torunoğullarının nereye gittiği belirsizliği çıktı ortaya. Erdal Torunoğullarını facebooktan ekledim kabul etsin mesaj atacağım şu bekleyişie son versin. Bu arada romao vs diyorlardı o adam için fransya vs gitmemiştir umarım  :s20:
muhtemelen manchestera gitti.
Orada liverpoola express hızlı tren var 30 dkda gidebiliyorsun.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 14:08:35 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

muhtemelen manchestara gitti.
Orada liverpoola express hızlı tren var 30 dkda gidebiliyorsun.

Manchester'a gittiyse Evren yakalar onu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Uçağını Takip Edelim Nereye Gitmiş Diye  :kop: :kop: :kop:
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Yarın Lucas bildirilse de biraz yüzümüz gülse bari :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Manchester'a gittiyse Evren yakalar onu :D
evren Amerikada Chicago odun kesiyor  :D

Çevrimdışı Çağrı

Opsiyonunu kullanmadığımız kullansak 1.5 milyon ödeyeceğimiz Opare free transfer olarak geçti Augsburg'a.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Opsiyonunu kullanmadığımız kullansak 1.5 milyon ödeyeceğimiz Opare free transfer olarak geçti Augsburg'a.
Augsburg bedavaya kapmış demek :kop:

Çevrimdışı Ensar

Bu duyum.

Ben de inanmıyorum. Çünkü son 5 oynamayacak oyuncu ondan önceki 10 maç da oynamaz.

Adam sezon boyu taşısın para alamadığı halde son 5 maç dursun. Hem de şampiyon olduğunda parasını daha rahat alacağını, şampiyonlar liginde oynayacağını bile bile.

Bana mantıklı gelmiyor.
bi de geçen sene gökhanin sakat olduguna rağmen oynamak istediğine dair açıklamalar olmuştu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Augsburg bedavaya kapmış demek :kop:

Baba'yı 20 milyona sattılar direk kar mis :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

dün gece yazmıştım aynısını Çağrı'ya :D
çünkü artık burası kaldırmayacak daha fazla

Rica ediyorum bir de quaresma başlığı acar mısın.
Bütün trivelalar rabonalar sari kartlar kırmızı kartlar çift dalmalar disiplinsiz hareketler filan orada konusulsa...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Baba'yı 20 milyona sattılar direk kar mis :D
Aynen baya baya kara geçtiler :D