Maç bitti olan oldu bu dakikadan sonra Şenol Güneş'e güvenmek zorundayız. Disiplinli hocadır gereğini yapacaktır.
Lakin şu 2 günde inanılmaz şeyler okudum asıl bizi ileride de kanatacak olan şeyler bunlar.
Töre de çok kötü oynadı! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?
Töre boş kaleye atamadı ondan kaybettik! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?
Kazanma hırsından kırmızı gördü! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?
Başka takımlara olsa bu kart çıkar mıydı? - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?
Hakem bilerek attı! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?
Maçın en iyi oyuncusuydu! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?
Bu liste öyle çok uzar gider ki böyle artık ne söylesek boş. Demirören bizi mali olarak mahvetti ama en çok taraftarı bu şekilde yozlaştırarak mahvetti.
Adam hatalı dememek için yukarıdaki ve benzerlerini ipe dizer gibi sıkılmadan yazabiliyor. Oysa ki tek yapacağı evet hatalı yanıldık gerekli cezayı alır zaten demekti.
Diyemedi gelmesini isteyenlerden hiçbiri. Uzun yıllar bu zihniyet değişmez, değişmesini de beklemiyorduk zaten. Ancak en azından bu zihniyete karşı duran bir yönetim var zannediyorduk.
Artık o da yok. Yeni, güçlü, popülizme karşı dimdik durup bu işi profesyonelce yürütecek bir yönetim ve başkan gelmeden Beşiktaş'ta sürdürülebilir başarı hayaldir.