2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908282 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

http://besiktasarena.com/mac-gunu/2-hafta-besiktas-trabzonspor/msg350084/#new

@Çağrı

O zaman da Veli'yi eleştirdik dibine kadar. Aradaki fark Quaresma bunu ilk yaptığında bundan 3 yıl önce Quaresma'yı da hemen yemedik biz.

Bu 1 değil 2 değil 3 değil yeter artık. Ben bu adamın saçmasapan hareketlerle kırmızı yediğini görmek istemiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu hafta Gaziantep maçı var. Quaresma takımda olup maç kaybedildiğinde hep bir mazeret bulunuyordu Quaresma için. Bu hafta Quaresmasız Beşiktaş'ın takıma oyun olarak pozitif mi yoksa negatif mi yönde etki yaptığı hakkında az çok fikir sahibi olacağız  . Transfer döneminin kapanmasına 7 gün kalmışken umarım eksik pozisyonlara  gerekli düzenlemeler yapılır.

Çevrimdışı Easthanbool

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 13:24:12 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

12:50    TK 1969   BIRMINGHAM   KAPI KAPANDI
12:50    TK 1995   MANCHESTER   KAPI KAPANDI

24.08.2015   13:10   13:10      TURKISH AIRLINES   0 TK 1985   LONDRA-LHR   KAPI KAPANDI

Muhtemelen Londra uçağında olacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Şu yönetimde sevdiğim iki adam var. Erdal Torunoğulları ile Metin Albayrak

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Atatürk havaalanından en erken Londra uçağı saat 18.50'de.İngiltereye gitmiyor
hayır 10 dk önce uçak vardı londraya
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kutay

lucas yarın borsaya bildirilir değil mi ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı scape_bjk

Beni neden banladınız q17 yi eleştirmek suç mu? (Kimin banladığını da biliyorum fazla zoruna gitmesin kardeş gerçekler acıdır hadi bye )

Çevrimdışı Easthanbool

hayır 10 dk önce uçak vardı londraya

Aynen ben yanlış bakmışım kusura bakmayın  :tabe:  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

Bu hafta Gaziantep maçı var. Quaresma takımda olup maç kaybedildiğinde hep bir mazeret bulunuyordu Quaresma için. Bu hafta Quaresmasız Beşiktaş'ın takıma oyun olarak pozitif mi yoksa negatif mi yönde etki yaptığı hakkında az çok fikir sahibi olacağız  . Transfer döneminin kapanmasına 7 gün kalmışken umarım eksik pozisyonlara  gerekli düzenlemeler yapılır.
O zaman da amaan canım antep te takımmı olacak

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Bu arada erdal torunogulları Londraya gitmemiştir Manchestera gitmiştir.Manchester ile liverpool arası kara yolu ile yarım saat sürüyor.Londra uzak

12:50    TK 1995   MANCHESTER   KAPI KAPANDI

Çevrimdışı Deniz

Beni neden banladınız q17 yi eleştirmek suç mu? (Kimin banladığını da biliyorum fazla zoruna gitmesin kardeş gerçekler acıdır hadi bye )
seni kimse banlamamış?

Çevrimdışı Ersoy

Şu adam her maç şöyle oynasa...
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

seni kimse banlamamış?

Forza'dan filan alıntı yaptı sanırım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şu adam her maç şöyle oynasa...
videonun yarısında kavga ediyor  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Ersoy

videonun yarısında kavga ediyor  :kop: :kop: :kop:

+Takım oyunu. :lol: Ama güzel oynamış yani.Paslar şutlar top kapmalar felan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ferhat Türk

Haberin doğru olduğuna inanmıyorum şimdiden üstümüze oynamaya başlamışlar durum bundan ibaret hee varsayalım ki doğru köstebeği bulup gerekeni başkan yapmalı derhal
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı scape_bjk

Telefondan girdiğim için yazabiliyorum ama bilgisayardan yasaklı gözüküyor

Çevrimdışı scape_bjk

Forza'dan filan alıntı yaptı sanırım
ForZa üyeliğim yok bu arada olacağını da zannetmem

Çevrimdışı Çağrı

Maç bitti olan oldu bu dakikadan sonra Şenol Güneş'e güvenmek zorundayız. Disiplinli hocadır gereğini yapacaktır.

Lakin şu 2 günde inanılmaz şeyler okudum asıl bizi ileride de kanatacak olan şeyler bunlar.

Töre de çok kötü oynadı! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?

Töre boş kaleye atamadı ondan kaybettik! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?

Kazanma hırsından kırmızı gördü! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?

Başka takımlara olsa bu kart çıkar mıydı? - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?

Hakem bilerek attı! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?

Maçın en iyi oyuncusuydu! - Quaresma'nın disiplinsizce kırmızı kart görmesiyle ilgisi ne?

Bu liste öyle çok uzar gider ki böyle artık ne söylesek boş. Demirören bizi mali olarak mahvetti ama en çok taraftarı bu şekilde yozlaştırarak mahvetti.

Adam hatalı dememek için yukarıdaki ve benzerlerini ipe dizer gibi sıkılmadan yazabiliyor. Oysa ki tek yapacağı evet hatalı yanıldık gerekli cezayı alır zaten demekti.

Diyemedi gelmesini isteyenlerden hiçbiri. Uzun yıllar bu zihniyet değişmez, değişmesini de beklemiyorduk zaten. Ancak en azından bu zihniyete karşı duran bir yönetim var zannediyorduk.

Artık o da yok. Yeni, güçlü, popülizme karşı dimdik durup bu işi profesyonelce yürütecek bir yönetim ve başkan gelmeden Beşiktaş'ta sürdürülebilir başarı hayaldir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Beto'yu Şenol Güneş veto etti yazıyor, arkadaş herkes veto edilir mi? Tolga izleyecez sonunda.

Çevrimdışı Çağrı

ForZa üyeliğim yok bu arada olacağını da zannetmem

O zaman neden paylaştın böyle bir şey? Kimse seni banlamadı, oyuncu eleştirdin diye de banlamaz burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Töre'nin formunda düşüş var bu gerçek ama umursamaz olduğunu söylersek doğru olmaz.
iyide parasını alamadığı için şampiyonluğa gittiğin son beş maçın ikisine çıkıp eli belinde dolaşan ve diğer üçüne
çıkmayan adama sence ne denir. Parasını alamadığı için çıkmuyorsa aldığındada onda olması gerekeni beklerim çıkacak oynayacak
gereksiz haraketler yapmayacak artistlik yapmak için top kaybetmeyecek biz ona para ödüyoruz ve karşılığını verecek.  @Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı Deniz

Telefondan girdiğim için yazabiliyorum ama bilgisayardan yasaklı gözüküyor
Verilmiş herhangi bir ceza yok.
Burada saygı ve terbiye kuralları içerisinde eleştiri yapıldıktan sonra birisine değil ceza vermek uyarı dahi verilmez.
Tarayıcınızın Cache-çerez-önbellek lerini temizleyin sıkıntı düzelmezse başka tarayıcıdan tekrar girmeyi deneyin.
Eğer sıkıntı düzelmezse daha önce ceza alan bir üye ile IP çakışması yaşamış olma ihtimaliniz yüksek ,modeminizi kapatın 10 saniye sonra tekrar açın sıkıntı düzelecektir.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 13:48:53 Deniz ]