2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907227 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Ön yargılarından kop gel...  :bandit:

Öngörü o kardeşim, 2 haftada tutan  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Öngörü o kardeşim, 2 haftada tutan  :bandit:
aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,
en sevdiğim tatlı kazandibidir.
@Çağrı sev beni sokma müşküle,
beraber kaşık atalım bir tabak keşküle
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ensar

Ben Quaresma'nın yedek kalacağını düşünmüyorum Şenol hocayı yer bu taraftar Olcay'ı yuhalar böyle bir taraftar yapımız var  maalesef. Unutmayalım ki hazırlık maçında adam yuhalayan bir taraftarımız var. Sonunda da olan yine Beşiktaş'a olur.
yavaş yesinler , yok öyle dava
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bazi yorumlar gercekten midemi bulandiriyor. Insaat olumsuz, transfer olumsuz, takim olumsuz. Bazi uyelerin tum yorumlari olumsuz, karamsar. Yeter yeminle icimiz karardi. Foruma giresimiz kalmadi.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Renton

Toplantilara bile gelmemissin is vermisiz yapmamissin bunun ustune twitterlar falan :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,
en sevdiğim tatlı kazandibidir.
@Çağrı sev beni sokma müşküle,
beraber kaşık atalım bir tabak keşküle

Yeşilvadi Quaresma'nındır!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onur_U

merhaba foruma yeni üye oldum. bu başlığa da ilk kez yazıyorum. uzun zamandır takip ediyorum gerçekten çok değerli görüşler var. bence konu çarşı, q7, tore vs değil. konu yönetimsel hatalar. stad konusunda ve diğer transferlerde ne kadar takdir etsem de bu yönetim ve başkan ne yazık ki her defasında birşeyleri eksik bırakıyor. Q7 transferi ve ileride olacakları kestirmek için müthiş bilgili veya duayen olmaya gerek yok.  q7 iyide olsa kötüde olsa asla gündemden düşmeyecek ve takıma zarar verecektir. taraftar dezanformasyonu, ayrılıkları bu adamla başlamıştır ve artarak devam edecektir.

maalesef sayın başkanımız bu transfer ile kendi ayağına kurşunu sıkmıştır. muhtemelen röportaj yalanlanır, üstüne de birkaç istifa gelir.

Çevrimdışı Çağrı

merhaba foruma yeni üye oldum. bu başlığa da ilk kez yazıyorum. uzun zamandır takip ediyorum gerçekten çok değerli görüşler var. bence konu çarşı, q7, tore vs değil. konu yönetimsel hatalar. stad konusunda ve diğer transferlerde ne kadar takdir etsem de bu yönetim ve başkan ne yazık ki her defasında birşeyleri eksik bırakıyor. Q7 transferi ve ileride olacakları kestirmek için müthiş bilgili veya duayen olmaya gerek yok.  q7 iyide olsa kötüde olsa asla gündemden düşmeyecek ve takıma zarar verecektir. taraftar dezanformasyonu, ayrılıkları bu adamla başlamıştır ve artarak devam edecektir.

maalesef sayın başkanımız bu transfer ile kendi ayağına kurşunu sıkmıştır. muhtemelen röportaj yalanlanır, üstüne de birkaç istifa gelir.

Hoşgeldiniz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Hoşgeldin Abi , katılıyorum , çok sevmeme rağmen başkan kendi ayağına sıkmıştır ve onu kurtaracak tek şey sportif başarıdır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Easthanbool

Toplantilara bile gelmemissin is vermisiz yapmamissin bunun ustune twitterlar falan :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop: :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı 38life

Yönetim eseriyle gurur duysun.

Perşembenin geleceğini çarşambadan göremeyen adamların, koltukta kalmak için transfer yapan adamların Beşiktaş'ta yeri yok.

Yav ne persembesi ne crsambasi adam daha dur bismillah bir kırmızı kart gördü sadece Napti bu adam size?

Siz ayrımcılık yapmıyor olsaydınız şu tepkiyi on kere mottaya goaterirdiniz...

Çevrimdışı berk_bjk

Mbia trabzona kaptırdık Djilobodjiyi ve Douglas alacaklarmış biz alamaz mıyız?
Djilobodji için twitterdan falan bir hareket başlatamaz mıyız tam aradığımız hızlı stoper kaptırmayalım trabzona üstelik 2m'dan bahsediliyor.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Hala daha Quaresma savunuluyorsa çok fazla birşey demeye de gerek yok.

İşin tuhafı biz eleştirenler suçlu pozisyonuna getiriliyor o daha da komik.

Beto konuşulmuş çok beğendiğim bir kaleci olmasa da eldekilerden iyidir olursa hayır demem yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

http://sevilla.eldesmarque.com/sevilla-futbol-club/74771-el-besiktas-una-opcion-para-beto

Kaynak belirtmemişler sanırım kendi haberleri.Sevilla Beto'yu bırakabilir yazmışlar
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetim eseriyle gurur duysun.

Perşembenin geleceğini çarşambadan göremeyen adamların, koltukta kalmak için transfer yapan adamların Beşiktaş'ta yeri yok.
nokta.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi COB

Lucas,  Lindengaard eksik olan bolgelere iyi takviye olur. Djilibodji de gelirse sampiyon olmak için kadro olarak standardi yakaladik demektir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yav ne persembesi ne crsambasi adam daha dur bismillah bir kırmızı kart gördü sadece Napti bu adam size?

Aha olcay necip bitti şimdi de motta başladı. Herkes hatalı ama bi tek bu adam suçsuz. Aslında quaresma güzel bir şey yapıyor aklı başında Beşiktaş taraftarı ile popülist Beşiktaş taraftarını keskin bir çizgiyle ayırıyor. Bu bakımdan faydalı bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşının gerçekten gönülden Beşiktaş'lı olup olmadığını merak mı ediyorsun, kafanda soru işaretleri mi var? Ona Quaresma'yı sor  :evillol: :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

MerhaBA arkadaşlar  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Motta'ya da gösterdik Töre'ye de.

Ama sabıkalı oyuncunun bunu yapmaya hakkı yok hem de tam olmasını düşündüğümüz şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Torunoğulları İngiltere'ye gidiyor.

Çevrimdışı can1903

TRANSFER YAPMASINI SEVDİK..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Artık bitsin şu transfer dönemi valla iyice sıkıldım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...