2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907220 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

Q7 kimin futbolcusuysa o sahip çıksın ben takımda görmek istemiyorum. Daha bu başlangıç sinir krizlerine hazır olun

Çevrimiçi Samet Ç

Kameni ve Lindegaard derim ben olacaksa bunlar olsun. Beto'ya ısınamıyorum.  :)

Çevrimdışı Deniz

Ahmet nur çebi değil
Alper bahadirin yazdiklarina gore degil diyorsan bir daha dusun derim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Beto çok iyi de 33 yaşında pek bi sorun olur mu acaba

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

Çarşı ilk olarak Fenerli diye yeniden yapılanmanın mimarı Önder hocanın kellesini istedi başkan direnemedi sonra Biliç i yediler başkan direnemedi Quaresma yı istediler başkan direnemedi Osmanlı'nın Yeniçeriler i gibi kelleye doymuyorlar sıra başkana geldi onuda alacaklar...

Vay anasını be ne Çarşıymış.O saydığın isimlerin gitmesi için şimdiye hiç bir şey yapmayan bir tek Çarşı vardır
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çarşı ilk olarak Fenerli diye yeniden yapılanmanın mimarı Önder hocanın kellesini istedi başkan direnemedi sonra Biliç i yediler başkan direnemedi Quaresma yı istediler başkan direnemedi Osmanlı'nın Yeniçeriler i gibi kelleye doymuyorlar sıra başkana geldi onuda alacaklar...

çarşı mı yaptı bunları?
Biliçi kim istiyor bu forumda? Sanki çok doğru adammış da çarşı göndermiş. Asıl çarşı gitmesin diyordu.
Aslı astarı olmayan şeyler yazıp başkalarını suçlu ilan etmek ne kadar kolay.
Özen kendi istifa etti. Quaresmada ateşli!! taraftarımızın twitter vs baskılarının etkisi oldu.

Çevrimdışı 38life

Eserinizle gurur duyun! Şuan medyada konuşulan tek şey Quaresma'nin tesislere işemesi...

Ortamı bu hale getiren, buna cesaret veren sizlersiniz. Adamlar baktı Beşiktaş taraftarı Quaresmayi sattı cesaret aldılar fırsat bu fırsat yuklenelim dediler

Çevrimdışı Kemal

Başkan kazan kaynıyor şu takıma , Beto / Lucas / Dji   at şu takımın üzerinede şampiyon ol artık sana da yazık günah.

Çevrimdışı federo

Q7 kimin futbolcusuysa o sahip çıksın ben takımda görmek istemiyorum. Daha bu başlangıç sinir krizlerine hazır olun
Beşiktaşın futbolcusu. Ufak tefek problemler dışında yem yapmazsak kendisi hiçte krize falan neden olacağını sanmıyorum.

abi kusura bakma ama sen olayı epey yanlış anlamışsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftar şunu kabullensin bende Quaresma'yı sahipleneyim. Bu adam bu saatten sonra hamle oyuncusu olur yedek bekler son yarım saat yirmi dakika oyuna girer çok şeyi değiştirir ama ilk on birde başlarsa Töre'yi bitirir diğer futbolcuları da bitirir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Öncelikle şöyle başlamak istiyorum bu defansla lige girersek 4 hafta sonraki fb maçında v.persie den en az 3 gol yeriz bu defans beni iyice korkutuyor
Sağlam hızlı bir stoper şart Rhodoflo nun yanına
Quaresma nın tesislere işediğine dair haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunun kanaatindeyim
Bu yenilgiden sonra basına gün doğmuştur
Quaresmanın gördüğü kart üzerinden basın Quaresmayı lekeleme politikalarına hiç hız kesmeden tam gaz devam etmektedir
Taraftarımızda Basınla işbirliği içerisindedir olay bundan ibaret malesef
Basın uyduruyor bizim taraftarımızda Quaresma şöyle yaptı böyle yaptı diyerek karalıyor
Bu oyunlara gelmemek lazım
Ligin en formda takımı olmamız basının çok zoruna gitmiş Moral ve Motivasyon olarak bizi çökertmeye çalışıyorlar ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar buna izin vermeyecek tek şey beşiktaş taraftarıdır.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

Eserinizle gurur duyun! Şuan medyada konuşulan tek şey Quaresma'nin tesislere işemesi...

Ortamı bu hale getiren, buna cesaret veren sizlersiniz. Adamlar baktı Beşiktaş taraftarı Quaresmayi sattı cesaret aldılar fırsat bu fırsat yuklenelim dediler

Yönetim eseriyle gurur duysun.

Perşembenin geleceğini çarşambadan göremeyen adamların, koltukta kalmak için transfer yapan adamların Beşiktaş'ta yeri yok.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

:D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Akil Emre

Hangi kaleci gelirse gelsin bizde fark yaratacağını düşünüyorum.

Betoyu geçen seneki uefa maçında izleyip çok beğenmemiştim, fakat yeni sakatlıktan çıkıp kaleye geçmişti belki onun etkisidir. İzlediğim kadarı ile  Boy dezavantajı var , yan toptada sıkıntı yaşıyor gibiydi.

Betoyu takip eden bilgili arkadaşlar vardır. Yorumları merakla bekliyorum.

Çevrimdışı berk_bjk

Mbia trabzona kaptırdık Djilobodjiyi ve Douglas alacaklarmış biz alamaz mıyız?

Çevrimdışı can1903

Alper bahadirin yazdiklarina gore degil diyorsan bir daha dusun derim :)
Hayır Ahmet Çebi böyle açıklama yapmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Taraftar şunu kabullensin bende Quaresma'yı sahipleneyim. Bu adam bu saatten sonra hamle oyuncusu olur yedek bekler son yarım saat yirmi dakika oyuna girer çok şeyi değiştirir ama ilk on birde başlarsa Töre'yi bitirir diğer futbolcuları da bitirir.

Şu dediğin olsun, ki olacak göreceğiz, 5-6 hafta içinde kendini kadro dışı bıraktıracak çünkü hazmedemeyecek.

O zaman daha da ağır konuşacağım ben bunlar başlangıç. Ben 6 hafta diyordum 2. haftaya kadar dayanamadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Öncelikle şöyle başlamak istiyorum bu defansla lige girersek 4 hafta sonraki fb maçında v.persie den en az 3 gol yeriz bu defans beni iyice korkutuyor
Sağlam hızlı bir stoper şart Rhodoflo nun yanına
Quaresma nın tesislere işediğine dair haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunun kanaatindeyim
Bu yenilgiden sonra basına gün doğmuştur
Quaresmanın gördüğü kart üzerinden basın Quaresmayı lekeleme politikalarına hiç hız kesmeden tam gaz devam etmektedir
Taraftarımızda Basınla işbirliği içerisindedir olay bundan ibaret malesef
Basın uyduruyor bizim taraftarımızda Quaresma şöyle yaptı böyle yaptı diyerek karalıyor
Bu oyunlara gelmemek lazım
Ligin en formda takımı olmamız basının çok zoruna gitmiş Moral ve Motivasyon olarak bizi çökertmeye çalışıyorlar ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar buna izin vermeyecek tek şey beşiktaş taraftarıdır.

Son söylediklerinize katılmıyorum çünkü basının oyunlarına gelen tek klüp biziz.Basın yazar bizim taraftar profilimiz inanır.Ha o inananlarda maça gelmeyen belki tek kuruş bile katkı yapmayanlar ama  büyük resme bakınca çoğunluk gibi gözüküyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Fatih

Şu dediğin olsun, ki olacak göreceğiz, 5-6 hafta içinde kendini kadro dışı bıraktıracak çünkü hazmedemeyecek.

O zaman daha da ağır konuşacağım ben bunlar başlangıç. Ben 6 hafta diyordum 2. haftaya kadar dayanamadı.
Ön yargılarından kop gel...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı brkntcnr

Yönetim şu basını ancak leiva + doria + kaleciyle susturur

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Quaresma'nın yedek kalacağını düşünmüyorum Şenol hocayı yer bu taraftar Olcay'ı yuhalar böyle bir taraftar yapımız var  maalesef. Unutmayalım ki hazırlık maçında adam yuhalayan bir taraftarımız var. Sonunda da olan yine Beşiktaş'a olur.

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 12:41:34 Kaan Türker ]

Çevrimdışı Çağrı

Çarşı'yı konuşmak isteyenler Forza'ya gitsin. Alenen bunu yapabileceğiniz yer varken neden bunu burada yapmaya çalışıyorsunuz?

Gidin orada yazın doğrudan muhattap da bulursunuz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli