Herkese günaydın,
Haftaiçi çok az bilet satılınca uzun bir passolig arasından sonra BJK passkart alıp maça gittim

Canlı görünce daha net anlaşılıyor daha maç başlar başlamaz orta sahamız boş gibiydi Atiba sağlam olsa da yetmedi.
Gomez süre-performans olarak gayet iyiydi. Beck fena değildi. Öbürlerini pek beğenmedim.
İlk yarı rüzgardan dolayı takım pek çıkamadı. 2.yarı tam olacak derken kendi kendimize yenildik yine.
Taraftar takım daha ilk çıktığında quaresma diye bağırınca biraz tırsmıştım açıkçası, ilk yarıdaki tavırlarından kırmızı yiyeceğini belli etmişti. Kırmızıdan sonra yine quaresma diye bağırdılar. Acayip zoruma gitti quaresmayı yanlış destekleyenler yüzünden maça gittiğime pişman oldum. Umarım bir daha abartmazlar yoksa quaresma gidene kadar bir daha maça gitmeyi düşünmüyorum. Gol attığında asist yaptığında takıma faydası olduğunda alkışlayın tezahürat yapın ama bu şekilde takım içinde ayrım yaparak, kırmızı yese bile oyuncuyu alkışlayarak hiçbir yere varılmaz. İlk yarıda etrafta quaresma akıllı dur kırmızı yiyeceksin diyenler olmuştu adamlar haklı çıktı, kimse suçu hakeme de atmasın. Hakem genel olarak sonuca etki etmedi ama bazı pozisyonlarda bizim topçular düşünce faul vermedi(tvden bakmadım belki doğru kararlardır). Taraftar da fena değildi kırmızıdan sonra gomezin atakları dışında herkes inancını yitirdi 2-1 yenik duruma düşene kadar kimse bağırmıyordu. Yanlız koy trabzona diye tempo tutulduğunda bir defa ts net kaçırdı, diğerinde gol attı. Koylu moylu şeyleri bırakmak için uyarı gelmiş gibiydi

Trabzonun zencileri sağlamdı nerden bulmuşlar bilmiyorum ama ne quaresma ne töre ne motta sağdaki uzun saçlı zenciyi doğru dürüst geçemedi, Necip girer girmez koşmasına rağmen yine geçemedi, adam çok diriydi terlemedi sanki.