2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911108 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Belki daha önce paylaşılmıştır ama Q7 transferi üzerine güzel bir yazı.. 

http://camurlukramponlar.blogspot.com.tr/2015/08/2015-2016-sezonu-oncesi-besiktas-1.html

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Herkese günaydın,
Haftaiçi çok az bilet satılınca uzun bir passolig arasından sonra BJK passkart alıp maça gittim :)
Canlı görünce daha net anlaşılıyor daha maç başlar başlamaz orta sahamız boş gibiydi Atiba sağlam olsa da yetmedi.
Gomez süre-performans olarak gayet iyiydi. Beck fena değildi. Öbürlerini pek beğenmedim.
İlk yarı rüzgardan dolayı takım pek çıkamadı. 2.yarı tam olacak derken kendi kendimize yenildik yine.
Taraftar takım daha ilk çıktığında quaresma diye bağırınca biraz tırsmıştım açıkçası, ilk yarıdaki tavırlarından kırmızı yiyeceğini belli etmişti. Kırmızıdan sonra yine quaresma diye bağırdılar. Acayip zoruma gitti quaresmayı yanlış destekleyenler yüzünden maça gittiğime pişman oldum. Umarım bir daha abartmazlar yoksa quaresma gidene kadar bir daha maça gitmeyi düşünmüyorum. Gol attığında asist yaptığında takıma faydası olduğunda alkışlayın tezahürat yapın ama bu şekilde takım içinde ayrım yaparak, kırmızı yese bile oyuncuyu alkışlayarak hiçbir yere varılmaz. İlk yarıda etrafta quaresma akıllı dur kırmızı yiyeceksin diyenler olmuştu adamlar haklı çıktı, kimse suçu hakeme de atmasın. Hakem genel olarak sonuca etki etmedi ama bazı pozisyonlarda bizim topçular düşünce faul vermedi(tvden bakmadım belki doğru kararlardır). Taraftar da fena değildi kırmızıdan sonra gomezin atakları dışında herkes inancını yitirdi 2-1 yenik duruma düşene kadar kimse bağırmıyordu. Yanlız koy trabzona diye tempo tutulduğunda bir defa ts net kaçırdı, diğerinde gol attı. Koylu moylu şeyleri bırakmak için uyarı gelmiş gibiydi :)
Trabzonun zencileri sağlamdı nerden bulmuşlar bilmiyorum ama ne quaresma ne töre ne motta sağdaki uzun saçlı zenciyi doğru dürüst geçemedi, Necip girer girmez koşmasına rağmen yine geçemedi, adam çok diriydi terlemedi sanki.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Beni esas kızdıran gereksiz kırmızıdan ziyade Töre'nin geçen sezonun son virajında başlayan düşüş ve umursamaz tavrının devam etmesi. Beni ciddi şekilde rahatsız ediyor bu durum. :steamed: Umarım kendine gelir. Ezilen, kaybedilen  toplar sonucunda yediğimiz kontralar, kesilen hızlı ataklar...Kimse Beşiktaşta hayrına oynamıyor.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 09:47:24 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Beni esas kızdıran gereksiz kırmızıdan ziyade Töre'nin geçen sezonun son virajında başlayan düşüş ve umursamaz tavrının devam etmesi. Beni ciddi şekilde rahatsız ediyor bu durum. :steamed: Umarım kendine gelir. Ezilen, kaybedilen  sonucunda kontra yediğimiz toplar, kesilen hızlı ataklar...Kimse Beşiktaşta hayrına oynamıyor.

Töre'nin formunda düşüş var bu gerçek ama umursamaz olduğunu söylersek doğru olmaz.

Çevrimiçi Akil Emre

Şükür stadımızdan güzel haberleri aldık, darısı libero, sol stoper ve kaleci transferine işallah.

Töre'nin formunda düşüş var bu gerçek ama umursamaz olduğunu söylersek doğru olmaz.
Bence söylenebilir. Hatta ben bir tık daha arttırıp sorumsuz olarak nitelendiriyorum kendisini. Geçen sene bursa maçında olimpiyatta sağ ayağıyla çatala astığı top aklıma geldi. Sonra bir de bu hafta boş kaleye sağ ayağıyla atamadığı değil bence, atmadığı(büyük ihtimal artistik yapma peşinde olduğu için) pozisyon geliyor gözümün önüne ve sinirim hala geçmedi. Bu çocukta bir şeyler var. Geçen sene son 9 hafta bu sene 2 hafta toplamda 11 haftada gökhan gibi bir oyuncunun bana göre sıfır katkı ile oynaması normal değil. Sanırım bu sene satmamakla hata yaptık.

Bu arada aklıma bir şey takıldı. Lucas ile anlaştığımız söyleniyor. Bu akşam adamı 18'e alacaklar haberleri de var. Şimdi bir futbolcu 18' e alınıyorsa oyuna girme ihtimali vardır. Peki bizim anlaştığımız söylenen bu arkadaş oyuna girse ve sakatlansa ne yapacağız?

Çevrimiçi Akil Emre

Bu arada aklıma bir şey takıldı. Lucas ile anlaştığımız söyleniyor. Bu akşam adamı 18'e alacaklar haberleri de var. Şimdi bir futbolcu 18' e alınıyorsa oyuna girme ihtimali vardır. Peki bizim anlaştığımız söylenen bu arkadaş oyuna girse ve sakatlansa ne yapacağız?
İnsan Beşiktaşlı olunca her türlü abest durum bana normal geliyor :D

Çevrimdışı doganay

Tabiki mantikli bir insan yaomasi gerekenden yola ciikarak , sakatligi ciddi degilse yine alacagiz. Yok en en 2-3 ay oynayamayacaksa almaktan vazgececegiz.

Bence söylenebilir. Hatta ben bir tık daha arttırıp sorumsuz olarak nitelendiriyorum kendisini. Geçen sene bursa maçında olimpiyatta sağ ayağıyla çatala astığı top aklıma geldi. Sonra bir de bu hafta boş kaleye sağ ayağıyla atamadığı değil bence, atmadığı(büyük ihtimal artistik yapma peşinde olduğu için) pozisyon geliyor gözümün önüne ve sinirim hala geçmedi. Bu çocukta bir şeyler var. Geçen sene son 9 hafta bu sene 2 hafta toplamda 11 haftada gökhan gibi bir oyuncunun bana göre sıfır katkı ile oynaması normal değil. Sanırım bu sene satmamakla hata yaptık.

Cenk Tosun o topu kaldırarak sert attı ayağına dolanmış olabilir adam orda bilerek yapmadı artistik de yapmadı soluna yuvarlayıp vuracaktı ama olmadı sola düzgün alabilse gol atardı. Bu da zaten sağ ayağına kendisinin de pek güvenmediğini açıkça gösteriyor. Cenk vursa gol olur diyordum pas verdi töre atamadı olağan şeyler bunlar 1 maçta şampiyon olduk 1 maçta yerin dibine batırıp hainlikle suçlayacağız nerdeyse. Takımın çoğu hazır değil.

Çevrimdışı Ensar

Cenk Tosun o topu kaldırarak sert attı ayağına dolanmış olabilir adam orda bilerek yapmadı artistik de yapmadı soluna yuvarlayıp vuracaktı ama olmadı sola düzgün alabilse gol atardı. Bu da zaten sağ ayağına kendisinin de pek güvenmediğini açıkça gösteriyor. Cenk vursa gol olur diyordum pas verdi töre atamadı olağan şeyler bunlar 1 maçta şampiyon olduk 1 maçta yerin dibine batırıp hainlikle suçlayacağız nerdeyse. Takımın çoğu hazır değil.
töre mi sağ ayağına güvenmiyor, adam kendi diyor ben çift ayak kulanıyorum solak değilim diye , konyaya bursaya attığı goller en güzel cevap ,o pozisyonda kararsız kaldı sert geldi top biraz , yine de ne olursa  olsun o topa sadece ayagini koysa girerdi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Keşke bir maç olsa. Tam 11 maçtır böyle. Kimse kimseyi hainlikle suçlamıyor. Son olarak; sağ ayağına güvenmeyen adam geçen sene bursa maçında söylediğim gibi çatala asmaz o topu. O topa vurmayı hiç düşünmez. Töre ts maçındaki pozisyonda birden çok alternatife sahipti. O gitti zor olanı yapıp golü kaçırdı. Benim düşünceme göre de bu laubaliliktir. Bir an önce umarım kendini toplar.

töre mi sağ ayağına güvenmiyor, adam kendi diyor ben çift ayak kulanıyorum solak değilim diye , konyaya bursaya attığı goller en güzel cevap ,o pozisyonda kararsız kaldı sert geldi top biraz , yine de ne olursa  olsun o topa sadece ayagini koysa girerdi

Evet katılıyorum keşke öyle yapsaydı, o pozisyonda sağ ayağına güvenmedi diyebiliriz kararsızlıktan topun gelişinden vs.

Çevrimdışı Ensar

bugün de 40 sayfa töre konuşalım da quaresma severler kızmasın :D

Çevrimdışı serdart

töre geçen sene sevgilisinden ayrıldığından beri düşüşte. gitsin bi sevgili edinsin hemen bu ne arkadaş. her top ezilir mi? defansa katkısı zaten yok. q7 ile ikisi birlikte olunca defans çok eksik kalıyor. gitsin defans yapsın diyen yok da bari ortasahada press yap kaybettiğin topun peşinden koş.

son güne kadar bekletmezler inşallah transferi. ortasahaya acil çooook acil biri lazım. atiba tek başına ordan oraya koşturuyor. ahh tolgay ahh. bu sene senin senen olacaktı. trabzon maçı çok farklı olurdu.

artık kim geliyorsa gelsin lawal mı lucas mı. önemli değil. necipten iyi biri gelsin yeter.

Keşke bir maç olsa. Tam 11 maçtır böyle. Kimse kimseyi hainlikle suçlamıyor. Son olarak; sağ ayağına güvenmeyen adam geçen sene bursa maçında söylediğim gibi çatala asmaz o topu. O topa vurmayı hiç düşünmez. Töre ts maçındaki pozisyonda birden çok alternatife sahipti. O gitti zor olanı yapıp golü kaçırdı. Benim düşünceme göre de bu laubaliliktir. Bir an önce umarım kendini toplar.

Pozisyon bazında sağ ayağına güvenmedi diyelim. İşi sağlama almak için soluna indirip vuracaktı olmadı. Forvet olsa tek vuruş sağla takardı ama kanat oyuncusu işi sağlama alayım derken vuruşu geciktirdi sıradan da değil olağanüstü de değil. :alala:
Atamadı değil atmadı dedin nerdeyse bilerek atmamış diyorsun o yüzden öyle bir benzetme yaptım...

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada hakikaten Töre kızdan ayrıldıktan sonra bozdu kendini. Tabiki bu adamlarda insan ve genç bi oyuncu böyle şeyler anlayışla karşılanır. Ama sanki bu kötü ruh halinden kurtulma çabası da yok sanki. Maç içinde gerçekten top eziyor ama sanki bunun çözümü de şenol hocadan geçiyor. Töre yi görünce aklıma Goal filmindeki Santiago Munez geliyor Sonra Newcastle daki hocasının ona verdiği ders :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yedic

Quaresma Hz. Musa gibi adam, daha tek mac oynadi taraftari ikiye boldu. Leiva nin gelmesi ortayi rahatlatacaktir ama haftaya transfer donemi kapaniyor hizli bir stoper icin cok gec kaldik  :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Doria Leiva bir de kaleci gelsin fener derbisine taş gibi takımla çıkarız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Lucas imzayi atsada rahatlasak. Kacarsa bu saatten sonra yerine daha iyisini bulamayiz.

Yalnız maçla ilgili buraya yazmışım kusura bakayın  passolig kartı alacağımı burdan yazmıştım o yüzden burdan devam etmiştim konu dışı olmuş  :busted_cop:

Pozisyon bazında sağ ayağına güvenmedi diyelim. İşi sağlama almak için soluna indirip vuracaktı olmadı. Forvet olsa tek vuruş sağla takardı ama kanat oyuncusu işi sağlama alayım derken vuruşu geciktirdi sıradan da değil olağanüstü de değil. :alala:
Atamadı değil atmadı dedin nerdeyse bilerek atmamış diyorsun o yüzden öyle bir benzetme yaptım...
Evet atmadı dedim ama özellikle belirttim sırf artistik hareket yapacağım diye atmadı dedim. Bilerek atmamayla artistik yapacağım diye atmama arasındaki farkı istersen anlatmayayım burada. Neyse çarpıtılmaya bayağı müsait bir konu bu. Burada kapansın benim için töre sohbeti.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Lucas Leiva, geçtiğimiz sezon Liverpool formasıyla 32 maçta forma giydi.

Hayırlı olsun desek mi acaba?  :icool:

Çevrimdışı Ensar

haber1903te ki yönetici ile ilgili haberin doğruluğu nedir sizce ,ahmet nur cebi olabilir mi

Çevrimdışı canU

Alıntı yapılan: DHA
Başkan Fikret Orman'ı gelişmelerden sorumlu tutan yönetici, "Aldıkları ve yüzde yüz düzeldi dedikleri Quaresma'nın haline bakın. Taraftardan korktukları için ceza bile veremiyorlar. Giderken tesislere küçük abdestini yapan, sağa-sola bağıran bu adam mı düzeldi? İnsanları bu kadar saf mı görüyorlar ? " dedi.

Bursaspor'a transfer olan Dzudsak'ın transferini bitirdiklerini ama Başkan Orman'ın sürekli kendisini arayıp Quaresma'yı alalım diye tutturduğunu ifade eden yönetici, "Tüm yabancılara araba olarak A4 verdik onlara biniyorlar. Quaresma'ya da bu araç verildi ama kendisi anahtarları yere attı. Hala cici çocuk muamelesi görüyor. Ama artık yeter olan biteni tüm ayrıntıları ile açıklayacağım" şeklinde konuştu.

"Kulüpten gönderilen, görev değişikliği yapılan kim varsa Başkan Orman beni adres gösteriyor. Mete Vardar, Önder Özen bunlardan bir kaçıdır. Sorun başkana isterseniz" ifadelerini kullandı.

"Kulüpte yaşadığım ve gördüğüm manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadım"

Yönetim teşkil edilirken, amacının dışardan destek verip maddi yardımda bulunmak istediğini ifade eden Beşiktaş yöneticisi "Birden ne olduğunu anlamadan kendimi içerde buldum" dedi. Kulüpte yaşadığı ve gördüğü manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden yönetici "Başkan, Divan Kurulunda stat inşaatı için 837 işçi çalışıyor demiş. O kadar insan orada çalışsa inşaatı göremezsiniz. Bu kadarı da olmaz. Ayrıca, kimlere CEO , kimlere yöneticilik sözü verilmiş akıllara zarar." diye konuştu. Adının yazılmasını istemeyen üst düzey yönetici yaşananlardan ötürü yönetim toplantılarına da katılmadığını belirtti.

Hadi hayırlı olsun. Konuşan ANÇ herhaldebana öyle geldi. Özellikle ayrılan herkes de beni sebep gösterdiler demesinden öyle geldi bana. Cucakla da anlaşmıştık başkan sürekli aradı q7 yi alın diye ısrar etti demiş. A4 anahtarını yere at atmamıştır ama q7 okadar da terbiyesizleşmemiştir