2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915219 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Quaresma'nın yaptıklarına şaşıran var mı? Geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır. Biraz geç de olsa artık ilk 11 de oynamaması gerektiğini Şenol Güneş de görmüştür. Ancak bizi bekleyen daha büyük bir tehlike var. Mario Gomez... oynadığı 2 maçta hiçbir etkisini göremedim. Ve mario gomez bizim 1. santraforumuz. Eğer takım durduğunda Mario Gomez de duracaksa vay halimize.Umarım 2. bir Almeida vakası olmaz.Bize tıkandığımız maçlarda bir hareketiyle maçı çevirecek santrafor lazımdı.İzlediğim 2 maçta Mario Gomez beni çok endişelendirdi açıkcası.

Çevrimdışı Alper1903

Quaresma'nın hiçbir tarafı savunulmaz yahu. Ancak hakemin sahada Beşiktaş forması görünce harekete geçtiği "sözde" erkeklik cesareti tartışılır.

Çevrimdışı TALAT

Quaresma'nın yaptıklarına şaşıran var mı? Geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır. Biraz geç de olsa artık ilk 11 de oynamaması gerektiğini Şenol Güneş de görmüştür. Ancak bizi bekleyen daha büyük bir tehlike var. Mario Gomez... oynadığı 2 maçta hiçbir etkisini göremedim. Ve mario gomez bizim 1. santraforumuz. Eğer takım durduğunda Mario Gomez de duracaksa vay halimize.Umarım 2. bir Almeida vakası olmaz.Bize tıkandığımız maçlarda bir hareketiyle maçı çevirecek santrafor lazımdı.İzlediğim 2 maçta Mario Gomez beni çok endişelendirdi açıkcası.

şu an için ne biz gomezin oyun tarzına alşıtık ne de gomez biizm oyun tarzımıza. normaldir kötü gibi durması. bir de adam hep kötü zamanlarda oyuna girdi. bir anadolu maçında 11 başlasın daha iyi gözükecektir
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağatay

İlk olarak bu oran hiçbir yerde maçın en iyi adamı için normal değildir.

İkinci olarak da zaten sadece 1 atağımız oldu @Yunus Emre Dökmeci yani başlattığı ya da bitirdiği bir şey yok maalesef Quaresma'nın.

Çağrı dün mactan sonra ntvspor da önder hocanin maçla ilgili yorumlarini izledin mi. Neden hep sol kanadı kullandigimiz neden 25 dk beck ve töre kanadindan hiç oynamadigimizi. Çünkü Şota bizi solumuzdan vuracagini biliyordu ve ağırlığı hep oraya verdi. Nitekim biz de bunu yedik. Neyse kisacasi izlemediysen bi bulup izle. Haber1903 te de o yorumlari haber yapmislardi hatta.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet K

Ya şaka gibi hala 2 orta saha 1 hızlı stoper ve 1 kaleci lazım biz ne kadar eksik bi takımmışız...

Çevrimdışı TALAT

bir de pas yüzdesi bu kadar düşük biri için en efektif isimdi demek :alala:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Bertug

Elin oğlu göz göre göre maç kurtarıyor bizimkiler Valdes'i beğenmiyor vay anam vay.

Çevrimiçi Mehmet57

Lawal'in da bugun guzel bir assist'i var.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Adamın golu tartışılıyor ya  :evillol:
Varsin bilinçli atmış olsun ne değişecek ki?
Gereksiz rabona ,trivela denemeleri,çift dalma, topun kıymetini bilmemesi, takım oyuncusu olmamasi vs. Bunları ne yapacagiz?

Ya dusunuyorum da boşa kürek çekiyoruz.burda yunus emre dokmeciyi bile ikna etsek dün bu adamı alkışlayan tarafarimizi ne yapacağız?

Hata ne quaresma da ne de taraftarda.
Hata bize bu virüsü bulastiran yonetimde

gomez için erken olduğun farkındayım. bekleyeceğiz. dikkatinizi çekmek istedim. herkes q17 tartışırken farklı yerleri kaçırmamak lazım.

Çevrimdışı legendmaster

Hata ne quaresma da ne de taraftarda.
Hata bize bu virüsü bulastiran yonetimde

dün de aynısını söyledim olay bu

Çevrimdışı Giray Burak

Sezonun başında baydı bu q17 muhabbeti .ki ben değil sahada kulüp binasında bir sandalyeyi bile işgal etmesini istemeyen biriyim .yeminle baydı .
q17 süperdi,süper bir gol attı .Allah belasını versin o hakemin eyyamcıydı .oyun zekasıyla fiziğiyle tek başına maçı alacaktı ama eyyamcı hakem izin vermedi .
yeter yeminle yeter.

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı brkntcnr

Arkadaşlar konu dışı ama diye başlayınca Fener ile ilgili yorumlar burada kalmıyor.

Emeğinize yazık. Spor Toto kısmına yapmanız gerekiyor bu yorumları.

Pardon abi :) ama orasında da yaprak kımıldamıyor :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Sota'nın yaptığı terbiyesizliği de unutmayiz bu arada

Lucas kapı ne zaman ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

Emre Taşdemir 3 sene içinde izlemeye almalı bizimkiler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Doğuhan

neyse biraz moral tazeleyelim günün özeti;

1- İlk bursayı izledik iyi oyunculardan kurulu ama winner özelliği olmayan bi takım kasımpaşayla beraber uefa son bileti kovalarlar

2- Feneri izleyenler belki sinir olmuştur ama skor aldatmasın fener bu sene deplasman çok kayıp yaşar geçen yıl bakmayın deplasmanlarda emre emenike iyi işler yapıyordu emre kaç maçlarını kurtardı

3- evrenmanchester kolombiyalı kaleci ve stoper doria dan bahsetti

http://twitter.com/evrenmanchester/status/635518291855937541

4- gs ı mahveden sivasın bugün fenere 3 pas yapamayan es es karşısında 4 çeker olduğunu gördük bu da;

5- 5 şamp takımı çıkarın kalan 13 takım 26 maç, 78 puandan min 60 puanı 4 büyük takımda her türlü alır alacak

6- fener le gs ın deplasman performansını gördükten sonra şu net belli oldu anadolu takımlarından en çok biz puan alırız, alacağız

7- çare belli, anadolu takımlarında açacağımız farkı derbilerde yitirmememiz lazım, ligin başı da olsa 6. hafta çok önemli

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı dün mactan sonra ntvspor da önder hocanin maçla ilgili yorumlarini izledin mi. Neden hep sol kanadı kullandigimiz neden 25 dk beck ve töre kanadindan hiç oynamadigimizi. Çünkü Şota bizi solumuzdan vuracagini biliyordu ve ağırlığı hep oraya verdi. Nitekim biz de bunu yedik. Neyse kisacasi izlemediysen bi bulup izle. Haber1903 te de o yorumlari haber yapmislardi hatta.

Görmemiştim ama benzerini yazdım sanırım bugün Kaan'a. Biz soldan çıkmadık onlar bizi itti. Çünkü göbekten çıkabilecek ortasahamız yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/Footy_Jokes/status/635065829365690369

biz bunu mu alsaydfık adama boşuna yüklendik o kadar heralde.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Onur Bey

Selam arkadaslar,bende araniza katildim. :tabe:
O        NU        R!
 O      N  U      R  !
  O    N    U    R    !
   O  N      U  R      !
    ON        UR        !

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI