2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911423 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Her iddiasına varım akşam necip yerine selçuk şahin bile girse ve q7 atılcağına töre atılsaydı o maçı kazanırdık.Akşam bir tek q7 oynuyordu ne olcay vardı ne töre vardı sahada.

Aynı istatistiği sana da vereyim zira @Yunus Emre Dökmeci işine gelmeyeni okumuyor.

Quaresma %68 ile maçın en isabetsiz pas yapan oyuncusu olarak tamamladı maçı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı talha

Abi ilk kartı da görmemesi lazım gayet gereksiz hareketle gördü ve rakip yapsa bu sefer de neden kart göstermedi tetikci falan deriz.
Verecek tabi doğru olan kartı niye vermesin adam. Çarşı da yazmış tetikçi diye.

Koca takımın içine eetiler bunlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

hazır olarak gitti ligler başladı ya lucas'ta bize gelirse :) bize maç yapıp geleceği için hoca görev verirse hemen antep maçında oynar  :)
Ne farkeder adam ülke değiştirdi ülke , bizde oyuncu bi ayda anca yerleşiyor evine barkina :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Her iddiasına varım akşam necip yerine selçuk şahin bile girse ve q7 atılcağına töre atılsaydı o maçı kazanırdık.Akşam bir tek q7 oynuyordu ne olcay vardı ne töre vardı sahada.

sanki adamı biz attık. kendi isteye isteye göstere göstere attırdı adam. hala yok necip de kötüydü başkası da kötüydü diyorsunuz. sapla samanı bir ayırın artık. bugüne kadar çok aleyhimize hakem hataları gördüm ama quaresma hakem hatalarından dolayı 20 dakika fazla bile oynadı. biz diyoruz ki adam bunu daha önce de yaptı ligin ikinci haftasında yine yaptı siz diyorsunuz ama töre de kötü necip de kötü. zaten kötü oynayan adamlara iyi oynadı diyen yok
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Verecek tabi doğru olan kartı niye vermesin adam. Çarşı da yazmış tetikçi diye.

Koca takımın içine eetiler bunlar.

Ben de bunu anlatmaya calısıyorum Yunus abiye :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi ilk kartı da görmemesi lazım gayet gereksiz hareketle gördü ve rakip yapsa bu sefer de neden kart göstermedi tetikci falan deriz.
Ilk karta lafim yok Net hatali yapmamali ama Hakem zaten eyyam yapti dun , Erkan zenginin iki kez atilmasi lazimdi fotoyu bulursam atarim Sari karti varken Becke Net bir sari kartlik faulu vardi Hakem es gecti 2.ci saridan atilmasi lazimdi o pozisyonda Erkanin bugun nunu konusan 1kisi bile gormedim..
Qu ye giydirmeye Calismaktan bunu bile gorememis kimse yazik gercekten..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

https://twitter.com/0smanlisporFK/status/635417803378565120

osmanlı fransız kapışması esprisini maçta yapacaktım erken davranmışlar  :lol: :lol:

Çevrimdışı kartalBaz

Yaw cımbızlama quaresma podolskiden naniden yasinden iyimi iyi o zaman en iyisidir ligin. sendeki olcayı töreyi saymıyorum başka takımlarda var mı daha iyisi q7 den?
Sizin mantiginiza gore yattara dunyanin en iyi kanat oyuncusuydu o zaman. Calim atmakla en iyi kanat olunmuyor. Olcay ve tore nin tirnagi olamaz q7.

kimse farkında mı bilmiyorum ama bir forvet krizi gelecekte görünüyor.
mario gomez inanılmaz kötü. uyum sorunu var diyeceğim ama demba ba geçen sezon gelir gelmez atmaya başlamıştı. mario gomez çok pasif kalıyor ve rakip defans arasında yitip gidiyor. koşamıyor baskı yapamıyor. yürümeye mecali yok gibi. cenk tosun'a da birşey olursa ilerde pektemek'li günlere hazır olalım. mario gomez çok etkisiz. gökhan töre q17 biraz top taşısa belki haraketlenir ama onlar da başka alemlerde.

Çevrimdışı Türkay

Ilk karta lafim yok Net hatali yapmamali ama Hakem zaten eyyam yapti dun , Erkan zenginin iki kez atilmasi lazimdi fotoyu bulursam atarim Sari karti varken Becke Net bir sari kartlik faulu vardi Hakem es gecti 2.ci saridan atilmasi lazimdi o pozisyonda Erkanin bugun nunu konusan 1kisi bile gormedim..
Qu ye giydirmeye Calismaktan bunu bile gorememis kimse yazik gercekten..

Quaresma bunu hep yapabilir ama ve biz hep sıkıntı yasayabiliriz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynı istatistiği sana da vereyim zira @Yunus Emre Dökmeci işine gelmeyeni okumuyor.

Quaresma %68 ile maçın en isabetsiz pas yapan oyuncusu olarak tamamladı maçı.
Ya tamam olabilir , ama takimda o ana kadar en efektif en faydali oynayan kiside Q7 idi varmi aksini iddia edecek olan ?
Butun ataklari Q7 baslatti ve yönetti , Olcaya ve Mottaya Cok net Pozisyona soktu Olcay topu ezip atagi oldurdu mottaninkide Ofsayt oldu..
Tipla en cok pyanayan adamin bu istatistige sahip olmasida normaldir yani..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

mario gomez inanılmaz kötü. uyum sorunu var diyeceğim ama demba ba geçen sezon gelir gelmez atmaya başlamıştı. mario gomez çok pasif kalıyor ve rakip defans arasında yitip gidiyor. koşamıyor baskı yapamıyor. yürümeye mecali yok gibi. cenk tosun'a da birşey olursa ilerde pektemek'li günlere hazır olalım. mario gomez çok etkisiz. gökten töre q17 biraz top taşısa belki haraketlenir ama onlar da başka alemlerde.
Dalga mi geçiyorsun ciddi misin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı legendmaster

q7 ligin en yetenekli kanat oyuncusu olabilir ama en iyi kanat oyuncusu değil temelinde zeka olmadığında kuru yeteneğin de takıma faydası yok

Çevrimdışı Batuhan1903

sanki adamı biz attık. kendi isteye isteye göstere göstere attırdı adam. hala yok necip de kötüydü başkası da kötüydü diyorsunuz. sapla samanı bir ayırın artık. bugüne kadar çok aleyhimize hakem hataları gördüm ama quaresma hakem hatalarından dolayı 20 dakika fazla bile oynadı. biz diyoruz ki adam bunu daha önce de yaptı ligin ikinci haftasında yine yaptı siz diyorsunuz ama töre de kötü necip de kötü. zaten kötü oynayan adamlara iyi oynadı diyen yok
Bu adam bunu bilinçli yapmadı. Zamanında Mersin maçında yaptığı aptalcaydı.Senin tören küfür etti atiba'n inat edip kırmızı gördü ben diyorumki q7nin atılması bunların yanına bile yaklaşamaz Akşam forma kurbanı oldu fenere gitmiş olsaydı dün akşamı kartssız tamamlardı gs'yi söylemiyorum bile.

Çevrimdışı Kadir G.

mario gomez inanılmaz kötü. uyum sorunu var diyeceğim ama demba ba geçen sezon gelir gelmez atmaya başlamıştı. mario gomez çok pasif kalıyor ve rakip defans arasında yitip gidiyor. koşamıyor baskı yapamıyor. yürümeye mecali yok gibi. cenk tosun'a da birşey olursa ilerde pektemek'li günlere hazır olalım. mario gomez çok etkisiz. gökhan töre q17 biraz top taşısa belki haraketlenir ama onlar da başka alemlerde.

Şaka gibi yorumlar

Çevrimdışı Çağrı

Ya tamam olabilir , ama takimda o ana kadar en efektif en faydali oynayan kiside Q7 idi varmi aksini iddia edecek olan ?
Butun ataklari Q7 baslatti ve yönetti , Olcaya ve Mottaya Cok net Pozisyona soktu Olcay topu ezip atagi oldurdu mottaninkide Ofsayt oldu..
Tipla en cok pyanayan adamin bu istatistige sahip olmasida normaldir yani..

İlk olarak bu oran hiçbir yerde maçın en iyi adamı için normal değildir.

İkinci olarak da zaten sadece 1 atağımız oldu @Yunus Emre Dökmeci yani başlattığı ya da bitirdiği bir şey yok maalesef Quaresma'nın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

q7 ligin en yetenekli kanat oyuncusu olabilir ama en iyi kanat oyuncusu değil temelinde zeka olmadığında kuru yeteneğin de takıma faydası yok
Nani 'de varmı zeka boş boş bakıyor bence

Çevrimdışı legendmaster

Gomez için birşey söylemek erken dün iyi koşu yaptığı pozisyonda ofans zekası düşük atibanın pası karşısında ben nereye geldim şaşkınlığı yaşamış olabilir

Çevrimdışı Alper1903

Mario Gomez için bu yorum çok erken. 30-40 dakikalık performansla hem de.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar konu dışı ama diye başlayınca Fener ile ilgili yorumlar burada kalmıyor.

Emeğinize yazık. Spor Toto kısmına yapmanız gerekiyor bu yorumları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Q17 kim daha iyi savunacak Yılın çıkmazı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TALAT

Bu adam bunu bilinçli yapmadı. Zamanında Mersin maçında yaptığı aptalcaydı.Senin tören küfür etti atiba'n inat edip kırmızı gördü ben diyorumki q7nin atılması bunların yanına bile yaklaşamaz Akşam forma kurbanı oldu fenere gitmiş olsaydı dün akşamı kartssız tamamlardı gs'yi söylemiyorum bile.

töre ve atibanın 3.4. gereksiz kırmızı kartı olunca onlara da söyleriz merak etme. hala quaresma forma kurbanı diyebiliyorsunuz ya şaşıyorum. adam iki metre koşmamak için sarı gördü, üstüne yerdeki adama müdahale etti hakem ikinci sarıyı veremedi. o da yetmedi düdüğümü bekle diyen hakeme inat topu oyuna soktu sarıyı gördü.

hala bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsunuz. quaresmanın bunları yapacağını zaten biliyor ve söylüyorduk. fenerde oynasaymış görmezmiş beni ilgilendirmez. bizde oynayan adam böyle saçma sapan şeyleri ısrarla yapıyorsa en sert biçimde eleştirilir
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles