2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910594 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Hala Quaresmayı savunan var mı ya?  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Bu bir yarış rakibin kim fener kim var nani var diğeri kim gs kim var podolski var banane bursadaki dudaktan senin rakibin bile değil. Quaresma bu 2 rakibinden iyiyse yeterlidir. Bizim asıl sorun necibin pektemeğin ersanın hatta tosicin yeridir bu 4 bolgede rakiplerinden en kotuleri sende sen bunları arttırmaya çalışmalısın zaten rakiplerinden üstün yanını değil demek istediğim buydu.

Yeterli değildir. 

Rakiplerinin oyuncuları onlara zarar verir seninki de sana zarar verir kimse karlı çıkmaz ne bu işten ne bu kıyaslamadan.

Senin görevin sana daha az zarar verecek değil yarar sağlayacak adamı kadrona katman.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla kim ne derse desin bilerek gorerek Net bir sekilde kaleye bakiyor Pozisyonu 15 sefer geri sarip izledim birmadan once kafasini kaldirip bakiyor ve vuruyor , Topa virmadan once vurdugu an Ceza sahsinda 1 tane Futbolcumuz yok Cinlere orta acmadi ya bu adam !
Jeneriklik klas bir Gol atti iste kabul edin Yetenek ve Beceri kokan bir Gol..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Hala Quaresmayı savunan var mı ya?  :ebebe:
Ben varım @Türkay bir sorun mu oldu  :akuma:

Çevrimdışı Türkay

Valla kim ne derse desin bilerek gorerek Net bir sekilde kaleye bakiyor Pozisyonu 15 sefer geri sarip izledim birmadan once kafasini kaldirip bakiyor ve vuruyor , Topa virmadan once vurdugu an Ceza sahsinda 1 tane Futbolcumuz yok Cinlere orta acmadi ya bu adam !

Yeteneğine kimse bir sey demiyor zaten ama tutup da hakem düdüğümü bekle dedikten sonra beklemeyip topa vurmasının bir açıklaması yok sıkıntı bu

Sonraki pozisyon Motta'nin ortasinda Onur'un yasadigi zorlugu gormesem ben de Quaresma bilerek atti diyecektim ama bariz sans golu, uzatmamak lazim.
Abi basta bende orta acti ruzgarla falso aldi sandim ama oyle degil alenen gorerek bilerek direkt kaleye vuruyor , Mottanin ki bambaska olay orda top Rakibe carparak falso aliyor ikisi kıyaslanmaz yani..

Çevrimdışı fatihbjk

Futbolcu dedigin gekas gibi olacak arkadas. Adam her sene takim degistiriyor ama gene atiyor gene atiyor. Yok takima alisamadim yok bilmemne bahane yok adamda. Boyle adamlari 24 25 yasinda neden getirip oynatamayiz anlamiyorum.
3 gol atmis bu arada.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 22:14:03 fatihbjk ]

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Yeterli değildir. 

Rakiplerinin oyuncuları onlara zarar verir seninki de sana zarar verir kimse karlı çıkmaz ne bu işten ne bu kıyaslamadan.

Senin görevin sana daha az zarar verecek değil yarar sağlayacak adamı kadrona katman.
Yaw napalım, o zaman bunca eksik varken kanat alalım sonuçta ligde mevkisinde en iyi adamı beğenmeyip değiştiririz daha iyisi için verelim 8-10 bir şey. necipin yerinede adama gerek yok zaten tüm sorun quaresma dün necip oyuna girmese oyun dönerdi adamın bi tane olumlu hareketi yoktu

Çevrimdışı Kutay

bıktım q17-macar tartışmasından lucas leiva ne zaman borsaya bildirilir sizce ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kadir G.

Yaw napalım, o zaman bunca eksik varken kanat alalım sonuçta ligde mevkisinde en iyi adamı beğenmeyip değiştiririz daha iyisi için verelim 8-10 bir şey. necipin yerinede adama gerek yok zaten tüm sorun quaresma dün necip oyuna girmese oyun dönerdi adamın bi tane olumlu hareketi yoktu

Quaresma ligin en iyi kanadı değil zaten burada yanılmaya başlıyorsun.

Yeteneğine kimse bir sey demiyor zaten ama tutup da hakem düdüğümü bekle dedikten sonra beklemeyip topa vurmasının bir açıklaması yok sıkıntı bu
@Türkay bugun ayni pozisyon Chelsea macinda da oldu Kart cikmadi pozisyon tekrarlatildi ve uyari verildi bunun normali budur ..
Normalde Bu tur pozisyonlarda Pozisyon tekrarlatilir ve uyari verilir Kart cok nadir cikar , birde soyle bi durum var Eger Q7 Sari karti olmasa Sari verilebilir ama saei kartli bir oyuncuya bu sebepten 2.ci kart Ağir bir karardir..
Adam bilincli olarak gormedi sonuçta , Gokhaninda Bos alana harektlendigini gorunce hemen oyunu baslatmak istedi cidden maci iyi takip etmediginizi düşünüyorum..

Çevrimdışı Türkay

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 22:20:33 Türkay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zamanında Atiba'ya tepkiniz nasıldı bilmiyorum. Umarım bundan daha ağırdır.Çünkü orda kasıtlı inatlaşma vardı burada heyecandan yada hırstan bilmiyorum ama asla kasıt olmadan topa vurmak vardı ve renklilerde çıkmayacak bir kırmızı...
Bu adamlara ne anlatırsanız anlatın bir şey bulup yine savunacaklar o yüzden boşuna inatlaşmanın anlamı yok. Adam gözümüzün önünde hakeme tekme atsa ya kasıt yoktu zaten o tekmeyi renkli atsa sarı kart görürdü en fazla derler. Ben artık vazgeçtim polemiğe girmekten. Bence bu arkadaşları kendi haline bırakmak herkesin sağlığı açısından daha faydalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

8-10 değil sadece 1.6 verecektin. Verdiğinin aynısını yani.

Dün oyun dönerdi dönmezdi tartışılır çünkü 11 e 11 oynanırken oyun ortadaydı birisi atıldıktan sonra oyun resmen çöktü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Quaresma ligin en iyi kanadı değil zaten burada yanılmaya başlıyorsun.
Yaw cımbızlama quaresma podolskiden naniden yasinden iyimi iyi o zaman en iyisidir ligin. sendeki olcayı töreyi saymıyorum başka takımlarda var mı daha iyisi q7 den?

Çevrimdışı Ensar

Ya o değil de bu uyum sorunu bize gelince 2 ay ama pedro daha iki gün önce gitti chelsea ye bi gol bi asist , nasıl oluyor bu iş
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Bugun de bos gecti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya o değil de bu uyum sorunu bize gelince 2 ay ama pedro daha iki gün önce gitti chelsea ye bi gol bi asist , nasıl oluyor bu iş

hazır olarak gitti ligler başladı ya lucas'ta bize gelirse :) bize maç yapıp geleceği için hoca görev verirse hemen antep maçında oynar  :)

Çevrimdışı Türkay

@Türkay bugun ayni pozisyon Chelsea macinda da oldu Kart cikmadi pozisyon tekrarlatildi ve uyari verildi bunun normali budur ..
Normalde Bu tur pozisyonlarda Pozisyon tekrarlatilir ve uyari verilir Kart cok nadir cikar , birde soyle bi durum var Eger Q7 Sari karti olmasa Sari verilebilir ama saei kartli bir oyuncuya bu sebepten 2.ci kart Ağir bir karardir..
Adam bilincli olarak gormedi sonuçta , Gokhaninda Bos alana harektlendigini gorunce hemen oyunu baslatmak istedi cidden maci iyi takip etmediginizi düşünüyorum..

Abi ilk kartı da görmemesi lazım gayet gereksiz hareketle gördü ve rakip yapsa bu sefer de neden kart göstermedi tetikci falan deriz.

Çevrimdışı talha

Yani kim ne derse desin dinlemeyeceksin.

Yazma o zaman aynı şeyi habire.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

8-10 değil sadece 1.6 verecektin. Verdiğinin aynısını yani.

Dün oyun dönerdi dönmezdi tartışılır çünkü 11 e 11 oynanırken oyun ortadaydı birisi atıldıktan sonra oyun resmen çöktü.
Her iddiasına varım akşam necip yerine selçuk şahin bile girse ve q7 atılcağına töre atılsaydı o maçı kazanırdık.Akşam bir tek q7 oynuyordu ne olcay vardı ne töre vardı sahada.

Çevrimdışı Scout

Töre Çok Erken Hareketlendi Barajda Duracak Kişi Uyardı Töreyi Tutan Adamı Quaresmada Erken Vurdu .
Pika Pika

Çevrimdışı Kadir G.

Yaw cımbızlama quaresma podolskiden naniden yasinden iyimi iyi o zaman en iyisidir ligin. sendeki olcayı töreyi saymıyorum başka takımlarda var mı daha iyisi q7 den?

Tamam.