2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915209 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Yahu üç senede 1 stat konusunu çözemeyen adamlarda bi zahmet orada oturmasınlar. Kendi otelleri veya özel işleri için bürokrasiyi kullanabilen insanlar olay Beşiktaş'a gelince mi aciz kalıyorlar? Gebze stadı örneğini vermiş bir arkadaş yukarda olimpiyat stadına ödediğin kirayı git oraya harca hem yakın hem de daha atmosferi olan bir statta oyna. Olimpiyat stadı dışındaki her çözüm iyidir diye yazdık defalarca halen yok vermiyorlar, ankara'ya gidince yoruluyorlar herkes bize karşı diyip duruyorsunuz. Biz salağız anlamıyoruz bunları sanki. 2 senede kaç maç kazandın Olimpiyat'ta?
Bak güzel demişsin anlıyorsun madem bunları dillendirip durmayın , çünkü bunların oluru yok , ama başta söylediklerine katılıyorum , çözmeleri gerekirdi bi şekilde , fakat sürekli olimpiyat kötü ankara olsaydı basaksehir olsaydı demek çözümsüzlukten başka birşey değil , varsa bir çözümünüz onu söyleyin diyorum ben
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bak güzel demişsin anlıyorsun madem bunları dillendirip durmayın , çünkü bunların oluru yok , ama başta söylediklerine katılıyorum , çözmeleri gerekirdi bi şekilde , fakat sürekli olimpiyat kötü ankara olsaydı basaksehir olsaydı demek çözümsüzlukten başka birşey değil , varsa bir çözümünüz onu söyleyin diyorum ben
Napıcaz dillendirip durmayıp? Ben bunu şimdi söylemiyorum daha stat yıkılırken yazdık olmaz diye sanki şimdi söylüyormuşuz gibi yorum yapıyorsunuz. Çözümü üretecek olan kişileri eleştirmeyip yapamıyorlar abi bi tek elimizde olimpiyat var demek ne kadar doğru?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Napıcaz dillendirip durmayıp? Ben bunu şimdi söylemiyorum daha stat yıkılırken yazdık olmaz diye sanki şimdi söylüyormuşuz gibi yorum yapıyorsunuz. Çözümü üretecek olan kişileri eleştirmeyip yapamıyorlar abi bi tek elimizde olimpiyat var demek ne kadar doğru?
Abi burda hepimiz beşiktaşın yararını istiyoruz di mi , bana sürekli olimpiyat kötü demenin yararını acıklar misin ?

Ben hiç elestirmeyelim baştan beri demiyorum ki , su an ki şartlar ve durum üzerinden konuşuyoruz

Bu durum bir yönetim başarısızlığıdır.

Çevrimdışı atalay

Ntv'nin dediğine göre cincon jason denayer'i almış iş yapar mı @atalay

Beklenti yüksek. Geçen yıl Celtic'de fena değildi.

Rhodolfo'nun yanına giderdi.

Çevrimdışı Çağatay

jason denayer zu gs

İş yapar, aslında bize lazım olan böyle bi adam
keşke benim olsa :D
hele 3M satın alma opsiyonu filan olursa iyi iş yapmış olurlar
biz çökeydik iyiydi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi burda hepimiz beşiktaşın yararını istiyoruz di mi , bana sürekli olimpiyat kötü demenin yararını acıklar misin ?

Ben hiç elestirmeyelim baştan beri demiyorum ki , su an ki şartlar ve durum üzerinden konuşuyoruz

Bu durum bir yönetim başarısızlığıdır.
Aynı paydada birleşiyoruz. Bunu dile getiriyorum ki olimpiyat stadından vazgeçsinler. Daha yaz aylarında bu durumdaysak kışın napacağız bunu düşünmek lazım. Şartları ve durumu değiştirecek olanlar yönetimdir. Çok basit bir örnek vereceğim quaresmaya bonservis dahil senelik 3 milyon euro vereceklerine gebzedeki stadı yenileyip orada maç yapabilirdik ama biz naptık başkanlık seçimini düşünüp popülist bir yaklaşımla bu adamı transfer ettik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Gs bile şu scout işini parasızlık çekseler bile bizden daha iyi yapıyorsa atsınlar bizimkiler kendilerini

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Danny Mbia Dzsudzsak Douglas Fuchs hepsi birer acı içimde

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Hemde soyunma odasındayken , gökhan gelmeden çıkmayacağız diye tezahürat yapılarak , bazıları buna destek diyebilir ama çok yumuşak bi davranış bence , gerçekten futbolcular hiç çekinmiyor taraftar tepkisinden çünkü ne de olsa her şartta alkışı alıyorlar

Hayır kardeşim futbolcular öyle düşünmüyor. Biraz insan psikolojisinden anlayan biri olarak söylüyorum. Zekası normal insan seviyesinde olan biri bir hata yaptıktan sonra kendisine "olsun biz sana inanıyoruz, düzelteceksin moraliniz bozma." dendiğinde "ulan bu hataları yapmama rağmen hala bana destek oluyorlar ben bu insanlara mahçup olmamak için daha fazla çalışmam lazım" der. Dediğim gibi deli veya çocuk olmayan bir insanın psikolojisi böyle işler.

Bu arada evet ben de oradaydım ve Gökhan gelmeden gitmedik... 2.ci haftada büyük bir moral çöküntüsü yaşayan Beşiktaşın en değerli futbolcusuna destek olduk. Bu futbolcunun "aaa nasıl olsa kötü oynasak da destek oluyolar diyip işi boşlayacağına %0,0000001 ihtimal dahi vermiyorum.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 16:53:39 38life ]

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Her sene kişisel takıntılar yüzünden bu takım zarar görüyor. Bilic Pektemek Necip ısrarı. Şenol hoca kaleci konusu. Şu tolga ve cenkten 1. Kaleci olmayacagini görmek için futbol bilgisine gerek yok. Bir çift gözün olsun yeter. Umarım Şenol hoca Beşiktaşi bursa ya da ts ile ayni kefeye koymuyordur kafasında.

Çevrimiçi Mehmet57

Leiva bu takimin sorununu cozmez orta sahada.

Yaninda bir oyuncu sart.

Çevrimdışı laoban

Hayır kardeşim futbolcular öyle düşünmüyor. Biraz insan psikolojisinden anlayan biri olarak söylüyorum. Zekası normal insan seviyesinde olan biri bir hata yaptıktan sonra kendisine "olsun biz sana inanıyoruz, düzelteceksin moraliniz bozma." dendiğinde "ulan bu hataları yapmama rağmen hala bana destek oluyorlar ben bu insanları mahçup etmemek için daha fazla çalışmam lazım" der. Dediğim gibi deli veya çocuk olmayan bir insanın psikolojisi böyle işler.

Bu arada evet ben de oradaydım ve Gökhan gelmeden gitmedik... 2.ci haftada büyük bir moral çöküntüsü yaşayan Beşiktaşın en değerli futbolcusuna destek olduk. Bu futbolcunun "aaa nasıl olsa kötü oynasak da destek oluyolar diyip işi boşlayacağına %0,0000001 ihtimal dahi vermiyorum.

Evet gökhan zaten aklı başında ne yapacağını düşünebilen bir adam. Kafamı geçiyorsun sen ? Takım arkadaşına silah çeken başka bir ortamda silahlı saldiri içinde kalan bir adam bu. Ama yok bizde goygoycu çok. Eminim sen quaresmayi karsilamayada gitmissindir. Gokhanda az biraz karakter olsa geçen sene satmazdi bizi. Son haftalar ihanet etti besiktasa. Hiç unutmayacağım .

Çevrimdışı Ensar

Aynı paydada birleşiyoruz. Bunu dile getiriyorum ki olimpiyat stadından vazgeçsinler. Daha yaz aylarında bu durumdaysak kışın napacağız bunu düşünmek lazım. Şartları ve durumu değiştirecek olanlar yönetimdir. Çok basit bir örnek vereceğim quaresmaya bonservis dahil senelik 3 milyon euro vereceklerine gebzedeki stadı yenileyip orada maç yapabilirdik ama biz naptık başkanlık seçimini düşünüp popülist bir yaklaşımla bu adamı transfer ettik.
Valla yoruldum ha bunlara kafa yormaktan , ah bu beşiktaş sevdası

Çevrimiçi Mehmet57

WBA-Chelsea izliyom; umarim stad bittiginde Ivanovic yildiz transferimiz olur.

Çevrimiçi Samet Ç

WBA-Chelsea izliyom; umarim stad bittiginde Ivanovic yildiz transferimiz olur.
Keşke

Çevrimdışı kaanzor

Oh oh 1 mağlubiyette akbabalar üşüşmüş yine yönetime salla oyuncuya salla valla helal bence haftaya yönetim ayrılsın şenol hocayla fes edilsin çok bilenlerden 2 kişiyi koyalım takımın başına ondan sonra 10 sene ambargo koyalım şampiyonluğa

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı atalay

Denayer; hızlı, seri, bileklerine hakim, geriden oyun kurabilen, manevra özelliği olan, topla çıkan ve golcü bir stoper.

Belçika milli takımının ve City'in gelecek vaat eden oyuncusu. Eğer Türkiye'ye geliyorsa City gözden çıkarmış demektir.

Geçen yıl İskoçya'nın en iyi savunmacısı seçildi.

GS almışsa iyi transfer fakat Chedjou'nun yanına almaları enteresan.

Çevrimiçi Mehmet57

Bizim yere goge sigdirilamayan "iki yonlu" sol acigimiz bir zahmet West Brom gibi takimda oynayan Calum Mcmanaman'i izleyip, sol acik nasil oldugunu ogrensin ve omru boyunca "basarili" bir futbolcu olmak istiyorsa Turkiye sinirlari disina cikmamasi gerektigini gorsun.

Daglar kadar fark var arkadas. WBA gibi takimin orta sahasi bile hemen kafasini kaldirip ileriye bakiyor, bizdekiler hala yan pas geri pas. Seviye yerlerde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oh oh 1 mağlubiyette akbabalar üşüşmüş yine yönetime salla oyuncuya salla valla helal bence haftaya yönetim ayrılsın şenol hocayla fes edilsin çok bilenlerden 2 kişiyi koyalım takımın başına ondan sonra 10 sene ambargo koyalım şampiyonluğa

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimsenin salladığı yok. Daha önce defalarca söylenmiş hataların neden ısrarla yapıldığını yazıyor herkes burada. Bu sallamaksa evet sallıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Hayır kardeşim futbolcular öyle düşünmüyor. Biraz insan psikolojisinden anlayan biri olarak söylüyorum. Zekası normal insan seviyesinde olan biri bir hata yaptıktan sonra kendisine "olsun biz sana inanıyoruz, düzelteceksin moraliniz bozma." dendiğinde "ulan bu hataları yapmama rağmen hala bana destek oluyorlar ben bu insanlara mahçup olmamak için daha fazla çalışmam lazım" der. Dediğim gibi deli veya çocuk olmayan bir insanın psikolojisi böyle işler.

Bak abi hareket doğru ben olsam bende yapardım ama bi yandan da düşünüyorum son yıllar da çok arttı bu hareketler , ya ben beşiktaşlı futbolcuyu saha da eli belinde görmek istemiyorum , koşacak savaşacak durmayacak savsaklamayacak taç atarken bile ciddiye alacak çok şey mi istiyorum , beşiktaşlı futbolcu yerde yatmayacak adam gibi oynayacak , kale atışını geciktirmeyecek bunlara sığınmayacak , şerefiyle oynayacak hakkıyla kazanacak , çok şey mi istiyorum