2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922173 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

buna itiraz eden oldu mu , quaresma yardım etti diyen oldu mu , hayır , ama sen mottanin hatalarının quaresmadan kaynaklandığını söylüyorsun ki o is öyle değil

Kaynaklandi demedim. Onun da Payi vardi dedim.

Çevrimdışı Kadir G.

Waldesi bilmem ama doria imkansız geliyor bana. Belki pesimistlik olacak ama Lucas transferininde dünkü maçın ardından tepkiyi azaltmak için ortaya atıldığını düşünüyorum. Bugün yarın pürüz çıktı haberleri gelir. Transferi bu saate kadar yapamayan hiç kimse plandan programdan bahsetmesin. 200-300 bin euro için tüm camiayı bu ruh haline sokmaya kimsenin hakkı yok. Yönetimden lawal ya da Romao hamlesi bekliyorum. Artık hiçbir şeye de sasirmam.

Oynanmamıştı maç tepki ile bağlantısı yok.

Opsiyonsuz kiralık oyuncuya 3.5 maaş ne kadar mantıklı olacak orası ayrı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dünkü maçta aklımda kalan tek sahne Quaresma'nın kırmızı gördükten sonra alkışlarla tezahüratlarla soyunma odasına gönderilişi.
Isliklansaydi Daha hos olurdu dimi ??? Eminim Cok hosunuza giderdi isliklansaydi..
Moral vermek hakkini vermek diye bisey var , Quaresmaya Moral veren alkışlayan taraftar ayni seyi Toreyede yapti Taaa soyunma odasindan getirip 3 lu cektirdi 2 Gol yedirip 1 de %100 luk Gol kacirmasina ragmen..
Siz sadece Q7 ye yapilanlari görüyorsunuz maalesef ?? Gozunuz baska bisey görmüyor kor olmusssunuz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Dunku yenilgiyi Quaresmanin Kirmizi kartina baglayamazsiniz ..
Dun takim olarak da kotuyduk oyun olarak , Ts bizi iyi analiz etmis , Orta sahada ustunluk sagladilar cok iyi kapandilar.
Biz Bu maci Q7 olsada kazanamayabilirdik..
Takimin tek Golunu atanda kendi bireysel cabasiyla hemde Quaresma iken neymis takima ihanet etmis gecun bunlari.
Pozisyonu iyi izleyin , Gokhan Kosu yapiyor onu goruyor ve topu orata atiyor Mac esnasinda Olur boyle şeyler mac stresi ve heyecani ile Bunu bencillik olarak ve Ihanet olarak adlandiramazsiniz
Ayrica attigi Golude iyi izleyin tekrar tekrar izleyin orta acmiyor direk kaleye vuruyor cunku Ceza sahasinda 1 tane bile Besiktasli yok Q7 topa vururken , Tabiki sans faktorude var ama bireysel yetenek ve beceride var bu Golde..
Bu macta en büyük Eksiyi Q7 ye degil mac boyu Hicbir sey yapamadığı gibi Gol kacirip uzerinede 2 Gol yediren Toreye yazin.
Isiniz gucunuz Q7 sallamak ..
Töreyi herkes eleştirdi zaten hiç Töreyede laf söyleyin falan demeyin. Maç stresi ve heyecanıyla falan olacak iş değil onlar. Hakem sana 2 saniye önce düdüğü göstermiş bekle diye hakem arkasını döner dönmez topu oyuna sokuyosun. Ki ilk sarı karttan hiç bahsetmiyorum o daha büyük rezillik. Belki q7 atılmasa da kazanamayabilirdik ama kaybetmezdik. Tam 1-1 olmuş ve havaya girmişken gördüğü kırmızıdan sonra takım oyundan tamamen düştü. Tamamen trabzon oynadı zaten kırmızıdan sonra.

Çevrimdışı Çağatay

Bizimkiler ciddi ciddi doria ile ilgileniyor mu ?
Eger oyleyse çok şaşırırım
Yani cok iyi adam çünkü :)
Iki brezilyali tandemi ve adam solak
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

3. yazışım size sığ bir yorum olarak gelebilir fakat ben hala devre arası:

Cenk - Gomez
Quaresma - Sosa
Motta - Serdar

değiliklikleri yapılmadığı için maçı verdiğimizi düşünüyorum.
bunu yapamazsın.
Bu adam antrenman yüzü görmemiş haftalardır.
Daha da kötüsü Trabzon sert futbol oynuyor bunu göze alamazsın.
Aylarca kaybedebilirsin bu oyuncuyu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Isliklansaydi Daha hos olurdu dimi ??? Eminim Cok hosunuza giderdi isliklansaydi..
Moral vermek hakkini vermek diye bisey var , Quaresmaya Moral veren alkışlayan taraftar ayni seyi Toreyede yapti Taaa soyunma odasindan getirip 3 lu cektirdi 2 Gol yedirip 1 de %100 luk Gol kacirmasina ragmen..
Siz sadece Q7 ye yapilanlari görüyorsunuz maalesef ?? Gozunuz baska bisey görmüyor kor olmusssunuz..
:)

buna itiraz eden oldu mu , quaresma yardım etti diyen oldu mu , hayır , ama sen mottanin hatalarının quaresmadan kaynaklandığını söylüyorsun ki o is öyle değil , basit oynasa calima girmese ne o kırmızı kartlık dalip sari kart gördüğü hale düşerdi ne de habire kaybettiği toplardan atak yerdik
Belki biraz mahalle ağzı olacak ama Motta yi hali sahada bile oynatmam bu kadar açık ve net.

Çevrimdışı Tolga

Quaresma-G.Töre-Ahmet-Mehmet farketmez.

Kırmızı kart gören oyuncuyu alkışlamak kadar saçma sapan birşey olamaz.

Hadi gole giden oyuncuya faul yaparsın kırmızı görürsün onu anlarım da bile bile atılan bir oyuncuyu alkışlamak Quaresma'nın yaptığından daha büyük ihanettir kimse kusura bakmasın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Oynanmamıştı maç tepki ile bağlantısı yok.

Opsiyonsuz kiralık oyuncuya 3.5 maaş ne kadar mantıklı olacak orası ayrı.
Mac oynanmadan haber geldiyse ok ;) ben sonra diye biliyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için ;)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dunku yenilgiyi Quaresmanin Kirmizi kartina baglayamazsiniz ..
Dun takim olarak da kotuyduk oyun olarak , Ts bizi iyi analiz etmis , Orta sahada ustunluk sagladilar cok iyi kapandilar.
Biz Bu maci Q7 olsada kazanamayabilirdik..
Takimin tek Golunu atanda kendi bireysel cabasiyla hemde Quaresma iken neymis takima ihanet etmis gecun bunlari.
Pozisyonu iyi izleyin , Gokhan Kosu yapiyor onu goruyor ve topu orata atiyor Mac esnasinda Olur boyle şeyler mac stresi ve heyecani ile Bunu bencillik olarak ve Ihanet olarak adlandiramazsiniz
Ayrica attigi Golude iyi izleyin tekrar tekrar izleyin orta acmiyor direk kaleye vuruyor cunku Ceza sahasinda 1 tane bile Besiktasli yok Q7 topa vururken , Tabiki sans faktorude var ama bireysel yetenek ve beceride var bu Golde..
Bu macta en büyük Eksiyi Q7 ye degil mac boyu Hicbir sey yapamadığı gibi Gol kacirip uzerinede 2 Gol yediren Toreye yazin.
Isiniz gucunuz Q7 sallamak ..
Dün 11 kişi olsak kazanırdık

Çevrimdışı Çağatay

Belki biraz mahalle ağzı olacak ama Motta yi hali sahada bile oynatmam bu kadar açık ve net.

Oyle deme
Ben mesela oynatirdim mottayi
Ama kaleye koyardim :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

@Yunus Emre Dökmeci gereksiz kırmızı kartlarda sözleşme fesih edilmesi gibi şeyler diyordun bir ara yanılmıyorsam ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Cimbizla laf cekme tamamini okuyup yorum yap @Anıl
Abi anlamıyosun ki ne yorum yapiyim. Diyorum ki zaten Töreyle ilgili olanları herkes eleştirdi dünden beri. Ama Quaresmanın gördüğü 2 sarı kartta birbirinden rezalet. Aptallık resmen.

Kendi aptallığından çift sarıdan kırmızı gören oyuncuya da biz moral vermeyelim bi zahmet. Kerem abi, Ekrem abi yanımdaydı ilk yarının sonunda yaptığı hareket ve gördüğü sarıdan sonra inşallah çıkarır Şenol hoca yoksa kırmızı görecek dedim. Yani dün akşam Quaresma bağıra bağıra kırmızı gördü. Bunda Quaresma kadar Şenol Hocanın da hatası var. 2. yarıya onunla başlamaması gerekiyodu.

Çevrimdışı Kadir G.

bunu yapamazsın.
Bu adam antrenman yüzü görmemiş haftalardır.
Daha da kötüsü Trabzon sert futbol oynuyor bunu göze alamazsın.
Aylarca kaybedebilirsin bu oyuncuyu.

Onu yapamadık diyelim oraya necip yazarsın. (Bunu demekte garip oluyor gerçi)

Demek istediğim saatini kurmuş patlamak için bekleyen motta yerine beck, onun yerine de serdar geçmeliydi.

Stoperlerin arasında kaybolan güçsüz kalan cenk yerine gomez girmeliydi.

En önemlisi nenolursa olsun quaresma çıkmalıydı.

Hadi gole giden oyuncuya faul yaparsın kırmızı görürsün onu anlarım da bile bile atılan bir oyuncuyu alkışlamak Quaresma'nın yaptığından daha büyük ihanettir kimse kusura bakmasın.
Katilmiyorum @Tolga
Dedigin gibi Q7 olsun Necip olsun Tosic olsun farketmez , Isliklayip tepki gosterip adami tamamen kaybetmek cokmesini saglamak yerine Moral vermek daha dogru bir hareket olur.
Sonucta biloncli.olarak gormuyor karti.

Çevrimdışı Anıl

Nokta.

Çevrimdışı Anıl

Katilmiyorum @Tolga
Dedigin gibi Q7 olsun Necip olsun Tosic olsun farketmez , Isliklayip tepki gosterip adami tamamen kaybetmek cokmesini saglamak yerine Moral vermek daha dogru bir hareket olur.
Nasıl bilinçli görmüyor ya ?

Çevrimdışı GÖRKEM

Lucas'in yanina Mikel veya Flamini alinmali.

Stopere de Djilabodji alinmali.

Çevrimdışı Tolga

Katilmiyorum @Tolga
Dünkü pozisyonu bir daha izlemeni öneriyorum @Yunus Emre Dökmeci
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Tolgay - Veli varken ihtiyaç; bekleri oyuna çıkaran, tempoyu ayarlayan, 360 oyun görüşü olan, top saklama becerisi, oyun vizyonu ve oyunu yönlendirme becerisi yüksek bir oyuncuydu.

O oyuncu gelmedi; o oyuncu zaten hiç gelmedi.

Dün yenilmişiz önemli değil; lakin bu orta saha ve oyun yapısı ile Avrupa'da zorlu bir kura sonrası yıpranırız.

Çevrimdışı Doğuhan

ertana burda salladıkta cavanda öyle iyi ki almamışız denecek bi oyun oynamadı bizim maçta

uefa maçlarında beğenmesemde cavandayı bu maçta iyi oynadı opare gillerden biraz daha fiziklisi oparenin

tekniği yeterli değil bitek ama bizim maçta sırıtmadı

dentinho eneramo tarzı hiç bi iş yapmayacak adamlar gelmediği sürece hangi menejer olursa olsun getirsin oyuncu kaldı bir hafta şunun şurasında

Çevrimiçi Samet Ç

Alıntı
Q7 ve Töre'yi sildim. Özellikle Töre'ye yapılan ilk teklifte göndermeliyiz.

Bak bu dün gece yazdığım ilk yazı. Ben kör falan değilim asıl sen körsün neden bilmiyorum ama Quaresma'yı savunacağım diye takımı satamam ben .
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 14:11:47 Samet Ç ]

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada takımın ilk sol beki tosic ikincisi beck'tir benim için. Hoca için de böyle olmalı. Motta denen adamı mümkünse en fazla ziraatte oynatsın. Böyle dengesizlik olmaz. Sadece kiralık geldiği sezon belli dönemlerde beğendim sözleşmeyi alınca bitti kendisi.

Diğer portekizce konuşan arkadaşta ancak skor 2-0 3-0 olduğunda veya el mahkum duruma düştüğümüzde oyuna alınabilir onun haricinde oynatmak ile takıma ihanet arasındaki fark sıfır.