2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924416 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fani madida

ben bu beck'i hiç beğenmedim. serdar bundan çok daha iyidir.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her şeyden evvel zulümpiyat sorunu çözülmeli kesinlikle.Transfer falan tamam da zulümpiyat=üçüncülük

Ev sahibi olarak Olimpiyat'ta oynamak; "gel benden puan al" demekle eş değer valla..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Ev sahibi olarak Olimpiyat'ta oynamak; "gel benden puan al" demekle eş değer valla..
başka takımlara ağız burun bükerek stat istemek çok mu hoşunuza gidiyor arkadaş , anlamıyorum ben bizim taraftarı , gerekirse toprak saha da oynayalım ama kimseye el açmayalım !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ferhat Türk

Her gün söylemeye devam edeceğim levia da geldiğine göre bizim en büyük sorunumuz şuan sol bektir. Motta kerestesini ben artık yedek kulübesinde hatta İstanbul 'da bile görmek istemiyorum abi
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağatay

Antep maçı Şenol hoca icin töre ile ilgili cok fikri olacagi bir mac olacak en azindan töre yine bu kafayla dewam ederse fb macina kadar yanina oturtabilir hoca. Artik şu kerim in de kendini gostermesi icin son sansi olabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Paolo Maldini

Dün tolga kötü değildi ama kaleci de şart bu takıma taraftara bakıyorum.Sadece ben değil herkes tolgaya cılız bir şut geldiğinde bile tedirgin oluyor.Tolga zaten allaha emanet bir gün topu tutmaya çalışır sakatlanır.

Kaleci şart ama bu valdes olmasın.Kariyerindeki kupalardan başka bir '+' yok.Bizim kalecilerden ve gelirse eğer yıllık ücreti de en az 3 milyon olur

Çevrimdışı Anıl

Quaresmanın tek hatası kırmızı kart görmek
Gökhan Törenin en büyük Hatası Boş Kaleye Gol Atamamak
Aradaki fark bu
Quaresmayı karalama politikaları tam gaz devam ediyor malesef
Gomez haftaya 11 de oynarsa gol atamazsa hemen başlarlar gomez yerine cenk oynasaydı gomezden birşey olmaz gomez oynamasın felan derler
Bizim taraftarımız böyle genlerinde var dostum  :)
Kimse Gomezi eleştirmez merak etmeyin dün 10 dakikada yaptıkları bile çok iyiydi. Atiba ve Oğuzhan doğru pasları atsa 2 tane gol atmıştı dün. Quaresmanın tek hatası kırmızı kart görmek diyerek sıyrılmamak lazım, gördüğü 2 sarı kartta Quaresmanın kariyer özeti.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence törenin sıkıntısı geçen sene en çok ona top atılıyordu daha çok rol üstleniyordu şimdi biraz daha takım odaklı bi kadro olduk tek bi oyuncu bizi taşımıyor yani. Bir de taraftardaki bu boş quaresma fanlığını o da sezmiş sanki. Dün adam atılırken bile quaresma diye bağırdık yahu. Töre de bunun farkında bence. Quaresma sız haftaya antep maçında yine kendi oyununu oynayacaktır. He oynamazsa o zaman ben yanılırım problemi başkadır. Onun dışında gomez in sosayla birlikte oynaması lazım bir an önce. Alışmaları şart çünkü ikisi beraber bizi bu sene şampiyonluğa götürürler. Arkalarında leiva atiba ikilisi tempoyu belirlerken son paslar hep sosa dan gelir. O yüzden Sosa - Gomez en kilit nokta.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

Kara Kartal, Liverpool'un yıldızıyla el sıkıştı.

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarı üzerine orta sahaya takviye için girişimlerini hızlandırdı. Gökhan İnler ve Ozan Tufan'ı alamayan siyah-beyazlılar, rotasını bu kez İngiltere'ye çevirdi. Yönetim, bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Lucas Leiva için Liverpool kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Brezilyalı oyuncunun transferinin pazartesi günü açıklanması bekleniyor

http://www.ligtv.com.tr/haber/liverpoolun-yildizi-artik-kartal
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

başka takımlara ağız burun bükerek stat istemek çok mu hoşunuza gidiyor arkadaş , anlamıyorum ben bizim taraftarı , gerekirse toprak saha da oynayalım ama kimseye el açmayalım !

O zaman giden puanlara üzülmeyeceksin.

Olimpiyatta oynamamız da büyük etken çünkü.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Bence törenin sıkıntısı geçen sene en çok ona top atılıyordu daha çok rol üstleniyordu şimdi biraz daha takım odaklı bi kadro olduk tek bi oyuncu bizi taşımıyor yani. Bir de taraftardaki bu boş quaresma fanlığını o da sezmiş sanki. Dün adam atılırken bile quaresma diye bağırdık yahu. Töre de bunun farkında bence. Quaresma sız haftaya antep maçında yine kendi oyununu oynayacaktır. He oynamazsa o zaman ben yanılırım problemi başkadır. Onun dışında gomez in sosayla birlikte oynaması lazım bir an önce. Alışmaları şart çünkü ikisi beraber bizi bu sene şampiyonluğa götürürler. Arkalarında leiva atiba ikilisi tempoyu belirlerken son paslar hep sosa dan gelir. O yüzden Sosa - Gomez en kilit nokta.

gökhan törenin quaresma ile hiç bir sıkıntısı yok , sahada sürekli beraberler , hatta quaresmanin ikinci sarı kartinda dikkat edin onu kiskirtan gökhan :D geçmiş bosa top istiyor , lan yoksa bilerek mi yaptı :D bak sen komlo ya :D

Çevrimdışı Anıl

Töre'nin satılmaması da, Quaresma'nın tekrar alınması da büyük bir hata.

İkisinin aynı anda sahada olması daha da büyük hata.

Antep maçına Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-Tosic-Atiba-Oğuzhan-Sosa-Olcay-Töre-Gomez çıkarız büyük ihtimalle ki bu kadronun ideal 11'i de budur.

Çevrimdışı Ensar

O zaman giden puanlara üzülmeyeceksin.

Olimpiyatta oynamamız da büyük etken çünkü.
bağrına tas basmak mi yoksa ezik gibi stat dilenmek mi ? sence hangisi ?

Çevrimdışı GÖRKEM

Kimse Gomezi eleştirmez merak etmeyin dün 10 dakikada yaptıkları bile çok iyiydi. Atiba ve Oğuzhan doğru pasları atsa 2 tane gol atmıştı dün. Quaresmanın tek hatası kırmızı kart görmek diyerek sıyrılmamak lazım, gördüğü 2 sarı kartta Quaresmanın kariyer özeti.

Quaresma'nin tek hatasi yedigi kartlar degil. Motta'nin kötü oynamasinda Quaresma'nin büyük payi vardi. Tek birakildigi icin Cavanda ve özellikle Yusuf bu kadar etkili oldu. Quaresma Oyunda degildi hic.

Çevrimdışı talha

Ya çok boş laf şu dediğin ezik gibi stad dilenmek mış

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

gökhan törenin quaresma ile hiç bir sıkıntısı yok , sahada sürekli beraberler , hatta quaresmanin ikinci sarı kartinda dikkat edin onu kiskirtan gökhan :D geçmiş bosa top istiyor , lan yoksa bilerek mi yaptı :D bak sen komlo ya :D
Hayır komplo olarak söylemiyorum hocam. Bi takıma iki artist fazla. Bunu töre de biliyor. Benim kastettiğim bu.

Çevrimdışı Ensar

Quaresma'nin tek hatasi yedigi kartlar degil. Motta'nin kötü oynamasinda Quaresma'nin büyük payi vardi. Tek birakildigi icin Cavanda ve özellikle Yusuf bu kadar etkili oldu. Quaresma Oyunda degildi hic.
5 6 kere defansta çalım atmaya çalışip kaptırmak ile quaresmanin gelmemesinin alakası ne

Çevrimdışı EgeKartal

Quaresma bu saatten sonra beşiktaşın tanrısı olmuştur.Kimse ağzını açamaz geçmiş olsun.Açanı da kapattırırlar beşiktaş düşmanı diye.3 yıl boyunca takımdan bir şey beklemeyin

Çevrimdışı Ensar

Hayır komplo olarak söylemiyorum hocam. Bi takıma iki artist fazla. Bunu töre de biliyor. Benim kastettiğim bu.

yok yok sana demedim sakasina söyledim ben onu , bence de fazla hemde çok fazla , ben gökhan bin kere tercih ederim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam gibi bir statta seyircinle baskılı bir futbol ve galibiyetten sonra da "ezik gibi" diyebilecek misin?

Farkına varın artık böyle boş laflar yüzünden olan Beşiktaş'a oluyor.

Çevrimdışı brkntcnr

5 6 kere defansta çalım atmaya çalışip kaptırmak ile quaresmanin gelmemesinin alakası ne
Bu takımın sol kanadı Tosic - Olcay sağ kanadı Beck ve Töre/quaresma dır. Quaresma sol kanatta gezmemeli bile.

Çevrimdışı Tolga

Olimpiyat Stadı maalesef bizi ciddi anlamda olumsuz etkiliyor bu bir gerçek.

Fakat oynayacak başka bir statta yok.

Başakşehir birkaç maç oyna diyor Osmanlı da artık lig de olduğu için yüksek ihtimalle onlarda çok sıcak bakmazlar.

Stat açılana kadar elimiz mahkum Olimpiyat'ta oynamaya.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Taraftar olarak ne zaman kişileri savunmayı bırakıp takim için düşünmeye başlarız o zaman değişmeye başlar bir çok sey. Ciddi bir q7 hayranıyım ama dün gece yaptığı ihanettir. Törenin pozisyonunu izledim o gölü atamamak ayıptır. Yani sanırım artık şu net olarak ortaya cikti. Q7 ve töre aynı anda oynamaz bu takımda. Hangisi oynarsa oynasin bir digerinden bir gidim fazla katki verecegine inanmiyorum. Geçen  senenin son 9 haftasından beri törenin oynadığı oyun ve ruh hali hiç iyi değil. Keşke satsaymisiz demeye başladım yavaş yavaş 

Çevrimdışı GÖRKEM

Motta'nin Top kayiplari bu kadar zorlanmamiza sebep olmadi. Sorun yalniz kalmasiydi.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Hoca çok şey istiyor.Hem quaresma hem töre olmuyor malesef birini kesecek.Sosa da dönmeli artık tam performans gomezle uyumu bizim olmazsa olmazımız çünkü

Leiva gelince hoca atiba ile oynatması mı daha mantıklı yoksa oguzhanla oynatması mı daha mantıklı sizce??