2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920695 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Şu yazıyı yazdığımda bir kulağımın arkası kalmıştı küfür yemediğim.

Tarih 18 Temmuz

http://haber.besiktasarena.com/bu-kez-hos-gelmedin-quaresma.html

Bu Kez Hoş Gelmedin Quaresma

Bazen olan biten şeyleri anlatmak bir yana anlamak bile o kadar zor oluyor ki kelimeler yetersiz kalabiliyor. Anahtar kelimeler ile ilerlersek; popülizm, trivela, ergen kardeşliği, Olcay’dan bıktık, elalem çatlasın gibi kullanımı basit kullanışı fazlaca prim yapan kavramlar doğru olur diye düşünüyorum.

Quaresma ilk bu kulüpten içeri girdiğinde hepimiz sabahlara kadar nöbet tutmuş, gelişine de çok sevinmiştik. Fizik olarak diri olduğu ilk 4-5 haftada da gerçekten bizi fazlasıyla tatmin etmişti. Devamında ise biz de Mourinho gibi gerçek Quaresma ile yüzleştik. Bencil, oyun aklı sıfırın altında, tamamen kendi şovunu yapan, kanat oynamanın hiçbir fundamental bilgisine sahip olmayan, bir sansasyonel gol atmak için 10 tane pozisyonu tek başına harcamaktan çekinmeyen, fazlasıyla taraftara oynayan, rabonasını yemeyen oyuncuya gönül rahatlığıyla tekme atıp kırmızı görebilen üstüne taraftardan alkış alan, sakatlık bahanesi ile Portekiz’e gidip bir ay yatıp 8 kilo alıp geri dönen, kaybettiği topun peşinden koşmayan Quaresma’ydı gerçek Quaresma. Öyledir ki, tekrar gelişini ölümüne savunanlar 3-5 güçsüz takıma attığı trivela gollerinden başka bir şey koyamadılar yine insanların önüne. Ama dediler ki ille de isteriz.

Taraftarın yüzde 80’i her zaman bilinçsizdir. Futbolu iyi bilmez zaten bildiğini de iddia etmez. Dolayısıyla fütursuzca Quaresma çığlığı atmaları normaldir. Lakin bu tutum karşısında yönetim nasıl bir tutum sergilemelidir? Gönderilişi doğru ama gönderiliş tarzı son derece yanlış olan, arkasından söylemediğinizi bırakmadığınız bir oyuncuyu nasıl olur da sadece popülist bir hamle adına bu kulübe geri çağırırsınız? Desteğini kaybettiğiniz grubu yanınıza alamayacağınız gibi size destek veren grubu da bu hamle ile kaybettiğinizin farkında mısınız? Devamlı etik değerlerden, Beşiktaş’ın onurundan bahsederken Beşiktaş’ın onuruyla oynamış bir oyuncuyu nasıl olur da geri alırsınız? 3.7 milyon alıyor diyip sözleşmesini feshetmek adına malzemecilerin üstüne bile işedi diye haber yaptırdığınız oyuncuyu benzer maliyetle bu kulübe tekrar sokmak hangi akıl ve mantığa sığar?

Herkes hata yapabilir. Ama insanlar aynı hatayı iki kez ve daha fazla yapıyorsa bu artık tesafüf değildir. Gittiği her kulüpten disiplinsizlik ve bencillik yüzünden kovulmuş oyuncu 32 yaşından sonra akıllanmaz. O artık odur. Yaptıkları hata filan değil kendisidir. Çok kötü şekilde gönderdiği oyuncuyu ise çok kötü şekilde geri almaya çalışan kişilerin yaptığı da artık hata değildir. Her yerde popülist hamleler yapmayız, yararlı oyuncuları alırız derken bu hamleyi yapıyorsanız bu da artık hata değildir. Bu sizsiniz. Popülistsiniz. Bu dakikadan sonra Quaresma’nın yaptığı her hatadan, her anti profesyonel davranıştan siz sorumlusunuz. Onun sözleşmesi feshederek kurtulamazsınız. E istediniz aldık da diyemezsiniz. Çünkü biz şuan istemiyoruz. Almanızı isteyen kitle de o zaman geldiğinde almasaydın kardeşim başına silah mı dayadık diyecek emin olabilirsiniz.

Hoşgeldin Quaresma. Bu kez sakın unutma. Formanın arkasında yazan isim değil formanın önündeki armadır büyük olan.
imza.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresmanın tek hatası kırmızı kart görmek
Gökhan Törenin en büyük Hatası Boş Kaleye Gol Atamamak
Aradaki fark bu
Quaresmayı karalama politikaları tam gaz devam ediyor malesef
Gomez haftaya 11 de oynarsa gol atamazsa hemen başlarlar gomez yerine cenk oynasaydı gomezden birşey olmaz gomez oynamasın felan derler
Bizim taraftarımız böyle genlerinde var dostum  :)
Gomez > Tosun ama Quaresma< Töre. Aradaki fark bu. Siz daha iyisi varken elde sırf gereksiz bi sevda yüzünden daha iyi olan adamınızı gömüyorsunuz. Töre gol attığında da sevinmezsiniz siz. İyice adama nefretiniz oldu ya. Onun sebebi de Quaresma onun yüzünden oynayamayacak diye. Yazıktır.

Çevrimdışı Gastro

Erkan in çektiği mesafe ve hiz aynı degil o sutu cikaracak bi kaleci varsa soyle kardesim sallamak icin sallamayin hic mi futbol oynamadiniz.
İyi o zamanlar Tolga ile devam......

Çevrimdışı Ersoy

Ayrıca tolga ya sallayanlar dün ne hata yaptı adam

Abi bu adam bu maçta hata yapmadı ama vasat kaleci.Yola çıkılmaz yarıda kalırız.Bir derbide hatalı gol yer sonra sakatlanır zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GökhanG

Bizim taraftarımız niye objektif olamıyor çok merak ediyorum..
Kimisi Quaresma nın yanlışlarını görmüyor ya da görmezden geliyor.
Kimisi yönetimin yanlışlarını..
Kimisi de Gökhan töre'nin..
Orta da yanlış varsa vardır sen taraftarsın ve aynı zamanda kulübünün müşterisisin.yanlışı gör ve eleştir.
Benim şu an takımda en sevdiğim oyuncu Gökhan töre mesela.. Ama bu seneye kötü başladığını,dünkü maçta bu forumda ki üyelerin bile %90 ının atacağı golü atamadığını görmeme engel değil..
Quaresma'nın YouTube da ki bütün videolarını izlemiş biriyim,havaalanına karşılamaya da gitmiştim ilk geldiğinde..Ama bu takıma zarar verdiğini,en azından ilk 11 den çıkarılması gerektiğini görmeme engel değil.
Yönetim de bence iyi işler yapıyor finansal olarak,ileride daha iyi olacak ama transferlerin geciktiği ve dutçakın alınmamasının hata olduğunu görmeme engel değil..

Kısacası : Beşiktaş taraftarı olun,Kişilerin değil..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı brkntcnr

Bizim taraftarımız niye objektif olamıyor çok merak ediyorum..
Kimisi Quaresma nın yanlışlarını görmüyor ya da görmezden geliyor.
Kimisi yönetimin yanlışlarını..
Kimisi de Gökhan töre'nin..
Orta da yanlış varsa vardır sen taraftarsın ve aynı zamanda kulübünün müşterisisin.yanlışı gör ve eleştir.
Benim şu an takımda en sevdiğim oyuncu Gökhan töre mesela.. Ama bu seneye kötü başladığını,dünkü maçta bu forumda ki üyelerin bile %90 ının atacağı golü atamadığını görmeme engel değil..
Quaresma'nın YouTube da ki bütün videolarını izlemiş biriyim,havaalanına karşılamaya da gitmiştim ilk geldiğinde..Ama bu takıma zarar verdiğini,en azından ilk 11 den çıkarılması gerektiğini görmeme engel değil.
Yönetim de bence iyi işler yapıyor finansal olarak,ileride daha iyi olacak ama transferlerin geciktiği ve dutçakın alınmamasının hata olduğunu görmeme engel değil..

Kısacası : Beşiktaş taraftarı olun,Kişilerin değil..
İmzamı atarım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Leiva sonuçlandığına göre stoperi aramaya başlayalım paralel olarakta kaleci adaylarıyla görüşelim.
Ben henüz sonuçlandığına inanmiyorum leivanin sorun çıkacak gibi geliyor

Çevrimdışı Ersoy

Ben henüz sonuçlandığına inanmiyorum leivanin sorun çıkacak gibi geliyor

Yok abi sonuçlandı da opsiyon yok diyorlar.Yani olmadı diyen kaynak yok.Hele şu mağlubiyetten sonra bir şekilde alırlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ALDENYX

Futbol cahili Quaresma..... en azından bir ts yenebiliyorduk....yönetimin sdatı yetiştirememesi şampiypnluk ümidimi gerçek anlamda azalttı.... ve son olarak şenol hocaya ts maçlarında güvenmiyorum....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sezon Olimpiyat Stadı'nda 5 maç oynamışız.

Sadece Bursa'yı yenebildik.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Giray Burak

Quaresmanın tek hatası kırmızı kart görmek
Gökhan Törenin en büyük Hatası Boş Kaleye Gol Atamamak
Aradaki fark bu
Quaresmayı karalama politikaları tam gaz devam ediyor malesef
Gomez haftaya 11 de oynarsa gol atamazsa hemen başlarlar gomez yerine cenk oynasaydı gomezden birşey olmaz gomez oynamasın felan derler
Bizim taraftarımız böyle genlerinde var dostum  :)
Bir pozisyonu kaçırmak ,kırmızı kart görmekten daha büyük hata öylemi.

Hadi o kırmızı kartı ,pozisyon icabı görse tamam der herkes.

ikiside ts maçını verdi ,bunu kabul edin .q17 gt7 elele rezil ettiler .bunu söylemenin nesi zor .motta falanda üzerine tüy dikti.

Çevrimdışı brkntcnr

Valla Leiva nın opsiyonlu olması veya olmaması birşey değiştirmez. Zaten opsiyonu da 7m den aşağıya olmazdı. Melo gibi yaparız biz de. Bu sezon iyi performans gösterirse tekrar kiralarız veya sonra alırız. Opsiyon demek herşey demek değil ki. Liverpool zaten seneye Leiva ya hiç ihtiyaç duymaz. Onun yerine bi ton adam getirirler her sene yaptıkları gibi.

Çevrimdışı Tolga

Valdes'e şiddetle karşıyım gelmemesi lazım.

Lucas da opsiyon olmamasına şaşırmadım çünkü seneye Veli ile Tolgay döneceği için sayısal anlamda zaten o bölge yeterli diye bakılıyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Renklilerin ağzına makara olduk yalnız. Hala aklım almıyor Sotaya nasıl yenidigimizi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yelkenleri suya indirmeyin arkadaslar bu tip maglubiyetler hayırlı dir. Böyle sıkıntıları bastan görmek daha iyi mesela quaresma , olcay ve törenin yerine 60. Dk civarlarinda girecektir bundan sonra ve daha etkili olabilir. Ortasaha defans defolari çıktı.

Quaresma ve töre aynı anda sahada olmalari sıkıntı çıkarabiliyor.

Olcayi bu takimda kesmek gercekten zor kimse dun niye kötüydü demesin dün rhodolfo beck dışında iyi yoktu sahada.

Ayrıca gomez bekledigimden daha iyi gibi vücut olarak inşallah bizim için hayırlı olur hersey

Çevrimdışı EgeKartal

Yönetim hala sallanıyor bitmiş transfer yok transfer falan yapacaklarını zannetmiyorum

Çevrimdışı talha

Valdes'e şiddetle karşıyım gelmemesi lazım.

Lucas da opsiyon olmamasına şaşırmadım çünkü seneye Veli ile Tolgay döneceği için sayısal anlamda zaten o bölge yeterli diye bakılıyor.
Görsün dursunlar ne diyim ben

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Renklilerin ağzına makara olduk yalnız. Hala aklım almıyor Sotaya nasıl yenidigimizi.

Bizi geçen seneki silahımızla vurdular.

Atiba-Necip-Oğuzhan ile başlasaydık bu maçı bu kadar kolay kaybetmezdik.

Tabi mağlubiyeti daha da kolaylaştıran Quaresma'nın kendi kendini attırması oldu.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Ben en kötü beraberlik diyordum.
Kendimiz verdik maçı resmen.  :bawling:

Çevrimdışı Easthanbool

Geçen sezon Olimpiyat Stadı'nda 5 maç oynamışız.

Sadece Bursa'yı yenebildik.

Her şeyden evvel zulümpiyat sorunu çözülmeli kesinlikle.Transfer falan tamam da zulümpiyat=üçüncülük
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Evet istemeyerek golü kaçırmak alenen iki sarı kartı yiyip on kişi bırakmaktan çık çok daha kötü

Bu kafa ile aynen devam edin sene sonu da Fikret Orman a sararsınız on numara iş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Hala bir sekilde quaresmayi savunan varsa gitsin hukuk fakultesine yazilsin avukat olsun. Gercekten diyorum güzel avukat olursunuz. Basarili da olursunuz derece filan yaparsiniz o derece yani...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Sunu da söyleyim Trabzon hic de abartilacak bir Takim degil. Trabzon icin kimliksiz Takim deniyordu Dün, ki buna kismen katiliyorum.

Bu Takima karsi ne durumlara düstük.

Yumusak Takimlara karsi Barcelona gibi görünmek cok zor degil. Herkes her Takimin Mersin kadar kolay teslim olacagini zannetti.

Asil Oyun Kimligi olmayan biziz.

Çevrimdışı Deniz

Dun geceden beri yüzlerce yorum okudum.

Gokhan torenin oynadigi kotu futbolu ve ruhsuzlugunu savunan yorum gormedim.

Ama bazi arkadaslarin quaresmanin gördüğü akil mantik almaz sacma sapan kirmizi kartina kulp bulmak icin "toreye de laf soyleyin " tarzında mesajlarini hayretle okudum, okuyorum.

Quaresma Beşiktaş a ilk geldiğinde benim gencligimin en atesli donemlerine rastlamisti,soyle ki geldigi zaman kosa kosa kartal yuvasina gidip isimli formasini bile almistim.zamanında ben de quaresmayi cok sevmistim.

Dun quaresma Beşiktaş haric hicbir takimda yapmaya gozunun yiyemeyecegi bir hareket yaparak kendini oyundan attiriyor ve biz bu maci kaybediyoruz ve yine bazi arkadaslar inatla bu hareketi savunuyor.portoda bunu yapsa adami ipe dizerler,burda yapinca adina tezahuratlar yapiliyor.

Beşiktaş im oley sesleri yerini quaresma oley seslerine birakmis cok yazık.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba