2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920488 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aspireless

Quaresma belki ara ara takımı sırtlayabilir şu an o ışığı vermesede
ama töre uzatmaları oynuyor ondan bir şey olmaz sanırım büyük ihtimal takımdan kesilebilirde
kesilmelide haketmiyor. her maç kaptırdığı toplardan yediğimiz atakları görmekten bıktım
istisnasız her maç sırf ayağında topu tutacak diye sürekli takım çıkarken kontra yiyoruz
takımın resmen el freni geçen senede böyleydi. stoper almayacaksak eğer tosiçin oraya çekilmesi gerekiyor
beck sol beke serdar sağ beke alınmalı motto gibi birine tahammül edip geçen sene hatasız oynayan
serdarı kulübeye mahkum etmek büyük haksızlık. harcamayalım diyorsak önce bunu hak edenleri harcamayalım
hiç bir oyuncu benim için Beşiktaşımdan daha değerli değildir. yenilebiliriz bu problem değil ama Beşiktaşın formasını
giyip sahaya çıkan o formanın hakkını verecek bedava oynamıyorlar. Kimsenin kaprisini çekmek zorunda değiliz
onların bir senede kazandığını bu ülkenin büyük çoğunluğu bir ömür boyu kazanamıyor. çıkacaklar hakkını verecekler
yenilirsek yenilmiş oluruz. ama savaşarak yenilelim
Söylediğiniz hersey bana göre de dogru ama Quaresma gökhan konusunda tam tersini düşünüyorum. Gökhan bir umut belki hocayla gelisebilir ama quaresma kaybettirdigi maclardan fazlasini kazandiramaz bence. Ki iki de bir yapti bu mac ta da ikinci sarisina takilmiyorum ilk sarisi, takıma gol lazim quaresma bey bekliyorki top taca çıksın birisi kullansin... git tut yap ortani arkadaşım...bu hali hatalarindan ders almış, tekrar besiktastan şans istemiş hali...

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak duran top sorununu da çözecekti.

Delirmemek elde değil bu son olaydan sonra.
Dzsudzsak ı bursa aldı bitti alan memnun satan memnun artık geçmişi konuşmanın anlamı yok bence sevgili renktaş dostum  :)
Beşiktaş 'Töre' kurbanı oldu! Tüm gazeteler bu haberi yapıyor
Quaresmayı herşeye rağmen seviyorum her zaman ilk 11 oynamalı
fakat Kırmızı kart olayından sonra bir ceza verilmelidir Quaresmaya
Töre Şimardı çok Lavbali oldu topla çok oynuyor kendisini kime ispat etme çabası içerisinde bilmiyorum
Lawal kesin olarak düşünülüyormuş böyle bir duyum var. Lawal gelecek çok yüksek ihtimalle
Valdes alınsında şu tolgadan kurtarsın bizi.
Lucasda P.tesi bitecek inşallah
Lawal ve Lucas birlikte oynar artık.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 09:59:49 EssiLor ]

Çevrimdışı Ersoy

Boyko-hızlı stoper-Lucas

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

EssiLor

• Ziyaretçi

Flaş Flaş Lawal Bitti Geliyor.
Sinan Engin,  Beşiktaş'ın Lawal için bir miktar para ve Franco'yu vereceğini söyledi.

Buyur burdan yak.

Çevrimdışı Ersoy

Flaş Flaş Lawal Bitti Geliyor.
Sinan Engin,  Beşiktaş'ın Lawal için bir miktar para ve Franco'yu vereceğini söyledi.

Buyur burdan yak.
Bunlar diyosa olmamıştır rahatladım.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

http://camurlukramponlar.blogspot.com.tr/2015/08/2015-2016-sezonu-oncesi-besiktas-1.html
Çok doğru bir yazı olmuş , taraftar kimliğinin bozulma sebeplerinden biri bu quaresma , hala sinirim geçmedi , arkadaş nedir bu çektiğimiz ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Satın alma opsiyonu da yokmuş geçmiş olsun.

Çevrimdışı Ersoy

Bu olmadı.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Çok saçma olur vardır yoksa hiç bir anlamı olmaz transferin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Çok saçma olur vardır yoksa hiç bir anlamı olmaz transferin

@alifuatduatepe: Beşiktaş, Lucas ile 3.5 milyon € ya anlaştı! Liverpool'a para verilmeyecek, satın alma opsiyonu yok!

Çevrimdışı Jukebox

Herkes psikolojik olarak dağıldı.
Bende gece uyuyamadım bir türlü.
Düzelmek için 5.hafta fener maçını kazanmamız şart.
Transferleri bugün kapa bildirip yarın istanbula getirip hemen çalışmalara başlatmamız gerekiyor.Takıma hemen uyum sağlamalılar.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı talha

@alifuatduatepe: Beşiktaş, Lucas ile 3.5 milyon € ya anlaştı! Liverpool'a para verilmeyecek, satın alma opsiyonu yok!
Valla bu kadarı olmamalı ya

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Töre nin sıkıntısı bence Quaresma dan. Haftaya Quaresma olmayacağı için Töre de normal oyununu oynayacaktır. Töre çünkü Quaresma nın arkasında kalmaktan dolayı bi tripli ama haftaya normal oyununu oynar. Tek tek değerlendirirsek Tolga dan bişey beklemiyoduk zaten. Motta rezaletti. Rhodolfo - Beck ikilisi gayet iyiydi. Ki zaten oradan hiç atak yemedik. Tüm ataklarımız sol taraftan geldiler. Sosa neden oynamadı anlayamadım. En azından sonradan oyuna girmesini beklerdim o da olmadı. Çünkü Oğuzhan 60. dakkadan sonra koşamadı bile. Forvette Gomez le başlamamız şart. Oyuna girdikten sonra çok istekliydi. Ancak Lucas Leiva şart. Ekstradan kaleci ve stoper de gelirse fb derbisine kadar çok iyi kadromuz olur. Ancak hoca da eksiklik olduğunu biliyor orta sahada zaten Necip i aldı sonradan. Bence hocanın tek hatası Gomez i 11 başlatmaması ve Sosa yı hiç oyuna sokmamasıydı. Onun dışında hücum defans arası kopukluklar vardı.  Onu da Leiva çözecek inşallah.

Çevrimdışı Easthanbool

Quaresma kadar Törede eleştirildi mi acaba geçmiş sayfaları takip edemedim o yüzden soruyorum.Herkes hazır kıta Quaresmayı eleştirmeyi bekliyor.Dünkü Törenin hataları daha fazla
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ensar

Quaresma kadar Törede eleştirildi mi acaba geçmiş sayfaları takip edemedim o yüzden soruyorum.Herkes hazır kıta Quaresmayı eleştirmeyi bekliyor.Dünkü Törenin hataları daha fazla
töre yüz bin tane hata yapmış bile olsa quaresmanin o sorumsuzca ihanetinden daha kötü olamaz bu bir , ikincisi evet gökhan da eleştirildi de nedir bu quaresmayi savunma istegi , niye hemen başka birilerini ortaya atıyorsunuz , quaresma severlerin sorunu bu ,biz kötü olan herkesi elestirirken siz ne yaparsa yapsın quaresmayi savunuyorsunuz , takıma ihanettir bunun adi

Çevrimdışı Easthanbool

töre yüz bin tane hata yapmış bile olsa quaresmanin o sorumsuzca ihanetinden daha kötü olamaz bu bir , ikincisi evet gökhan da eleştirildi de nedir bu quaresmayi savunma istegi , niye hemen başka birilerini ortaya atıyorsunuz , quaresma severlerin sorunu bu ,biz kötü olan herkesi elestirirken siz ne yaparsa yapsın quaresmayi savunuyorsunuz , takıma ihanettir bunun adi

Mesajımda Quaresmayı sevdiğime dair bir şey mi söyledim valla tekrar mesajımı kontrol ettim sayende.Sadece sordum saçma sapan eleştiriler olduğu için
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ensar

Mesajımda Quaresmayı sevdiğime dair bir şey mi söyledim valla tekrar mesajımı kontrol ettim sayende.Sadece sordum saçma sapan eleştiriler olduğu için
dün o kadar çok bu tarz mesaj oldu ki sinirlenmemek elde değil kusura bakma

Çevrimdışı Gastro

Töre'nin olumlu bir tek hareketi yok. Topu alıncada garip garip hareketler yapıp , Messi vari çalım falan atacağını sanıyorsun ama atağı kesmekten,  topu kaybetmekten başka bir şey yapmıyor.

Her zaman söylerim.  Büyük maçlar büyük admalarla kazanılır. Olcay, Cenk, necip , Motta , Ersan  tamam  faydalı oldukları anlar, maçlar mutlaka var ama büyük maçlarda hiç varlıklarının  esameleri okunmuyor. Bunlarla derbi kazanılmaz. Ne kadar iyi takım oyunu oynarsan oyna derbilerde herkes işi ciddiye aldığından kalite farkı ortaya bariz şekilde çıkıyor.

Bak trabzona. Hazırlık ve UEFA maçlarını izleyince farklı yeneriz dedik ama aldıkları  kaliteli oyuncular tecrübe ve kalite ile maçı nasıl çevirdiler.

Çok üzüldüm ama içimde de sanki bir huzur var. Sanki bu dersten sonra eksikler görülüp, transfer kapanmadan kaleye ve stopere transfer yapılır.

Bu liği derbi maçları çözecek. Diğer takımların büyüklerden puan alma ihtimalleri zor. Kadrolar yaşlı ama kaliteli, oynamadan iş bitirici adamlarla doldu. Bir şekilde maçlar çözülüyor.
O nedenle Fener ve GS maçlarını kesin almamız lazım. İlk şansımızı kaybettik..

Çevrimdışı brkntcnr

Ben hayatımda böyle saçma bir zihniyet görmedim. Töre' ye rezaletti diyoruz hiç kimse yaa Töre' ye nası laf edersiniz, Quaresma ya bakın bir de diyip suçu aynı takımdaki oyuncuya atmıyor. Ama Quaresma' yı eleştirince Töre' ye laf söylemiyorsunuz oluyor. Yeter artık. Quaresma sevdanız Beşiktaş sevdanızın önüne geçmiş sizin. İkisi de aynı takım oyuncusu birini eleştirince onu niye eleştirmiyorsunuz denmez. Böyle aptalca bi durum daha var mı yahu? Yapmayın bunu. Bunu yapmayın.

Çevrimdışı Deniz

3 puan gitti artik transfer yapilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Quaresma ayni kartlari portoda yeseydi sizce bir daha kadro yuzu gorebilir miydi?

Gerçi dogru portoda oyle bir kart yemez,yiyemez.ama Besiktasta yer.daha once de yedi şimdi de yiyor gelecekte de yiyecek.bu kartlari yediginde quaresma lehine tezahurat yapıldığı surece yiyecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kalyoncu

Öncelikle merhaba  bayadır forumu takip ediyorum yazdıklarınızı dikkate alıyorum.ama dün geceki okuduklarımdan sonra üye olup cevap yazma gereği duydum herkes hedef tahtasına birilerini oturtmuş bizim asıl sorunumuzun taraftar profili oldugunu düşünüyorum ben gecen hafta şampiyon yaptık bu hafta q17 gökhan şenol güneş yönetim asmaya adam arıyoruz olcay diyenide gördüm onu hiç anlayamadım neyse hayırlı sabahlar :)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tosic'te bir sıkıntı olduğunda Beck sola çekilerek sağda Serdar oynamalı. Motta Olimpiyakos maçından sonra forma yüzü göremez dedim ama yanılmışım. Motta varsa sol taraf rakipler için tam manasıyla maden.Ayrıca insanları kaybetmek değil kazanmak lazım ama gerekiyorsa Töre ve Q7 bir müddet klübeye çekilmeli. 
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.