2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920796 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Yahu yapmayın. Valla çok pişman oluruz gelir filan dillendirmeyin.

Valdes bu son senesi ilk senesi yok. O sene konsantrasyonu yüksektir hepsi bu. Bu adam yıllardır inanılmaz evet gerçekten inanılmaz hatalar yaptı.

Alay konusu oldu. Sırf İspanyol takımlarının eski geleneği olan altyapıdan kaleci çıkarma kontenjanından oynadı orada. Casillas - Valdes - Canizares gibi.

Valdes kotu kaleci olsa zaten Barca'da oynamazdi. Ben gordugume gore yorum yapiyom. Musleranin da cok hatali golleri var. Petr Cech'in bize karsi topu elinden kacirmasi. Liste cok uzun.

Valdes'in o son donemi felaket iyiydi. Bu bir gercek. Ve oyle bir kaleci icin coook rezil olur, kotu olur fln bunlar yanlis kanimca.

Lakin, o kalitesinden ziyade Valdes cok deneyimli ve soyunma odasinda cok yararli olabilecek bir tecrubeye sahip.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

fail videosu varsa efsane kurtarışları da var :)

Tolga Zengin'in de öyle bir videosu yapılabilir . Kurtardıklarına değil yediklerine bakacaksın.

Çevrimdışı TALAT

Valdes Barcelonada ki son sezonunda Barca icin cok puan topladi. Hatta taraftar uzatmasini istiyordu, kendi istegi ile gitti. O Valdes Avrupanin en iyilerinden biriydi.

O seviyenin 80% yakalasa bile Tolga'dan cok daha ustun.

Oyuncuyu o donem hic izlemeyip sirf ezbere konusan su an cok var aranizda.

şu forumun yüzde 90sı valdesin yayınlanan çoğu maçını izlemiştir. sanki dağda yaşıyoz da barcelona maçlarını izlemeden konuşcaz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Twitterdan bakıyorum herkes futbol uleması olmuş.Bizim taraftar futbol bilgisi olarak kesinlikle renklilerin gerisinde.Daha geçen Romero'yu beğenmiyorlardı adam United ile maçlara çıkıyor.Kaleci hatası görmek isteyenler Loris'e bakabilir.Son yıllarda gördüğüm en kötü kaleci performansıydı.Zaten sonrasında lyon yolladı.

Romero da kötü kaleci.

United son 2 yıldır manav gibi. Ne görürse alıyor aldıklarını zararla yolluyor hiçbir başarı da kazanmıyor.

Büyük takımda oynaması iyi oyuncu yapmıyor oyuncuyu. Önemli olan böyle durumları öngörmektir. Real'den Kosta Rikalıyı alsınlar o da forma göremez zaten De Gea gidecek diye oynayabiliyor şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı laoban

Twitterdan bakıyorum herkes futbol uleması olmuş.Bizim taraftar futbol bilgisi olarak kesinlikle renklilerin gerisinde.Daha geçen Romero'yu beğenmiyorlardı adam United ile maçlara çıkıyor.Kaleci hatası görmek isteyenler Loris'e bakabilir.Son yıllarda gördüğüm en kötü kaleci performansıydı.Zaten sonrasında lyon yolladı.

sen lorise kotu kaleci diyip valdezi istiyorsun birde taraftari futbol bilmemeklemi sucluyorsun?
ne diyim bilemedim

Çevrimdışı Aykutt

Beyler Tolga uçup sıçrayan bir kaleci mi? Top izliyor sürekli.Cenk'in reflekslerini severim.Cenk'in yerine Tolga satılmalı bence.Şenol Güneş'li Trabzon zamanında Tolga kesilip kaleye Onur geçmişti.Valdes bence gelmeli fakat gidecek olan kaleci Tolga olmalı.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 03:31:54 Aykutt ]

Çevrimdışı Çağrı

Valdes kotu kaleci olsa zaten Barca'da oynamazdi. Ben gordugume gore yorum yapiyom. Musleranin da cok hatali golleri var. Petr Cech'in bize karsi topu elinden kacirmasi. Liste cok uzun.

Valdes'in o son donemi felaket iyiydi. Bu bir gercek. Ve oyle bir kaleci icin coook rezil olur, kotu olur fln bunlar yanlis kanimca.

Lakin, o kalitesinden ziyade Valdes cok deneyimli ve soyunma odasinda cok yararli olabilecek bir tecrubeye sahip.

Öyle çok oyuncu sayarım ki kötü oyuncu olup büyük takımda oynayan.

Bazı oyuncular kontenjandan oynar. O da bunların en büyüklerinden.

Kendi taraftarı yıllarca dalga geçti adamla yahu. Kaleci hatası ayrı bu adam inanılmaz hatalar yaptı maç içinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Hoca oldu istedi @Necmi abi.

Hızlı stoper alın bana dedi almadılar.

Kulübe ilk geldiği gün Dzsudzsak'ı alın bana demiş Quaresma'yı aldılar.

Sen benden çok daha iyi biliyorsun ki her şey istemekle olmuyor. Önce koltuk, sonra transfer geliyor çünkü değerli yönetimimiz için.

Kaldı ki kaleci de istedi 2 hafta önce. O da yok. Yok yani hiçbir şey yok. Ta ki bugüne kadar. Yenilince biranda ilgilendiğimiz 3 mevkimiz oldu çok şükür.

Madem istemiyordu niye her Macta ilk 11 oynatiyor? Ve daha da önemlisi niye atilma tehlikesi varken oyundan almiyor?

Çevrimdışı Tugay

sen lorise kotu kaleci diyip valdezi istiyorsun birde taraftari futbol bilmemeklemi sucluyorsun?
ne diyim bilemedim

Yazdığımdan bunu mu anladın ? Millet adamın yaptığı hatalardan vuruyor.Hatasına bakarsan Loris'de kötü kaleci o zaman.

Romero-Valdes-Loris hepsi iyi kaleci.Millet Buffon,Neuer,Casillas,Cech bekliyor herhalde.

Çevrimiçi Necmi

barcelona kale direklerini transfer edelim onlarda bayağı iyi kurtarışlar yapıyor :D
birde sürekli ceza sahasına top tokatlayan kaleciye ben iyi kaleci demem sürekli bir panik
içinde dan dun çeliyor topları çeldiği toplarda hep kutuya düşüyor

Çevrimdışı Çağrı

Madem istemiyordu niye her Macta ilk 11 oynatiyor? Ve daha da önemlisi niye atilma tehlikesi varken oyundan almiyor?

Sorgulanması gereken bu işte.

Quaresma şuan niye oynuyor? Sosa olsa oynar mıydı? Oynayamazdı. Oynayamayacak da göreceğiz.

Bugün çıkarmamasının ise affedilir yanı yok biz de söyledik bunu. Her dediğin de yalnız 2 maç oynattı ilk maç devrede oyundan aldı Görkem öldürme hemen :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Haldun

Gokhan tore de acayip bir laubalilik var sallamiyor artik kimseyi gol atacagi pozisyonda yavas davranmasi bile laubalilik kokuyor.ayrica su zulimpiyata bir ruzgar turbunu kursunlar enerji uretsin bosuna gidiyor bu ruzgar

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Öyle çok oyuncu sayarım ki kötü oyuncu olup büyük takımda oynayan.

Quaresma'nın Barcelona, Chelsea ve Inter'de oynaması buna bir örnek midir?  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

O ve Postiga incelenmesi gereken bambaşka bir konu bence bir insanın umudunu kaybetmemesi üzerine film bile yapılır :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Semih

neden istemediğini yönetime göstermek için. trabzon maçında herkesin görmüş olması lazım ama bazıları inatla görmek istemiyor.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Haldun

barcelona kale direklerini transfer edelim onlarda bayağı iyi kurtarışlar yapıyor :D
birde sürekli ceza sahasına top tokatlayan kaleciye ben iyi kaleci demem sürekli bir panik
içinde dan dun çeliyor topları çeldiği toplarda hep kutuya düşüyor
hic kimse gelmiyecegine valdes gelsin 8 gun kaldi transfer sezonuna sıkti artik kadrodaki yarim kaleciler

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresma şuan niye oynuyor? Sosa olsa oynar mıydı? Oynayamazdı. Oynayamayacak da göreceğiz.

Bugün çıkarmamasının ise affedilir yanı yok biz de söyledik bunu. Her dediğin de yalnız 2 maç oynattı ilk maç devrede oyundan aldı Görkem öldürme hemen :D

Bunlar dememismiydi bundan sonra Transfer ile ilgili Sorumluluk tamamen Senol Hoca da diye?

Bana öyle geliyor ki Yönetimden gelen bir Baski var. Bilmiyorum ama ne olursa olsun Senol Hoca'nin kendini ezdirmemesi lazim.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Semih

Mendes'in başarısı o.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

Bunlar dememismiydi bundan sonra Transfer ile ilgili Sorumluluk tamamen Senol Hoca da diye?

Bana öyle geliyor ki Yönetimden gelen bir Baski var. Bilmiyorum ama ne olursa olsun Senol Hoca'nin kendini ezdirmemesi lazim.

Öyle bir şey mümkün mü Allah aşkına. Bizde başkan her şey. O ne isterse o oluyor maalesef acı gerçek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Sosa var ama kulübede oturuyordu :D

Çevrimdışı Çağrı

Neyse. İlk kazığımızı yedik.

Yarın oynarsa bir de Bursa'daki arkadaşı izleyeceğim bakalım nasıl bir şey koyacak ortaya.

Umarım yanılmışızdır ve fazla parıldamaz. Yoksa 3-5 hafta sonra buraları tercih hatası bu kadar mı alenen yapılır diyenlerle savunmaya çalışanların savaş alanına döner :D

İyi geceler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

hic kimse gelmiyecegine valdes gelsin 8 gun kaldi transfer sezonuna sıkti artik kadrodaki yarim kaleciler
yarım kaleci beğenmiyorsun gidip çeyrek kaleci istiyorsun :nerd:

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı laoban

su malubiyetin tek iyi yonu, herkez bulutlardan inip ayaklarini biraz yere basmislardir diye umuyorum. laubali torenin yanina tuyu dikercesine o quaresmayi getirenler simdi dusunurler neler yaptiklarini, 2 sene derbi kazanamadik ama ts maclarini aliyorduk. bizim defansta araya atilacak her top pozisyon olur. derbilerden bu tarz oyunlarla cikamayiz biz.

birde bu lanet stad ne zaman bitecek? usandim bu olimpiyat stadindan yeter artik be.