2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924976 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

bu yönetim adamı kabız eder transfer dönemi 1 aralıkta bitse 1 aralığa kadar bekleyecekler mi bunlar

Çevrimdışı atalay

Transfer şampiyonuz öyle ki oyuncu aldıkça, oyuncu ihtiyacımız artıyor.  :D

Mesele transfer de değil üstelik saha içinde oyun anlayışında sorunlar var.

Basit bir şey söyleyeyim senin kalecin her iç saha maçında ıslıklanıyor ve halen kaleci transferi yapılmıyor.

Maçın 20.dakikasında oyunu gördüğümüm için geçen haftada dahil sonuç beni şaşırtmadı.

Bu maç için Şenol Güneş sınıfta kaldı. Bunu dahi söyleyemeyen var o da enteresan.

Çevrimdışı Çağrı

Göreceğiz 4. hafta Quaresma oynamayacak cezası bitince.

Fener derbisine kadar 11 çıkmayacaktır kolay kolay takım iyi gitmedikçe.

Disipln her şeyin başında gelir her şey düzeltilir puanlar kazanılır ama bu saçmalıklar 32 yaşından sonra bir adama öğretilmez.

Ya yapar , ya yapmaz bu kadar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Veli'yle maç alabilir miydik? Bu şekilde hayır. Derbilerde Veli vardı alabildik mi? Geçen senenin Beşiktaş'ından farklı bir Beşiktaş izleyen oldu mu? Hayır. Bu maçı alabileceğimiz yegane nokta Gökhan'ın o topu sağ ayağıyla kaleye tıkırlamasıydı. Hala aklıma geldikçe sinirden deliye dönüyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

bu yönetim adamı kabız eder transfer dönemi 1 aralıkta bitse 1 aralığa kadar bekleyecekler mi bunlar

Ses etmeyin ucuza alıyoruz oyuncuları :bandit:

Çevrimdışı ümer

Töre kaldığı yerden devam ediyor geçen hafta töre laubali dediğimde  itirazlar olmuştu bu formsuzlukla ve kafa yapısıyla takımda oynaması çok zor quaresmayi konuşmaya bile gerek yok her zamanki hali

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Basit bir şey söyleyeyim senin kalecin her iç saha maçında ıslıklanıyor ve halen kaleci transferi yapılmıyor.

Maçın 20.dakikasında oyunu gördüğümüm için geçen haftada dahil sonuç beni şaşırtmadı.

Bu maç için Şenol Güneş sınıfta kaldı. Bunu dahi söyleyemeyen var o da enteresan.

Şenol Güneş ciddi anlamda hata yaptı.

Ancak burada da şu var adamın elinde opsiyon yok. Çıkabileceğin en iyi tercih Necip Atiba başka alternatif yok.

Necip'e kalmak inanılmaz. Başka türlü ortasahayı sertleştirememek inanılmaz. 4-4-2 çıksan daha beter parçalayacaklar.

Sadce Necip alternatif yarattığı için yönetimi alkışlamak lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

bu gol nasıl kaçırılır lanet olsun

Çevrimdışı Gokhan_1903

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Ancak burada da şu var adamın elinde opsiyon yok. Çıkabileceğin en iyi tercih Necip Atiba başka alternatif yok.

Necip'e kalmak inanılmaz. Başka türlü ortasahayı sertleştirememek inanılmaz. 4-4-2 çıksan daha beter parçalayacaklar.

Yönetim zaten işin en büyük suçlusu.

Fakat bugünkü oyunu okuyamaması çok enteresan. 15. dakikadan 90'a kadar 5-10 dakikalık bölüm dışında 5'e, 2 oynadılar ve ne saha içi nede sahada dışından bir hamle bile yapmadı. Sadece takımı 15-20 metre ileriye çıkarttı 2. yarı başında.

Çevrimdışı Hasan Akten

Göreceğiz 4. hafta Quaresma oynamayacak cezası bitince.

Fener derbisine kadar 11 çıkmayacaktır kolay kolay takım iyi gitmedikçe.

Disipln her şeyin başında gelir her şey düzeltilir puanlar kazanılır ama bu saçmalıklar 32 yaşından sonra bir adama öğretilmez.

Ya yapar , ya yapmaz bu kadar.

Takım içinde cephe alınacak zaten. Bu adam Ernst'i çıldırttı zamanında. Şimdi ben Atiba'nın yerinde olsam maçtan sonra söverdim Quaresma'ya. Sen tüm maç kafana göre takıl, sonra kırmızı gör, ben 35 dk köpek gibi bir oraya bir buraya koşup senin açığını kapatmaya çalışayım.

Çevrimdışı legendmaster

valla ben söyledim hatta şunu da ilave ediyorum şenol hoca gelecek adına endişe verdi bana

Çevrimdışı Kadir G.

Takım bu sene 5.bitirir
Daha avrupası kupası var bunun.Defanstan biri sakatlanınca Milosevic'e Pedro'ya kalacağız. Orta Sahamız ve gerisinin Ts-Bursa yanında bile esamesi okunmaz.2 köy takımından daha berbat bir kadromuz var
Bekleyin daha bu sene çok hayal kırıklığı yaşanacak.

Teşekkürler 5. olacağımız için tranfere daha fazla para harcamayacağız. Çok büyük katkın oldu.

Çevrimiçi Mehmet57

Hangi maçı izliyorsunuz ya merak ediyorum gerçekten olcay bu takımda banko oynar ve bugünde birçoğundan daha iyiydi

22 agustos tarihinde 21.45'de oynanmis Trabzonspor maci, yer Olimpiyat stadi, Istanbul/Turkiye.

Sen hangi maci izledin? Olcay bugun 1 olumlu hareket yapmadi. Kanada kaydiginda topu hep geriye cikardi 1 orta yapmadi, hep pas hatasi yapti.

Bir ara sol kanatta uzun top oynadi birisi. Olcay topu kontrol etmeye kalktiginda top 10 metre ayagindan sekti. Mac icinde her kontrolunde topu ayagindan sektirdi.

Peki sen anlat, Olcay ne yapti? Gecen hafta kume dusecek Mersin'e gol atti? Muthis bir basari.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu gol nasıl kaçırılır lanet olsun
söylüyorum yenilgide en büyük pay sahibi gökhandır ama herkes q7 nin üzerine yogunlaşmış . haklısınız yaptıgı yanlış ama  törede 90 dakika takımı eksik oynatttı asist yaptı ama erkan zengine fotodaki gibi golüde kaçırdı bence kızaga çekilip derbiye kadar forma verilmeyecek futbolcu töredir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Alper1903

İnanılmaz yanlış ama hadi diyelim ikinci sarı karttaki hatayı yaptı, yav ilk karttakinde bariz totonu kaldırmadın be adam.

Çevrimdışı Aykutt

Metin Albayrak : "ön libero ve başka transferlerimiz bu hafta olacak."
Beyaz Tv

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

En büyük hata elde sosa varken quaresmayı ikinci yarı oynatmaktı.
acaba şenol hoca ilk yarının sonunda ne düşündü merak ettim taraftar tepkisinden çekinmemiştir herhalde..

neyse leiva da geldiği zaman zor görür formayı (inşallah)

Çevrimdışı Tolga

Maçtan önce bu konuda endişelerim vardı maalesef.

Atiba-Necip ikilisi ile başlamış olsaydık bu maçı böyle kaybetmezdik bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kutay

https://twitter.com/SporGundemi35/status/635200776764305408
umarım dediği gibi stoper ve kaleci alınır orta sahanın yanında o zaman sağlam bir kadro kurmuş oluruz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kadir G.

Transfer he?
Acelesi yok daha 10 gün falan var zaten.Fikret Baskan bonservis vermeyi 16 yasında bıraktı ehe ehe.Zaten bu forma 3.olur di mi?

Twitter değil burası kimse senin ergen mesajlarını okumak zorunda değil.

Bir maçla şampiyon olmadık bir maçla da kaybetmedik. Beşiktaş'ı tutuyorum diye lafta kalmayın.

Çevrimdışı legendmaster

sırf şu mbianın alınmaması bile yönetimin beceriksizliğidir veli tolgay sakat olmasa bile bedavayken alacaksın bu adamı fenerde kaç oyuncu var orada avrupa çapında bir oyuncuyu avcunun içindeyken veriyorsun 3 kuruşluk takıma...