2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925769 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Marsilyadan doria diyorlar

Çevrimdışı talha

Marsilyadan doria diyorlar
Valla çok zor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hoca resmen stoper istedi bugünkü 18 kişilik kadroyla

Çevrimdışı talha

Eğer bizimkiler Lucas a fa para vermeyecekler ise bir zahmet adam akıllı bir stoper ve kaleci getirsinler r

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Biraz fazla tuzlu

Transfer dönemi bitecek lucası almamız bile mucize neredeyse.

Kiralama ücreti vermeyeceksek 3-3.2 ücret sorun değil.

Çevrimdışı Tolga

Lucas'a kiralık ücreti vermeyeceksek mutlaka iyi bir stoper almamız lazım da bu saatten sonra kim alınır bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

-N'doye'nin alınması gerekmiş.
-Ortasaha transferi artık şart falan değil, a-lı-na-cak. Bitti ötesi yok, zorunluluğu falan da aştı bu. gs-fb derbileri vol2. oluyor.
-Gökhan'ı ya satın ya da aklını başına toplayın.
-Q17 her zamanki gibi başlı başına bir şaka.
-Ersan'ın yerine futbolcu. Bu da zorunluluğu falan aştı.
-Sosa, takımda kim olursa olsun her zaman 1. önceliğimiz, en önemli futbolcumuz. Bunu bugün herkes gördü.

Ben, geçen seneki derbilerin aynısını yaşamak istemiyorum artık. Yönetim gerçekten Beşiktaş'ı düşünüyorsa saydıklarımı yapar. Yapmadığı takdirde söyledikleri her şey boş laftan farksız.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2015, 23:38:30 GordonFreeman ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Olcay tercihi çok yanlış habire top kaptırdı başkada birşey yapmadı
Olcayın yerine Frei veya Sosa oynatılmalıydı
Atiba çok gereksiz hatalar yaptı
Ersan yine bitik bildiğimiz ersan
Defans çok kötü.
Gökhan törenin durumu hiç iyi değil bu adam böyle değildi kafayı yedi iyice.

Çevrimdışı Alper1903

Ayrıca Necip'in takımda olduğu maçlardan kazandığımız sadece Liverpool var diye hatırlıyorum. Başka yok, hepsini kaybettik.

Çevrimdışı kartal43

Luccas geldi sayalım. Defans kaleci ve dikine oynayan bir orta saha daha gerek. Ama luccas alınıp transfer kapatılacak. Şenol hoca dahil rhodolfo hariç yapılan tercihlerin hepsi tartışmalı bu dönem. Zamanla daha iyi anlaşılacak bu.

Çevrimdışı Alper1903

Geçen sene nispeten "büyük" sayabileceğimiz bi Trabzon maçlarını kazanıp seviniyorduk, bu sene ilk maçtan onu da kaybettik.  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet K

Bu maçın tek tesellisi orta saha ihtiyacını görmüş oldular

Çevrimdışı canU

Quaresmayı alanlar İHANET ETMİŞTİR. Demiştim de birileri yok ya falan diye ti ye almaya kalkmıştı. Bekliyorum gene alın.

Çevrimdışı Alper1903

Ayrıca Tolga'dan da gidemesem bile Olimpiyat stadından da nefret ediyorum.

Çevrimdışı TALAT

eğer quaresma ve töre böyle oynamaya devam edeceklerse ben olcay-kerim ikilisini görmeyi yeğlerim. ayrıca quaresmaya büyük bir ceza kesilmeli. böyle başıbozukluk olmaz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vardir her serde bir hayir. Ama q bizim kadroda iyi bir yedek olur. Baska birsey degil.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

Bari haftaya sol da ihanet eden arkadasin yerine cenk oynasa da ilerde gomezi gorsek
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı simocan

3 puan kaybedildi telafi edilir ancak bu forumda mbia kötü gelmesin aman ndoye de nedir. cavanda olmaz diyen adamlar bu 3 futbolcuyu gördünüz mü.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

transfer yasağı olan muhtemelen küme düşecek takıma 5 atıldı diye herkse uçmuştu. ayaklar yere bassın beşiktaş bu. necip bu motta bu. q17 bu. bundan fazla birşey olmaz.

umarım q17 de fikret orman'nın başını yakar da beraber giderler bu kulüpten.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucas gelecektee.. Takıma katılıp adapte olacaktaa..

Bekleyin abi siz bekleyin. Birşeyi tam yapın be. İyi güzel hoş transferler ama;

1) Transfer sezonunun "son" döneminde yapıldılar.

2) En önemli bölgeye takviye yapılmadı. Son haftadayız. Yazıklar olsun bu kadar uyuşuk hareket edenlere.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Ne zaman kesin yeneriz desek yeniliyoruz

Ayaklarınız yere bassın.
Saahi? Ne oldu.

Unutmayın hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Mehmet57

Bas bas bagirdik Mbia alinsin diye. Ne yaptilar? Gonderdikleri Atiba'yi aldilar.

Quaresma bitmistir. 32 yasina gelip hala bukadar laubali bir sekilde oynayip, bukadar amatorce atilirsan gram degismemissindir.

Orta sahaya Lucas'in yani sira Lawal alinip, kesinlikle cok iyi bir stopper alinmali. Yusuf'un golunde Ersan yine hatali duruyor.

Çevrimdışı TALAT

Bas bas bagirdik Mbia alinsin diye. Ne yaptilar? Gonderdikleri Atiba'yi aldilar.

Quaresma bitmistir. 32 yasina gelip hala bukadar laubali bir sekilde oynayip, bukadar amatorce atilirsan gram degismemissindir.

Orta sahaya Lucas'in yani sira Lawal alinip, kesinlikle cok iyi bir stopper alinmali. Yusuf'un golunde Ersan yine hatali duruyor.

bence ersan orda hatalı değil. benim görebildiğim ndoyeye orta yapan adamı kimse marke etmiyor ersan gidiyor. ersanın da boşalttığı yere yine kimse gelmiyor gol böyle oluyor. orta sahadaki oyuncuların hatası var yani
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saahi? Ne oldu.

Unutmayın hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz.

Tabi canım olur mu.

Sırf biz öyle düşündük diye yenildik biliyomusun, sorma. Vah bizim halimize herşeyin tersini düşünelim de olsun :pray:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."