2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929399 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

İki kartı da inanılmaz ya.

İlkinde alenen hatalı ikincisi zaten klasik disiplinsizliği.

Ve en kötüsü oldu taraftar yine alkışladı adamı atıldı diye bu kadar kafasız olunmaz bu mantık dışı.
katılıyorum ama disiplin kısmıan katılmıyorum orda düdüğü bekeleyecekti dikkat ederseniz törenin hareketlenmesinden dolayı bir anlık durum die değerlendiriyorum ama maçın kaybedilmesinde en büyük pay sahibi töredir. boş kaleye vurmaması  hiç adm eksiltememesi ikinci golde erkan zengine yapyıgı asist gecen senenin son 4 maçından bu yana töre yok 90 dakika nasıl oyunda kaldı anlamak zor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı OrhanAker

Söyledi dersiniz. Daha önce demiştim gerçi.

Yine kadro dışı kalacak. Göreceksiniz bu kez Şenol Güneş kadro dışı bırakacak çizdiğimiz her şey alenen yaşanacak burada.

Bazı kesim görmeden inanmıyor, algılayamıyor. Görecekler o zaman ne düşünecekler büyük merak konusu.

Görebilecek insanlar bugün görür kırmızıdan sonra tepkisini gösterirdi zaten.
Eğer olurda kadro dışı olursa büyük kesim taraftarın gözünde suçlu şenol güneş olacak.
Fikret ormanda hoca onay verdi aldık diyip sıyrılır olan bize olur yine. :lol:

Çevrimdışı Tolga

Fb maçı öncesi çok net uyarı oldu bize.

Gerçi Trabzon'a bile bu kadar zorlandıysak Fb maçında ne yaparız bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Fener ve Gs liler şuan felaket dalga geçiyor Beşiktaşımızla
ben bu maç çok sinirlendim ve hala aşırı derecede sinirliyim
Gökhan Töre böyle giderse Devre arasında yolcu gibi.

Daha dur bunun derbileri var. Bu şekilde oynarsak sil baştan geçen seneye geri döneriz.

Çevrimdışı Kadir G.

Haftaya çıkması gereken kadro

Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-Tosic-Atiba-Olcay-Sosa-Oğuzhan-Töre-Gomez

Çevrimdışı scape_bjk

Kimse kusura bakmasın biz eksik kalmasak her türlü bu maçı alırdık mağlubiyetin tek sorumlusu Q17'dir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Daha dur bunun derbileri var. Bu şekilde oynarsak sil baştan geçen seneye geri döneriz.
Felaket dalga geçiyorlar renkliler
Kötü oldu yenilmemiz.

Çevrimiçi Mehmet57

Haftaya çıkması gereken kadro

Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-Tosic-Atiba-Olcay-Sosa-Oğuzhan-Töre-Gomez
Olcay out, Kerim in.

Çevrimdışı Hasan Akten

Quaresma Töre ikilisi maçı göz göre göre verdi ts'ye. Quaresma beni şaşırtmıyor, can çıkar huy çıkmaz demişler. Ama Töre üzdü açıkçası. Sen bu takımda bel bağlanan oyuncuların başında geliyorsun. 1 tane olumlu hareketin olmaz mı 90 dakika boyunca.

Çevrimdışı Çağrı

Görebilecek insanlar bugün görür kırmızıdan sonra tepkisini gösterirdi zaten.
Eğer olurda kadro dışı olursa büyük kesim taraftarın gözünde suçlu şenol güneş olacak.
Fikret ormanda hoca onay verdi aldık diyip sıyrılır olan bize olur yine. :lol:

Ozan'ı alırken 1 gün susmayan adam ona hiç susmaz.

Ben istemedim aldılar Dzsudzsak dedim Quaresma'yı aldılar der. Umarım bu kaosu yaşamayız.

Ama ben şuan camia olarak kendimizi aptal olarak hissediyorum. Bir insan sonunu bile bile hata yapar mı ya. Göre göre.

Ya 1 ay önce ne yazdıysak aynısını oldu şu maçta tam söylediklerimizi yaptı bu kadar zor muydu şunu görüp Dzsudzsak'ı almak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartal43

Her sene aynı olaylar. Neymiş yönetimin en başarılı transfer sezonuymuş. Bu kadar başarılı madem de bu kadar adam alıp nasıl hala bu kadar açığı oluyor bu takımın. Şenol hocanın şu sistemiyle de Avrupa'da kalbur  üstü her takım haşat eder bizi.

Çevrimdışı Kadir G.

Veli'yi yerin dibine sokanlar vardı lafım onlara bu adam şu maçta oynasaydı koyduğu direnç maçı alırdı.

Çevrimdışı kartal43

Her sene aynı olaylar. Neymiş yönetimin en başarılı transfer sezonuymuş. Bu kadar başarılı madem de bu kadar adam alıp nasıl hala bu kadar açığı oluyor bu takımın. Şenol hocanın şu sistemiyle de Avrupa'da kalbur  üstü her takım haşat eder bizi.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bu takıma dostan önce sol bek lazım abi. 3ünü topla bi caner etmez,bugün motta kerestesini izlerken kendimi parcaladim bu kadar yeteneksiz oyun zekasindan yoksun kademe hatası adam kaçırması top kayıpları daha ne kadar sabredecegiz bu adama
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Hasan Akten

Olcay out, Kerim in.

Olcay'ı Beşiktaş için yeterli bulmam ama bu 2 hafta Quaresma-Töre rezalet oynadılar. Olcay her türlü oynar yani.

Çevrimiçi Mehmet57

Veli'yi yerin dibine sokanlar vardı lafım onlara bu adam şu maçta oynasaydı koyduğu direnç maçı alırdı.

Sanmiyorum. Mbia ile Okay yine fizik ustunluk saglardi. Veli'nin oynadigi maclarda da ayni sorunu cektik.

Çevrimdışı Kadir G.

Olcay out, Kerim in.

Olcay'ı kimse kesemez durumumuz bu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozan'ı alırken 1 gün susmayan adam ona hiç susmaz.

Ben istemedim aldılar Dzsudzsak dedim Quaresma'yı aldılar der. Umarım bu kaosu yaşamayız.

Ama ben şuan camia olarak kendimizi aptal olarak hissediyorum. Bir insan sonunu bile bile hata yapar mı ya. Göre göre.

Ya 1 ay önce ne yazdıysak aynısını oldu şu maçta tam söylediklerimizi yaptı bu kadar zor muydu şunu görüp Dzsudzsak'ı almak.

Yok yok olurmu karezma daha ucuz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı scape_bjk

Olcay out, Kerim in.
Hangi maçı izliyorsunuz ya merak ediyorum gerçekten olcay bu takımda banko oynar ve bugünde birçoğundan daha iyiydi

Çevrimdışı Tolga

Bugün net bir şekilde Veli'yi aradık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün net bir şekilde Veli'yi aradık.

Daha çoook arıycaz maalesef.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak diyor ki.Daha sezon başındayiz. Trabzon için sezon sonu muydu? Geçen hafta Bursayi bu hafta Besiktasi yendi diyor.

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak diyor ki.Daha sezon başındayiz. Trabzon için sezon sonu muydu? Geçen hafta Bursayi bu hafta Besiktasi yendi diyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Sanmiyorum. Mbia ile Okay yine fizik ustunluk saglardi. Veli'nin oynadigi maclarda da ayni sorunu cektik.

Düzelteyim sadece Veli değil ama Veli'nin katkısı toplamın yarısı olurdu en az.

Bu maça atiba oğuzhan quaresma çıkmak intihar gibi bir şey oldu. Sosa oynamalıydı. En azından atiba-necip ikilisi olmalıydı.

Gomezi geç aldı.

Şu değişiklikler devre arasında olacaktı:
Cenk - Gomez
Quaresma - Sosa
Motta - Serdar

Kazanacaktık.