2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929004 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Fikret Orman ve Yönetimi güzel transferler yaptı fakat bu gidişat Beşiktaşta daha fazla duramayacaklarını gösteriyor
Geçen Seneki Derbileri yaşayacağız gibi görünüyor yine bu sene
Ozan denen sütü bozuk adamla vakit kaybedildiği kadar şu takıma 2 tane stoper alınsaydı bunlar olmayacaktı
Ozan Tufan la çok zaman kaybettik Olmayacak duaya amin misali
Bundan sonra ne olur bilmiyorum ama Gördüğüm tek Şey Gomez ilk 11 De Oynamaya hazır
Quaresmanın yapacağı hiç birşey yok adam gol attı ilk yarıda gördüğü sarı kart çok gereksizdi evet kabul ediyorum
Olcay bu takımın oyuncusu değil ben en başından beri söylüyorum
Olcayı 2.yarı oyuna sokması gerekdi ilk 11 e Olcayla başlamak büyük bir hataydı
Sosa sakat eyvallah ozaman Frei ile başlarsın olur biter kardeşim
Gökhan Töre de ayrı bi havalarda bir an önce toparlanması lazım bu gidişat hiç hayra alamet değil
Ersan Rezillik ötesi hiçbir olumlu katkı sağlamadı
Frei 80 de oyuna girmesine rağmen 10 dakikalık süre içinde iyi oynadı ilk 11 i sonuna kadar hakediyor
Necip beni çok sinir etti onun kaptırdığı bir top yüzünden az kalsın golü yiyorduk Necip hemen gönderilmeli
Sosanın dönüşünü bekliyorum Sosa bir dönsün.
Ben hayatımda böyle bir defans görmedim Ts liler bizim kalemize geliyor beşiktaştan bir tane oyuncu baskı yapmıyor adam gol atacak bize bunlar yürüyorlar resmen ya koşacakları yere yürüyorlar bu ne rahatlık derler adama
Benim başından beri söylediğim bir söz daha var
Ersanla yürümez bu iş.

Çevrimdışı kartal43

Yapsınlar daha transferin son gününe kadar pazarlık. 3 sezon geçti akılllanmıştır artık denilen Fikret orman gitti queresmayı tercih etti. 4 sezon 0 kupa 3 senedir bitmeyen stadla gir bakalım o kongreye sen q7 gelir kurtarır seni. Takımda orta saha kalmamış.adamlar hala ağırdan alıyor.bide bu şekilde başarılı olacağına bu takımın hem kendilerini hem de taraftarın bir bölümünü inandırıyorlar. Yazık valla.

yönetimden umut bekleyip hayale kapılanlara üzülüyorum.

elin trabzonu mbia alabiliyor. sen izliyorsun. sezon başladıktan sonra ortasaha arıyorsun.
elin bursası 22 yaşında dutzsak alıyor. sen teneke bağlayıp kovduğun adamı 1,2m€ bonservis verip alıyorsun. hem de 32 yaşında

kimse masallara inanmaya devam etmesin. Bu başkan ile ne şampiyon olunur ne başarı gelir ne stad biter. 

Çevrimdışı TALAT

yine toprak altından çıkmaya başlamışlar. yenilgiyle besleniyor bazı taraftar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Alper1903

Vay 2 milyon kar ettim, vay 5 milyon kar ettim demekle olmuyor bu işler. Her derbide veya sene sonunda boş boş bakıyorsun sonra tv ekranına.

Çevrimiçi Mehmet57

bence ersan orda hatalı değil. benim görebildiğim ndoyeye orta yapan adamı kimse marke etmiyor ersan gidiyor. ersanın da boşalttığı yere yine kimse gelmiyor gol böyle oluyor. orta sahadaki oyuncuların hatası var yani

Ersan bunu hep yapiyor. Orta sahadaki oyuncularin geri gelmesi gerektigi dogru, ama sonucta o bolge Ersan'in. Bombos birakiyor. Akilsiz oynuyor, pozisyon bilgisi cok dusuk.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yine toprak altından çıkmaya başlamışlar. yenilgiyle besleniyor bazı taraftar

"Ben demiştim" kafası..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

İki kartı da inanılmaz ya.

İlkinde alenen hatalı ikincisi zaten klasik disiplinsizliği.

Ve en kötüsü oldu taraftar yine alkışladı adamı atıldı diye bu kadar kafasız olunmaz bu mantık dışı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

İki kartı da inanılmaz ya.

İlkinde alenen hatalı ikincisi zaten klasik disiplinsizliği.

Ve en kötüsü oldu taraftar yine alkışladı adamı atıldı diye bu kadar kafasız olunmaz bu mantık dışı.

hayır bir de ilk kartında iknciyi veremedi hakem orda kurtulmuşssun. daha ne uğraşıyorsun ki?
ayrıca quaresma ve töreyi biraz kadro dışı bırakmak bizim hayrımıza olur düşüncesindeyim

Çevrimdışı OrhanAker

malum site
Siyah-Beyazlılar, Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'da mutlu sona yaklaştı.
Beşiktaşlı yöneticiler ve menajer Ahmet Bulut, Pazartesi günü Lucas Leiva transferini bitirmek üzere İngiltere'ye gidecek.
Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncuya yıllık 3-3,5 Milyon Euro yıllık ücret vereceği, Liverpool'a ise kiralama bedeli ödemeyeceği bildirildi.
Transferin büyük olasılıkla olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor.

Necipi izlerdik ya biraz daha  :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Tamam üzüldük sinirlendik de daha ligin 2. maçındayız bir sakinleşin.

EssiLor

• Ziyaretçi

İlk golü ersan yüzünden yedik
Yusuf denen insan nekadar kolay çalım attı nekadar kolay geldi kalemize ağzım açık kaldı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene dersimizi erken aldık iyi oldu bu.

(Görebildiğim tek olumlu şey.)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canU

Quaresma mükemmel transfer diyenler nerede? Harbi merak içindeyim. Sağolsun 3 puanı verdi bugün:) töre de rezalet ama göz göre göre quaresmayı alıp popülizm yaptılar helal olsun güzel ihanet ettiler.

Çevrimdışı can1903

Bas bas bağırdık , Töre 15'e gitsin.

Quaresma alınmasın diye...
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

İlk gollerinde 22 numaramiz ersani izleyin ve şampiyonluga oynayan takıma nejip giriyor değişiklikten

Bakın bu bir dramdir

Çevrimdışı OrhanAker

Tamam üzüldük sinirlendik de daha ligin 2. maçındayız bir sakinleşin.

bu mağlubiyet hayırlı olur inşallah.bazı taşları oynatmamız şartıyla

Çevrimdışı Çağrı

Söyledi dersiniz. Daha önce demiştim gerçi.

Yine kadro dışı kalacak. Göreceksiniz bu kez Şenol Güneş kadro dışı bırakacak çizdiğimiz her şey alenen yaşanacak burada.

Bazı kesim görmeden inanmıyor, algılayamıyor. Görecekler o zaman ne düşünecekler büyük merak konusu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EgeKartal

Yine kadro dışı kalacak. Göreceksiniz bu kez Şenol Güneş kadro dışı bırakacak çizdiğimiz her şey alenen yaşanacak burada.

Bazı kesim görmeden inanmıyor, algılayamıyor. Görecekler o zaman ne düşünecekler büyük merak konusu.
Taraftar darbe yapar.
Tam bazı şeyler değişiyor takım avrupayi oluyor derken klüp 60'ların Türk siyasetine döndü.Lanet olsun böyle işe.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk gollerinde 22 numaramiz ersani izleyin ve şampiyonluga oynayan takıma nejip giriyor değişiklikten

Bakın bu bir dramdir

Sezon başında yırtındık önce defans önce defans diye. Son zamanlarda alabildiler.

Orta saha diye çırpınıyoruz haftalardır. Nerde? Son haftaya kaldı.

Çevrimdışı can1903

Lucas pazartesi açıklanmalı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Mehmet57

Daha ikinci haftadan "Belki akillanmistir" diyen insanlarin da yanidigini gosterdi.

Gokhan satilip iki kanat alinsin o paraya.

Çevrimdışı musacn1903

Quaresma quaresma diye stadda yediği kırmızı karttan sonra bağıran ey beşiktaş taraftarı bu gece siz rahat uyuyun biz sizin yerinize de ağlarız.

EssiLor

• Ziyaretçi

Fener ve Gs liler şuan felaket dalga geçiyor Beşiktaşımızla
ben bu maç çok sinirlendim ve hala aşırı derecede sinirliyim
Gökhan Töre böyle giderse Devre arasında yolcu gibi.

Çevrimdışı TALAT

neyse olan oldu.
en azından ciddi uyarılar aldık sezon başında. inş yenilgi ve bu hatalar takımı kendine getirir. özellikle töre ve quaresma nerde oynadıklarını hatırlamalı.